Pixel 6 vs iPhone 13 mini Hvilket er bedre mellem Google og Apple

Apple iPhone 13 mini

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple siger de opgraderede udholdenhed tilbud op til en time og en halv mere runtime på en enkelt opladning. IPhone 13 mini er også bedømt til sidste tre timer mere, når du er streaming en video online. Men hvordan den øgede batteri rent faktisk udfører i den virkelige verden? Â

Efter at have testet iPhone 13 mini i næsten en måned, det korte svar er, at de seneste forbedringer er nok, at du ikke længere behøver at bekymre sig om, hvorvidt din lille iPhone vil dø på dig midt på dagen.

Da jeg gennemgik iPhone 12 mini efter ugers brug, jeg indgået at mens dens batteri levetid er tilstrækkelig for folk som mig, der dont forbruge en masse film på deres telefon eller spille spil, dens en deal-breaker for dem, der gør. IPhone 13 mini skaber balance i denne ligning på en måde, jeg ikke forventede fra en 10% bump i batteristørrelse.

I én gang, kan de iPhone 13 mini komfortabelt køre i mere end en dag med energi til reservedele. Jeg plejer tilslutte min telefon hver dag omkring 09:00 og inden da, havde de iPhone 13 mini clocket i over fire timers skærm-tiden. Thats stort set identiske med de iPhone 12 mini.

Hvad andet er, at de 13 mini stadig ville have næsten 20-30% af saften forlod selv efter 24 timers brug, som i mit tilfælde, indebærer et par timer af telefonopkald, sociale medier, web browsing, og YouTube streaming. Skubbe 13 mini ned til nul bragt skærmen på tide at tæt på fem timer - næsten på linje med Æbler egne fordringer.

Selvom større batteri størrelse tager det meste af æren for den mini iPhones udvidede udholdenhed i år, theres en anden faktor på spil: A15 Bionic chip. Dets mere effektive til at optimere, hvor meget af dine telefoner magt apps kan få adgang til og hvornår. Hvad dette betyder er, at selv når du indgå i en ressourcekrævende aktivitet, såsom turn-by-turn navigation eller streaming film, iPhone 13 minis batteri tallene ikke falde drastisk. Dette gælder især for Apples egne ydelser og apps.

Så for eksempel, ser en 35-minutters episode på Apple TV + app med Bluetooth hovedtelefoner er tilsluttet tager kun et sølle 4% hit på batteriniveauet. Ligeledes på en nylig road trip, jeg brugt aktivt Google Maps, men de 13 mini stadig formået at nå at fem timers skærm til tiden figur. Jeg tog også hundredvis af billeder og filmiske videoer på turen og overraskende kameraet app tog kun omkring 9% af batteriets levetid.

Selv når du løber tør for batteri på iPhone 13 mini, plejer det tage dig lang tid at top det op igen. Da batteriet er stadig forholdsvis lille, de 13 mini behov only 90 minutter at gå fra nul til 100% med en 20W adapter.

Den lidt tykkere krop i år har også gjort Apple til at gøre plads til højere MagSafe trådløs opladning hastighed på sin mini model. I modsætning til de 12 mini, som er begrænset til 12-watt, de 13 mini understøtninger 15 watt MagSafe opladere og kan fyldes helt op trådløst i lidt over to timer.

Da jeg købte iPhone 12 mini, havde jeg udviklet en vane med at bære en lommeformat power bank hver gang jeg går ud. Med iPhone 13 mini, jeg havde aldrig at række ud efter det. Det leverer på Apples løfter i spar - det varer meget længere end sin forgænger, er forenelig med den maksimale MagSafe opladning hastigheder, og gør alt dette uden at gå på kompromis med mini formfaktoren. Så hvis youve været i besiddelse ud for en længerevarende lille telefon, iPhone 13 mini er helt sikkert den måde at gå.

Shubham Agarwal er freelance teknologi journalist fra Ahmedabad, Indien. Hans arbejde har tidligere optrådt i Business Insider, Fast Company, HuffPost, og mere. Du kan nå ud til ham Ona ​​Twitter.

iPhone 13 pris i Indien og specifikationer er blevet annonceret. De nye iPhone-modeller lanceret på Apple begivenhed den 14. september kommer med en masse nye opgraderinger over iPhone 12-serien. Hvad er ligheder og forskelle mellem iPhone 13-serien vs iPhone 12-serien? I denne artikel vil vi sammenligne iPhone 13 med iPhone 12 og iPhone 13 mini med iPhone 12 mini.

På papiret er der et par forskelle mellem iPhone 13-serien og iPhone 12-serien. Men der er nogle mindre, men vigtige forbedringer i iPhone 13-serien, der muligvis ikke er blevet medtaget i den spec ark ovenfor. For eksempel er en af ​​de typiske lysstyrkeniveauer er nu 800 nits i modsætning til 625 nits på iPhone 12, 12 mini. Kameraet, selv om det samme 12MP opløsning, er blevet bedre også. Apple hævder at iPhone 13-serien har det største kamera sensor nogensinde i en iPhone med en dual-kamera setup. Det får også sensoren-shift stabilisering findes på Pro-modeller. Også den nye iPhone 13 kamera hævdede at fange 47 procent mere lys. Desuden er de nye iPhone-modeller kommer med kamera funktioner som Cinematic Mode 4K60FPS videooptagelse med Dolby Vision, osv

Twitter httpstwitter. omUltimateiDeviceInstagram httpswww. nstagram. omultimateidevicevidsFacebook httpswww. acebook. ompagesUltimateiDevice ...

Apple har også stødte op batteriets levetid og lagerkapaciteten til samme pris. Endelig er de nye iPhone 13 modeller er udstyret med A15 Bionic chip, som hævdes at tilbyde op til 50 procent bedre CPU ydeevne og 30 procent hurtigere GPU ydeevne i forhold til konkurrenterne.

Kigge på

S år er altid interessant for anmeldere. Apple gør ikke bruge S moniker på sine iPhones længere, men på mange måder iPhone 13 er til iPhone 12 hvad en iPhone 6S var til iPhone 6. Apple flyttet til den afrundede iPhone designs med iPhone 6, og 6S var bare lidt større, tykkere og tungere end sin forgænger. Så det er tilfældet med iPhone 13 og iPhone 12.

Annonce

Faktisk større er hovedsagelig et tema med iPhone 13. Det er ikke bare større i hånden, den har også et større batteri og større kameraer. Jeg kunne sige det samme om iPhone 13 Mini. For resten af ​​denne anmeldelse, Ill bare tale om iPhone 13, men husk, at den 13 Mini gør stort set alt, hvad iPhone 13 gør, men på en mindre skærm.

Apple siger, at dette års telefon vil vare en fuld to-og-en-halv time mere på hver opladning end sidste år enhed. Og dette skøn er mere eller mindre sandt, i hvert fald baseret på min brug. IPhone 13 varer en fuld arbejdsdag nemt, som gjorde iPhone 12, men iPhone 13 kommer tættere på midnat end sin forgænger. Youll stadig brug for en hurtig top op, hvis du er kommer ud for en sen nat fest, men du bør slippe med en opladning natten på andre dage.

reklame.

Dette kun gælder for ikke-spillere selv, eller andre, der bruger deres telefon til ressourcekrævende opgaver, ligesom videoredigering, se timevis af film og video osv Men selv da, vil du komme af med en enkelt top- op opkræve en dag, som er branchens standard i dag.

Flytning på, skal du gøre iPhone 13s store kameraer også gøre en forskel. Dets grundlæggende en iPhone 13 Pro uden teleobjektiv. Den 13 og 13 Mini har større sensorer til de brede og ultrabrede kameraer på dem. Hvilket betyder, at de løse mere lys og forbedrer svagt lys optagelser. Faktisk sensoren på vidvinkel kamera på denne enhed har den samme sensor, at iPhone 12 Pro Max fra sidste år, og at telefonen lige er sket for at have den bedste smartphone kamera på markedet i 2022.

Annonce

Teknisk set iPhone 13S kamera er bedre end iPhone 12, men dens næsten umuligt at se forskel, medmindre youre pixel titter. IPhone 13 producerer skarpe fotos med mere virkelighedstro liv farver end konkurrerende Samsung eller Google enheder, og det skaber lysere billeder i svagt lys også.

reklame.

Fotografiske Styles er en interessant tilføjelse til iPhones, og som jeg sagde i iPhone 13 Pro gennemgang, dens en optagelse at Samsung og Google havde ret â €”brugere foretrækker billeder med mindre end naturlige farver. Filmisk mode, på den anden side, føles mere som en første-generations-funktion, som vil tage tid til at udvikle sig. Det gør ikke arbejde i svagt lys og dens reelle fordele kan gå tabt på dem, der ikke virkelig bekymrer sig om at skyde filmisk video. Efter alt, du dont virkelig bekymre sig om fokus og bokeh, når du optager en video af dine venner opfører komisk til en fest, gør du?

reklame.

Jeg har allerede nævnt den større størrelse, men det giver mening at give det sit eget afsnit. IPhone 13 er ganske mærkbart lettere end de 13 Pro, men jeg ved, at kun fordi jeg havde mulighed for at holde begge telefoner ved siden af ​​hinanden.

Endnu vigtigere er, de større størrelse betyder, at iPhone 13 er ikke længere en virkelig kompakt enhed som sin forgænger. Mini passer stadig, at regningen, men det vil vare mindst et par timer kortere på hver opladning. Det faktum, at smartphones er blevet så store, som de har, viser, at brugerne ønsker store enheder, men for brugere som mig, der kan lide kompakte, lommebare telefoner, er det en niggle.

reklame.

Post-Pandemic år har været en interessant en for smartphone virksomheder. Alle ønsker en ny smartphone, men virksomheder kan ikke opfylde efterspørgslen. Men det gode ved denne efterspørgsel er, at en masse første gang købere vil komme ind på markedet i lande som Indien, hvilket betyder trinvist opdaterede enheder som iPhone 13 har mere af en glans.

Gør mig ikke forkert. Jeg siger ikke første gang smartphone købere vil købe iPhones. Men æbler markedsandele i Indien har været vokset gradvist, hvilket er et tegn på, at som de fleste premium smartphone sælgere kæmper for at levere enheder, får Apple nye brugere. Og hvis du kommer fra en high-end Android-telefon, vil en iPhone 13 i det mindste føle sig ny, selvom det ikke altid er en opgradering.

reklame.

I det væsentlige, hvis du har andet end en iPhone 12, vil iPhone 13 føles som en opgradering. Det er også et levedygtigt alternativ til den premium Android-telefon, du måske har gemt i din indkøbsvogn. Men der er en fangst.

æbler iPhones arent billige, og Diwali tilbud på iPhone 12-serien gør dem ganske attraktive for potentielle første gang iPhone-købere også. Hvis spørgsmålet, du spørger, er, om en iPhone 12 er værd at købe, er svaret en Reounding Ja. Hvis den filmiske tilstand og fotografiske stilarter ikke interesserer dig, og et par timer ekstra batterilevetid er noget, du kan gøre uden, købe den ene.

reklame.

Efter at have gennemgået den store iPhone 13 Pro Max, tænkte jeg på at teste iPhone 13 mini, den mindste af partiet. Sidstnævnte kommer med massive opgraderinger hvert andet aspekt over forgængeren. Her er mine tanker om den nye søde mobil fra Apple.

På bagsiden har Apple indarbejdet to store kamerasensorer på bagsiden. De er så store, at virksomheden ikke kunne justere dem lodret i modulet som i forgængeren. Så det var nødt til at placere dem diagonalt og flytte LED-flash øverste højre hjørne og mikrofonen til nederste venstre hjørne af modulet.

På forsiden har Apple reduceret størrelsen på hakket med 20 procent, men den kompakte struktur på 13 mini, gør det virkelig subtil at bemærke ændringen, i forhold til den forandring, vi ser i større 6 . -InCh iPhone 13/12 PRO og 6. -InCH iPhone 13 Pro Max.

Apple har placeret seks antennebånd, der dækker alle sider for at få sømløs netværksdækning, mens du taler eller under videoopkald ved hjælp af mobildata. Forresten er disse bands lavet af upcycled plast fra kasseret Vandflasker.

For så vidt angår byggekvaliteten er iPhone 13 mini-feature keramikskærm på forsiden og er spioneret til at være det mestværste beskyttende glas på en telefon i branchen. Selv på bagsiden har Apple indarbejdet stærkt glas. Railen omkring kanterne er lavet af Aerospace aluminium og er i stand til at modstå Utilsigtet fald.

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.