Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Unboxing LG V60 og dens Dual Screen sag

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ive fundet en dobbelt skærm sag online, som jeg ønsker at købe, men jeg vil gerne vide, om den dobbelte skærm tilfældet er region låst. Vil nogen dobbelt skærm sagsbehandling på en hvilken som helst version af V60 E.. USA til EU-version og vice versa?

Hej, tak for din feedback! Kan du fortælle os din løfteraket udgave og Android version? Har du nogen repro trin? vil den forsvinde, når for eksempel at opgradere vores løfteraket, eller genstarte din telefon?

LG V60 er en imponerende flagskib smartphone thats forskellig fra flokken for en grund: de fik to skærme. Teknisk den anden kommer i Dual Screen tilfældet, men i betragtning af tilbehøret kommer gratis med hver V60, sin del af oplevelsen â € ”og transformerer den håndsæt til en af ​​de bedste medie-watching telefoner på markedet.

Fuld offentliggørelse: Jeg er den slags person til at brænde igennem hele sæsoner af shows ser på min telefon, mens vaske op, lave mad, eller slapper af på mit bygninger tag. At anbefale LG V60 er for folk, der Tilsvarende binge medier, mens de vandrer, men jeg helt forstår folk, der kun kan se på større skærme. Disse folk måske ønsker at kontrollere vores bedste tablet eller bedste tv-guider.

For resten af ​​os lille billedskærm reprobates, se medier på telefoner er en brokket oplevelse: enten du håndtere hælder over, mens håndsættet ligger fladt på en overflade, eller akavet prop det op til at stå i en vinkel. Takket være stadigt tyndere organer og slanke glas rygge, telefoner let glide ud af deres højtliggende positioner og kunne være i fare for at falde, eller værre.

Sikker på, du kunne købe en telefon tilfældet med en støttefod eller et stativ, men ikke alle vil gå til sådanne længder. Hvis du ikke ønsker at tilbringe en dime, store magt blokke til high-watt telefoner eller bærbare opladere normalt tætte nok til at afstive telefonen mod.

skærmplads, batteri, og multitasking

LG V60 er et flagskib smartphone, så specs-kloge, det er en stand telefon, der kan stort set håndtag, hvad du beder om det. Grundlæggende opgaver, fra spil til langvarige medier binges, er ikke noget problem, og du kan få masser af episoder i den telefoner 5,000mAh batteri.

Under alle omstændigheder, vil du sandsynligvis være at se på Dual Screen alligevel, som har et display identisk med V60 â € ”men selvfølgelig kan du dreje den op og ned til den ønskede vinkel. Heck, du kan endda telt telefonen ved at dreje Dual Screen rundt på en lignende måde til en 2-i-1 bærbar. Dens ikke svært at plante telefonen og vippe skærmen til den ønskede vinkel.

Det er ikke perfekt â € ”Dual Screen har ingen gyroskop, så itll tage noget arbejde for at rotere billedet til dets korrekte retning â €”men de gestus kontrol er lydhøre nok til swap-skærme efter behov. Samme med de multi-screen-betjening, som lader dig dæmpe hovedskærmen for at spare på batteriet, mens du ser på den anden skærm.

Men en anden stor perk af at se medier på V60: to displays midler kan du binge på én og gennemse på den anden. Uanset om du bytte tekstbeskeder, browsing kvidre, eller spille et spil, multitasking fungerer godt.

Lyd og højttalere

LG V60s audio kit er et skridt frem for de fleste telefoner. De 3. mm jack returnerer en € ”og det gør 32-bit hi-fi Quad DAC, hvilket giver lydentusiaster flere muligheder end andre flagskibe. Theres en pass-through-porten i Dual Screen sag, som bør være overfladisk nok til at rumme de fleste tyndere ledninger, men du skal muligvis en 3. mm forlænger til stik, der får chunky over ærmet.

Mens LG V60s højttaler lyd udvisninger har helt den rige område som der kommer fra min nuværende telefon-højttaler favorit, Google Pixel 4, sine opfylder så længe du ikke har brug for nuancerede bastoner .

Final Word

vi ikke forestille theres en enorm efterspørgsel efter de to skærme på LG V60, men vi tror, ​​at dens en skam at overse deres bedste ansøgning â € ”især i vores nuværende ophold-at-home miljø. Binge amatørornitologer, Im her for at fortælle dig denne telefon kan være den bedste til at vælge, hvis du ikke har andre prioriteter .

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

LG has not tjent penge på smartphones i flere år, men det er ikke at give op. Selskabet har meddelt, LG V60 ThinQ 5G. Som det foldbare telefon dille fejer verden, har LG valgt at stick med en traditionel flad design. Hvis du ønsker mere skærmplads, V60 har en ny Dual Screen sag som andre nylige LG-enheder. V60 ser kompetent , men der kan ikke være nok.

I de senere år, ville LG lancerer V-serien i efteråret med forbedret hardware og finurlige power-user funktioner som sekundære ticker displays og aftagelige batterier. Dette var kommuner svarer til den årlige Galaxy Note refresh. Den forår G-serien blev mere en direkte konkurrent til Samsungs Galaxy S. Mens dette kaldes V60, det kunne lige så godt være en G9. Dens din standard glas og metal sandwich med slanke kanter og den nyeste Snapdragon chip.

Den V60 er meget lig den Galaxy S20 på indersiden. Du får Snapdragon 865 med ledsager 5G-modem, 8GB RAM, 128 GB lagerplads, og en 5,000mAh batteri. En ting du ikke får på S20 er hovedtelefonstik â €”LG er en af ​​de få præmie telefon beslutningstagere stadig herunder en.

Denne enhed deler også S20 Ultras skelnen som en meget stor telefon. Den V60 har en 6. -inch OLED-skærm med en lille hak i toppen for fremadvendte kamera. Opløsningen er kun 1080p, men det bør hjælpe med batterilevetiden. Omkring tilbage, LG har kun to reelle kameraer: et 64MP regelmæssig shooter og et 13 MP ultrabred. Det kan dog optage 8K video ligesom S20.

Den V60 ThinQ 5G vil lancere dette forår. Vi forventer luftfartsselskaber til at annoncere prissætning som vi nær udgivelse. Forhåbentlig kan LG underbyde Samsung â €”, der ikke bør være hårdt overvejer ublu Galaxy S20 prissætning.

Flere artikler

Den ægte OEM sagen LG V60 ThinQ Dual Screen telefon sag er den officielle LG tilbehør til V60-telefon. Den har et enkelt design vedtage en notebook / folio udseende, så du kan udvide din telefon komfortabelt i begge håndflader uden at føle en stor del af vægten.

Også dens fremstillet af plast, men er overraskende tyk nok til at modstå brutale dråber. Whats mere, er, at det huser den berygtede anden skærm, der gør op den dobbelte del af LG V60 ThinQ Dual Screen telefon.

Også dens kanter er forhøjet, så de holder din telefon sikkert fra friktion, der kan forårsage ridser eller revner. Derudover er det understøtter trådløs opladning, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage ud sagen til opladning.

Top bedste lg v dobbelt skærmbeskytter

Den Boolim LG V60 Dual Screen Protector er hærdet med 9H Hårdhed at overleve ekstremt høje dråber og er 100% boble-fri, så du ikke behøver at bekymre dig om din skærm har en sjov udseende.

Denne LG V60 dual-screen protector er en sag er egnet hærdet glas med 99. 9% klarhed, så du tydeligt se alt på din skærm uden besvær. Ud over at være kompatibel med LG V60 Dual Screen telefon, det fungerer også godt med V60 thinQ 5G UW model.

Den HPTech LG V60 Dual Screen Protector er et andet strålende produkt med 9H hårdhed thats så nemt at installere, du kan gøre det selv derhjemme. Det har høj følsomhed, så du ikke behøver at rasende trykke telefonens skærm for at få det til at arbejde.

Hvis LG V60 skulle blive bedømt på sine specs alene, ville det komme op genert når matchet op mod de nye Samsung Galaxy S20 smartphones, der ramte markedet et par uger tilbage. Men når du faktor i enheder unikke tilbehør og prisen $ 800, LG V60 er en ganske tiltalende smartphone.

Dens tredobbelt kamera setup på ryggen sport en 64MP vigtigste sensor, 13 MP kamera med en ultra-bred linse og en ToF dybde sensor. Det faktum, at dens mangler en tele kamera er en smule skuffende, men LG drager fordel af vigtigste sensorer 64MP opløsning til at levere digital zoom til fotos og videoer. Det vigtigste sensor er også i stand til at optage 8K video på 28fps og theres en 4K / 60fps indstilling for begge bageste kameraer samt de 10 MP fremadvendte kamera.

At hjælpe magt Dual Screen tilfældet, LG V60 kommer med en massiv 5000 mAh batteri, der helt sikkert vil få dig igennem to hele dage på en enkelt opladning. Du får også trådløs opladning, en 3. mm stik til hovedtelefoner og fire mikrofoner til bedre lyd opsamling og støjreduktion.

Sammenlignet med Samsungs Galaxy S20 lineup, LG V60 udvisninger virkelig passer perfekt med enten S20 eller S20 +. LG har valgt at fokusere på forskellige funktioner og leverer samtidig den nyeste chipsæt fra Qualcomm, 5G-forbindelse og en unik dual-screen funktion, der virkelig hjælper det skiller sig ud. Godt nødt til at se, om denne telefon kontrollerer de rigtige bokse for forbrugerne, men jeg tror, ​​at LG måske endelig har leveret en smartphone, der kan flytte nålen til dem.

Vi synes at have mistet denne side, men vi vil ikke miste dig

estrelas, 96 Avaliaçà est DO PRODUTO44 ESTRELAS, 5 AvaliaçÃesesES DO PRODUTO33 ESTRELAS, 5 AvaliaçÃμeses DO PRODUTO22 ESTRELAS, 1 Avaliaç

* 110 Avaliaà © CASEADA EM 110 Avaliaà © DIA BASEADA EM 110 Avaliaà © Avaliaçà € DO PRODUTO44 ESTRELAS, 5 Avaliaçà € DO PRODUTO33 ESTRELAS, 5 Avaliaç Avaliaçà £ o do produto11 estrelas, 3 avaliaçÃeses gør produtover som 80 resencer

Vi kan forstå din smerte, når din LG V60 Thinq 5G Dual Screen ikke tænder. Det er grunden til, at vi besluttede at offentliggøre en dedikeret artikel om dette emne. I denne artikel har vi forsøgt vores bedste, men husk at fejlfinding er meget begrænset, fordi du ikke har nogen skærm til at arbejde på.

Tilslut din telefon til oplader

Når din smartphone ikke tænder, er det første, du skal gøre, at holde din telefon på opladning i mindst 15-20 minutter. Prøv nu at tænde på din telefon og kontrollere, om den tændes eller ej.

I mange af Nokia X20 skifter ikke på relaterede tilfælde, problemet var mere på opladningskablet end på telefonen. Selv i tilfælde af kabel kan der være en række grunde til, at du står over for problemet som:

Kabel understøttes ikke: - Et andet almindeligt problem med kablet kommer op, når du for nylig har ændret det, men det understøttes ikke af din LG V60 Thinq 5G Dual Screen. Det anbefales altid at bruge de originale kabler, der leveres af smartphone firmaet.

Vigtig

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

LG Velvet Dual Screen gennemgang Jo mere du bruger det, jo mere lokke det bliver

Find de bedste Brugte Lg Dual pris i Indien Bruges Lg Dual til salg i Indien. Renoveret Seal Pack Lg Dual, iPhone X, iPhone 7, Poco F1, OnePlus 6t, 4G mobile mere i OLX Indien. Indien.

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

LG Velvet gennemgang Meget innovativt design øger funktionaliteten

Glat ser alene kan ikke gøre dette Android-telefon skiller sig ud i et meget overfyldt og konkurrencepræget område.

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Taske SPIGEN Essential Slim Armor S Clear Transparent Case

Lg Velvet Spigen TIL SALG. Shop det største udvalg, Klik for at se Søg eBay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du får den vare, du har bestilt eller få dine penge tilbage.

DoCoMo Smartphone 5G produkter

DoCoMo Smartphone 5G produkter

Køb ATT LG Velvet 5G 64GB, Aurora Sølv på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvor meget koster det at reparere LG VELVET-skærmbilledet

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

LG Velvet Aurora Sølv, 6GB RAM, 128 GB Opbevaring polet FHD Display

Som med enhver LG smartphone, LG Velvet lanceret med overvejende positive tilbagemeldinger og hidtil ubetydelige salg. Mens en afvigelse fra kommuner yearsold design, dets

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Sådan installeres en tempereret glasskærmbeskytter på LG Velvet, hvordan man skal

Beskyt din LG-smartphone med en skærmbeskytter for at undgå ridser og mærker. Bedste køb har tempererede glasskærmbeskyttere, film dækker mere. Shoppe nu

Opsæt Internet

Opsæt Internet

Sådan Opsæt Internet Gå online med din telefon

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

LG Velvet 5G SD 765G Specs Speed

Lær om de vigtigste funktioner og specifikationer af LG Velvet 5G. På denne side Nøglefunktioner Specs Nøglefunktioner Triple bageste kameraer og Steady Cam støv, vand, Shock Resistant 5G C

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.