Opdater apps i App Store manuelt eller automatisk på din iPhone og iPad

Hvordan opdaterer automatisk apps på iOS 14

Sådan opdaterer apps på iPhone og iPad

Indtil iOS 12, App Store havde en Opdateringer fane nederst. Men som af iOS 13, fanen Arcade erstattet fanen Opdateringer. Men for at de skridt, få den nyeste version af en iPhone app er hurtig og nem, som vist i disse trin:

at deaktivere eller aktivere automatiske app opdateringer om iPhone og iPad

Når du har mange apps, er det bedre at lade din enhed opdatering dem ofte og automatisk. Den automatiske app-opdateringer er slået til som standard. Men hvis du vil kontrollerne i dine hænder, heres hvordan du aktiverer automatiske app-opdateringer til eller fra på din iPhone eller iPad:

Sådan opdaterer apps på æble ur

Vigtigt: Hvis du har installeret watchOS version af en iPhone app, opdateres automatisk, når du opdaterer, at iOS-app. For eksempel, hvis du opdaterer Google Maps app på iPhone, Watch version vil også blive opdateret uden at du behøver at gøre noget.

Apple ur App Store viser opdateringer

I min test, fandt jeg, at selv når du har ventende app opdateringer, kan opdateringen sektion af Apple Watch App Store sige: Ingen opdateringer. Alle dine apps er op til dateIt siger det samme, efter at du tvinger App Store app på Apple Watch eller genstarte den.

Opdatering Apple Watch apps bruger iPhone eller automatiske opdateringer virker mere pålidelig. På iPhone, kan du trække ned opdateringen skærmen for at opdatere den. Men på Apple Watch, det er der ikke. Så nogle gange vil du ikke se opdateringer er tilgængelige her, selvom det er. Det er også muligt, at der er en fejl i watchOS 8. at jeg er i øjeblikket bruger. Mens du læser dette, kan problemet løses.

For at tænde eller slukke automatisk app opdateringer for æble ur

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

At have din iPhone apps ajour anbefales altid. På den måde vil du ikke kun får de nyeste funktioner, der normalt kommer med den nyeste opdatering, men du vil også være i stand til at løse de kendte sikkerhedsproblemer og bugs.

Hvis du har en masse apps på din iPhone, manuelt opdatere hver enkelt kan være en smerte, men heldigvis kan du holde dine apps opdateres automatisk ved at tillade Apple at gøre opdateringerne på dine vegne. Du kan også gøre det manuelt, hvis du foretrækker.

Hvordan til automatisk at opdatere apps på din iPhone?

Det er også muligt at have din iPhone hente og installere systemopdateringer på egen hånd. Du skal aktivere DownloadiOS opdateringer og installer iOSUpdates automatisk for det. Du kan finde disse to funktioner i Automatiske opdateringer afsnit af din iPhone nævnte i begyndelsen af ​​denne how-to.

Denne tutorial dækker opdatere din iPhone apps automatisk eller manuelt. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du forstår denne vejledning. Jeg håber du vil kunne lide denne blog Sådan opdaterer din iPhone apps automatisk eller manuelt. Hvis svaret er ja, bedes aktie efter at have læst dette.

Check hvordan du opdaterer din iPhone apps automatisk eller manuelt

Opbevar dine iPhone apps ajour er afgørende, ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, men også for at sikre, at du har adgang til alle de nyeste funktioner. Mens du kan organisere dine apps til at opdatere automatisk, så du ikke behøver at bekymre sig om dem, hvis du foretrækker at installere opdateringer manuelt, dens meget ligetil .

Når en opdatering er klar til et af de programmer der er indlæst på din telefon, vil App Store underrette dig. Programmer og spil, som du downloader fra App Store straks opdateres på din smartphone. Men hvis du ikke modtage meddelelser om programopdateringer, kan du opdatere dem manuelt. Du kan for eksempel manuelt opdatere en app, hvis du ønsker.

hvordan du manuelt opdatere apps i ios

håber du vil forstå dette emne Sådan opdaterer din iPhone apps automatisk eller manuelt, hvis dit svar er nej, kan du anmode noget gennem kontaktforum afsnittet knyttet til denne artikel. Og hvis svaret er ja, så dele denne artikel med din familie og venner.

krav

Med Miradore, kan du kontrollere, hvilke apps, der er installeret på en iPhone eller iPad, har en opdatering tilgængelig. For at gøre dette, Åbn Device side og gå til fanen the ApplicationsÂ. Der vil du se en blå pil ikon ved siden af ​​de ansøgninger, der har en opdatering tilgængelig. Se billedet nedenfor.

har feedback på denne artikel? du dele det med os!

Apple leverer App Store som en digital fordeling platform til at hjælpe brugerne downloade, opdatere og administrere apps på deres Apple-enheder nemt. Denne artikel leveres af MiniTool vil fokusere på, hvordan man kan opdatere apps på iPhone. Trin-for-trin guide til hvordan du opdaterer apps automatisk og manuelt vil blive vist til dig på følgende indhold.

Du skal have brugt App Store, hvis du har en Apple-enhed, såsom iPhone, iPad og iPod Touch. Apple Store er faktisk en digital fordeling platform udviklet af Apple Inc. Dens det eneste sted, hvor brugere kan få en ny ansøgning eller en ny opdatering. Denne bidrager meget at sikkerheden i Apple-enheder som iPhone.

Sådan opdaterer apps på iPhone eller iPad

Tip: Hold din iPhone-system og apps ajour er vigtig både af sikkerhedsmæssige årsager og få nye funktioner. Dens også vigtigt at holde dine data sikkert under problemet. Du har brug for denne kraftfulde opsving værktøj, der virker for alle iOS enheder og versioner.

Sådan opdaterer apps via Apple Store

App opdateringer kommer ud ofte på din iPhone, og det er vigtigt at holde de apps ajour af sikkerhedsmæssige årsager. Desuden kan du ønsker at opdatere en bestemt app manuelt for at få sine nyeste funktioner. Ja, du kan åbne App Store, og gå til at opdatere en eller flere apps manuelt og direkte.

Opdatering iphone apps manuelt

Apples iOS og MacOS har haft længe historier modtage pålidelige opdateringer ofte hele året for at adresse nye funktioner og til patch sikkerhedsspørgsmål. Det er vigtigt, at vi holder vores konstant tilsluttede enheder som up-to-date som muligt for at forpurre enhver potentiel sikkerhedsrisici til vores data. En måde at sikre dette er at opdatere dine Apple-systemer automatisk og at have App Store automatisk at opdatere dine apps så godt.

hvordan man automatisk opdatering ios

Indstilling automatiske systemopdateringer betyder, at iOS-enheden automatisk vil hente de nye opdateringer og har dem klar. De vil installere natten over efter de henter så længe din enhed oplader og forbundet til Wi-Fi.

hvordan man automatisk opdatering fra iOS-appen storeÂ

App Store-opdateringer på iOS kan være automatiseret så du ikke behøver at besøge noget skjult opdatering side i App Store for manuelt at opdatere visningen og opdatere apps. For at sikre, at dine iOS-apps automatisk holdes up-to-date, udføre disse trin.

Denne mulighed vil gøre det muligt for App Store til konsekvent tjekke for app-opdateringer og installere dem, når de bliver tilgængelige. Svarende til den måde, at iOS systemopdateringer arbejde, de vil blive installeret, når din enhed er forbundet til Wi-Fi og er tilsluttet og opladning.

hvordan man automatisk opdatering macosÂ

Der er daglige opdateringer eller nye versioner af apps i App Store. Du har valget på din iPhone og iPad til at opdatere disse apps manuelt eller automatisk. Men hvor præcist er disse muligheder for at opdatere programmerne skjulte og hvordan fungerer de? Det fortæller iPhoned dig.

Annoncer og ad blokkere

Du ser denne tekst, fordi du bruger en annonce blokker og blokerer vores annoncer. Vi tror thats en skam, fordi vi har brug for dem reklamer at tilbyde vores uafhængige artikler gratis. Støt iPhoned ved at tilføje os til din whitelist . Tak på forhånd!

automatisk eller manuelt opdatere apps på iPhone

Du vil også se en mulighed for at downloade apps automatisk. Når du også aktivere denne funktion, apps, du har installeret på andre enheder er også placeret på denne enhed. Praktisk, hvis, for eksempel, har du både en iPad og en iPhone, og du ønsker at bruge de samme apps på begge enheder.

Vigtig

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

SIM-kort har været så meget nyttigt for alle, der ejer en mobiltelefon. Den lille chip giver os mulighed for at holde forbindelsen ved hjælp af internettet og sende og modtage meddelelser og opkald ... ed nogle spørgsmål. Nå, har ESIMS kommet til at undgå alle disse problemer. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvordan man bruger en esim.

Google Assistant Setup.

Google Assistant Setup.

Opdag, hvordan Google Assistant er integreret i Bose Smart Products, og hvad det kan gøre for at hjælpe med at gøre så mange ting lettere.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Heres den nye LG Aristo 5. Følg mig på Instagram HTTPInstagram. omkevinbreezetv kevin brise tech community httpkevinbreeze. Omcommuni ...

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Oplever du problemer med Samsung gratis App ikke fungerer, eller plejer lade dig slutte Denne artikel vil vise dig let rettelser.

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Få Samsung Galaxy A52 5G SMA526U Support til emnet Samsung Smart Switch Mobile. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.