Walmart giver 740.000 medarbejdere en Samsung Galaxy Xcover Pro til arbejde, personlig brug

Walmart Shopping Købmand-apps på Google Play

Hos Samsung Electronics, var passioneret om at bringe spil skiftende innovation og værdi til vores virksomhedskunder. Og var stolte af at udstyre disse selskaber med de bedste i klassen teknologi og tjenester, de har brug for at øge mobiliteten, tilbyder problemfri digitale oplevelser, og holde deres oplysninger sikkert.

Vores nye, skelsættende aftale med Walmart er det seneste eksempel. I løbet af de næste par måneder, var at sætte Galaxy Xcover Pro smartphones i hænderne på 740.000 Walmart butik associerede hele U.. â € ”for at bruge på arbejdet og derhjemme. Dette er vores største mobile enterprise deal nogensinde i U.., Og var begejstrede for at hjælpe Walmart giver nye og forbedrede oplevelser for deres medarbejdere og kunder.

Rejsen til lave Walmarts tilsluttet associeret vision til virkelighed

Denne spændende aftale er kulminationen på et helt års planlægning og lodsning. Walmart nærmede os i foråret 2022 på et tidspunkt, hvor deres butikker var mere travlt end nogensinde, og associerede virksomheder arbejdede hårdt for at sikre en sikker shopping oplevelse under pandemien.

Sammen diskuterede vi, hvad de kalder den Connected Associate initiativ â € ” en vision om at Empower Walmart medarbejdere ved at sætte alt, hvad de har brug for i håndfladen af ​​deres hænder. Vi lærte Walmart Global Tech byggede en ny app internt til at hjælpe associerede Forenkle daglige opgaver, betjene kunder og planen for livet uden for arbejdspladsen. Derefter tog vi handling, selv shadowing medarbejdere til at lære, hvordan de arbejder, og hvilke værktøjer kan hjælpe dem til at fungere bedre. Disse indsigter afslørede behovet for en adræt mobil enhed â € ”med Walmarts integreret brugerdefineret program â €”at tage medarbejdernes engagement og kundepleje til nye højder.

En ny måde at arbejde med galaksen Xcover pro

Galaxy Xcover Pro leverer en robust og glat, enkelt enhed opløsning. Den bygger på Samsungs arv af højeffektshøretelefoner smartphone funktioner, herunder en fordybende skærm, langtidsholdbare batteri, let og holdbart design, og kraftfulde kamera. Og, forsvar-grade sikkerhed med Samsung Knox-platformen, der beskytter dig og din enhed fra chippen niveau, op.

Samsung Knox Suite indeholder værktøjer til at hjælpe virksomheder som Walmart med de ressourcer, der er nødvendige for at styre en indsættelse af denne størrelse. Disse omfatter automatiseret tilmelding, firmware ledelse, enhed og Wi-Fi-netværk analytics, skadeforebyggelse og dyb enhed tilpasning. Ved at udnytte vores brancheførende platform, er Walmart sikre, at medarbejdere får de værktøjer, de har brug for at forenkle de daglige opgaver.

Vi er skyld også tilpasset Galaxy Xcover Pro, så Walmart associates kan nyde at bruge deres smartphone til at forbedre deres dag â € ”både i og uden for arbejdspladsen. Mens de er på uret, vil Galaxy Xcover Pro skabe nye, praktiske måder for dem at arbejde, fra mobil ur-in og adgang til tidsplaner, til at styre lager og bruge Galaxy Xcover Pros kamera, som weve optimeret til at arbejde problemfrit med Walmarts stregkode scanning behandle. Under deres arbejde skift, kan Walmart associates også trykke på en kollegas navn og indlede en push-to-talk samtale direkte fra Galaxy Xcover Pro ved at klemme den fysiske side tasten.

Indtil nu, Walmart associates måtte bruge forskellige enheder i hele deres skift, fra stregkodescannere til walkie-talkies. Galaxy Xcover Pro vil gøre det muligt for effektivitet med helt nye arbejdsgange og yderligere muligheder.

Sikkerhed til arbejde brug, privatlivets fred til personlig brug

Ud over sin Alene omfanget og workflow innovation, et andet aspekt, sæt Samsung og, specifikt Galaxy Xcover Pro, fra hinanden er Walmarts beslutning om at gøre det muligt for dets partnere til at tage deres enheder hjem, en stor perk for medarbejderne. Som Kellie Romack, Walmarts vicedirektør for associate erfaring og kundepleje, siger, Vi ønskede vores medarbejdere til at bruge denne enhed hele dagen til at betjene kunder, men så også bruge det som deres personlige enhed, hvis de valgte.

For at aktivere dette, Samsung arbejdede med Walmart team til at tilpasse og konfigurere Galaxy Xcover Pro-enheder. Med Samsung Knox, kan vi skabe helt separat arbejde og personlige profiler, så arbejde applikationer til at forblive sikker og personlig brug at holde privat.

Bedre oplevelser for alle med én enhed

Forbedring af medarbejdernes erfaring fører til en bedre kundeoplevelse, også. Det er noget Samsung kan bidrage til at levere. Ligesom Walmart har brugt det sidste årti designe en problemfri oplevelse mellem online og i butikken for at forbedre kundens rejse, er selskabet nu bygge bro huller mellem arbejde og hjem for at forbedre medarbejderen rejse. Thats hvad Samsung mobil teknologi kan gøre: skabe sømløse forbindelser og mere effektive og behagelige oplevelser.

Hvordan Samsung hjælper Walmart omdanne detail associeret oplevelse

Dette er kun begyndelsen på, hvordan vi kan arbejde med vores virksomhedskunder at styrke og glæde medarbejdere, og at lede industrien i at udnytte mobiliteten at omdanne hvordan detail butikker opererer.

Medarbejdere vil kun være i stand til at bruge arbejdet funktioner på den nye MeWalmart mens på uret, sagde selskabet. "Ideen med denne app startede som en måde at håndtere associerede tidsplaner og er vokset ind i vores single i butikken app til U.. Associates, sparer dem tid og hjælpe dem med at blive mere effektive," sagde selskabet.

Indtil nu, associerede virksomheder pr Walmart butikker anvendte håndholdte enheder, de delte at kommunikere, men en indledende test med medarbejdernes smartphones blev modtaget godt og vil nu blive uddybet, sagde Walmart.

Planlægning, push-to-talk med medarbejdere, logge ind på arbejde via telefon og en stemmeaktiveret personlige assistent er alle funktioner i MeWalmart app. I de kommende måneder, at de virksomhedsplaner tilføje en funktion, der vil hjælpe med at forkorte den tid, det tager medarbejderne til at få elementer fra lageret til salget gulvet.

"Som detail fortsætter med at udarbejde en €” og hurtigt â €”det er mere kritisk end nogensinde at udstyre vores folk med de værktøjer og teknologi, de har brug for succes," Walmart angivet. "Hvis du gør det gør arbejdet nemmere og sjovere, og det holder fokus, hvor vi har brug for det mest â €” at levere en stor i butikken, afhentning og levering oplevelse for vores kunder."

Virksomheden lovet, at det ikke ville have adgang til enhver medarbejders personlige data og kan "bruge din smartphone som deres egen personlige enhed, hvis de vil, med alle de funktioner og privatliv, de er vant til." Testen vil blive udvidet ved udgangen af ​​året, sagde Walmart.

Tidligere på året, Walmart annoncerede lønstigninger for næsten en tredjedel af sin U.. arbejdsstyrke på 1. mio. I februar, digitale og gemme arbejdere så deres startende timepriser stige fra $ 13 til $ 19, afhængigt af deres placering og marked.

â € ¢ Hurtigt genbestille rutinemæssige elementer og planlægge din curbside afhentning eller levering med tryk på en knap. € ¢ Check ind når din pickup ordre er klar og godt bringe det ud til dig! Â € ¢ Brug stregkodescanner til hurtigt at tjekke priser og tilføje elementer til din indkøbsliste. € ¢ Tjek den ugentlige annonce for at blive på budgettet, og få praktiske meddelelser om besparelser og begivenheder. € ¢ Opbevar maps er tilbage! Åbn app i butikken for at finde ferie besparelser hurtigt. € ¢ Walmart + Members €”vores app er den nemmeste måde at få mest muligt ud af dit medlemskab! Nyd app-eksklusiv funktioner til Walmart +, herunder:

Den MeWalmart vil tillade medarbejdere til at udføre daglige arbejdsopgaver såsom stueur i, planlægning og hurtig kommunikation med push-to-talk. Den app indeholder endda stemme assistent funktioner med Spørg Sam så medarbejderne kan stille forskellige spørgsmål om merchandise eller målinger.

De kapaciteter inden for MeWalmart app er bygget in-house af vores produkt, teknologi og design teams og anvende best-in-class teknologi, ligesom machine learning, augmented reality, kamera vision og kunstig intelligens til at tackle komplekse problemer.

Samsung Galaxy Xcover Pro vil blive leveret til medarbejdere, sammen med en sag og beskyttelse planen. Telefonen blev udgivet i U.. i begyndelsen af ​​2022, og mens det måske ikke er så kraftig som en Samsung Galaxy S21 på indersiden, det gør op for det på ydersiden med sin robuste bygget.

Galaxy Xcover Pro har IP68 vand og støv modstand og MIL-STD-810G certificering, som er ideelle når de anvendes i arbejdssituationer. Det har en 6. -inch FHD + skærm med en hulning selfie kamera, dobbelte kameraer på bagsiden og er drevet af en Exynos processor. Det er en ellers gennemsnitlige smartphone, men er en af ​​de bedste forrevne Android-telefoner til rådighed.

Walmart medarbejdere vil være i stand til at bruge Xcover Pro som deres personlige enheder så godt, og Walmart, at medarbejderen privatliv vil blive beskyttet, så det ikke vil have adgang til deres personoplysninger.

Indbygget hård

Samsung Galaxy Xcover Pro er måske ikke den mest magtfulde smartphone på indersiden, men nogle gange er det, hvad der er på ydersiden, der tæller. Den Xcover Pro har en hård build, som skal håndtere brugerne de mest aktive livsstil .

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig selv en Samsung Galaxy S21 smartphone, vil du sikkert sørge for, at det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 tilfælde, som vi har fundet â € ", og de fleste af dem er super-overkommelige!

Walmart vil give mere end 740.000 af dets partnere gratis Samsung smartphones i år at støtte lanceringen af ​​et værk app, der er beskrevet som en enkelt kilde til forbedret medarbejderengagement og kundepleje.

Den MeWalmart app, bygget internt i samarbejde med Samsung, beskæftiger en blanding af machine learning, augmented reality, kamera vision og kunstig intelligens-teknologier. Den app erstatter flere forskellige systemer, der associerer tidligere brugte hele deres arbejdsliv.

På blot en uge, vi havde mere end 3 millioner spørgsmål til Ask Sam, Kellie Romack, Walmarts VP for associeret erfaring og kundepleje, sagde i en Samsung udgivelse. Omkring 98 procent af disse spørgsmål er besvaret med succes, og blev hele tiden tilføje nye spørgsmål og omfatter andet feedback fra associerede virksomheder.

I de kommende måneder vil strømpe associerede kunne bruge en augmented reality-funktion på app for at fremhæve kasserne klar til hovedet til den sælgende gulvet i stedet for at scanne hver boks individuelt. Test har vist scanninger tage en tredjedel af den tid, i forhold til det tidligere manuelle proces.

DISKUSSION SPØRGSMÅL: Er MeWalmart app synes at være et gennembrud for associerede enheder? Hvilke aspekter eller funktioner skulle vise sig særligt gavnligt for associerede virksomheder og kundeoplevelsen?

Digitale eksperter privatlivets fred hæve røde flag om Walmarts planer om at give 740.000 medarbejdere gratis smartphones, der ifølge selskabet vil forbedre medarbejdernes produktivitet uden at indsamle personoplysninger.

Walmart sagde torsdag, at det planlagde at give næsten halvdelen af ​​dets amerikanske medarbejdere gratis Samsung Galaxy telefoner ved udgangen af ​​året. Medarbejdere vil bruge telefonerne til at få adgang til MeWalmart app, som vil give dem mulighed for at uret i, håndtere skift og kommunikere med vejledere.

Medarbejdere bør indse, når de er ved hjælp selskab forudsat telefoner, kan virksomheden engagere sig i overvågning af, hvad de gør på den telefon, fortalte West The Post. Det kan omfatte en bred vifte af personlige, økonomiske og sociale interaktioner. Dybest set alt, hvad du gør på at telefonen kan være genstand for overvågning.

Walmart løfter om, at disse oplysninger kun anvendes til app funktioner. Finansielle oplysninger bruges til lønsedler , præcise lokaliseringsdata bekræfter, når medarbejderne ur ind på arbejde og sundhed og fitness bruges til coronavirus vurderingerne Ifølge Walmart talsmand Camille Dunn. Hun sagde, at brugen af ​​enhver individuel funktion var valgfri.

Men West hævdede, at grænserne mellem arbejde og personlige oplysninger er mindre klar end præsenteret af Walmart. Han spørgsmålstegn hvorvidt kunne overvåges medarbejdere personlig e-mail-brug og web browsing mens på uret, for eksempel.

André © s Arrieta, direktør for forbrugernes privatliv teknik på den civile friheder -focused nonprofit Electronic Frontier Foundation, sagde Walmart arbejdere, der vælger at acceptere smartphones skal slå dem fra, når de forlader arbejdet og holde en separat enhed til personlig brug.

Ikke desto mindre Arrieta sagde at han ikke nødvendigvis antage dette en forbryderiske app. Han sagde, at hvis virksomhederne vil kræve ansatte til at bruge apps, der giver arbejde enheder gratis er bedre end at de skal installere apps på deres personlige telefoner.

Vi er skyld set tidligere, at arbejdsgiverne vil tvinge medarbejdere til at installere disse meget påtrængende applikationer i deres personlige telefoner, sagde han. Jeg tror det er en god skridt, at de er at sige, Blev vil give dig en anden telefon gratis.

I en bemærkelsesværdig teknologi skub, er Walmart giver 740.000 amerikanske medarbejdere en Samsung Galaxy Xcover Pro thats præinstalleret med en ny intern app til at hjælpe kunderne. Denne Android-telefon vil også være til rådighed for personlig brug.

Denne storstilet telefon fordeling er drevet af en ny MeWalmart app, der blev udviklet internt. Værktøjet gør det muligt for medarbejderne at se og administrere deres arbejdstider, ur i, når de ankommer inde i deres butikker geofence, og kommunikere med push-to-talk. Theres også en Ask Sam stemme assistent for hurtigt at finde merchandise og få svar for kunderne.

Ideen med denne app startede som en måde at håndtere associerede tidsplaner og er vokset ind i vores single i butikken app til U.. associerede, sparer dem tid og hjælpe dem med at blive mere effektive. Vi tror dens den første af sin art i detailhandlen.

Vigtig

Walmart Family Mobile 3in1 SIM-kort Starter Kit af tmobile til salg online eBay

Walmart Family Mobile 3in1 SIM-kort Starter Kit af tmobile til salg online eBay

Løst jeg nævnt min ven til at deltage PM. Hun gik til Walmart på Matheson Blvd i Mississauga i aften på 530 pm. De salgsmedarbejder nægtede at sælge

24 timers mål nær mig

24 timers mål nær mig

24 timers mål nær mig

Snesevis af kongresmedlemmer opfordrer indtrængende efterforskning af Atts WarnerMedia, Discovery Fusion

Snesevis af kongresmedlemmer opfordrer indtrængende efterforskning af Atts WarnerMedia, Discovery Fusion

ATT og Discovery, Inc. Deal, med forbehold af reguleringsgodkendelse, vil kombinere to skatteløse indhold, herunder HBO MAX og Discovery Streaming Services.

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp CHARGE VS DASH CHARGE Opladningshastigheder på OnePlus 6T-sammenlignet Tech Nyheder på BGR India

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Køb OnePlus Warp Charge Typec Cable 150 cm i Pakistan Oneplus Warp Charge Typec Cable 150 cm

OnePlus Warp billader

OnePlus Warp billader

Shop elektronik, mode, mobiltelefoner, computere, gaming laptops, skønhedsprodukter, hjem forbedring, køkken office produkter, parfume mere på discount priser. Oplev det bedste online shopping på Ubuy Kuwait

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

OnePlus Warp Charge 30. Trådløs oplader Find de laveste priser på PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker nu

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

vevelogk 30w 5v 6a OnePlus 88 pro7 pro7t7t promclaren OnePlus 76t65t53t3 3. ft c. Ubuy Libanon. B08KYB9YDP

Gratis Alabama Warrant Søg Indtast et navn for at se Warrants Online

Gratis Alabama Warrant Søg Indtast et navn for at se Warrants Online

Gratis Alabama Warrant Søg Online. Indtast et fornavn og efternavn for at se Alabama Warrants online. Alle Alabama warrant søgninger er anonyme fortrolige.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.