44 måder Google Assistant kan gøre dig mere effektiv

Google Assistant Setup.

Google Assistant er nu kommet til Android-telefoner ud over Googles egen pixel. Det er en betydelig ændring af, hvordan googles tidligere har tilbudt at søge på mobile enheder. Det er også det seneste på en bred vifte af måder, folk kan søge med Google på Android.

Hvad er Google Assistant?

Google Assistant er Googles næste generation måde at søge med Google på. I stedet for at levere links til websteder, er Google Assistant designet til at have samtaler med dig for at fuldføre opgaver.

Ligesom Siri kan Google Assistant interagere med din Android-telefon for at gøre en række opgaver, f.eks. Indstilling af alarmer eller afspilning af musik. Ligesom Siri kan det endda håndtere nogle hjemmeautomatiseringsenheder. Google har en side, der forklarer forskellige typer handlinger her.

Som Siri kan du spørge Google Assistant generelle spørgsmål. I modsætning til Siri vil du sandsynligvis finde ud af, at Google kan klare et bredere udvalg af spørgsmål end Siri Can. Thats fordi Google Assistant tapper til Googles web-wide søgeresultater hver gang du søger, hvilket gør det mere omfattende.

Siri går ikke til internettet hver gang du søger. I stedet forsøger det at gætte, hvilken af ​​en række kilder, som det bruger, kan have et svar på dit spørgsmål. Hvis de ikke, nogle gange, bliver det til Bings web-wide søgeresultater. Nogle gange gør det ikke. Samlet set betyder det, at Siri ofte mislykkes for en række forskellige søgninger, hvor Google lykkes.

Google Assistant kan komme med svar, når du snakker med det. For eksempel spørg, hvor gammel er Stephen Colbert, og det vil give dig sin alder. Spørg så simpelthen hvor høj er han, og det forstår Du vil have Colberts Højde, selvom du aldrig sagde hans navn igen. Men det er ikke noget nyt eller unikt for Google Assistant. Googles handlede på denne måde med talte forespørgsler siden 2022. Siri bliver også smartere om at håndtere disse typer samtaler også.

Google Assistants store løfte var, at det ville kombinere søgning med opgaveafslutning. For eksempel kan du søge efter film, der spiller, så har det problemfrit spørg, om du vil bestille en billet og fuldføre den handling. Eller måske søger du efter steder at spise, så google Assistant magisk foretager en reservation for dig. Begge er, hvad Google demonstrerede , da Google Assistant blev afsløret sidste år.

Du vil ikke finde sådanne ting, der bliver lovet på Google Assistant-siden i dag. Det er sandsynligvis fordi, hvis min erfaring er almindelig, fungerer det sjældent. Det er så frustrerende, at du sandsynligvis bedre bedre gør en regelmæssig Google-søgning og bare klikker på links den gamle- Modet Vejen.

For eksempel heres det, hvad det var, da jeg forsøgte at have en samtale om at købe en filmbillet, hvor jeg spurgte, hvad der spillede, så forsøgte at bestille en af ​​filmene ved hjælp af Google Assistant:

Ideelt set, som oprindeligt faktureret, ville Google Assistant have gået mig gennem processen med at vælge et teater og showtime og derefter lancerede min fandango app for at fuldføre reservationen. I stedet holdt det bare bede mig om at vælge et showtime uden at komme forbi det skridt, uanset hvordan jeg prøvede.

Forsøger det samme med en restaurant kan være lige så frustrerende. Når jeg beder om restauranter i nærheden af ​​mig, så siger jeg, at jeg vil foretage en reservation på en af ​​dem, google brænder et link til utilsigtet snarere end faktisk at foretage reservationen for mig ved at tale med min openable app. Samtalen boder.

Nogle gange, hvis jeg navngiver en bestemt restaurant og tid, kan jeg få den mulige booking til at arbejde som annonceret. Nogle gange ikke. Det er så uforudsigeligt, at jeg ikke har tillid til at prøve. Det er hurtigere at bare åbne de OpenTable eller Fandango apps.

Tænk på Google Assistant som en mere Knowledgable Siri, og du vil nok være glad. Det svarer mange af dine spørgsmål og kontrollerer mange handlinger på din telefon. En dag kan det endda udvikle sig ind i den super-smarte konversationsassistent, det blev lovet at være.

Hvem får Google Assistant?

Når det kommer til smartphones, var Google Assistant eksklusiv til Googles egen pixel telefon indtil tidligere i denne måned. Nu siger Google, at den automatisk vil blive tilføjet til enhver smartphone, der kører Android 6 eller Android 7, for dem, der bruger engelsk på deres telefoner i USA, Australien, Canada og Storbritannien. Tyske højttalere i Tyskland vil også få det. Flere lande og sprogstøtte bliver lovet senere i år.

Undtagelsen er for telefoner, der ikke bruger det, der kaldes Google Play Tjenester, som dybest set betyder telefoner, der ikke tillader dig at downloade apps fra Google Play, Googles App Store. For eksempel, hvis du har en Amazon Fire tablet, der bruger Amazons egen app store, ikke Google Play. Således at tabletten ville få Google Assistant.

Det er vigtigt at forstå, at Google Assistant er ikke en app, som du kan downloade. Snarere sin bagt ind i Android 6 eller Android 7 til telefoner der er beskrevet ovenfor, at Google anser i stand til at køre den. Thats svarende til, hvordan Siri fungerer på iPhone. Du ikke downloade Siri. Snarere, sin del af iOS.

Det sidste er en måde for iPhone-brugere at få Google Assistant. Hent Allo, og du kan bede Google Assistant spørgsmål som Android-brugere kan. Dens bare en klodset interface, i, at du har registrere dine spørgsmål.

Hvordan bruger jeg Google assistent?

Google Assistant aktiveres ved at gøre en lang hold på hjemmet knappen eller hjemme ikon på din telefon. Hold knappen, og Google Assistant vil bede dig om at tale, hvad du ønsker. Så vil den begynde søgeprocessen.

Hvordan kommer jeg kan ikke skrive min forespørgsel i Google assistent?

Google ikke længere kalder denne funktion Google Nu. Youll finde masser af mennesker, der stadig henvises til funktionen på denne måde. Selv Google vil stadig sige Google Nu på lejlighed, som i denne hjælp SideA eller når Google foreslår muliggør funktionen ONA nogle nye telefoner.

Men officielt, Google Nu er ikke navnet, Google fortæller Search Engine Land. Det har ikke noget navn nu. Hvad var Google Nu er bare prædiktiv søge kort, der vises i din Google-app-feed.

Oprettelse af et nyt projekt

Vores hjemmeside bruger web cookies for at sikre, du er udstyret med den bedste oplevelse, når du navigerer på vores hjemmeside. Læs mere om, hvad cookies er, og hvordan de fungerer i vores privatlivspolitik.

Ring til vores gratis hotline

Google Assistant er en populær stemme assistent. Du kan afspille musik, finde svar på Google-søgning, styre de daglige opgaver, og nemt styre intelligente enheder rundt omkring i hjemmet â €”blot ved hjælp af din stemme. Bare starte med at sige hej Google til at starte en samtale med din Google-assistent.

Din Google Assistant hjælper dig på tværs af enheder, ligesom Google startside, telefonen et €”og dit Bose højttaler, soundbar eller hovedtelefoner. Den største fordel ved at bruge Google Assistant med Bose-produkter er den kraftfulde lyd. Med andre ord, din musik, dine podcasts, dine telefonopkald, og alt andet gør din Google Assistant til dig vil lyde dyb, klar og fuld af liv.

Med Google Assistant og Bose-produkter, din stemme er den ultimative DJ. Forestil youre gør middag og du er i humør til noget musik. Din Bose Smart højttaler 500 er på tværs af lokalet. Uden at stoppe, hvad du er gør, skal du blot sige højt, Hey Google, spille min middag spilleliste på Spotify. I øjeblikke, vil din spilleliste begynde at spille. Det er så nemt. Du kan lytte til dine foretrukne radiostationer, podcasts, og mere på samme måde.

Hvis youve fik spørgsmål, Google Assistant har svarene. Lad os sige, du er at få klædt om morgenen, og det ser overskyet udenfor. Din Bose Smart Soundbar 700 er i nærheden. Du skal blot sige højt, Hey Google, Whats vejret? Google Assistant vil læse tilbage til dig den nyeste prognose. Brug den til at finde ud af de seneste nyheder, få sidste nætter sportsresultater, få kørselsvejledninger, lave beregninger og oversættelser , og så meget mere.

Få hjælp til at komme igennem din dag er kun et par ord væk. For eksempel, du er iført dit Bose Hovedtelefoner 700, mens du arbejder. Du pludselig huske dens dine brødre fødselsdag, og du ønsker at ringe til ham i aften. Bare tryk på assistent knappen stemme og sige, Hey Google, minder mig om at ringe til Scott 8 PM. Det virker for nogen i din liste telefoner kontakt, eller enhver virksomhed opført i Google Maps, også. Selvfølgelig kan du også bruge Google Assistant til at foretage opkaldet for dig: Hey Google, ring Scott! Du kan også planlægge begivenheder i din kalender, middag reservationerne, oprette indkøbslister og meget mere.

* Google Assistant isnt tilgængelig på alle sprog og lande. Google Assistant er ikke tilgængelig for iOS-brugere til Bose Noise Cancelling Headphones 700, Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Opladning sag, Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, QuietComfort® 35 trådløse hovedtelefoner II, og Bose QuietComfort® 35 II Gaming Headset.

For at få lyd respons fra Google Assistant, Fitbit nylig indført en ny funktion på sin Fitbit Versa 3 og Fitbit Sense smartwatches. Her er hvordan du kan bruge Google Assistant på din Fitbit SmartWatch.

Fitbits familie af smartwatches altid featured støtte til Google Assistant. Dette blev endnu bedre, når FITBIT, som nu er erhvervet af Google, lancerede Fitbit Versa 2. Med Versa 2 og derefter med Versa 3 og FitBit Sense, købte virksomheden støtte til Amazon Alexa til sine smartwatches. Dette gav brugerne mulighed for at vælge mellem Googles Virtual Assistant, Google Assistant og Amazon Alexa som deres digitale partnere.

For nylig introducerede Fitbit en ny funktion på sin FITBIT VERSA 3 og FITBIT SENSE-smartwatches, der gør det muligt for brugerne at få lyd svar fra Google Assistant. For eksempel, hvis du spørger Google Assistant om at indstille en alarm for 7:00 den følgende dag, vil den svare ved at sige, udført. Dine alarmer indstillet til i morgen klokken 7.00. På samme måde, hvis du spørger Google, hvor godt du sov, ville det reagere ved at sige, siden i går sov du i alt 6 timer og 10 minutter, hvis det er, hvor længe du sov. FITBIT I en blogpost sagde, at brugerne vil se svar i tekstformat sammen med lydresponserne.

Nu er en interessant ting om denne funktion, at det er valgfrit, og at brugerne nemt kan gøre denne funktion til eller fra, når de vil. Den eneste advarsel, som tidligere nævnt, er, at denne funktion kun er tilgængelig for FITBIT SENSE og FITBIT VERSA 3 brugere.

# Google Assistant Action

Med handlingen kan du stemme kontrollere dine OpenHab-elementer, og den understøtter lys, stik, kontakter, termostater og mange flere. Openhab-handlingen leveres med flere sprogstøtte som engelsk, tysk eller fransk sprog.

# Generelle konfigurationsinstruktioner

Hastigheder vil være en kommasepareret liste over tilstande med et procentnummer efterfulgt af et lige tegn og forskellige aliaser til denne tilstand efter en kolon. Så her begge "høje" og "to" ville sætte hastigheden til 100%. Du er også i stand til at definere sproget for disse aliaser. Den bestilte indstilling vil fortælle det system, som din liste er bestilt, og du vil så også kunne sige "hurtigere" eller "langsommere" og Google vil bruge den næste eller forrige hastighed.

Blinds og Simiar-enheder skal altid bruge rullehjertighedstypen for korrekt funktionalitet. Da Google og OpenHab bruger den modsatte procentværdi for "åbnet" og "lukket", vil handlingen tranlere dette automatisk. Hvis værdierne stadig er omvendt i din sag, kan du angive den inverterede = TRUE-indstilling for alle rullerhjul.

Uanset om du bruger din AI-brændte kompis på en Google Home Speaker eller din telefon, vil du nyde den samme håndfri bekvemmelighed. Du vil også nyde godt af Googles robuste søgemuligheder, som OutFlank Alexas færdigheder i dette område.

Hvis du kan lide ideen om at overvåge din email til en kritisk indgående besked, mens du er optaget i køkkenet med beskidte hænder, er dette et velkomment touch. Det kommer også til praktisk, hvis du er på farten og forsøger at gøre flere ting på én gang.

På et grundlæggende niveau kan din digitale assistent vække dig som angivet. Hvis du ikke kan lide regelmæssige alarmtoner, kan Google Assistant betjene sange fra dine musiktjenester eller afspille fra bestemte afspilningslister. Vågn op til noget beroligende i de første par minutter. Derefter få din smarte højttaler til at pumpe op på energiniveauet for at skyde dig op for dagen.

Med Google-rutiner kan du få din alarm til at udløse andre handlinger. Din Google-rutine kan have form af din virtuelle digitale hjælper, læse dig nyheden eller måske tænde lysene, når alarmen er, der er deaktiveret.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udgivelsesdato 22 jul 2011 Band WCDMA UMTS GSM 85090018001900 Teknologi HSPA HSUPA Mål 2. i W 4. i H 0. i D HTC MyTouch 4G Slide fejlfinding, reparation og service manualer.

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

T myTouch 4G Slide specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Tmobile MyTouch 4G Slide anmeldelser, fordele og ulemper. Kunne lide pris Lav. Imponerende dualcore specs. Ikke lide Keyboard er flad.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.