6 måder at Fix indgående opkald Ikke Viser om skærmen på din Android

Hvordan ændrer jeg fra Ukendt for at vise, hvem der ringer mig

Samsung J3, ATT luftfartsselskab, pludselig indgående opkald viser kun antallet, ikke navnet på den, der ringer, selv når i min kontaktliste. Hvordan kan jeg løse dette? Indstillinger for telefon app er indstillet til at vise nyeste kontaktoplysninger. Jeg har prøvet at stoppe 'Call Protect' app, men det virker kun for en stund. Dette er meget irriterende, fordi jeg ikke altid genkende kendte antal personer, der ringer jeg ønsker at tale med, når alle cifrene er fastsiddende sammen i en solid snor. HJÆLP!

Jeg har haft det samme problem Siden apr 22:e. Deaktivering af opkald Protect app er en løsning, der vil "fix" problemet med opkalds-id kun bliver vist som tal, ikke et navn, om indgående opkald; stadig venter og spekulerer dog hvad den rigtige løsning er. Nogen - AT & T eller Samsung - klart brød noget. Lad os se, hvem trin op og tager ansvarlighed . AT & T fortalte mig, det er en Samsung problem. Jeg er ikke så sikker!

Jeg var ikke klar over, at Løsning var at vise telefonnummeret. Jeg troede, det ville vise Kontakt navn også. 2 af mine Android-telefoner viser de telefonnumre, men ikke den kontakt. Jeg kaldte støtte og de havde mig klart cache-og deaktivere opkaldet beskytte. Stadig bare vise telefonnumre.

Det fremgår, at der er mere end blot opkalds-id spørgsmål. 2 af mine linier har internettet er langsom, selv på wifi. og en af ​​mine venner har problemer med forsinkede tekster. Det skete alt for nylig.

Flere svar sige at gå til 'Call Protect' og derefter give yderligere instruktioner. Jeg har ikke 'Call Protect' på min ATT Z835. Oplys venligst. Min indgående opkalds I.. 'S har afslutte visning i løbet af de seneste to uger.

Tildel kontaktpersoner

Dette er ret simpelt, men ikke alle gør det. Når du får et opkald, gå til telefonens indstillinger, trække op antallet og det er sandsynligvis alle du vil se, en masse cifre ogen placeringen af ​​opkaldet.

Tildel ringetoner

Klik på Standard, og du vil se en liste over andre potentielle frie toner, samt et link til en "Tone Store," at købe nye. Vælg tonen i dit valg, skal du klikke på Udført, og det er nu tildelt din kontaktperson.

â €”På en Android-telefon, Â gå til dine kontakter, finde navnet, skal du klikke på Rediger, og nederst på siden, skal du vælge Mere. Derfra vil du se ringetoner. Der er nogle 25 valgmuligheder. Vælg en, klik på Gem, og du er færdig.

Gør dit eget 'ikke kalder' liste

Nu hvor du har tildelt alle dine kontaktoplysninger, kan du få hård på alle andre personer, der ringer og fortæller kun din telefon til at acceptere opkald fra de mennesker, du kender. Det ville sparke alle andre direkte til voicemail.

For Android, det er i telefonen app. Klik på de tre linjer øverst til højre, vælg Settings og feltnumre. Klik på "Block ukendte opkald", og kun numre fra dine kontakter ringer.

Der er smartphone apps til rådighed for blok opkald, herunder Robokiller og Nomorobo, men de vil opkræve et abonnement, som du måske eller måske ikke ønsker at betale. De trådløse luftfartsselskaber alle tilbyde tjenester, de hævder vil stoppe disse opkald så godt, for et månedligt gebyr, men tro mig â € ”Jeg abonnerer på T-Mobile og den fidus Sandsynlig tjeneste, og stadig få mindst 10 uønskede opkald dagligt.

Det sagde, at det ville stemme på en herskende, der ville tillade teleselskaber at have call-blokerende som standard. implementere stærke call-blokerende tjenester som standardindstillingen for deres kunder, og at gøre det lettere for folk at blokere uønskede opkald.

Samsung er lang fortid TouchWiz dage. Den seneste Én UI 3. bringer en ren UI og feature-sæt, som vi er kendt for at komme fra Samsung. Det behøver bringe nogle hikke selv, såsom indgående opkald ikke vises på låseskærmen / startskærmen, Bluetooth ikke arbejder, etc. Hvis du er lidelse fra de indgående opkald ikke viser problem, kan du prøve nogle af løsningerne i dette indlæg for at løse problemet.

Mange Samsung Galaxy telefon-brugere klager over, at de hører Ringetone i baggrunden, men displayet plejer fremvise indgående opkald underretninger. Det betyder de ikke får at vide, hvem der ringer, og kan ikke selv besvare opkaldet, hvilket er frustrerende. Lets fejlfinding af problemet.

Genstart Galaxy Phone

Forståeligt er denne mulighed aktiveret som standard til telefonappen. Hvis du havde deaktiveret IT eller en OS-opdatering, ændrede indstillingen, er det tid til at aktivere meddelelserne til telefonappen. Her er hvordan.

Force Stop Phone App

Samsung giver dig mulighed for at indstille forskellige animerede opkaldsbaggrund for at krydre oplevelsen. Det kan dog være for meget til low-end eller mid-range galakse telefoner. De animerede opkaldsbaggrund kræver trods alt CPU-ressourcer til at fungere korrekt.

Skift opkaldsdisplay

#samsung #galaxy # S8 + er en flagskibs telefon udgivet sidste år, der er dybest set den større version af S8-telefonen. Denne model bruger en meget større 6. tommer Super Amoled Display og et større 3500 mAh batteri. Dens andre hardwarekomponenter svarer til S8. Selv om dette er en solid udførende telefon, er der forekomster, når visse problemer kan opstå, som vi vil blive adressering i dag. I denne seneste rate af vores fejlfindingsserier vil vi tackle Galaxy S8 + Ukendt opkalder, når du modtager opkaldsproblem og andre relaterede problemer.

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S8 + eller en anden Android-enhed for den sags skyld, så er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af denne formular. Vi vil være mere end glade for at hjælpe dig med enhver bekymring, du måtte have med din enhed. Dette er en gratis service, vi tilbyder uden strings vedhæftet. Vi beder dog om, at når du kontakter os, så prøv at være så detaljeret som muligt, så der kan gives en nøjagtig vurdering, og den korrekte løsning kan gives. EN

S + Ukendt opkalder, når du modtager opkald

Løsning: Hvis dette problem opstod lige efter opdateringen, så er det meget sandsynligt forårsaget af en softwarefløg. Den første ting, du vil gerne gøre lige nu, er at lave en sikkerhedskopi af din kontaktliste, da dette kan slettes under fejlfindingsprocessen. Når du har lavet en backup kopi, skal du derefter rydde cachen og data i Kontakter-appen og telefonappen fra applikationsadministratoren. Når dette er gjort, skal du genstarte telefonen og derefter kontrollere, om problemet stadig opstår.

S + Intet mobilnetværk

Hvis problemet stadig opstår selv med et andet SIM-kort, der er indsat i telefonen, er det bedst at gøre lige nu at sikkerhedskopiere dine telefondata og derefter foretage en fabriks nulstilling. På denne måde kan du kontrollere, om problemet er forårsaget af en software fejl.

Hvis problemet fortsætter selv efter nulstillingen, kan dette allerede være forårsaget af en defekt hardwarekomponent. Det bedste, du kan gøre lige nu, er at bringe telefonen til et servicecenter og få det kontrolleret.

S + Intet signal

Problem: Mit forretningssted er i en stor højhusbetonbygning. Når jeg indtaster et dødt sted uden telefonsignal, kommer cirklen med en linjesignal, der ikke er noget signal, og når jeg indtaster et område med et signal, kommer det ikke automatisk tilbage. Jeg er nødt til at gå til flyvemodus derefter tilbage til normal for at få cirklen gå væk, og stængerne skal komme tilbage. Det er meget irriterende. Kan du løse dette? Jeg forstår, at det er relateret til batteribesparende softwareændringer Samsung lavet til 8+. Hvis der ikke findes noget signal, mens det slukker, slukker det og starter ikke automatisk. Jeg kan ikke lide det.

Løsning: Din telefon skal nemt kunne registrere et mobilt signal, når det er til stede. Hvis du har brug for at genstarte telefonen i stand til at få et signal, så er det meget sandsynligt, at dette skyldes en software-fejl. Det bedste du kan gøre lige nu for at løse problemet er at sikkerhedskopiere dine telefondata og derefter foretage en fabriks nulstilling.

Det er normalt, at den person, der ringer til dig, der vælger at ringe som ukendt. Selvom det er en person, du kender, og den person er i dine kontakter, hvis de har deres opkalds-id slukket, vises de som ukendte på din enhed.

Hvis dette sker for hver eneste af dine kontakter, der kalder dig, tvivler jeg på, at det er dem, at deres opkalds-id slukkes. Hvis deres nummer vises, men ikke deres navn, så er opkalds-id tændt, og det er din telefon, der forårsager problemer. Kontroller, om dine konti synkroniseres, og dine kontakter har deres navne indstillet til de korrekte telefonnumre.

Hvis der ikke vises nummer, kommer der ikke nogen opkalds-id igennem. Jeg har hørt om dette problem før, og sandsynligvis er problemet ikke din telefon, men din tjenesteudbyder. Prøv at kontakte kundesupport og forklare dit problem for dem. De bør være i stand til at hjælpe dig yderligere ved at aktivere opkalds-id fra deres side.

Tænd for stilhed ukendte opkaldere

Med iOS 13 og senere kan du tænde for stilhed ukendte opkaldere for at undgå at få opkald fra folk, du ikke ved. Dette blokerer telefonnumre, som du aldrig har været i kontakt med og ikke har gemt i din kontaktliste. Hvis du tidligere har smittet nogen, der bruger deres telefonnummer, eller hvis en person har delt deres telefonnummer med dig i en e-mail, vil et telefonopkald fra dette nummer gå igennem.

For at tænde tydeligt ukendte opkaldere, skal du gå til Indstillinger> Telefon, og derefter rulle ned, trykke på Stilhed ukendte opkald og tænd for funktionen. Opkald fra ukendte numre tavles og sendes til din voicemail, og vises i din seneste opkaldsliste.

Indgående opkald vil komme igennem fra personer, der gemmes i din kontaktliste, seneste opkaldsliste og fra Siri-forslag til at fortælle dig, hvem der ringer baseret på telefonnumre, der er inkluderet i dine e-mails eller tekstbeskeder.

Før du tænder for stilhed ukendte opkald, skal du sørge for at have vigtige kontakter gemt, eller du kan savne et telefonopkald, som du ikke vil gå glip af. Opkaldet vil stadig gå til Voicemail og vises i din seneste opkaldsliste, men du modtager ikke en besked, mens opkaldet ringer.

Opsæt en app til at filtrere og registrere spamopkald

Når du modtager et opkald, kontrollerer din enhed opkaldsnummeret og sammenligner det med listen over telefonnumre i dine tredjeparts spam-apps. Hvis der er en kamp, ​​viser IOS den identificerende etiket valgt af appen, for eksempel spam eller telemarketing. Hvis appen bestemmer , at et telefonnummer er spam, kan det vælge at blokere telefonopkaldet automatisk. Indkommende opkald sender aldrig til tredjepartsudviklere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller påtegning . Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ikke Repræsentationer vedrørende tredjeparts webstedets nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Originalemne:

1. På startskærmen skal du skrue enten op eller ned for at få adgang til apps. . Vælg Telefon. . Vælg Tryk på de 3 prikker øverst til højre. . Vælg Indstillinger. . Vælg andre opkaldsindstillinger. . Skub skyderen for at aktivere visning af opkaldsoplysninger.

Nogle gange tændes din telefonskærm ikke, når det får et indgående opkald. Telefonen holder kun ringet til, men du kan ikke se, hvem der ringer som displayet ikke vågner op. Dette er et meget almindeligt problem på Android og for at kontrollere, hvem der ringer, skal brugerne åbne telefonappen. Nogle gange vågner skærmen ikke engang kun i et par sekunder, men nogle gange viser det ikke noget overhovedet, når det modtager et opkald. Hvis det også sker med dig, fortæller vi her seks måder at løse indgående opkald på ikke at vise på skærmen på dit Android-telefonproblem. Læs videre!

Genstart telefonen

Som vi har nævnt i de fleste af Android-tip og tricks, vil nogle gange en simpel genstart af enheden gøre tricket. Så genstart din telefon, hvis dine opkald ikke vises på skærmen, kan problemet gå væk efter dette.

Kontroller DND-tilstand

Hvis genstartet ikke løser problemet, og du stadig ikke kan se opkald, der kommer på din telefon, kan det være DND-tilstanden, der forårsager dette problem. DND-tilstand blokerer alle meddelelser, medmindre du har tilladt nogle apps at tilsidesætte dette. For at kontrollere dette:

Vigtig

Svar Oppo Australia.

Svar Oppo Australia.

Heres hvad jeg gør, når mine mobildata er tændt, men ikke virker. Du kan også prøve det på din enhed. Få genopkoblet om et par minutter

Løst Ikke registreret til Netværk Samsung Galaxy Note II

Løst Ikke registreret til Netværk Samsung Galaxy Note II

En meget almindelig træk med Samsung Galaxy J3 er, at ejerne til tider står over for en No Service fejl. Dette problem er identisk med når Galaxy J3 er

Sådan Boost Cell Signal i en kælder

Sådan Boost Cell Signal i en kælder

Gør UC opdateringen på din telefon også

Min mobile enhed har intet signal. Hvad skal jeg gøre

Min mobile enhed har intet signal. Hvad skal jeg gøre

Du kan støde på en sådan situation og spekulerer på, hvorfor siger min Android-telefon ingen service nogle gange. Ikke bekymre dig. Det er den ultimative guide for dig at løse det.

Sådan starter du Android i Safe Mode OS i dag

Sådan starter du Android i Safe Mode OS i dag

Hej folk, jeg har en Samsung Galaxy S8, og jeg står over for nogle problemer med Facebook fryser hele tiden. Så jeg gik for at se, hvad jeg kunne være på ...

Apple iPhone Slå SMS Til Fra

Apple iPhone Slå SMS Til Fra

Har du nogensinde overvejet spørgsmålet, hvad der er SMS-beskeder Nogensinde spekuleret over, om dens forskellige til tekstbeskeder Svaret er simpelt, men overraskende

Im har et problem med min sms verifikationskode

Im har et problem med min sms verifikationskode

Jeg har lige fået en s21 ultra, og jeg kan ikke modtage nogen verifikation tekster fra nogen apps. Jeg kan modtage tekster fra andre, men ingen koder. Jeg kan ikke 2012753

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot Ikke i orden Problem Solved. Et hotspot er den nye generation af teknologi, som er udstyret i næsten alle smartphone disse dage. Nu behøver du at bekymre dig, hvis enheden

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.