Apple iPhone 11 Pro Rose Gold, Front og Back Sides

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple rygter flyver, da vi kommer på året, og Apple iPhone fans drikker på deres seneste skål af dejlige teorier om, hvad nye iPhones vil blive frigivet senere i år. Som 9to5Mac rapporterede i sidste uge, handler den største iPhone-nyhed om farver. Da der ikke har været et regnbuevalg til iPhone siden iPhone 5C, er dette den største farve relaterede nyheder, da plejehjørnen går på pension.

Har nogen sige rose guld? Det er rigtige børn. Hvis du søgte at matche din iPhone med din rose Gold MacBook Pro med dit rose guld æble ur med din rose guld ipad pro med dine rose guld loafers, så er denne nyeste rygte til dig. Hvis du er den type person, der har en egentlig størrelse bilemblem, hænger fra din nøglering, så har denne rose guld nyhed sikkert gjort dig spytte din freppe hele din rose guld macbook skærm.

Ifølge rygter vil der være tre nye iPhone-modeller med nogle væsentlige forskelle. Dette er ikke overraskende, som vi har kendt Apple har arbejdet på en OLED-telefon i et stykke tid. Denne 6. -Inch OLED-telefon vil blive mødt med en mindre, muligvis overkommelig 6. -Inch LED-telefon og derefter en opdateret 5. -Inch iPhone X, bare hvis du har købt sidste år, har fingeraftryk over det.

I mellemtiden er den røde Apple iPhone en telefon, der siger endelig, min iPhone matcher min Miata, og ser ikke ud til at være forbundet med produktet Red Aids velgørenhed, som vi så med iPhone 8. Den blå iPhone er den Telefon, du vil have, når du vil vise folk, du måske bærer et slips til at arbejde, men i weekenden sætter du ikke engang produkt i dit hår. Uanset at farverne aldrig synes at gøre noget, da den delikate karakter af iPhones generelt kræver en slags sag, og de klare er aldrig så solide som noget som en lys gul otterbox.

Så hvorfor er ikke rosen guld en mulighed for enhver model af telefonen? Sikker på, at Apple opretter et selvstændigt produkt og uden polycarbonathus, det er dyrere at oprette mange telefoner i mange farver. Frigivelse af 6. -Inch LCD-modellen i ROSE Gold ville straks gøre det til en forbrugerfavorit blandt de af os, der tøver med at bruge en måneds leje på en telefon. Visuel luksus på en overkommelig telefon kunne arbejde i Apples favor, men desværre har det besluttet, at kun top-end-modellen skal være velsignet med Rose Gold Paint Job.

Et andet skridt

Ordrer placeret fra mandag til fredag ​​kl. 10.00 bliver behandlet og afsendt samme arbejdsdag. Ordrer placeret i weekender og helligdage vil blive behandlet og afsendt to arbejdsdage senere. Ingen leverancer er lavet i weekender eller helligdage.

Hvor meget tid vender tilbage til at blive behandlet? Når vi har din returpakke, registrerer vi det, og du vil modtage en e-mail-besked, når retur er behandlet. Restitutionsoverførslen afhænger derefter af retningslinjerne i din finansielle institution, og det kan tage op til 3-7 arbejdsdage for, at krediten skal anvendes på samme betalingsmetode, der bruges til at placere ordren. Hele tilbagesendelses- og refusionsprocessen kan tage op til 3-4 uger fra postdato.

Swarovski Crystal er et delikat materiale, der skal håndteres med særlig pleje. For at sikre, at dit Swarovski-produkt forbliver i den bedst mulige tilstand over en længere periode, skal du overholde råd nedenfor for at undgå skader:

Figurer og dekorative genstande: Polere dit produkt omhyggeligt med en blød, lintfri klud eller rengør den med hånd med lunkent vand. Undgå at suge dine krystalprodukter i vand. Tør med en blød, lintfri klud for at maksimere Brilliance . Undgå kontakt med hårde, slibende materialer og glas / vinduesrensere. Ved håndtering af din krystal er det tilrådeligt at bære bomuldshandsker for at undgå at efterlade fingeraftryk.

skiller sig ud fra mængden med denne tidløse og feminine Swarovski telefon taske i en blændende rose-guld tone. Polycarbonat-sagen har en strålende gnistre, med en overflod af rose-guld tone farvede krystaller og Swarovski-logoet, som kunstigt er placeret på siden. Som funktionelt som det er elegant, er det ideelt til daglig brug med de integrerede bumpere, der tilbyder ekstra beskyttelse til din telefon. Perfekt til gaver, sagen er kompatibel med iPhone® 11 Pro Max og officielle Apple® opladere. iPhone® er et varemærke tilhørende Apple Inc. Apple® er et varemærke tilhørende Apple Inc.

Ferie vidundere venter

. Dette er en stor uge for Apple-fans, med selskabet bebuder på Sept. 10 ikke bare én, men tre nye iPhone-modeller på Steve Jobs Teater på Apples Cupertino, Californien campus â €” iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Og mens mange mennesker bliver begejstrede for dual-kamera system i iPhone 11 og triple-kamerasystem i iPhone 11 Pro â €” sammen med så mange andre fantastiske upgrades ⠀”  Jeg har en enkel, vigtigt spørgsmål : Hvilke farver gør iPhone 11 modeller kommer i?

"iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er de mest kraftfulde og avancerede smartphones, vi nogensinde har gjort De er pakket med avanceret teknologi, som professionelle kan regne med at få deres arbejde, og for alle, der ønsker det allerbedste enhed gjort, selv om de ikke er en pro, Phil Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing, forklaret. iPhone 11 Pro har den første triple-kamerasystem i iPhone og er langt den bedste kamera weve nogensinde gjort, det giver vores kunder med stort udvalg af kreativ kontrol og avanceret foto og video redigering funktioner i iOS 13. Super Retina XDR er den klareste og mest avancerede skærm i iPhone og A13 Bionic chippen sætter en ny bar til smartphone ydeevne og energieffektivitet. Imens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max begge kommer i fire smarte og sofistikerede muligheder med en mere metallisk kant Du kan vælge mellem midnat grøn, rum grå, sølv og guld en klassisk Apple elsker sandsynligvis rækkevidde.. f eller rummet grå, men jeg må sige, at den lige guld indstillingen ser ret fantastisk for mig.

Sandheden er, uanset hvilke telefoner du går efter, er de ikke kommer til at komme billigt. IPhone 11 starter ved $ 699 â €”billigere end sidste års iPhone XR, men stadig en heftig luns af forandringer. I mellemtiden iPhone Pro starter ved $ 999 et €” og iPhone Pro Max starter ved et øje-vanding $ 1099. Og vi taler starter priserne, før du selv komme ind bonusser som større lagerplads.

Der er helt sikkert nogle store opgraderinger med disse telefoner en €”og de går langt ud over de smarte nye kameraer. En stor draw er batteriets levetid, med iPhone 11 Pro lovende op til fire mere timers batterilevetid end iPhone XS â €”og iPhone 11 Pro Max lovende op til fem timer mere end sin iPhone XS Max modstykke . For dem af jer, der har tendens til at understrege lige ud, når batteriet rammer 10%, kunne dette være en enorm forbedring. Du kan også forvente forbedrede Face ID-kapacitet og en hel masse funktioner, der kan gøre dig lyst til at tage springet.

I sidste ende er det op til dig at afgøre, om det er værd at droppe en hel måneds husleje på en ny iPhone â €”især hvis du har en telefon, der fungerer fint. Som en, der stadig rokkende en iPhone 6, jeg ved, hvad mit svar er. Men der er en ting sikkert et €” farverne levere, hvad enten det er den lyse og glade iPhone 11 eller slick, metallisk iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det kan ikke være den eneste faktor, men det er helt sikkert en vigtig en.

Dage før debut af iPhone 12, har vi mere information om, hvad farver til at forvente for Apples nye telefon. Kun dette rygte konflikter med tidligere lækager om potentielle iPhone 12 farver.

De seneste nyheder kommer fra leaker Roland Quandt, der tweeted farve og opbevaring muligheder for alle fire modeller. Disse oplysninger kommer fra en enkelt detailhandler ifølge Quandt, og det lover grøn, blå, guld, grå og sølv farver til iPhone 12 mini og iPhone 12. IPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil efter sigende komme i grå, guld og sølv. Disse farvemuligheder stort set svarer til det, vi lige har set fra den nye iPad Air 4, som kommer i grøn, himmelblå, rosa guld, sølv og rum grå.

Quandt s rygter er normalt relativt pålidelige, om denne særlige rapport ikke passer, hvad vi har hørt fra andre telefon utætheder. En WinFuture rapport fra tidligere på måneden prognose iPhone 12 mini farver sort, hvid, blå, rød, gul og koral. Rapporten hævdede også de andre iPhone 12 modeller ville komme i sort, hvid og sølv.

iPhone 12 Mini 64GB, 128 GB, 256 GBGreen, Blå, Guld, Grå, Sølv iPhone 12 64 GB, 128 GB, 256 GBGreen, Blå, Guld, Grå, SilveriPhone 12 Pro 128 GB, 256 GB, 512 GBGrey, guld, SilveriPhone 12 Pro Max 128 GB, 256 GB, 512 GBGrey, guld, SilverSays en detailhandler. ktober 8, 2022

En af de vedholdende rygter omkring iPhone 12 fra starten er, at Apple overvejede en marineblå mulighed for Pro-modeller. Begge disse senere farve rygter tyder på, at muligheden nu er ude af bordet. En april-rapport foreslog indgangsniveau iPhones kunne komme med lyseblå, violet og orange farver.

Normalt på dette tidspunkt har der en tendens til at være en konsensus på iPhone rygter, så det faktum, at vi hører så mange Konflikt Rapporter på iPhone 12-farve Indstillinger tyder på, at Apple kan have nogle overraskelser på 13. oktober. Hændelse, hvor det er Afslutter de nye enheder. Alle synes at være enige om, at farveindstillingerne vil være mere omfattende til iPhone 12 mini og iPhone 12, selvom.

Quandts forhandlerkilde leverer også nogle oplysninger om lagringsmulighederne for de fire kommende iPhone 12-modeller, med iPhone 12 mini og iPhone 12, der starter ved 64 GB lagerplads; Du kan også kunne købe 128 GB og 256 GB versioner. Hvad angår iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max starter med 128 GB lagerplads sammen med 256 GB og 512 GB muligheder.

Det er gode nyheder om iPhone 12 Pro-kapaciteten. En af vores største klager over iPhone 11 Pro var dens 64 GB base opbevaring â € "et temmelig dårligt beløb for en $ 999 model, der bærer en Pro-etiket.

Vi finder ud af, hvad Apple har planlagt for sine nye telefoner - og andre produkter, som det planlægger at annoncere sammen med iPhone 12 â € "den 13. oktober, når Apples iPhone 12-begivenhed kommer i gang på 1 p. . EDT.

Beskyt din 2022 iPhone 11 Pro Max 6. "Fra Dents and Scrapes med denne SaharaCase Classic Series Case. Anti-slip side grebet forbedrer din forståelse på telefonen, mens den indbyggede kameraphætte hjælper med at reducere blænding til professionel -Quality fotos. Denne SaharaCase Classic Series-tilfælde har en slank profil til at passe ind i din lomme.

Apple Rose Gold iPhone Pro GB, batterikapacitet: MAH, MP

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sprøjtvand og støvmodstand er ikke permanente forhold, og modstanden kan falde som følge af normalt slid. Hvis du foretrækker en blingy udseende iPhone eller bare er glad for guldfarven, gå til denne mulighed.

En nybegynder i Apple House

Rose Gold iPhone 11 Pro farver. Den matte guldfinish af iPhone 11 Pro ser meget ud til Gold iPhone XS fra sidste år. I modsætning til sidste år begrænser Apple ikke sin højere ende iPhones iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max til kun tre farvemuligheder med lanceringen af ​​en overraskelse Ny farve finish, der er sikker på. IPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er stænkvand og støvbestandige og blev testet under kontrollerede laboratoriebetingelser med en rating på IP68 under IEC Standard 60529 maksimal dybde på 4 meter op til 30 minutter.

Vigtig

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

Apple secara resmi telah merilis iPhone 13 Series melalui begivenhed yang dilaksanakan pada 14 lalu September. Pada Acara tersebut, Apple mengumumkan iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, dan iPhone 13 Pro Max. Selain itu, Apple juga meluncurkan Apple watch generasi ketujuh dan opdatering iOS terbaru. Berikut Spesifikasi Lengkap iPhone 13-serien. Spesifikasi Lengkap

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

Hvis du køber en Z Fold 3 eller Z Flip 3 fra Samsung, kan du handle i en gammel enhed til at kompensere for omkostninger. Nogle af de værdier, er dog headscratching.

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

Sælg din gamle mobiltelefon med EE søgning til din enhed for at få et tilbud.

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Sælg Apple iPhone 11 Pro Max telefon på eBay Selv gamle, brudt, og brugte telefoner er værd penge. Find ud af hvor meget.

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Alle nye triplecamera system. Allday batteriets levetid. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6. tommer Super Retina XDR vise den største og klareste skærm i en iPhone.

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

iPhone 12 mini vs iPhone 12 vs iPhone 12 Pro vs iPhone 12 Pro Max Whats anderledes

Læs vores detaljeret sammenligning af iPhone 12 Mini vs iPhone 11 Pro til at hjælpe dig med at vælge den rigtige smartphone til dig baseret på batteriets levetid, størrelse sammenligning og detaljeret kamera sammenligning.

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

OtterBox Pop Symmetry Series Telefon Taske til Apple iPhone 11 Pro Max Grøn Mint To Be Slank og beskyttende

Shop Otterbox OTTERBOX SYMMETRY til iPhone 11 PRO FEELING RUSTY 2021 Online ZALORA HK. GRATIS Levering Over 299 Efterkrav 30 dages gratis Retur Cashback

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

Otterbox Symmetry Series Taske til iPhone 11 Pro Max Bedste tilbud på PriceRunner Danmark

iPhone 11 Pro Otterbox Symmetry Clear Case Clear Tillid Denne klare sag er super slank og konstrueret til beskyttelse med antiølvemateriale, der holder din telefon ubesværet på showet. Den stil du ønsker, den beskyttelse, du har brug for

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.