Apps Disappearing på din iPhone og Android startskærm Heres The Fix

Hvordan at aktivere og deaktivere en Samsung funktion, der vil skjule og vise skjulte filer på Galaxy S21 A Savvy Web

Ønsker du at skjule programmer fra din app skuffe på din Samsung Galaxy S21-serien, og det føles som en umulig mission? Tja, det er ikke, og du har bare ikke været udsat for den rette vejledning til at gøre det ske. Sandheden er, at den involverede proces ikke er kompliceret på alle, og godt bryde det hele ned nedenfor. Se hvordan man kan skjule apps på din Galaxy S21, Ultra / S21, og Plus / S21:

Hvordan kan jeg vise eller skjule apps på min Samsung Galaxy S / s + / s ultra g?

Uanset om du lige købt en helt ny Samsung smartphone eller har opdateret din nuværende Samsung-enhed til Android 10, har du måske bemærket et par nye apps flyder rundt på din app-side. En af disse nye apps kaldes AR Zone.

hvad er det ar zone app?

Brugere kan vende sig til en emoji hjælp af AR Emoji kamera, kan skabe AR kruseduller, vær kreativ i AR Emoji Studio, og lege med AR masker, frimærker, og dørkarme i Deco Pic eller AR Emoji Stickersâ €” som begge har lyst til ringere versioner af snapchat filtre og Instagram effekter.

Mens du opretter den ulige AR doodle eller to kan være sjovt, især for børn, vil du behov for at hente en ekstra AR Emoji Editor app til at personliggøre din egen AR avatar, som slags gør den nuværende AR Zone app ikke egnet til formålet .

hvor er hurtig foranstaltning i ar zone app?

Mens de fleste Samsung-brugere sidder fast med emoji klistermærker og AR kruseduller, kan dem, der ejer en meget nylige Samsung apparater som er udstyret med en DepthVision kamera også gøre brug af Quick Measureâ €”en langt mere nyttig anvendelse af AR i hverdagen.

Oprindeligt blev Hurtig måling inkorporeret i AR Zone app; Men det ser nu ud til at være tilgængelige separat og er præinstalleret på den seneste Galaxy S og Note-enheder. Du kan downloade det fra Play Butik, hvis din enhed er kompatibel.

kan du afinstallere zone app ar?

Thats højre, AR Zone er et system applikation betydning, at når dens på din telefon, er du effektivt stak med det. Hvis du bare ikke kan lide at se det rod op din app side, så er der mulighed for at fjerne det fra din app screenâ €”som effektivt skjuler det, medmindre du får adgang til app via telefonens kamera.

For at få adgang app eller re-tilføje det til din app side, hoved til telefonens kamera knalde på tværs til den mere kamera indstilling, og vælg derefter AR Zone. Dette vil åbne AR Zone app. Herfra kan du så hovedet tilbage til ikonet gear, hvis du ønsker at re-tilføje AR Zone app til din app skærm.

Hvis du er stadig ikke tilfreds vide, at AR Zone app er aktiv på enheden, så nogle brugere har rapporteret at fjerne det fra deres Samsung telefonen ved hjælp af deres computer og ADB. For mere information om denne proces, så tjek nedenstående YouTube-video. Det er vigtigt at bemærke, at denne proces kan forårsage problemer med andre apps på din enhed.

fremtidens virkelighed

Uanset om du kan lide tanken om AR eller ej, virkeligheden er, at disse former for teknologier er kommet for at blive. Ud over at se en stigning i AR apps blev også lige begyndt at opleve toppen af ​​isbjerget, når det kommer til eksperimentere med formindsket realiteter .

Mens Samsungs AR Zone app i øjeblikket kan lader meget tilbage at ønske, kan vi forvente betydelige ændringer i dette rum i det kommende yearsâ €”forhåbentlig ændringer, der letter flere nyttige AR funktioner.

Sophia er en funktioner forfatter til MakeUseOf. om. Efter eksamen med en grad i Classics, hun startede en karriere inden for markedsføring, før opsætning som en fuldtidsansat freelance indhold forfatter. Når hun ikke skriver sin næste store træk, vil du finde hende klatring eller ridning hendes lokale stier.

Foretrækker at holde nogle af dine installerede apps væk fra nysgerrige øjne? Du ved, at de venner, der tager telefonen uden tilladelse eller de små i huset, der udnytter enhver distraktion spille spil.

Deltag på os på telegram

Indimellem kan du finde dig selv i behov for at skjule bestemte apps fra din Android-telefon startskærmen eller ca skuffe. For example ⠀ ”hvis du ønsker at beholde nysgerrige blikke fra din Facebook eller WhatsApp aktiviteter og chats.

Skjul apps kan også komme til nytte, når du lader et barn bruge din telefon for at holde dem fra at få adgang til apps med køb i app. Lad os under alle omstændigheder finde ud af de nemmeste måder at skjule apps fra ikke kun din startskærm, men også appluffe.

Sådan skjuler du apps på en Samsung-telefon

Hvis du bruger en Samsung-smartphone, så har du held og lykke, da Samsung har medtaget en nem måde at skjule apps inden for indstillingerne. Du skal blot åbne indstillinger, indtaste "Home Screen Settings" i søgelinjen, og tryk derefter på matchningsresultatet. Inde, vil du finde en mulighed for at "skjule apps", hvor du kan vælge hvilke apps der skal skjules fra startskærmen og app skuffen. Du er færdig!

Skjul apps på enhver Android-telefon med en tredjeparts launcher

Nova Launcher, for eksempel, er blandt de mest populære, og de mest tilpassede launchers derude. Derudover giver du dig mulighed for at tilpasse din startskærm, vil det give dig mulighed for at skjule apps på enhver telefon, du installerer den på. Fangsten er, du skal købe $ 4. 9 Prime version af Nova Launcher, som er det værd.

Nu hvor du har indstillet din launcher til Nova Launcher, skal du blot gå på startskærmen, trykke på og holde fast på et tomt område, og tryk derefter på "Indstillinger". I "Indstillinger" skal du trykke på "App Drawer", og derefter på "Skjul apps".

Her kan du vælge, hvilke apps der ikke vises i din App Drawer længere, bare husk at fjerne dem fra din startskærm. Nu vil de apps, du har valgt at skjule, forbliver skjult, indtil du vender tilbage til den samme "skjul apps" menu og un-skjule dem.

Skjul apps på enhver Android-telefon med en dedikeret app hider

Det giver dig grundlæggende mulighed for at importere en app til den, som så kan du afinstallere fra din startskærm. Bagefter, med appen væk fra din startskærm og app skuffen, vil du kun kunne se og åbne den via App Hider, som i sig selv kan låses bag et kodeord.

Og der har du det, tre måder at skjule apps på din Android-telefon. Medmindre din telefon niver understøtter skjulingen af ​​apps, hvilket er usandsynligt, er det bedst at bruge en launcher som NOVA, som desuden vil give dig mulighed for at tilpasse din startskærm.

Fik private billeder, billeder på din Samsung-telefon, som du gerne vil skjule fra nysgerrige øjne. Hver enkelt person kan have deres egen grund til at skjule billeder. Mange foretrækker tredjeparts apps til at skjule billeder / billeder, men nogle ville begrænse fra at bruge tredjeparts apps. Se de seneste sikkerhedsbrud og datatyveri af tredjeparts apps, vil mange smartphone-brugere gerne afstå fra at bruge tredjeparts apps til at skjule personlige billeder / billeder. Så, hvordan man skjuler billeder på Samsung uden at bruge nogen app?

Samsung telefonbrugere, du ikke behøver at bekymre dig, der er enkle og effektive metoder, der bruger, som du kan skjule billeder / billeder på din Samsung uden at bruge nogen app. Læs denne artikel, hvor vi har beskrevet 3 metoder til, hvordan du skjuler billeder / billeder på din Samsung uden at bruge nogen app.

Metode â € "Skjul billeder på Samsung ved hjælp af indbygget sikker mappe

Samsung telefonbrugere har ingen tredjeparts apps til at skjule billeder / billeder eller andre filer på Samsung-enheder. Samsung-telefon har en funktion kaldet Sikker mappe. Denne SAMSUNGS sikre mappe giver dig mulighed for at skjule private billeder, videoer, filer, selv apps i et adgangskodebeskyttet område.

trin-for-trin guide til at oprette sikker mappe på Samsung

Trin 6 â € ”Bekræft låsen metode, og tryk på Fortsæt, når den sikre mappe lås er bekræftet en genvej for Sikker mappe vil blive tilføjet til skærmen Apps og hjem, nu kan du bare tilføje filer og fotos til Secure mappe for at skjule dem.

Nu kan du flytte dine private fotos og filer til Secure mappe for at skjule dem på din Samsung-enhed, der er flere metoder til at flytte billeder til Secure mappe, kan du følge nedenstående trin.

Trin-for-trin guide til hvordan du flytte billeder til sikker mappe

Trin 3: Nu trykker de tre prikker i nederste højre hjørne, vil du se flere muligheder, skal du trykke på Flyt til Secure mappe og alle valgte billeder / billeder vil blive flyttet fra Galleri til Secure mappe og vil være skjult og vil ikke være synlige i Galleri.

Det var to metoder, hvordan du kan skjule Fotos på din Samsung telefon uden brug af tredjeparts-apps. Nu hvor du har skjult dit foto dens indlysende, du gerne vil vide, hvordan man kan få adgang til de skjulte billeder i Sikker mappe?

Hej venner, så denne video viser hvordan man kan skjule apps. Så i denne video vil jeg skjule disse tre apps. For at vi skal gå til indstillinger tryk på indstillinger, og derefter trykke på skærmen, gå ned og tryk på startskærmen, klik på hide ups. Så her kan du se en liste over apps fra denne liste for at vælge de apps, som du ønsker at skjule. Så i denne video Ingrid Head, Facebook, Instagram, og hvad sker der, så når du vælger, kan du se, at det viser i denne skjulte. Apps-listen Tryk derefter på DONE.

Lad mig kontrollere startskærmen efter det. Du kan se disse dukker op ikke her, fordi de opholder sig skjult. Så nu, hvis du vil åbne disse apps, kan du søge, for eksempel Instagram, når du søger, kan du se det lykkeligere i tryk og betjene. Så du skal være forsigtig, når du bruger denne HOVED APPS-indstilling, du skjuler helt apps fra Home Stream. Det vil ikke se ud.

Der er ikke noget udseende, kun skjul apps fra hjemme-streamen. Hvis du vil medbringe disse apps tilbage på startskærmen igen, skal du gå til Indstillinger Display og derefter gå startskærmen. Så hvad skjuler du, så hvordan du fjerner apps fra denne skjulte app, bare tryk på, og derefter dobbelt prik. Så lad mig kontrollere startskærmen. Nu kan vi se.

Hvis du har brug for hjælp til at se alle skjulte mapper og skjule dem igen på din nye Samsung Galaxy Smartphone. Brug af de indbyggede lagerkommandoer, og hvis du vil have, kan du også oprette en skjult mappe på Samsung Galaxy 21.

Mens de fleste af disse filer er nyttige, er nogle af dem junk-filer, der udnytter en del af det interne lagring. Når det er sagt, kan fjernelse af disse skjulte junk-filer også betragtes som en anden løsning, når man håndterer problemer, der er knyttet til utilstrækkelig hukommelse i Samsung-enheder, der er skjulte mapper, og filer kan ses eller fås uden at bruge nogen tredjepartsapps, alt du skal gøre er For at aktivere en switch, der alle gør skjulte filer synlige blandt andre filer og mapper i menuen Intern Storage.

Trin 1: For at komme i gang Få adgang til Apps Viewer ved at skubbe op fra bunden af ​​startskærmen. Forskellige ikoner eller genveje kontroller vil udfylde det næste skærmbillede, og tryk derefter på indstillingsikonet for at fortsætte med at gøre det, vil indlæse menuen Hovedindstillinger. Her vil du se en liste over alle de grundlæggende og avancerede funktioner i din telefon.

Trin 11: For at se, hvordan det virker vender tilbage til menuen Intern Storage ved at trykke på bagnøglen nederst til højre. På menuen Intern Storage skal du se mapper navne, der har en prik, før dem med et faded ikon. Disse er de skjulte mapper eller Directories for at få adgang til filerne inde i de skjulte mapper.

Trin 13: For at skjule disse hemmelige filer og mapper igen, gå tilbage til de avancerede lagerindstillinger og derefter skifte knappen Sluk for siden for at vise skjulte filer, der skal sætte alle hemmeligheder filer og mapper tilbage i en skjult tilstand.

Sådan skjuler du mapper og filer på Samsung Galaxy:

Hvis du ikke kan finde dine apps i Android Autos App Launcher, kan de midlertidigt deaktivere. For at gemme batteriets levetid, skal nogle telefoner midlertidigt deaktivere apps, du ikke har rørt i et stykke tid. Disse apps kan stadig vise sig på din telefon, men vil ikke dukke op i din Android Auto App Launcher, indtil du genaktiverer dem. Du kan også manuelt slukke for de automatiske deaktivere indstillinger for hver app.

Gendan en ubrugt app

Leder du efter effektive måder at skjule apps, der indeholder dine private og følsomme oplysninger på din Samsung Galaxy Smartphone? Er din smartphone indlæst med bloatware, der klipper din startskærm? Vil du beskytte nogle apps, så du føler dig sikker på din telefon til dit barn? Vil du deaktivere de forudinstallerede apps på dine Galaxy-smartphones?

I modsætning til skjul apps på iPhone eller iPad, giver Samsung nemmere måder at skjule apps på, så de ikke vises direkte på din startskærm eller appen. Vi har noteret nogle løsninger for nemt at skjule apps på dine Galaxy-smartphones fra de nysgerrige øjne.

Vigtig

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone uden iTunes eller iCloud eller Computer

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone uden iTunes eller iCloud eller Computer

iPhone er deaktiveret og ved ikke, hvordan du løser det med iTunes eller uden iTunes Eller uden computer I denne artikel, vil du vide nogle løsninger og trin.

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone Guide Forklaring Canstar Blå

Sådan Oplåsning en Disabled iPhone Guide Forklaring Canstar Blå

Leder du efter en måde at låse din handicappet iPhone eller iPad med en computer denne blog deler de bedste måder til sikkert låse en handicappet iPhone og genbruge det.

HARD RESET A10E UDEN PASSCODE 122021

HARD RESET A10E UDEN PASSCODE 122021

Komplet vejledning om Hard Reset Samsung Galaxy A10E Android-telefon uden adgangskode eller mønsterlås. Også vide om fabriksindstilling og nulstil software.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lås op Sprint Samsung Mobile Gratis uden boks og Dongle Free Unlock Software Download HTTPSWWW. smtoolpro. OM201903UNLOCKSPRINTSAMSUNGMOBILEFREE. SAMSUNG LOCK LOCK CODE SPRINT Samsung Unlock Service Sprint Samsung Unlock Tool Sprint Samsung Unlockler Lollipop Sprint Lås SAMSUNG S8 Sprint Lås SAMSUNG S7 Sprint Lås SAMSUNG S6 Sprint Lås SAMSUNG S9 Sprint Lås SAMSUNG S10

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

I dette indlæg, jeg deler den nyeste skridtvise tutorial til Samsung Note 8 SMN950 FRP Bypass Lås Google Android 9.0 Sidste Sikkerhed

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

I denne vejledning til Android-smartphone vil vi forklare, hvordan vi låser en applikation på Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

På onlineunlocks. Om Vi tilbyder dig en eksklusiv Samsung Galaxy S10s10s10e Sprint Unlock Metode. Bemærk venligst, at denne telefon ikke kan låses op som

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan låser du SAMSUNG S10, S10E, S10 Sprint ved hjælp af SAMTool understøttet Firmware Version SMG975U, SMG975U1 G975USQU2ASG8, G975USQS1ASDA SMG973U ...

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Give alle de fuldstændige oplysninger relateret til S7 google lås bypass til at hjælpe brugere kan nemt registrere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.