Bedste Samsung telefoner 2021 de bedste Samsung smartphones, bedømt

7 Bedste Samsung Galaxy A Series Smartphones i 2020 Dignited

Samsung har annonceret to nye smartphones under Galaxy A-serie, selskabets nyeste skud på mellemklassen markedet præmien. Både Galaxy A52 og Galaxy A72 vil hjælpe verdens største smartphone maker at tiltrække smartphone-brugere, der Arent villige til at betale en præmie for Galaxy S21-serien, men stadig ønsker enheder med de nyeste funktioner.

Galaxy A52 ses som Samsungs trumfkort at imødekomme de samme segment, hvor spillere som Vivo og Oppo vinder fødder, især i Indien. Telefonen er udstyret med en 6. -inch FHD + 120Hz Super AMOLED skærm, hvilket betyder, at websider og videoer vil åbne hurtigere, sammenlignet med 60 Hz på den tidligere generation af modellen. Især Galaxy A52 har også IP67 vand og støv modstand rating, noget ingen andre telefon tilbud i denne prisklasse. Samsung også bringe stereohøjttalere til Galaxy A52 sammen med Dolby Atmos forbedringer.

Samsung sætte stor fokus på de kameraer på Galaxy A52, med den indretning, som har en quad-kamera setup på bagsiden. Galaxy A52 har en 64MP OIS-stand primære kamera, en 12 MP ultrabredt linse, en 5MP dybde kamera og en 5MP makro linse. På forsiden er der et 32MP selfie kamera.

Den sydkoreanske større sagde, at det har planer om at sælge to versioner af Galaxy A52 i markedet, den ene med 5G og den anden med LTE tilslutningsmuligheder. Spærring af manglen på 5G på LTE-kun variant, telefonen er udstyret med en 90 Hz Super AMOLED skærm i modsætning til 120Hz skærm på Galaxy A52 5G. Begge telefoner omfatter en 4500mAh batteri, støtte til Galaxy SmartTag, på skærmen fingeraftryksscanner, og microSD-kort slot. Enhederne er drevet af en octa-core processor.

Samsung også annonceret Galaxy A72 LTE, hvilket er nøjagtig det samme som Galaxy A52 LTE, men kommer med en lidt større 6. -inch skærm og 8MP tele kamera, der kan zoome optisk tre gange. Virksomheden lover to dage batteritid på Galaxy A72.

Med den nye Galaxy A-serie, Samsung tester det segment, hvor Apple er stort set fraværende. Både Galaxy A52 og A72 er beregnet til appel i nye markeder, hvor populariteten af ​​premium mid-range smartphones er høj.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung M-serien er for det meste sammenlignelig med den gamle Samsung J serie Lineup fra Samsung. Hvilket er ikke længere tilgængelig på markedet. Samsung M-serien er kendt for sin ajourførte robuste funktioner og konkurrencedygtige priser, at det er for det meste findes på.

Samsung A-serien telefoner er en gammel lineup fra Samsung. Det er især kendt for sin præmie touch i form af sin build kvalitet og funktioner. Så folk, der er mere i retning af at købe en smartphone fra Samsung, der er præmie skal gå med A-serien.

Key sammenligning af samsung en serie vs m serie

En stor forskel mellem de to af lineups er med hensyn til kvalitet og kvantitet, at de har at tilbyde. Samsung En serie holder kvalitet som prioritet. Betragtninger, Samsung M-serien har et hovedfokus på at levere de fleste fremhævning funktioner i et budget segment. EN

Men det betyder ikke, at du ikke får funktioner i Samsung En serie. Ser dybt ind i en sammenligning mellem Samsung En serie vs M-serien, vil du opdage, at Samsung En serie har flere funktioner end Samsung M-serien med betydeligt højere pris end M-serien.

PricingÂ

Med hensyn til prisfastsættelse, Samsung En serie har altid været mere højt prissat end M-serien. Folk bliver forvirrede ved at vide, hvorfor Samsung En serie er dyrere, når Samsung M telefoner tilbyder gode funktioner til en lavere pris. Men, det bare et begrænset antal fremhævning funktioner, at Samsung M-serien har at tilbyde.

Et større batteri, super AMOLED skærm, og et godt kamera setup er alt, de fokuserer på, når det kommer til Samsung M-serien. Også, M-serien er kun tilgængelig online, som gør det billigere i pris.

Sikkerhedsfunktioner

Knox sikkerhed er det vigtigste element, der er anderledes her, når det kommer til Samsung En serie vs M-serien. Det er den type funktion, der kræver en separat hardware komponent samt en software-funktion til arbejde i en smartphone.

Sikker mappe

I denne mappe, kan du også installere programmer, der vil være adskilt fra alle de andre programmer installeret på telefonen. Så hvis du er bekymret om at installere apps såsom bank apps på din telefon, så du kan installere dem i den sikre mappe.

In-display fingeraftryk scannerÂ

Samsung lancerer en ny smartphone i USA før eller på samme den gør i resten af ​​verden. Dens nye Galaxy En serie blev officielt introduceret sidste måned, og de er allerede købes i mange lande, bare ikke i USA.

meddelte, at dets 2022 Galaxy En serie vil ramme hylderne i USA i denne måned. De første 2022 Galaxy A-serien smartphones vil være tilgængelig i USA så tidligt som 8 april, mens den sidste afslørede i dag, vil ikke være på højkant indtil udgangen af ​​måneden.

I alt Samsung bragt fem nye Galaxy Serie A smartphones til USA: Galaxy A52 5G, A42 5G, A32 5G, A12, og A02s. Alle fem kommer med en to-måneders forsøg med YouTube Premium tilgængelige via YouTube-app, samt en seks måneders forsøg med SiriusXM streaming, som kan indløses via Samsung medlemmer app.

G for masserne

Galaxy A42 5G er en gennemsnitlig mid-range smartphone, tilbud 5G. Den er udstyret med en lidt større 6. -inch Super AMOLED HD + skærm, en 48-megapixel tredobbelt kamerasystem, 4GB RAM, 128 GB udvides opbevaring, og en massiv 5000 mAh batteri.

Overkommelighed uden kompromiser

I modsætning til de to ikke-5G smartphones introduceret i USA i dag, Galaxy A02s og A12, de tre ovennævnte skib med Android 11 om bord. Desværre er de overkommelige Galaxy A02s og A12 drevet af Android 10, og der er ingen mærkbar, når eller hvis Samsung vil opdatere disse til en ny version af operativsystemet. Anyway, synes begge helt anstændigt på papir, på trods af at køre en ældre version af Android.

Galaxy A12 idræt en 6. -inch LCD HD +, Infinity-V-display med 60Hz opdateringshastighed, en 13-megapixel triple-kamera system, en 1. GHz octa-core processor, 2 GB RAM, 32 GB udvides opbevaring, og et stort 5000 mAh batteri

Galaxy A02s er udstyret med den samme skærm og batteri, men integrerer en mere kraftfuld 2. GHz octa-core processor, 3 GB RAM, og 32GB udvides opbevaring. Det er vigtigt at tilføje, at alle fem smartphones er dobbelt SIM, men en af ​​de slots kan også bruges til yderligere at udvide opbevaring.

Priser og tilgængelighed

Så vidt priserne gå, disse telefoner er i midten af ​​til lav-range, så de vil være meget billigere end Samsungs flagskib linje. Den dyreste af de fem, vil Galaxy A52 5G være tilgængelige, begyndende den 9. April til $ 500. Kunderne vil være i stand til at vælge denne ene op fra Samsung, men flere amerikanske luftfartsselskaber vil tilbyde Galaxy A52 5G også, såsom AT & T, T-Mobile, US Cellular, og Metro ved T-Mobile.

Samsung Galaxy A32 5G vil koste $ 280 og vil være tilgængelig den 9. april fra Cricket Wireless, T-Mobile, og Metro ved T-Mobile. De andre to ikke-5G Galaxy A-serien telefoner vil være langt billigere for indlysende grunde.

For eksempel Galaxy A12 vil blive lanceret i USA den 9. april, og det vil sælge for kun $ 180 dage. Det vil blive tilbudt af flere luftfartsselskaber, herunder AT & T, Cricket Wireless, T-Mobile, og Metro ved T-Mobile.

Samsung Galaxy en serie

Samsungs Galaxy A-serien smartphones er den næst bedste til sit flagskib Galaxy S line. Denne serie er beregnet til dem, der ønsker en præmie Samsung telefon uden den oppustet pris. Selvfølgelig er disse enheder kommer blottet for nogle af de klokker og fløjter af uber-præmie S-serien, men du vil finde de fleste af de væsentlige flagskib-class funktioner. Vores gennemgang af Samsung Galaxy A8 i august sidste år er testamente til en formel, der arbejder for Samsung.

Samsung Galaxy et resumé

Der er også the sub-flagskib Galaxy En serie til at overveje, samt den ældre Galaxy S, Galaxy Note og Galaxy Z-modeller. At vælge den rigtige Galaxy for dig, hvis det Samsung du er efter er ikke nogen nem opgave.

Hurtig oversigt

â € ¢ Samsung Galaxy Note serien er ofte dyrere end S rækkevidde, men det tilføjer S Pen funktionalitet med pennen indbygget i et metal og glas design. Det overordnede udseende har lignende træk til Galaxy S rækkevidde.

â € ¢ Samsung Galaxy A er sub-flagskib rækkevidde, sidder under S interval med hensyn til pris, men låne flere af dens design funktioner, herunder fuld skærme og under-screen fingeraftryk sensorer i nogle modeller.

Samsung Galaxy z

Samsung Galaxy Z-serien sidder på toppen af ​​Galaxy portefølje med hensyn til pris, hovedsagelig ned til deres folde design. De to nyeste modeller er Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3. Der er også den lidt ældre Z Fold 2 folde enhed og Z flip 5g at overveje.

Samsung Galaxy Z Fold

Samsung Galaxy Z Fold 3 er den fjerde generation af lodret -foldningsenhed med et raffineret design over sin forgænger sammen med Vandtætning og en hurtigere opdatering Rate Cover Display.

Det tilbyder det samme bagkameraopsætning som Z-folde 2, men den store forskel med den nyeste model er ikke kun hardwareopgraderingen, men indførelsen af ​​et undervisningskamera på hoveddisplayet, der tilbyder en UNIPERRUPTED Erfaring.

Samsung Galaxy Z Fold

Samsung Galaxy Z Fold 2 lykkes den oprindelige Galaxy Fold, der tilbyder det samme bog-stil design med en lodret folde, men med et antal forfininger , herunder et hængsel redesign. Der er også en større ekstern skærm om bord og Punch Hole frontkameraer til en neater finish.

Vigtig

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Køb Samsung Tab S7, 11 tommer, 4G LTE, Wifi, 128 GB, Mystic Bronze fra eXtra i dag Gratis udbringningsordning på støtteberettigede produkter eller indsamle i butikken.

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Køb GalaxyTab en bogdæksel sort med sin dualangle konfiguration og softFabric casing, der beskytter dit display og lader dig skrive med lethed.

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Den IKSAMAT SnapOn tastaturet ved iKey er udelukkende beregnet til Samsung Galaxy Tab Active2 Rugged Tablet. Tastaturet er designet til at opfylde militære specifikationer og IP54 standarder.

Computere, Tablets PC'er Gaming Online Hos JB HiFi

Computere, Tablets PC'er Gaming Online Hos JB HiFi

Få den nye Samsung Galaxy Tab En 10. tablet Videotron. Underholdning for hele familien.

Samsung Smart Tag enhedens pris, udgivelsesdato i Indien og dens funktioner

Samsung Smart Tag enhedens pris, udgivelsesdato i Indien og dens funktioner

På bare et par uger, vil Samsung være afsløringen endnu en af ​​sine worstkept hemmeligheder, Galaxy S21-serien. Det plejer være alene, selv om, hvis rygterne er

Sådan sælger du din Samsung-telefon for at få den bedste pris Få mere til din S20

Sådan sælger du din Samsung-telefon for at få den bedste pris Få mere til din S20

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy S20 Ultra ved at sammenligne mobiltelefoner Handelsin citater Alle luftfartsselskaber, 100 sikre, gratis forsendelse og hurtige paypal eller direkte indbetalingsbetalinger i kontanter.

Sælg Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi Sammenlign priser

Sælg Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi Sammenlign priser

Fik en gammel telefon med en revnet skærm og vil have en Galaxy S20 Samsung vil give dig mindst 250 off i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.