kan jeg få opkald til to numre på én telefon

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En esim er en digital SIM, der gør det muligt at aktivere en cellulær plan fra din udbyder uden at skulle bruge en fysisk nano-SIM. Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, og iPhone 13 mini, kan du bruge Dobbelt SIM med enten to aktive ESIMS eller en nano-SIM og en esim. iPhone 12 modeller, iPhone 11 modeller, iPhone XS, Â iPhone XSA Max, og iPhone XR, en funktion Dual SIM med en nano-SIM og en esim.

Hvordan kan du bruge dobbelt sim?

Med iOS 13 og senere, kan begge dine telefonnumre foretage og modtage tale- og FaceTime opkald og sende og modtage meddelelser ved hjælp af iMessage, SMS og MMS. Din iPhone kan bruge en mobildatanetværk ad gangen.

Hvad du har brug for

For at bruge to forskellige luftfartsselskaber, Â din iPhone skal være ulåst. Ellers skal begge planer være fra samme transportvirksomhed. Hvis en CDMA luftfartsselskab giver dit første SIM, vil din anden SIM-kort ikke understøtter CDMA. Kontakt din udbyder for mere information. Hvis du har en virksomhed eller corporate cellulære serviceplan, skal du kontakte din virksomhed administrator for at se, om de understøtter denne funktion.

Opsæt din cellulære plan med esim

På iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, og iPhone 13 mini, kan du bruge to ESIMS for to eller flere cellulære plansâ €”to aktive på samme Timea €” ora et fysisk nano-SIM til et cellulært plan og en esim for en eller flere andre cellulære planer.

Ona iPhone 12 modeller, iPhone 11 modeller, iPhone XS, iPhone XS Max, og iPhone XR, A kan du bruge en fysisk nano-SIM til et cellulært plan og en esim for en eller flere andre cellulære planer. Hvis du ikke har en nano-SIM og din udbyder understøtter det, kan en esim fungere som din eneste cellulære plan. Den esim leveres af din udbyder er gemt digitalt i din iPhone.

Du kan lagre mere end én esim i din iPhone, men du kan kun bruge én ad gangen. For at skifte ESIMS, tryk på Indstillinger, skal du trykke enten Cellular eller Mobil Data, og tryk så på den plan, du vil bruge. Tryk derefter på Tænd på denne linje.

Mærk dine planer

Du skal bruge disse mærker, når du vælger hvilken telefonnummer til brug for at foretage eller modtage opkald og beskeder, til udpege et nummer til mobildata, og at tildele et nummer til dine kontakter, så du ved, hvilket nummer du vil bruge.

Hvis du skifter mening senere, kan du ændre dine etiketter ved at gå til Indstillinger,  aflytning enten Cellular eller Mobil Data, og then trykke nummeret, hvis etiket, du ønsker at ændre. Tryk derefter på Cellular Plan Label og vælg en ny etiket eller indtaste en brugerdefineret etiket.

Indstil din standard nummer

Sikkerhedskopier telefon

Vælg et nummer til at bruge, når du ringer eller sender en besked til someoneâ som ikke er i din Kontaktpersoner app. Med iOS 13 og senere, skal du vælge hvilket trådløst planer, du vil bruge til iMessage og FaceTime. Med iOS 13 og senere, kan du vælge den ene eller begge numre.

På denne skærm, vælge et nummer til at være din standard, eller du kan vælge, hvilket nummer skal kun bruges til mobildata. Din anden nummer vil være din standard. Hvis du wanta din iPhone til at bruge mobildata fra begge planer, afhængigt af dækning og tilgængelighed, tænde Tillad Mobildata Switching.

Brug to telefonnumre til opkald, beskeder og data

Når du ringer en af ​​dine kontakter, behøver du ikke at vælge, hvilket nummer for at bruge hver gang. Som standard din iPhone bruger samme number at du brugte sidste gang, du kaldte denne kontakt. Hvis du ikke har kaldt denne kontakt, din iPhone bruger din standard nummer. Du kan også angive, hvilke number at bruge til dine opkald med en kontakt. Følg disse trin:

Foretage og modtage opkald

Med iOS 13 og senere, når du er på et opkald, hvis luftfartsselskabet til din andet telefonnummer understøtter Wi-Fi ringer, kan du besvare indgående opkald på din anden nummer. Når du er på et opkald ved hjælp af en linje, der ikke er din udpege d line til mobildata, at youa behov for at tænde Tillad Mobildata Switching modtage opkald fra din anden linje. Hvis du ignorerer opkaldet og du har voicemail sæt op med din udbyder, vil du  få et ubesvaret opkald meddelelse ogen opkaldet vil gå til voicemail. Check med din udbyder Fora Wi-Fi kalder tilgængelighed og finde ud af whether ekstra gebyrer eller databrug gælder fra din dataleverandør.

Hvis du er på et opkald og dine andre linje viser Ingen service, enten din udbyder ikke understøtter Wi-Fi-ringer, eller du ikke har Wi-Fi-opkald tændt. Â Det kunne også betyde Tillad Mobildata Switching er ikke tændt. Når du er på et opkald, vil et indgående opkald på din anden telefonnummer gå til voicemail, hvis du opretter voicemail med din udbyder. Men vil du ikke få et ubesvaret opkald meddelelse fra din sekundære nummer. Banke arbejder for indgående opkald på det samme telefonnummer. For at undgå manglende et vigtigt opkald, kan du aktivere viderestilling og videresende alle opkald fra et nummer til den anden. Check med din udbyder for tilgængelighed og for at finde ud af, om mod betaling.

Switch telefonnumre til et opkald

Den SciPhone er en funktionel efterligning telefon fremstillet af CECT. Mens SciPhone er billig og ser stilfulde, det er ikke fuldt kompatible med en AT & T SIM-kort. Du kan bruge det til at foretage og modtage opkald, men SciPhone kan ikke få adgang AT & Ts 4G-netværk på grund af uforenelig teknologi. Den 4G netværk kræver 700MHz LTE støtte, som den SciPhone ikke har. Du kan stadig tilslutte SciPhone til et datanetværk på den langsommere 3G eller EDGE hastighed.

Hvad SIM-kortet gør

Et SIM-kort gemmer informationsnetværk, og fungerer som en metode til at overføre kontakter fra en telefon til en anden. På CDMA mobiltelefoner, er telefonnummeret er gemt i enheden. Når du skifter enheder, skal du anmelde din udbyder, så de kan ændre serienummeret på din konto til serienummeret på den nye enhed. På en GSM-mobiltelefon som SciPhone er antallet gemt på SIM. Når du ønsker at ændre telefoner, bare fjerne SIM fra din gamle telefon og holde det i SciPhone.

Sim låst versus ulåst

Når du køber en telefon direkte fra AT & T, er enheden låst til luftfartsselskabets SIM-kort. Telefonen beder dig om at indtaste en unlock kode, før du kan bruge den med den nye luftfartsselskabets SIM. Den SciPhone sælges ulåst, hvilket betyder at du kan bruge SIM-kortet fra ethvert luftfartsselskab. Den SciPhone har to SIM-kort slots, så du kunne bruge to telefonnumre på den samme telefon, eller brug en anden SIM for et andet luftfartsselskab helt. Dette er nyttigt, når du rejser i et andet land og ønsker at bruge et forudbetalt SIM fra en lokal luftfartsselskab.

Installation af SIM-kortet

SIM-kort slot i SciPhone ligger under batteriet. Drej SciPhone og fjern ryggen. Løft batteriet ud og sætte batteriet og tilbage arb til side. Den første SIM-kort slot er placeret i bunden af ​​batteriet rum . Den slot til den anden SIM er øverst. Hvis din SciPhone allerede har et SIM-kort, skal du fjerne det ved at skubbe det ud af stikket. Sæt det nye SIM med det afskårne hjørne øverst til højre, og de gyldne kontakter vender op. For det andet SIM, bør det afskårne hjørne være nederst til venstre med guld kontakter vender nedad.

Switching Sims

Tryk på "Indstillinger" ikonet på hovedskærmen SciPhone s. Tryk "Telefonindstillinger" og vælg "Linie Switch" valgmulighed. Hvis du kun har ét SIM-kort, vil udføre en linje kontakt forårsage SciPhone til displayet "Ingen netværkstjeneste." Du skal blot gå tilbage til skærmen Indstillinger, og tryk på "Linie Switch" igen for at genoprette forbindelsen.

Med henblik herpå Toktumi tilbud, på sin hjemmeside, en række af Google Voice-ish funktioner, der er beregnet til at hjælpe en mindre virksomheder ser større: call screening, vil ikke forstyrres timer og voice mail beskeder, der sendes til dig som e-mail. Du kan oprette en automatiseret ledsager â €”Tryk 1 for salg, Tryk 2 for regnskab, og så på en €” at ruter indgående opkald til andre telefonnumre. Eller, hvis du foregiver at være en større forretning end du er, rute dem alle til dig selv.

Den Linje2 app er en kopi, en visuel klon, af iPhones egen telefonens software. Den ringer op pad, din iPhone kontaktliste, din liste de seneste opkald og visuel voicemail alle ser ligesom iPhones.

Linje2 vender også iPhone til en dual-mode-telefon. Det vil sige, det kan foretage og modtage opkald ved hjælp af enten AT & T æteren som sædvanlig, eller â €”nu er dette den bedste del â €” over internettet. Hver gang du er i et trådløst hotspot, Linje2 placerer sine opkald via Wi-Fi i stedet for AT & Ts netværk.

Thats et spil-changer. Hvor, trods alt, er mobiltelefon modtagelse generelt det værste? Lige â €”indendørs. I dit hus eller din kontorbygning, præcis hvor du har Wi-Fi. Linje2 Wi-Fi betyder bundsolide, tillid modtagelse indendørs.

Alle disse fordele kommer til dig, når du er i et Wi-Fi hot spot, fordi dine opkald bæres af internettet i stedet for ved AT & T. Interessant nok kan linje2 også gøre internetopkald, selv når du ikke er i et hot spot.

Det kan ved din mulighed sted at ringe over AT & TS 3G Datain Network, hvor det er tilgængeligt. Hver iPhone-plan indeholder ubegrænset brug af dette 3G-netværk - det er, hvordan din iPhone sender e-mail og surfer på nettet. Så endnu en gang, line2-opkald bruger ikke nogen af ​​dine månedlige stemme minutter.

Desværre, stemmeforbindelser på 3G-netværk arent som stærk og pålidelig som stemme- eller Wi-Fi-metoderne. Cellular Data Networks arent lavet til sømløse håndoffer fra celletårn til tårn som du kører, for eksempel â € "theres ikke meget brug for det, hvis du bare laver e-mail og web â €", så faldt opkald er mere sandsynlige. Heldigvis, hvis du er på et 3G-data-netværksopkald, og du går ind i et hot spot, skifter Line2 til det mere pålidelige Wi-Fi-netværk problemfrit, i Midcall.

Dine opkaldspartnere lyder som om de taler lige ind i Mike på en FM-radiostation. Det er næsten for klart; Du hører de andre personer Åndedræt , Lip Smacks, Tøj Rustling og så videre. Efter mange års lidelse gennem forfærdelig mobiltelefon lyd, er det ganske en åbenbaring for at høre, hvad du har manglet.

Endelig en note om indgående opkald. Hvis Line2-appen er åben på det tidspunkt, er du tilsluttet via Wi-Fi, hvis det er tilgængeligt. Hvis det ikke kører, kommer opkaldet ind gennem AT & T, så du mister fordelene ved Wi-Fi-opkald. Kort sagt, indtil Apple velsigner iPhone med multitasking-software, skal du forlade LINE2 Åbn, når du sætter telefonen til at sove. Det er akavet.

Stadig, line2 er den første app, der kan modtage indgående opkald via enten Wi-Fi eller Cellular Voice, så du får opkaldet, selvom appen ikke kører. Det er en af ​​flere fordele, som skelner det fra andre voice-over-internet apps som Skype og Truphone.

Et andet eksempel: Hvis du er på et Wi-Fi-opkald ved hjælp af de andre programmer, og nogen kalder dit almindelige iPhone-nummer, er dit første opkald usikkert frakoblet. Line2 tilbyder på den anden side dig chancen for at afvise det indkommende opkald uden at miste dit Wi-Fi-opkald.

De rivaliserende apps mangler også line2s call-management funktioner, visuel telefonsvarer og konferenceopkald med op til 20 andre mennesker. Og line2 er den eneste app, der giver dig et udvalg af opkaldsmetoder til indgående og udgående opkald.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få gratis Metro Go My Learning nu og bruge Metro Go My Learning straks at komme i gang eller fra eller gratis forsendelse

Telefon Opgradering Smartphone Upgrade UScellular

Telefon Opgradering Smartphone Upgrade UScellular

Ingen én test mobiltelefoner tjenester som vi gør. Få ydeevnebedømmelser og prisfastsættelse på NA U.. Cellular mobiltelefon service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en ny mobiltelefonplan Besøg vores bedste mobiltelefonplaner af 2021 Guide for at finde den rigtige trådløse plan for dig.

Black Friday Bluetooth højttaler beskæftiger 2021 theres stadig tid til at fange store besparelser

Black Friday Bluetooth højttaler beskæftiger 2021 theres stadig tid til at fange store besparelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Ultimate Ears Hyperboom Wireless Bluetooth højttaler

Ultimate Ears Hyperboom Wireless Bluetooth højttaler

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se skærmbilleder og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hyperboom Portable Bluetooth Speaker Black Hyperboom

Hyperboom Portable Bluetooth Speaker Black Hyperboom

Ultimate Ears Hyperboom til salg. Køb det største udvalg, klik for at se Søg ebay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du modtager det emne, du bestilte eller få dine penge tilbage.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

UE Boom 3 er et godt stykke tech til en fantastisk pris. Dens bærbare, hvilket gør det til goto for dem, der ønsker at lytte til musik overalt.

JBL OnBeat Rumble Boombox Bluetooth højttaler w Lightning Dock 125 afsendt Orig. 400

JBL OnBeat Rumble Boombox Bluetooth højttaler w Lightning Dock 125 afsendt Orig. 400

Den bedste Bluetooth-højttalere gør det nemt at afspille musik fra enhver telefon, tablet eller bærbare computer

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Shop HYPERBOOM. Funktioner ekstreme niveauer af lyd, bas, en fænomenal dynamikområde, adaptiv equalizer, let musik aktie, spild stænktæt, fest op kompatibilitet mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.