Undersøg Samsung Galaxy Note 20vsSamsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Long Term anmeldelse

Kyaw S Myint, 30 okt 2022How om batteriet? Godt kamera. Dejlig videooptagelse. Batteriet kunne være bedre. Er det ikke virkelig dårlig, men hvis jeg bruger det en masse skærm tid batteri dræner hurtigt. Fordele: charge temmelig hurtigt.

Samlet min bedømmelse er 8/10. Næsten mit sind setup var en flip model til at købe. Men til sidst, jeg har valgt Note 20. Fordi Samsung giver oplader, hovedtelefon, S-pen, som ikke er tilgængelige i galaksen flip-modellen. Positive ting er fantastiske designs især øverste og nederste hårfine finish, stor altid-på display, kamera klarhed osv Negative ting er der ingen, der vises på Påmindelse altid-på display, er der ikke mange farver at ændre for Always-on skærmskrifttyperne , S-pen design kvalitet er mindre end note 8, etc.

Ponns, 11 okt 2022Which en du refeering. Note 20 eller Ultra. Jeg købte Note 20 føler samme, batt afløb quicklyhow at forbedre varighed af batteriet. hvad tid linje for batteri til last_ funtion optimal - 5 år

Arafa, 03 okt 2022Excelllent telefon med meget dårlig batterilevetid jeg har købt en magt bank for at overleve gennem. moreWhich en du refeering. Note 20 eller Ultra. Jeg købte Note 20 føler samme, batt afløb hurtigt

Anonym, 23 sep 2022Use Exynos version til et halvt år, og det er en god telefon. Jeg kan give op på sager 'Cau. Morei har både note 20 5g og note 20 ultra og forskellen i glathed er minimal i bedste fald. Jeg er enig høj opdateringshastighed er overvurderet.

Jeg stadig finde denne telefon stor trods jeg er enig med de klager over sin framerate og plast bagpanel til en $ 1000 smartphone. Det havde alt, hvad jeg har brug for en telefon: en stor stylus, en bedre kamera, stor gaming ydeevne, osv Ja, de skulle have op til fornyet overvejelse giver en 90 Hz eller højere framerate.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den note 20 Ultra er den første telefon til at ansætte den nyeste Gorilla Glass Victus på både for og bag. Det er også første gang, Samsung bruger en matteret finish for ryggen. Svarende til matteret rygge, vi har oplevet på andre telefoner, glas modstår finger plamage temmelig godt, men føles en smule mere glat end den keramiske overflade vi havde på S20-serien.

Dette er ikke en telefon til komfortabel en-hånds brug og det Código betød at være enten. Samsungs Notes har altid været undskyldning stor, og helt indstillet på at det formål at hjælpe mennesker opnå mere på deres telefoner. Hvis du tilfældigvis at bruge telefonen til seriøs professionelle arbejde, så ville du helt sikkert sætte pris hver ekstra smule skærmen fast ejendom ved hånden.

Vi er ikke sikker på, om Samsung bruger en større i-display sensor til Note20 Ultra, men frigøre er meget snappier. Fastsættelse af biometrisk unlock hastighed var længst, og vi er tilfredse med, hvad vi har på Note 20 Ultra.

At opsummere det, ons sige, at Note 20 Ultra er et meget godt designet til en stor telefon. Jo mere vi leve med det, jo mere vi sætter pris på fornemmelsen af ​​telefonen og subtile raffinementer at Samsung har sat i

. Samsung Galaxy Note ultra gennemgå en € ”s pen

Pennen latenstid er blevet reduceret til 9 ms fra 42ms og ja S Pen ruller nu en helvedes masse glattere. Dette gør ikke har meget at gøre med den S pennen sig selv, men den digitizer , fordi Note 10 S Pen også mærkes på samme måde glat på Note 20 Ultra.

Bedste SmartWatch picks for enhver pengepung 2021 Top

Anyways, der er flere fagter denne gang og luft handlinger er lettere at udføre. Der er navigationsmuligheder også, men medmindre du er engageret med en bestyrelseslokalet præsentation, er der altid nemmere måder at opnå det samme.

Da dette er et notat, gift være efterladende ikke at nævne, at Samsungs notetagning app har fået en meget bedre og kan også synkronisere audio notater med hånden jotted tekster. Dens også fantastisk til at tage noter på PDF-filer.

Samsung Galaxy Bemærk Ultra Review â € "Display

Samsung bruger for første gang et LTPO-displaypanel, der understøtter Dynamic Refresh Rate â € ", som er at sige, at displayet kunne opdatere så lavt som 1Hz for statisk indhold eller så højt som 120Hz mens spil. Dette hjælper med at spare batteriet, men vi er ikke sikre på, hvor meget.

For alle dets store, kan Grand Note 20 ultra stadig ikke skubbe 1440p 120hz. Brugere skal vælge mellem 1080p120hz eller 1440p60hz. Efter at have gået frem og tilbage lidt, blev vi i sidste ende afgjort for flere pixels. På nogen måde er dette ikke den slags kompromis, vi skal lave på en telefon, der koster mere end 1 lakh.

Samsung Galaxy Bemærk Ultra Review â € "Performance and Software

I Indien er Samsung Galaxy Note 20 drevet af Exynos 990 parret med op til 12 GB LPDDR5 RAM og op til 256 GB UFS 3. Opbevaring. Samsungs Exynos 990 på Galaxy S20 faldt lidt bag Snapdragon 865 med hensyn til præstationer og termiske.

Går af benchmarks, Exynos 990 på Galaxy Note20 Ultra er ikke en massiv opgradering over Exynos 990 på S20 serien. Når det er sagt, synes gaming ydeevne at være forbedret. Vi står ikke over for eventuelle uregelmæssige præstationsproblemer på vores note 20 ultra. Ja, SD 865 er bedre, men Exynos 990 følte ikke manglende fra det røde præstationsperspektiv.

Pros.

Tidligere i år gennemgik jeg Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, og det havde specifikationer og teknologi til at gøre det til en fantastisk telefon til erhvervslivet. Kameraet havde dog nogle ufuldkommenheder , det var en stor telefon til en S-serie-enhed, og det var dyrt. Efter at have tilbragt et par uger med note 20 Ultra, er det klart, jo bedre Samsung-telefon i 2022 og en stor enhed til virksomhedskunder.

En ting at bemærke: Tidlige anmeldelser og feedback på noten 20â - "Ikke den ultra version, der blev gennemgået her - viser, at det præsenterer for mange kompromitter at blive betragtet som meget af en opgradering over NOTE 10. Disse kompromiser Inkluder en 60Hz opdateringsfrekvensdisplay, ingen microSD-kortbakke, plastikbackpanel, ingen forbedringer af S pen latens, brug af ældre gorilla glas på displayet og ingen UWB-support.

Galaxy Note 20 Ultra 5G tilbyder alt hvad du kunne ønske i 2022 med er få innovationer, der vil blive aktiveret og støttet i fremtiden. Der er også flere softwarelementer, primært Microsoft Integration, der kommer i fremtidige opdateringer. Flere ZDNET Bidragydere Har notatet 20 Ultra i hånden, så se fremtidige artikler, der dækker flere aspekter af denne seneste Samsung-enhed.

Samsung Galaxy Bemærk Ultra G specifikationer

Som forventet er der ingen kompromiser her når det kommer til specifikationer. Ser på sidste års note 10 Plus, vi ser som standard en bedre 120Hz opdateringshastighed, forbedret kameraets hardware, trådløs Dex-support, yderligere s pen lufthandlinger og forbedret latens i S Pen. For note 10 brugere kan disse være nok til at retfærdiggøre opgraderingen, men hvis du har en note 9, så er noterne 20 ultra tydeligt en værd at være mere OPGRaDE.

Jeg har brugt S20 Plus i et par måneder og find den lidt lysere og tyndere note 20 ultra for at være en bedre mulighed på et lignende prispunkt. S20 Ultra syntes lidt for meget for en S-serie-enhed, mens note 20 Ultra er en naturlig udvikling i notatlinjen.

Hardware.

Det mest slående aspekt af note 20 ultra er det bageste kameraområde. Det har en lignende stor bump, der stikker ud af ryggen, som vi så på S20 Ultra, men det er lidt snævrere og dybere. Denne kamera bulge gør telefonen rock, når du hviler på ryggen. Jeg vil gerne have set Samsung Place små fødder, eller måske endda en integreret kickstand, nær bunden af ​​ryggen, så telefonen hvilede fladt på et bord, når den blev sat ned. For nu er den bedste måde at niveauere ting ud på at afhente en sag.

Sammenlignet med note 10-serien ser vi et skridt på knapperne fra venstre side til højre side, der matcher S20-serien. Samsung re- Placeret S pen siloen fra højre til venstre side af bunden. Det kan tage lidt at vænne sig til, men efter et par dage kunne jeg tilpasse mig til Placement af knapperne og S Pen.

S pen har samme design, se og føler som note 10 serien, men latensen af ​​s pen er blevet forbedret fra 45ms ned til 9ms. Forresten er note 20 latens 26ms, bedre end noten 10, men ikke så god som note 20 ultra.

Vi ser også Super Zoom begrænset til 50x snarere end 100x, hvilket er fint, da 20x virkelig handler om grænsen for anstændige billeder. Tjek mit billedgalleri, der viser de forskellige zoomniveauer, når du optager et lejrbål og Mt. Rainier. 100x var temmelig gimmicky og tilbød lidt faktisk værdi til kameraoplevelsen.

Nye farver er tilgængelige for note 20-serien med keystone-farven, der er mystisk bronze. Jeg er ikke en fan af den lyse lilla farve, og hvis jeg beslutter at købe en til mig selv, vil jeg sandsynligvis gå med mystiske hvide.

Software.

Samsung indeholder stadig sine egne apps, herunder kalender, kontakter, billedgalleri, musikafspiller og webbrowser software. Alle disse tilbyder mere end lager Google Apps, og mens andre flytter til rent lager Google Apps, er der stadig et ton af værdi i disse Samsung-applikationer, der tilbyder mere for erhvervsbrugere. Jeg læser rygter om, at Samsung kan reducere antallet af disse fremtidige apps, men det er ikke i øjeblikket tilfældet.

Den enkelte tage mulighed set i S20 ultra er til stede, så du kan vælge dette og derefter fange 10 sekunder af indhold. Samsung-softwaren vil derefter automatisk oprette forskellige billeder og klip med effekter, filtre og meget mere. Dette er en sjov og nem måde at få kreativ og lade softwaren gøre alt arbejdet.

Vigtig

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Sådan Unroot Samsung Galaxy Notes Edge Enhver Variant

Du kan downloade Flash-fil til Samsung Galaxy Notes EDGE Android-telefon. Du kan få den nyeste version af lager ROM eller firmware fil og flash værktøj gratis.

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

Guide til Samsung Galaxy Note Edge Gør din telefon til og fra Vodafone Australien

En særlig skærm på en gennemprøvet telefon, men er buet covetable

Få lydmeddelelser på din telefon

Få lydmeddelelser på din telefon

WhatsApp giver dig mulighed for at tilpasse meddelelser. Tjek her StebyStep-guiden for WhatsApp-brugere at ændre notifikationstonen og efter deres valg.

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Sådan ændres meddelelseslyd på Galaxy S20 Fe

Skift Android-meddelelseslyde, så du kan differentiere dem. Det er også sjovt at oprette brugerdefinerede lyde til Android-meddelelser, så du ved, hvornår du skal se på din telefon.

2021 Fix WhatsApp Meddelelser ikke arbejder på Samsung

2021 Fix WhatsApp Meddelelser ikke arbejder på Samsung

Jeg har dette problem, hvor pludselig min telefon stoppet giver mig lyde anmeldelse eller system lyde. Denne spænder på tværs af alle apps. Ingen tekst lyde nej

Samsung meddelelseslyd Low Quality

Samsung meddelelseslyd Low Quality

MP3 Download Samsung Whistle Ringtone Lydeffekt Tekst Notification Ringtone Sound Royaltyfrie Sample Song 320kbps, lave din egen ringetone og downloade gratis. Prøv det nu

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Stream y2mate. about 1 time af Samsung Notification Sound. p3 ved RayGleaf på desktop og mobil. Spil mere end 265 mio numre til fri på SoundCloud.

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

Sådan ændrer lyden af ​​underretninger om Samsung Galaxy A01

I denne artikel til Android mobil, vil du finde den teknik til at ændre lyden af ​​underretninger på din Samsung Galaxy A01.

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

VIDEO Samsung otra vez se Burla de Apple para anunciar su nuevo smartphone, pero la estrategia le kande da contra

Samsung te ayuda en descubrir dispositivos electrnicos con tecnologa de ltima generacin incluyendo smartphones, tabletter, tv, electrodomsticos y ms.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.