Tilbud Nvidia Shield TV Streamers Fra 130, Philips Hue Refurb Sale Startende 18, Mere

Bedste Bluetooth trådløs højttaler til 2021

I dag udvider Ultimate Ears sin prisbelønnede lineup af bærbare Bluetooth-"‡ Højttalere med Ultimate Ears Hyperboom, mærkerne Højeste og Bassiest Speaument endnu, rockende tredobbelte lydstyrke og mere end seks gange basen af ​​megaboom 3. Denne nye højttaler behøver ingen hype. ; Hyperboom holder enhver part at gå med sin blomstrende bas, et bredt dynamisk område, der bringer din musik til livet, hvilket gør hver note i rige detaljer og et genopladeligt 24-timers batteri *.

Hyperboom understøtter også fire inputkilder â € "to Bluetooth, en 3. Mm hjælp og en optisk lyd â €", så du og dine venner kan afspille musik fra dine telefoner, laptop eller spilkonsol og nemt skifte mellem dem med blot tryk på en knap. Har du brug for at flytte det sjove fra stuen til baghaven? Indendørs eller udendørs læser den adaptive EQ på Hyperboom miljøet og justerer automatisk lyden for at udfylde et hvilket som helst rum.

Med hyperboom tog vores signatur ultimative ører lyd og gør det større og højere end nogensinde for at få hele værelserne af mennesker på deres fødder danse, sagde Mindy Fournier, leder af produktstyring på Ultimate Ears. Begyndende med smukt rige lyd, dunkende bas og fænomenalt dynamisk rækkevidde på ethvert niveau, tilføjede vi Party-Ready-funktioner som Easy Music Sharing, Adaptive EQ og op til 24 timers batterilevetid, så du kan rocke enhver fest, i ethvert rum og har Den perfekte Soundtrack Spiller hele natten.

Hyperboom er festsikker. Med en IPX4 rating kan den modstå drikke spild eller poolstænk. Og hvis din telefon løber tør for strøm, skal du sætte den i USB-opladningsporten på Hyperboom og holde musikken i gang. Ved hjælp af One-Touch Music Control kan du også afspille, pause og springe over spor direkte på højttaleren og starte dine yndlingsafspilningslister fra Apple Music, Spotify for Android **, Amazon Music *** og Deezer Premium med tryk på en knap.

Ikke kun en festhøjttaler, vil du gerne gøre plads til Hyperboom som din hverdags GO-til-højttaler. Dens solide, slanke silhuet og enestående diamantformular er klædt i et teknisk stof, der er konstrueret til lyd og holdbarhed. Dimensional Speckling på stoffet og buede kanter giver det en blødere finish, der er designet til naturligt at passe i hjemmet.

Hyperboom understøttes på BOOM-appen, der er tilgængelig fra Apple App Store og Google Play Store. På appen kan du oprette favoritafspilningslister, slukke for højttaleren til eller fra, juster lydstyrken og mere. Du kan også kontrollere, at du har den nyeste højttalersoftware og tilslut Hyperboom med andre boom, megaboom eller hyperboom-højttalere ved hjælp af PartyUp-funktionen på BOOM-appen.

* Batteriets levetid vil variere med brug, indstillinger og miljøforhold. ** Kompatibel med mobiltelefoner og tabletter med Android 6. og op. *** Kræver Amazon Music Unlimited Abonnement eller Amazon Prime medlemskab.

I dag udvider Ultimate Ears sin prisvindende lineup af bærbare Bluetooth-højttalere med Ultimate Ears Hyperboom, mærkerne højeste og bassiest-højttaler endnu, rockende tredobbelt højhed og mere end seks gange basen af ​​megaboom 3. Denne nye højttaler har brug for basen ingen hype; Hyperboom holder enhver part, der går med sin blomstrende bas, Â et bredt dynamisk område, der bringer din musik til liv, hvilket gør hver note i rige detaljer og et genopladeligt 24-timers batteri.

Hyperboom understøtter også fire inputkilder â € "to Bluetooth, en 3. Mm hjælp og en optisk lyd â €", så du og dine venner kan afspille musik fra dine telefoner, laptop eller spilkonsol og nemt skifte mellem dem med blot tryk på en knap. Har du brug for at flytte det sjove fra stuen til baghaven? Indendørs eller udendørs læser den adaptive eq på hyperboom miljøet og justerer automatisk lyden for at fylde ethvert rum.

* Batteriets levetid vil variere med brug, indstillinger og miljøforhold. ** Kompatibel med mobiltelefoner og tabletter med Android 6. og op. *** Kræver Amazon Music Unlimited Abonnement eller Amazon Prime-medlemskab.

Relaterede

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Lydkvalitet

Hovedsagelig, er det fordi højttalerne stadig kræver, at du forstå lidt om den smarte assistent du ønsker at være den dominerende stemme i dit hjem. Else, ting kan blive fragmenteret mellem enheder ganske hurtigt.

Med det sagt, mens det betaler sig at lære din Amazon Alexa fra din Google Assistant - og om eksisterende smart home-enheder kan spille rart med dem - linjerne er begyndt at sløre takket være den stigende interoperabilitetsstandarder ligesom Matter og Tråd .

Samsung Galaxy J7 Pro Sådan spejler du min skærm til mit tv eller pc

Den smarte funktioner i disse højttalere, naturligvis, er en stor faktor i, hvordan vi besluttede på vores pick af de nuværende bedste muligheder. Hvis du seriøst søger ind i en, lydkvalitet og design er naturligvis også enorme elementer til at veje op. Og vi har givet mere rådgivning om valg af en smart højtaler i afsnittet nedenfor vores picks.

Vores top pick: bedste smarte højttaler

Det er svært at kigge forbi Sonos One, når beslutningen om, hvilke de øverste smarte højttalere er. Det giver dig valget mellem Google Assistant og Alexa som talerør assistent - selvom disse ikke kan køre samtidigt , naturligvis - og tilbyder en lydprofil, der er afbalanceret, rig og en glæde at fylde dit rum med . EN

Designet, som er typisk for Sonos, også med det afrundede blok byder på en touch-kontrolpanel på taget. Stemmestyring, så godt, er stjernernes - højttaleren kan afhente dine anmodninger langvejs fra og er mere end i stand til at blive den centrale kommandør af dit hjem.

Dette alene - sammen med den meget spiselig prisseddel - er nok til at gøre det en opsigtsvækkende smarte højttaler, men det er også måske ignorerer den største fordel ved at gå med Sonos - flerrumslyd. Hvis du søger at opbygge et arsenal af højttalere, der kan nemt link lyd fra rum til rum, eller måske danne en et-værelses surround sound-opsætning, kan du få tingene ud til en god start med One.

Smart højttalere anbefaler vi også

Mens Sonos ene er på toppen af ​​denne liste, er det ikke nødvendigvis den rigtige højttaler til ethvert hjem - eller, ja, ethvert budget. Det er derfor, vi også har valgt de følgende enheder for dig at overveje.

Amazon ekko atelier

Dette er korrekt, high-fidelity lyd, med 3D-lyd mere end blot et kaldenavn for en overvurderede funktion. Hvis du parrer Studio med tabsfri musik, vil du høre, hvor godt tunet denne højttaler er.

Den kommer på lidt af en pris, men stadig underskæringer high-end rivaler ved en større margen, og helt ærligt, slår dem ud af parken. Hertil kommer, at du får en fuld Alexa oplevelse - og Amazon tilføjelser ligesom Fire tv støtte.

Med fem højttalere til huse i enheden, fandt vi lyden til at være afbalanceret fra alle vinkler, bas med nogle faktiske pift og en all-round stor oplevelse. Echo Studio er svære at slå - især for dem, der allerede indlejret med Amazons smarte assistent.

Google reden lyd

Alle data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedserklæring. Ved at tilmelde dig, du er enig i dette, og bekræft, at du er over 13 år, eller har samtykke fra en forælder eller værge. Dine præferencer kan opdateres til enhver tid som beskrevet i vores Privacy Policy.

Amazon pris historie

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den nye Ultimate Ears Hyperboom er lyden mærkets største og "bassiest" indsats endnu. Ultimate Ears hævder den nye bærbar højttaler kan levere 24 timers batteritid, tredoble loudness og seks gange bas tilbydes af Megaboom 3 - som sidder direkte under det i line.

Snarere end opskalere den cylinderical formfaktor af Boom eller Megaboom, de Hyperboom vælger en klodset, mere rektangulær udformning. Toppen af ​​højttaleren er vært for en pæn række af velkendte knapper, herunder mens Magic Button indført med Megaboom 3. Som med den pågældende højttaler, kan denne knap bruges til at lancere direkte ind i en spilleliste til din musik streaming tjeneste af valg.

Bedre stadig, hvor der tidligere brug af denne funktion var kun tilgængelig for Apple musik og Deezer abonnenter, One Touch spillelister er nu tilgængelige for både Amazon Musik og Spotify til Android-brugere.

I mellemtiden er den nederste kant af højttalerenhederne huse et et sæt af 3. mm hjælpe- og optiske udgangsporte. Der er også en USB-port, der lader dig udnytte Hyperboom s chunky batteri som en PowerBank til din telefon eller tablet.

The Hyperboom kan understøtninger op til to forbundne Bluetooth-enheder på én gang. Det understøtter også nem parring med anden boom, megaboom og hyperboom-højttalere via BOOM-appen. Niveauet på Customizability går så langt her, at du endda kan sætte hyperboom i en stereoforsyning opsætning med nogen af ​​de mindre boom-højttalere. Det kan måske lyde lidt mærkeligt - da den førstnævnte helt sikkert vil overvåge sidstnævnte - men du kan absolut gøre det.

Deltag i nyhedsbrevet!

Alle dagens bedste tilbud er nu op for at tage for at sparke en anden uge, med Nvidia Shield TV Streamers Til salg fra $ 130. Thats sammen med en renoveret Philips Hue Sale fra $ 18 og diskonteret Anker Eufy Assistant-aktiverede kameraer. Hit hoppet for alt det og mere i de nyeste 9to5Toys frokostpause.

Nvidia Shield TV tilbud starter på $

Amazon tilbyder nu Nvidia Shield Android TV Pro Streaming Media Player for $ 180. Mærkning af den første rabat Weve set i hele 2022, tilbyder dagens tilbud helt de sjældne $ 20 i besparelser fra sin sædvanlige $ 200 going rate. Til sammenligning var den sidste rabat vi så tilbage i november sidste år, hvor det faldt til $ 1 mindre. Nvidia Shield Android TV Pro ankommer som en af ​​de mere high-end streaming medie spillere på markedet med masser af bemærkelsesværdige funktioner.

Vigtig

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Find din Samsung-telefon og tabletter IMEI, modelnummer eller serienummer

Besøg Huawei Official Support for information om Huawei Garanti Periode forespørgsel, Huawei produktgaranti, IMEI check og enhedsfordele.

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Imei Awareness Tjek din smartphones originalitet

Find svar på almindelige spørgsmål, fejlfinding vejledninger og instruktioner for, hvordan du får mere ud af din Nokia-telefon. Tjek de mest populære emner.

IMEI Compatibility Checker.

IMEI Compatibility Checker.

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Du kan finde IMEI-nummer på iPhone ved at gå til Indstillinger Generelt Om og også ved at tage et kig på bagsiden af ​​enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indtast serienummeret eller telefon IMEI-nummeret og find ud af detaljerede oplysninger, specifikationer og tjek det i en database med tabte eller stjålne telefoner.

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Køb Imilab KW66 Skærmbeskyttere online i bedste pris i Bangladesh på gadgetplanetbd.com. Originale produkt. Let Return, Online betaling. Shop nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.