Epic Deal Spar op til 700 på Samsung Galaxy S21

Sælg Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi Sammenlign priser

Smartphones er blevet en væsentlig del af vores liv, hvilket betyder, at de huser alt fra følsomme personlige og sundhedsmæssige oplysninger til bank- og regnskaber. Hvis du har en smartphone lige nu, og du tænker på at handle det ind, er der nogle vigtige ting, du skal gøre, før du går til butikken for at handle det for kontanter eller mod en ny telefon.

: Bag det op

Det første skridt før du handler i en ny telefon er at sikkerhedskopiere alle de varer, der er på, at du vil beholde. Det inkluderer ting som billeder, videoer, vigtige filer, kontakter, logins og adgangskoder og meget mere. Hvis du har en iPhone, kan du bruge iCloud-funktionen til at sikkerhedskopiere din telefon til skyen, og derefter nemt downloade alle de oplysninger til din nye iPhone. Med en Android-telefon kan du bakke det op til dit Google-drev. Du kan også bruge tredjeparts backup-tjenester som Dropbox eller Microsoft Office Onedrive. Gør dette før du kommer til butikken til at handle i din telefon, da det kan tage et stykke tid at fuldføre.

: Tør dataene

Hvis du har en relativt ny telefonmodel, og det er stadig i temmelig god form, er der en god chance, din telefon vil blive renoveret og videresælges til en anden bruger i den nærmeste fremtid. Af den grund er det afgørende, at du sletter alle de følsomme oplysninger på din telefon, at hvis den faldt i de forkerte hænder, kunne skade dig. De fleste enheder har en fabriksindstilling, som sletter mest alt, hvad du har gjort på eller til telefonen, selv om det måske ikke sletter alt.

: Find det bedste sted for handels-ins

Det kan virke som om alle telefonundersøgere er de samme, men de er helt sikkert ikke. Hvis du leder efter en ny telefon, skal du kigge efter et sted, der giver en kredit mod din nye enhed til aktuelle telefoner, der er i god stand. Hvis du bare vil have kontanter, skal du sammenligne alle de tilgængelige muligheder, før du går for at sikre, at du får den maksimale værdi fra din telefon.

Hvor meget er min Samsung Galaxy Bemærk værd?

Den bedste måde at sælge din Samsung Galaxy Note 8 for den bedste deal er ved at sammenligne priser fra forskellige buyback butikker. Vores Cellphone Trade-in prissammenligningssted giver dig mulighed for at gøre dette bekvemt ved at vise dig flere citater fra ærlige købere.

På bankmycell viser vi kun priser fra handelsforretninger, der tilbyder de bedste tilbud. Når det er sagt, kan du ikke få den højest mulige pris til din telefon, medmindre det er i mint stand, har masser af hukommelse og er låst op, eller kan arbejde med større luftfartsselskaber som Verizon og AT & T. Sælg din gamle Samsung Galaxy Note 8 online i dag til den bedste pris ved at sammenligne køber tilbud på vores hjemmeside.

Hvor er det bedste sted at sælge en Samsung Galaxy Note?

En tilbagekøbsforretning, der tilbyder den bedste Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi er et godt sted at starte. Du kan finde sådanne butikker ved at sammenligne tilbud på vores hjemmeside. De butikker, som vi lister, tilbyder bedre tilbud end den typiske walk-in butik eller tilbagekøb kiosk.

Sådan sælger du din brudte Samsung Galaxy Note for Cash

Din Samsung Galaxy Note 8 Handelsprisen vil blive påvirket af telefonens tilstand. For eksempel, hvis telefonen har en revnet eller brudt skærm eller et tilfælde, får du ikke den højest mulige pris for det. Men bankmycell kan stadig få dig en god aftale. Du skal blot filtrere vores prisbord ovenfor ved at vælge den revnede indstilling. Dette vil vise dig de bedste tilbud fra købere, der er interesseret i din enhed, på trods af sin tilstand.

Hvis din telefon har fejl, som du undlader at nævne, før du får et tilbud, vil det blive returneret til dig og citatet reduceret. For at undgå sådanne komplikationer vælg den defekte indstilling i vores prisbord for at se, hvilke købere der er villige til at betale for din Samsung Galaxy Note 8, på trods af sine fejl. Sælg en brudt Samsung Galaxy Note 8 nu på en Tilfredsstillende Pris.

Samsung tilbyder op til $ off Galaxy S for gamle telefoner med revnede skærme

Samsung har brug for at sælge nogle af sin Galaxy S20 linje efter en grov start til det nye telefons liv. De har forsøgt at promoveringer, hvor de giver dig massive $ 700 handelsrabatter og også som en fremtidsafstand, der kunne få dig 50% tilbage ned ad vejen. I deres seneste bevægelse ønsker Samsung din brudte telefon med en revnet skærm, selvom dens 4 år gamle.

Samsungs krakkede telefonrabatter

Den nyeste kampagne fra Samsung er en handels-i øjeblikkelig kredit værd op til $ 350 for telefoner med brudte skærme. For at få det fulde $ 350, vil du sandsynligvis nødt til trade-in en nyere telefon, ligesom Galaxy S10. Men hvis du har en gammel telefon som Galaxy S7 eller iPhone 6s, eller en billigere ny telefon ligesom Pixel 3a, youll stadig få $ 250 off øjeblikkeligt, selvom dens skærm er knust .

Samsung tyder på, at de normalt kun ville give dig $ 55 for en revnet iPhone 6s eller $ 30 for Galaxy S7. Thats sandsynligvis om ret også, da du kan købe en Galaxy S7 uden en revnet skærm på Swappa for så lidt som $ 80. $ 250 for din brudt røv, næsten-værdiløs telefon er en god aftale.

Relaterede

Jeg kan ikke huske at læse noget om ridser på skærmen. Men kun Samsung beslutter, hvad der er acceptabelt. Så du kan bare nødt til at tage en chance. Bare holde på toppen af ​​det. Hvis de afviser handel, bare annullere ordren, hvis det er nødvendigt for dig.

Det er det, jeg tænker også. Hvis de forsøger at sige noget, vil jeg pege på deres T & C, der siger noget om mikrorevner på skærmen. Jeg vil også bestride afgiften med min bank, hvis de forsøger at opkræve mig lol.

Jeg havde en temmelig dyb ridse på min S10 + skærm, mere af en måler, virkelig. Det var ikke en revne selv. Og jeg havde også en konkret revne på kameraet glas på bagsiden. Og Samsung accepteret min telefon for fuld kredit.

For at være ærlig, er jeg lidt chokeret de accepterede det, men de gjorde. Med venlig er ikke nær så slemt som mit. Min scratch var temmelig dyb på forsiden og jeg tænker de savnede revnen på bagsiden, fordi det var en halvmåne crack og ganske synlige, hvilket gør mig til at tænke, at de ikke selv se. Held og lykke!

Nogen har erfaring handel på en telefon med glasskår på ryggen? Jeg bare lyst dette ville gøre en forskel på min beslutning så godt, det øger det med $ 100, hvis jeg vælger at reparere den, før handlen med på ubreakifix .

I starten af ​​april Samsung indført et tilbagekøbsprogram for sine Galaxy S20 telefoner til at tilskynde folk til at 'leje' en telefon i 2 år til halv detailprisen. Nu er selskabet gør en anden forsøg på at tiltrække opgraderinger ved at justere sin top trade-in værdiansættelser for Apple, Google, og sine egne telefoner. Det vigtigste takeaway for direkte købere? Hvis du giver op en ældre iPhone eller Galaxy, er du sandsynligvis få en bedre aftale.

Når Samsung oprindeligt anslåede trade-ins til S20-serien i bly-op til lanceringen, er det stærkt begunstiget dem, der søger at skifte væk nyere telefoner ligesom S10, iPhone 11, og Pixel 4. Men med svigtende salg efter sigende vejning på virksomhedens bundlinje, det tilsyneladende besluttet at vende tabellerne, målrette folk med aldrende enheder i stedet.

Næsten hver telefon nylig godkendt til handel-in er stadig berettiget efter de nye retningslinjer for værdiansættelse. De eneste, ud af held, selv om, er iPhone 6 ejere et €”den 5-årige model er den eneste undtagelse.

Samsung er også i færd accepterer enheder med krakket-i-skærme i en begrænset straf på trade-in værdi: en beskadiget Note10 vil stadig Garner en $ 400 kredit, mens en grov-up Galaxy S7 vil få dig $ 250 off en S20.

Jules sluttede Android Police hold i 2022. Inden da var han i PocketNow. Han elsker offentlig transport, podcasts, og folk i almindelighed. Han kan også lide at tage synspunkter fra det større billede i teknologi fra, hvordan folk er tiltrukket til det til, hvordan det udnyttes på tværs af enhver anden industri.

Hvis du er indstillet på at få en af ​​de bedste Android-telefoner til rådighed, men de skyhøje priser synes altid at være i vejen - ingen grund til bekymring. Vi har lige spottet en fantastisk Samsung aftale, som vil spare dig for en hel masse $$$.

For kun en begrænset tid, Samsung lader dig gemme op til $ 700 på Galaxy S21 serien takket være sin nye støtteberettiget trade-in ordningen. Dette er den største besparelse på Galaxy S21 kan du få lige nu; n Faktisk har vi ikke set prisfald som disse til enhver telefon siden sidste års sort fredag ​​salg. Skynd dog, som bestandene er begrænset. EN

Med dette tilbud, vil du få mulighed for at handel med din tidligere telefon til besparelser på op til $ 700 off $ 1.199 pris for Galaxy S21 Ultra, eller $ 799 / $ 999 pris for Galaxy S21 og S21 Plus modeller.

og dont bekymre dig, hvis din gamle telefon tilfældigvis har en revnet skærm â €”du kan stadig handle det ind og få op til $ 473 off de respektive priser. Prisfastsættelsen varierer baseret på den model, du er handel i, selv om en €”så for en Apple iPhone 12 med en revnet skærm, youd kun få $ 473 off.

I vores Samsung Galaxy S21 gennemgang, vi har tildelt den i Redaktørens valg badge for sin fantastiske skærm, kraftfuld kameralinser, fantastisk design og samlet stærk præstation. Dette flagskib smartphone er udstyret med en 6. -inch skærm, Snapdragon 888 CPU, 8GB RAM og 128 GB lagerplads â €”alle pakket i et slankt design.

Ved testning var vi også imponeret over sin farverige og levende skærm. Det viser sig at være fantastisk, når binge-watching film, se billeder samt spille spil. Samlet set leverer Samsung S21 en god opgradering over Samsung Galaxy S20 og dens fotograferingsfunktioner.

Samsung Galaxy S21 Plus leverer for det meste identiske specs og funktioner til basismodellen, samtidig med at du tilbyder en større 6. -Inch-skærm. Det faktum, at du kan få fat i denne telefon til op til $ 700 off gør det til en stjæle. Og hvis du er i større displays, så er Samsung Galaxy S21 Ultra den for dig. Denne premium smartphone har lignende specs til basismodellen såvel som en massiv 6. -inch amoled display. Og med S-Pen-support kan du blive mere produktiv, når du udfører opgaver som foto og videoredigering.

Denise er en nyhedsforfatter på Toms guide, der dækker alle ting tech, gaming software / hardware, streaming og meget mere. Hun producerer regelmæssigt kortformede nyhedsartikler samt lange formindhold, herunder anmeldelser, købsguider, how-tos og funktioner. Når hun ikke bor-streaming rædselsspil på Twitch, kan hun finde udforske East London, mens hun spiller Pokemon Go. Shes også en deltid piano entusiast og regelmæssigt eksperimenter i køkkenet. Du kan nå hende på denise. rimbetfuturenet. om.

Vigtig

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Hvordan opsætter jeg voicemail på nye Galaxy A10e

Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan du ændrer voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel, vi Sådan Setup Voicemail på Samsung Galaxy A11, hvordan du slår voicemail på Samsung A01 hvordan forandring voicemail på Samsung A01 Core I denne artikel vil vi b

Adgang voicemail

Adgang voicemail

Med ingen kontrakt eller et tilsagn, Tre forudbetale tilbud, du stor værdi tilslutningsmuligheder fra kun 15 per måned og Irelands kun 5G planer.

Samsung tilbyder SameDay reparationer for busted Galaxy telefoner over hele USA

Samsung tilbyder SameDay reparationer for busted Galaxy telefoner over hele USA

SquareTrade er en førende leverandør af beskyttelsesanordning garantiservice til iPhones, Smartphones, tv, tablets, bærbare apparater. Beskyt din enhed.

Samsung Galaxy Watch3 Factory data Nulstil slukket

Samsung Galaxy Watch3 Factory data Nulstil slukket

Samsungs nye Galaxy Watch 3 har en ny FDAcleared elektrokardiogram funktion og kan måle blodets iltindhold på efterspørgslen, men batterilevetiden er mindre end ideel.

Samsung Galaxy Watch3 45mm Sort

Samsung Galaxy Watch3 45mm Sort

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy S20 5G UW Brug Trådløs PowerShare

Samsung Galaxy S20 5G UW Brug Trådløs PowerShare

Alt hvad du behøver for at ramme jorden kører med din Samsung Galaxy S20 er lige her. Hold telefonen sikker og ser godt ud med Samsung Clear Case. Og holde det tændt og klar til at gå med Samsungs trådløse oplader Pad.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 2 forventes at lancere i 2. halvdel af 2021

Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 2 forventes at lancere i 2. halvdel af 2021

Friske lækager kaste nyt lys over, hvad de kan forvente fra Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 2.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

En typisk pålidelig kilde har afsløret ny information om Samsungs NextGeneration Foldable Smartphones, den såkaldte Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 2. Parterne massive hardwareopgraderinger forbliver ubekræftede, men det ser ud til, at Samsung ikke vil annoncere enten indtil anden halvdel af 2021.

Samsung Galaxy Z Flip 3 second opinion Denne foldbar har hjerte

Samsung Galaxy Z Flip 3 second opinion Denne foldbar har hjerte

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G pris i Indien er Rs 84999. Denne telefon er fyldt med 8 GB RAM, 128 GB Internt lager og 3300 batteri. Tjek Samsung Galaxy Z Flip 3 5G mobile specifikationer, ekspert anmeldelser, FAQ, brugergrupper vurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.