esim Chip statt SIMKarte.

Termodynamik

Vi vil lede dig gennem forskellene mellem traditionel og esim-aktiverede kunde onboarding . Og interessant, selvom esim has not været rundt i meget lang tid, to karakteristisk måder at aktivere esim er dukket â € ”via QR-koder og i-app. Det er vigtigt at kende forskellen mellem de to for at sikre den bedst mulige oplevelse for dine kunder.

Traditionel aktivering sim-kort

Det er helt klart, at denne mulighed er ikke den mest bekvemt for slutbrugeren. Arbejde med besværlige kort og at skulle eje en SIM-værktøjet til at udtrække SIM-bakken er ikke synonymer for en god kundeoplevelse. Og da SIM-kort er ganske små, bliver de let tabt eller malplaceret . At få en erstatning SIM kræver hjælp fra en kundeservice agent, som normalt er en besvær for både slutbrugeren og operatøren.

Remote sim klargøring

Den fremkomsten af esim teknologi på forbrugermarkedet lettet nye måder at SIM-aktivering. Heldigvis er der ingen sådanne spørgsmål som malplaceret kort eller mistede SIM bakke ben. I virkeligheden er der ikke behov for traditionelle SIM-kort på alle â € ”esim profiler kan downloades på UICC chip, der er loddet i den, og kan rumme flere esim profiler. For at aktivere tjenesten, har kunden at hente SIM profil operatøren af ​​valg på deres enhed og aktivere den. Der er to måder at gøre det.

Qr kode aktivering

Den første fremgangsmåde anvender almindeligt kendte QR koder. Kunden starter en kontrakt med operatøren af ​​valg og modtager instruktion for at aktivere tjenesten. Nedenfor er 3 eksempler på esim aktivering under anvendelse af QR-koder.

I alle tre eksempler, men brugeren er forpligtet til at bruge en anden enhed, en bærbar computer eller en anden telefon, eller, i Treere tilfælde, at et papir kupon aktivere tjenesten. Derfor vi ville kalde oplevelsen friktionsfri eller intuitivt. Ikke desto mindre, det er en god skridt fremad i en rejse til at skabe en fuldt digital kunde onboarding .

In-app provisioningÂ

En anden mulighed er in-app aktivering. Dens meget hurtig og ligetil. Brugeren downloader operatørerne mobil app og begynder at bygge deres abonnement planen. Ved afslutning, bliver de bedt om at aktivere deres esim profil, som kun tager et enkelt tryk. Efter nogle få sekunder, profilen er installeret, og kunden kan begynde at bruge tjenesten.

Hvordan gør man? Mobile Application har adgang til enhedens operativsystem API'er hvorigennem App passerer SM-DP + information til eUICC chip loddet i indretningen. Der i sidste ende gør det muligt for App for at aktivere, slette og administrere esim profiler på enheden problemfrit. EN

mobiliserer nyeste løsning â € ” esim som serviceâ â €”udnytter i app esim aktivering, hvilket gør den onboarding erfaring hurtig og ukompliceret. Denne mulighed fjerner behovet for visuel forklaring og trin-for-trin instruktioner. Nedenfor er en video, der viser den onboarding erfaring med in-app esim klargøring.

At opsummere

Forbrugeren esim udvikler sig, og ganske hurtigt. Ikke underligt â € ”det giver operatørerne til fuldstændigt at transformere brugeroplevelsen og bedre opfylde deres behov og forventninger. På denne dag og alder, dens ekstremt vigtigt, da det holder kunder loyale og at til gengæld er befordrende for virksomhedens succes. , Når de beslutter at gennemføre esim teknologi, Derfor er det afgørende at kende forskel på i-app og QR code-drevet onboarding .

Malwina Roczniak er en Business og Marketing Specialist hos mobilisere og hjælper virksomheden med forskellige projekter. Med en passion for alle ting digitale og en stigende interesse inden for telekommunikation, søger hun at udvide og udnytte sin viden til at hjælpe virksomheder gennem digital transformation.

Fra mit netværk fik jeg den feedback, esim bevæger meget langsom og vedtagelsen er stadig lav. Jeg så også et par misforståelser om esim og thats hvorfor jeg vil gerne dele nogle tanker om esim med dig.

: teleselskaber er bange

esim er et elektrisk værktøj for både forbrugeren og håndsættet leverandør. Forbrugeren gevinster større fleksibilitet og er i stand til at skifte mellem mobiludbydere lettere, selv midlertidigt. Selvfølgelig teknologien er forholdsvis ung, og vi også opmærksom på, at implementeringen i håndsæt blade noget tilbage at ønske. Disse er ikke showstoppers og vil formentlig blive rettet i fremtidige software udgivelser af håndsæt.

: Der er ingen forretningssag for ESIM

I tråd med nummer tre gør leverandører flere og flere krav til operatører for at muliggøre visse tjenester på enheder. Overvej Apple Watch for eksempel: Kun hvis TELCO er villig til at indgå en kontrakt med Apple og villige til at implementere et produkt til præcise krav fra Apple - med hensyn til abonnementsdefinition, såsom enkeltnummer og enkeltdatapakke til dual sim Løsning mellem iPhone og Apple Watch - Telecom-operatøren får det grønne lys og er placeret i en Whitelist . Ellers: Intet spil. Apple Watch har LTE og er ESIM, der er i stand til, men kan simpelthen ikke bruges sammen med SM-DP + -kompatible ESIM for mange Telcos. Apple er ikke unik i denne tilgang, også Samsung tillader kun ESIM'er af operatører, der har en kontrakt med Samsung og spiller spillet i henhold til Samsungs regler. Selvfølgelig er det ikke overraskende, at disse typer af virksomheder ønsker at holde dette under kontrol. Jeg håber, at de i fremtiden vil anvende mindre strenge retningslinjer for Telcos.

: Little pull, niche produkt

Så hvorfor er voiceworks, der vælger at frigive ESIM nu? Fordi vi mener, at det er vigtigt at sætte en tone, vil vi gerne være frontrunners, vi kan lide at reducere teknologien, og på trods af risiciene med hensyn til indtægter kan vi godt lide at tilbyde kundes fleksibilitet, han eller hun skal bruge mobilteknologi til max. Men også, fordi vi mener, at ESIM vil tilbyde os som Telco, nye muligheder i den nærmeste fremtid.

At komme tilbage på min bemærkning om andre hollandske operatører, også kendt som "de store tre", nu, at T-Mobile også har sluttet sig til USA i at frigive ESIM til den nederlandske mærket, jeg kan kun håbe, at Kpn og Vodafone vil Deltag i os snart med et ESIM-forslag. Dette vil øge produktbevidstheden, efterspørgslen og fleksibiliteten til masserne.

Oversigt

Kontrollerer, om enhedens bruger kan ændre den valgte SIM-stikkontakt ved hjælp af SELECT SIM-stikket PARAMETER . Når deaktiveres, kan SIM-stikket ikke vælges af enhedens bruger. Understøttes kun på specifikke zebra-enheder.

Vælg SIM-stikkontakt

Data roaming-indstillingen bestemmer, om en enhed kan kommunikere over cellulære datanetværk bortset fra "Home" -netværket, der leveres af den mobiloperatør, som det aktive SIM-kort er tilknyttet. Bekæmpelsen af ​​at kommunikere over "udenlandske" netværk, mens roaming skal vejes mod de roamingafgifter, der pålægges af udenlandske luftfartsselskaber.

For at overføre dit nuværende telefonnummer skal du bruge et par detaljer som dit kontonummer og pin fra din tidligere transportør. Du kan finde disse på en af ​​dine tidligere regninger, eller give din tidligere operatør et opkald til hjælp.

Antallet af ESIM-styringsløsninger, der er implementeret over hele verden, er fordoblet i det sidste år. Der er mere end 15 spillere, der understøtter GSMAS SMDP og SMDP + platforme. Ud af disse har Thales, G + D og Truphone integreret Discovery-tjenesten i deres eksisterende suiter af SMDP + ESIM-styringstjenester. Disse tre virksomheder er også de største ESIM-ledelsesaktører. Vi mener, at vedtagelsen af ​​Discovery Service på tværs af MNOS vil se et bøjningspunkt i løbet af de næste 12 måneder som antallet af forbruger IOT-enheder, som f.eks. SmartWatches, proliferate .

Discovery-tjenesten fører til en enklere forbrugeroplevelse for alle forbruger- og forbrugernes IOT-enheder. Det gør væk med kravet om integration mellem MNO'er og OEM'er, således lette Hurtig integration af enheden Aktiveringer på tværs af alle kanaler. En forbruger kan nu installere hende / hans profil på enheder via Auto-Discovery of Devices og uden at skulle scanne en stregkode, hvorved der forbedres i butikken og udenforbindelse.

Vigtig

Diskurs af tekstbeskeder

Diskurs af tekstbeskeder

Denne definition forklarer betydningen af ​​Short Message peer-to-peer, og hvorfor det er vigtigt.

Hvad er optins i SMS-beskeder og hvorfor har du brug det

Hvad er optins i SMS-beskeder og hvorfor har du brug det

Short Message Service SMS er en facilitet udviklet som en del af GSM-standarden, der gør det muligt for en mobil enhed til at sende, modtage og vise beskeder på op til 160 tegn i romersk tekst og variationer for nonRoman tegnsæt.

Hvordan kan jeg indstille standard sms-app

Hvordan kan jeg indstille standard sms-app

I dag, folk har tendens til at favorisere bekvemmelighed løbet intimitet. Vi er skyld rundet op de bedste tekst messaging apps til gruppe-chat, videoopkald og meget mere.

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Detaljeret prisfastsættelse for Amazon SNS SMS prisfastsættelse. Betal kun for det du bruger. Der er ingen minimum gebyr. Dine første 100 SMS-beskeder sendt til os telefonnumre hver måned er gratis.

Tmobile annonceret 10DLC Passthrough Fee Fra 1 april, 2021.

Tmobile annonceret 10DLC Passthrough Fee Fra 1 april, 2021.

Lær at sende SMS og MMS-beskeder på tmobile Aspect. Gå til Send en gruppe besked Send et nyt billede eller video besked MMS Send et gemt billede eller en video i en meddelelse MMS sende en gruppe mes

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

SMS og MMS er bevist mobile kommunikationsværktøjer, som, for det meste, Havent ændret siden starten. Mobiltelefon teknologi, på den anden side,

Shaw Mobile Group Messaging

Shaw Mobile Group Messaging

Tastatur foreslå des optioner simples de messagerie professionnelle qui incluent lenvoi de beskeder SMS ET MMS nike de beskeder de groupes internes ET externes. En savoir plus.

RCS vs SMS hvad er forskellen

RCS vs SMS hvad er forskellen

RCS business messaging låser sande potentiale SMS. Opret mærkevarer og interaktive rige messaging kampagner, der konverterer. Oplev mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.