Haircuts i Odessa, TX SmartTyle Hair Salon

Walmart Garden Center 2450 NW Loop 338 Odessa, TX Paint Stores MapQuest

Indhold:

 1. Velkommen til Healthgrades!
 2. Udforsk tjenester på Walmartcom
 3. Telefon:
 4. Bekræft venligst, at du er et menneske
 5. Pros.
 6. Et af de værste detailmiljøer nogensinde
 7. Ulemper
 8. Ulemper
 9. Pros.
 10. Hvorfor er jeg blevet blokeret?
 11. Hvad kan jeg gøre for at løse dette?
 12. Hjælp os med at beskytte Glassdoor
 13. Hjælp ons Glassdoor Te Beschermen
 14. Ayúdanos en proteger glasdør
 15. Uanset om du leder efter nye møbler til dit hjem opdatering eller skinnende ny cykel til at tage dig fra punkt A til punkt B, kan du få alt din shopping udført i en nem tur til Walmart. Fra legetøj og videospil til fashionable tøj og matchende sko til hele familien, har din Odessa Walmart Superstore det hele. Vi er bekvemt placeret på 4210 John Ben Shepperd Pkwy, Odessa, TX 79762, kun 1. MI fra University of Texas Permian Basin. Vi ved, at du har travlt, så vi er her for dig hver dag fra kl. 6.00, så du kan få det, du har brug for, når du har brug for det. Leder du efter noget specifikt eller har et spørgsmål om, hvad vi har i butikken? Giv os et opkald på 432-363-9663 og en af ​​vores venlige og kyndige medarbejdere vil være glade for at hjælpe dig ud.
 16. Walmart hjælper folk rundt om i verden Spar penge og lever bedre - når som helst og hvor som helst - i detailforretninger, online og gennem deres mobile enheder. Hver uge besøger mere end 245 millioner kunder og medlemmer vores næsten 11.000 butikker under 71 bannere i 27 lande og e-handelswebsteder i 10 lande. Med regnskabsåret 2022 salg på ca. 473 milliarder dollars beskæftiger Walmart 2. million Associates over hele verden.
 17. På Walmart har de til formål at bruge deres styrker og samarbejde med andre til at omdanne de systemer, som de alle er afhængige af, herunder ANGITIOUS Forpligtelser og mål inden for Områder med mulighed, bæredygtighed, fællesskab og mangfoldighed, egenkapital og integration. De mener, at deres arbejde på disse områder ikke kun er fordelagtigt for deres forretningsbundlinje, men også skaber fælles værdi for kunder og samfund.
 18. Walmart Supercenter er åben: Mandag: 6:00 - 11:00 Pm Tirsdag: 6:00 - 11:00 Onsdag: 6:00 - 11:00 Torsdag: 6:00 - 11 : 00 pm fredag: 6:00 - 11:00 lørdag: 6:00 - 11:00 PM Søndag: 6:00 - 11:00 PM
 19. Walmart Servicecenter i Odessawalmart Servicecenter i Odessawalmart Auto Service Center i Odessawalmart Auto Center i Odessawalmart Auto Care Center i Odessawalmart Tire Service Center i Odessawalmart? Pengecenter i Odessawalmart Eye Eksamen i Odessawalmart Dæk og Lube Center Service i Odessawalmart Olie Skift service? I Odessawalmart-bilcenter? I Odessawalmart Optometri i Odessawalmart Vision Center Aftale? I Odessafree Eye Exam Walmart? I Odessawalmart Fulfillment Center? i Odessawalmart Wheel Alignment? I Odessaeye Clinic Walmart ? I Odessawalmart nær mig med Dækcenter i Odessawalmart Lejecenter? I Odessawal Marts Eye Care? I Odessasyntetiske Olieændring på Walmart? I Odessawalmart? Pharmacy i Odessawalmart Service Tracker? Service i Odessawalmart Service Center Priser af Odessa
 20. Vi kompilerer information fra Walmart Service Center Odessa fra officielle Walmart hjemmeside og forskellige aktiver og udnytter disse data til at vise det en dygtig og tilgængelig måde. Servicecentrelist. Om kan ikke betragtes som ansvarlig for enhver fejl, der kan ske i ovennævnte oplysninger, på trods af at vi generelt forsøger at holde oplysningerne rigtigt og forfrisket, da der er hundrede organisationer, holder op 100% Præcis Er ud over fantasiens rige, så vi generelt opfordrer til at ringe til Walmart Service Center, før du besøger din enhed. Du kan generelt henvise til det officielle websted for de seneste ændringer i ovenstående oplysninger.

De støtter os ikke, og vi støtter ikke eller støtter denne butik på nogen måde. Vi opfordrer altid folk til at støtte campingpladser og RV parker. Mange mennesker, der rejser på vejen i disse dage, bruger butikker til parkering og forsyninger. Mange steder tillader ikke overnatning på parkeringspladser på grund af butiksforvaltere eller lokale love. Venligst ring videre for at være sikker på, om du vil gøre dette.

Velkommen til Healthgrades!

Hvorfor vil vi gå i øerne, vælge dagligvarer og sætte dem i kurven, og derefter tjekke dagligvarer ud og sætte dem i sække, og derefter bære dem til vores biler og lægge dem ind i vores biler, gå hjem og tag dem i vores biler Løs dagligvarer og læg dem op og derefter få dem ud, så vi kan lave vores måltider til vores familier. Hvad er der galt med Walmart ??? Jeg har handlet med dem lige siden de åbnede deres butik på West 338, men vil nu gå til HEB eller Lowe's eller Albertsons - hvilken man fortsætter med at sætte pris på deres kunder.

Udforsk tjenester på Walmartcom

Køb din lokale Walmart Store online når som helst, hvor som helst. Vælg derefter en bekvem afhentning eller leveringstid. Vi vil gøre shopping, vores eksperter vil vælge de bedste kvalitetsartikler eller dine penge tilbage. Lager op på pantry hæfteklammer, økologiske ingredienser, fersk kød og producere, vaskemiddel, bleer, kæledyr forsyninger, papirhåndklæder og meget mere. Du betaler de samme lave priser, du finder i butikken. Snap EBT-kunder kan betale med EBT-kortet. Nyd gratis samme dag, når du bestiller før kl. 15.00. Når du dukker op på dit foretrukne sted, vil vi endda indlæse din bil til dig i minutter. Bedst af alt er det gratis og kontaktløst. Når du vælger levering, kan du spore din ordre, når den er blevet afsendt, så du ved, når det kommer til din dør. Og glem ikke: Pickup & Levering er på vej mere end bare ugentlige essentielle. Shop Top tech, legetøj, sportsartikler, køkkenapparater, skønhed og personlig pleje og meget mere. Du får alt hvad du behøver i en nem ordre og spare endnu mere tid.

SEIBERTRON. OM er en uofficiel transformatorer fansite. Det er ikke forbundet med eller godkendt af Hasbro eller Takara Tomy. Transformers® er et registreret varemærke tilhørende Hasbro, Inc. Besøg transformatorer. OM for at se HASBROs officielle transformators hjemmeside eller besøge Takara Tomys officielle Transformers hjemmeside.

For at overholde FTC's godkendelsesretningslinjer informerer vi hermed dette websteds seere om, at vi lejlighedsvis modtager prøveprodukter, indhold eller andre former for medier fra forskellige virksomheder for at give os indhold af interesse for vores læsere. Nogle af indholdet på dette websted er sponsorerede stillinger, som vi er blevet kompenseret. Nogle af linkene til eksterne websteder, der er indsendt på dette websted, kan automatisk konverteres til et tilknyttet link, som vi kan kompenseres. Vi er deltager i flere affilierede programmer med detailhandlere som Amazon, Walmart, Mål, Ebay og andre affilierede programmer. Disse affilierede reklameprogrammer er designet til at give mulighed for at tjene gebyrer ved at forbinde til de tilknyttede websteder.

7.559 sider blev for nylig set af 1.893 unikke besøgende. Denne side blev set 1 gange mandag den 20. december 2022 5:18 CST. © 2022 SEIBERTRON LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Etableret juni 2000. Seibertron. OM drives af Ryan Yzquierdo.

Telefon:

Walmart er et amerikansk multinationalt detailkorporation, der kører kæder med store rabatstadsområder og lagerforretninger. Virksomheden er verdens største offentlige selskab, ifølge Fortune Global 500-listen i 2022, den største private arbejdsgiver i verden med over to ..

Smarttyle er en fuldservice frisørsalon med praktiske steder i Walmart butikker, herunder Odessa, TX Walmart. På SmartStyle har du en indbydende og afslappende oplevelse at kende vores venlige, professionelt uddannede hår stylister vil give dig kvalitetsservice hver gang du besøger. Â Smartsthone tilbyder et komplet udvalg af ikke-udnævnelseshårtjenester i Odessa, herunder Women Haircuts, Herre Haircuts, Kids Haircuts, Color Services, Perms, Styling og Waxing. Plus, for at holde dig bedst mellem besøg, bærer SmartTyle en komplet linje af professionelle hårplejeprodukter, som Paul Mitchell shampoo, balsam, hår styling produkter og meget mere. ORUSES

Hver placering er bemandet med professionelle, uddannede stylister, der tilbyder et bredt udvalg af frisørsydelser til en overkommelig pris - herunder haircuts, farveydelser, perms, konditioneringsbehandlinger, voks og specialstil, som up-dos.

Bekræft venligst, at du er et menneske

Jeg arbejdede for Walmart fra min JR. år i HS, indtil jeg blev uddannet som ingeniør. Det gode ved Walmart er det som en elev, de plejer at vælge din tidsplan omkring skolen, men jeg ved ikke, om det er ændret siden da.

Pros.

Der var ingen fordele for deltidsansatte. Arbejder som kasserer De dage holdt dig travlt især på ferie. Udover cashiering zoned jeg mit område. I slow Days ville jeg sætte tilbage og zone andre områder, der havde brug for det.

Et af de værste detailmiljøer nogensinde

Min tid på Wal-Mart var det værste job, jeg nogensinde har haft. Alle mine ledere var inkompetente, dispassionate og højt spillede favoritter. Mens jeg lavede OK penge, var det for det meste på grund af det faktum, at jeg var i en meget høj pris for opholdsstue. Timer var lange, og mange uger måtte jeg skære timer i slutningen af ​​min arbejdsuge for at "gøre op" for den over tid, som jeg havde påløbet i tidligere skift. I nogle tilfælde fik jeg mig til at savne hele skift, hvor jeg blev reprimanded for ikke at vise, selvom jeg blev bedt om at forlade dagen. Maj dage blev jeg spurgt af en leder for at gøre en opgave, så en anden ville have mig fortryd hele processen i samme skift. Kommunikation var ikke-eksisterende inden for skift eller på tværs af skift.

Ulemper

Der er gode og dårlige. ood. Mangler plads til at gå videre, ændre positioner og lære. outs of træning på computer kurser. Normalt lagt tilbage, nemt job. annonce. Du er stort set kun et nummer. Gør hvad du har bedt om, inden for rimelig tid. Du får 3 bryder et fuldt skift. Drikke pauser, og en frokost. Hej elsker at rive dig over, når dine fordele sparker ind, og når du ville være i stand til at flytte rundt til andre stillinger.

Ulemper

Jeg havde været hos Walmart i 6 år. Det var mit første job som teenager. Varede mere end nogen anden, jeg blev ansat med. Først var det et godt stykke arbejde. Efter år begyndte det at blive værre. Ledere blev værre. Foretrukne Associates over andre. Store Manager har store opgaver, men aldrig bekymret for associerede meninger og / eller bekymringer. Masser af mennesker kom væk med ting som tardiness, fravær, ikke gør deres eget arbejde. Ledere, der hævder, at de var i stand til at give timer, men sender folk hjem. De var ligeglad med arbejdet eller ekstra arbejde, du satte ind. De værdsatte ikke de ting, du gjorde eller noget ekstra, du gjorde for virksomheden. Ledere forventer associerede virksomheder at gøre alt, mens de går rundt og får betalt ikke noget. Ledere, der ikke giver pauser eller frokoster til tiden til tider. Langsom svarstider fra ledere, når kunderne klager. Ikke få nogen bonusser som vi skulle formode. Mangler i timer, når du har brug for det mest, men ikke udvides.

Pros.

Besøgte min lokale Walmart på en mandag morgen, unødvendigt at sige butikken var ikke pakket og syntes at være meget velassorteret efter Thanksgiving Weekend. Jeg gjorde min vej for at få det, jeg havde brug for og var.

Det ville være meget hjælpsomt og praktisk, hvis der var en måde at sidde nogen til malingscentret og forlade dit nummer, så de kunne ringe, når de går på den måde eller der. Selv forlader.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Kenneth B. sagde "Dette er ikke den største og har ikke alt, hvad du måske vil længes, men det har nogle af de bedste og høflige mennesker, du kunne ønske at håndtere. Og de har også en gammel øre fyr, at de bruge som en pedel og en go for denne ogen € | "læse mere

Hjælp os med at beskytte Glassdoor

Zum Schutz der Glasdoor-Website Würde Ihre IP-Adresse Oder Ihr Netzwerk Gesperrt. Wenn Sie Ein Mensch und Keine Maschine Sind und Diese Meldung Lesen, Bedeutet Dies, Dass Unerem Sicherheitsfilter Ein Fehler Unterlaufen Ist. Dør tut uns leid.

Hjælp ons Glassdoor Te Beschermen

UW IP-Adresse af Netwerk WordT Geblokkeerd om DE Site Van Glassdoor Te Beschermen. Als U en Persoon Bent Die Dit Bericht Leest, Betekent Dit DAT ONS BEVEILIGINGSFILTER EEN FOUT HEEFT GEMAAKT. DAT Vinden Vi erg Jammer!

Ayúdanos en proteger glasdør

De Walmarts i Midland og Odessa vil ikke være åben 24-7 længere. Embedsmænd siger NewsWest 9, vil Walmart på Interstate 20 i Midland og begge Walmarts i Odessa nu være åbent fra 6a. . indtil midnat.

Hvorfor er jeg blevet blokeret? Telektrode, Comp-AC4BFCB7-effa-4B0E-ABE4-AC762715E020, DC-EUS2-PROD-A9, ENV-prprev-A, PROF-prod, VER-20. . 2, SHA-2B2FA7AE7CC148E01FFE2FF445132D34FE71577A, CID-F1405D59-007-17DD783493B8FE, genereret: Mon, 20 Dec 2022 11:04:05 GMT

seneste butiksopdateringer

Uanset om du leder efter nye møbler til dit hjem opdatering eller skinnende ny cykel til at tage dig fra punkt A til punkt B, kan du få alt din shopping udført i en nem tur til Walmart. Fra legetøj og videospil til fashionable tøj og matchende sko til hele familien, har din Odessa Walmart Superstore det hele. Vi er bekvemt placeret på 4210 John Ben Shepperd Pkwy, Odessa, TX 79762, kun 1. MI fra University of Texas Permian Basin. Vi ved, at du har travlt, så vi er her for dig hver dag fra kl. 6.00, så du kan få det, du har brug for, når du har brug for det. Leder du efter noget specifikt eller har et spørgsmål om, hvad vi har i butikken? Giv os et opkald på 432-363-9663 og en af ​​vores venlige og kyndige medarbejdere vil være glade for at hjælpe dig ud.

Spar penge live bedre

Walmart hjælper folk rundt om i verden Spar penge og lever bedre - når som helst og hvor som helst - i detailforretninger, online og gennem deres mobile enheder. Hver uge besøger mere end 245 millioner kunder og medlemmer vores næsten 11.000 butikker under 71 bannere i 27 lande og e-handelswebsteder i 10 lande. Med regnskabsåret 2022 salg på ca. 473 milliarder dollars beskæftiger Walmart 2. million Associates over hele verden.

timer

På Walmart har de til formål at bruge deres styrker og samarbejde med andre til at omdanne de systemer, som de alle er afhængige af, herunder ANGITIOUS Forpligtelser og mål inden for Områder med mulighed, bæredygtighed, fællesskab og mangfoldighed, egenkapital og integration. De mener, at deres arbejde på disse områder ikke kun er fordelagtigt for deres forretningsbundlinje, men også skaber fælles værdi for kunder og samfund.

Timer af drift

Walmart Supercenter er åben: Mandag: 6:00 - 11:00 Pm Tirsdag: 6:00 - 11:00 Onsdag: 6:00 - 11:00 Torsdag: 6:00 - 11 : 00 pm fredag: 6:00 - 11:00 lørdag: 6:00 - 11:00 PM Søndag: 6:00 - 11:00 PM

Walmart SuperCenter anmeldelser

Walmart Servicecenter i Odessawalmart Servicecenter i Odessawalmart Auto Service Center i Odessawalmart Auto Center i Odessawalmart Auto Care Center i Odessawalmart Tire Service Center i Odessawalmart? Pengecenter i Odessawalmart Eye Eksamen i Odessawalmart Dæk og Lube Center Service i Odessawalmart Olie Skift service? I Odessawalmart-bilcenter? I Odessawalmart Optometri i Odessawalmart Vision Center Aftale? I Odessafree Eye Exam Walmart? I Odessawalmart Fulfillment Center? i Odessawalmart Wheel Alignment? I Odessaeye Clinic Walmart ? I Odessawalmart nær mig med Dækcenter i Odessawalmart Lejecenter? I Odessawal Marts Eye Care? I Odessasyntetiske Olieændring på Walmart? I Odessawalmart? Pharmacy i Odessawalmart Service Tracker? Service i Odessawalmart Service Center Priser af Odessa

Andet Walmart Service Center nær mig

Vi kompilerer information fra Walmart Service Center Odessa fra officielle Walmart hjemmeside og forskellige aktiver og udnytter disse data til at vise det en dygtig og tilgængelig måde. Servicecentrelist. Om kan ikke betragtes som ansvarlig for enhver fejl, der kan ske i ovennævnte oplysninger, på trods af at vi generelt forsøger at holde oplysningerne rigtigt og forfrisket, da der er hundrede organisationer, holder op 100% Præcis Er ud over fantasiens rige, så vi generelt opfordrer til at ringe til Walmart Service Center, før du besøger din enhed. Du kan generelt henvise til det officielle websted for de seneste ændringer i ovenstående oplysninger.

Folk søgte også: Walmart Service Center Odessa, Walmart Service Center Odessa, Walmart Reparation Service Center Odessa, Walmart Servicecenter nær Me, Walmart Reparation Center Odessa, Walmart Udvidet Garanti, Walmart Forhandlere i Odessa, Walmart Care, Walmart Care I nærheden af ​​mig, Walmart Gallery nær mig, Walmart Service Center nær mig, Walmart Kundepleje nummer 24ã-7, Walmart Service Center Texas.

Vigtig

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp Charger 30W Wireless Charger Sky Phone

OnePlus Warp CHARGE VS DASH CHARGE Opladningshastigheder på OnePlus 6T-sammenlignet Tech Nyheder på BGR India

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Officiel OnePlus Warp CHARGE USBC Opladningskabel 1m Rød

Køb OnePlus Warp Charge Typec Cable 150 cm i Pakistan Oneplus Warp Charge Typec Cable 150 cm

OnePlus Warp billader

OnePlus Warp billader

Shop elektronik, mode, mobiltelefoner, computere, gaming laptops, skønhedsprodukter, hjem forbedring, køkken office produkter, parfume mere på discount priser. Oplev det bedste online shopping på Ubuy Kuwait

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

OnePlus Warp Charge 30. Trådløs oplader Find de laveste priser på PriceRunner Sammenlign priser fra 1 butikker nu

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

vevelogk 30w 5v 6a OnePlus 88 pro7 pro7t7t promclaren OnePlus 76t65t53t3 3. ft c. Ubuy Libanon. B08KYB9YDP

Gratis Alabama Warrant Søg Indtast et navn for at se Warrants Online

Gratis Alabama Warrant Søg Indtast et navn for at se Warrants Online

Gratis Alabama Warrant Søg Online. Indtast et fornavn og efternavn for at se Alabama Warrants online. Alle Alabama warrant søgninger er anonyme fortrolige.

Garanti og Protection Plan Betingelser Betingelser

Garanti og Protection Plan Betingelser Betingelser

Avanceret Part Exchange garantiservice

Børnehave og småbørn Ure til at hjælpe børn Forstå Time

Børnehave og småbørn Ure til at hjælpe børn Forstå Time

Piger elsker at være på mode. Fra matchende tøj til matchende tilbehør til matchende ure, at piger gerne gå ud som en fuldt udbygget mode diva. Kigge på

Apple Watch Series 7 kom bare ud og dens allerede 50 off

Apple Watch Series 7 kom bare ud og dens allerede 50 off

Store besparelser på Apple Watch, lige i tide til jul.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.