Sådan screenshot på moto g

Moto G Power gennemgang Alt batteriets levetid

Vælg et land

Efter Motorola annoncerede en opdatering af sin hele Moto G familien et par uger siden, det sendte mig hele sættet til gennemgang. Da jeg gennemgik Moto G Stylus, jeg var lidt skuffet for at finde, at den øvre ende Moto G ikke længere sat baren for budget smartphones. Nu er det tid til at tjekke Moto G Strøm.

Som navnet antyder, er dette ene handler om batteriets levetid. Som jeg bemærkede i min gennemgang af Moto G Stylus, lineup er ikke længere om at forsøge at give den mest værdi til en bestemt pris punkt. Nu er det om at løse en konkret smerte punkt. Det er en helt anden strategi, men smerten Pointen er løst her er batteriets levetid i en $ 199-enhed.

Den sidste fra serien, som jeg revideret var Moto G7 Power, som faktisk var den første. Der startede tendensen med at have 5,000mAh batteri, og helt ærligt, har enheden ikke ændret sig så meget, der stadig pakning en HD-skærm, 32 GB lagerplads, og 3 GB RAM, selv om prisen punkt kom ned med $ 50.

Specs.

Den Moto G Power er lavet af plastik, som er hele familien. Der er ingen overraskelse der, da det har været aldre da enhver Moto G var lavet af noget andet. Denne ene har en mat tilbage, som jeg personligt synes føles rart. Det er ikke en af ​​de blanke plast design, der føles som en billig version af glas. Dette føles præmie.

Farven på denne enhed er Polar Silver, og hvis du allerede er forestiller den matte plastik ryg, så kan man forestille sig den sølv farve. Det er faktisk en temmelig nice udseende, og jeg har lyst til det lavere du kommer ned Moto G stigen, jo mere troede holdet sat i designet. Ærligt, Moto G Play er den flotteste én, men mere om det i næste uges gennemgang.

Lige i midten er den firkantede kamera med afrundede hjørner. En rektangel med afrundede hjørner for et kamera er noget, vi har set fra stort set alle smartphone kreditor, og det var en tendens, der blev startet af Apple. Også, jeg er nysgerrig Motorolas beslutning om at sætte det i midten i stedet for i hjørnet. Faktisk synes der at være nogen rim eller grund til, hvordan disse mønstre går.

Motorola annoncerede fire telefoner for to uger siden. Både Moto G Stylus og Motorola One 5G Ace har pladsen kamera i hjørnet, mens Moto G Power og Moto G Play har det i midten. Den Moto G Play og Motorola One 5G Ace har fingeraftrykssensoren på bagsiden, mens Moto G Stylus og Moto G Power sætte det på den side i afbryderknappen.

Og så oven, er der en 3. mm lydstik, en anden uoverensstemmelse i design, som Moto G Stylus og Motorola One 5G Ace har det på bunden, mens Moto G Play bruger denne samme stil. Personligt synes jeg, at den 3. mm lydstik skal være på samme side som opladningen havn, men vi kan også bare fejre at det har et hovedtelefonstik på alle.

I sidste ende er Moto G Power føles som en temmelig stilfuld $ 199 telefon. Jeg ønsker Motorola var lidt mere konsistent på tværs af sin line, selvfølgelig, men jeg sætter pris på Polar Silver farve, den centrerede kamera, og hovedtelefonstikket.

Skærm

Den Moto G Power indeholder en 6. -inch Max Vision skærm med en 1600x720 opløsning, giver det en 267ppi pixeltæthed. Jeg er lidt skuffet for at se en HD-skærm, som det havde, da jeg gennemgik Moto G7 Play tilbage i 2022, men også, det er værd at bemærke, at sidste års Moto G Power havde en Full HD-skærm.

Displayet heller ikke får særligt lyse i direkte sollys. Men her er det for noget med lysstyrke og høj opløsning: begge disse ting bruge op batterilevetid. Denne skærm har mindre end 1. millioner pixels på det, og hvis det var FHD, ville det have dobbelt så mange pixels til at lyse op. Det ville være rart, hvis det var lidt lysere selvom.

De ting om 720p er, at det er mærkbar. Det er bestemt ikke på det punkt, hvor dine øjne ikke vil se forskellen, fordi de kan. Du kan helt sikkert se nogle pixelering i denne skærm, selv om det er formentlig hvorfor du er her; der er altid ofre for at få den bedste batterilevetid, og det er hvad denne telefon er til.

Moto G Power gennemgang Alt batteriets levetid

Kamera

Den Moto G Power har den samme 48MP f / 1. Hovedføler, som du finder på Moto G Stylus og Motorola One 5G ACE. For denne ene er der ingen ultra-brede sensor, men Motorola udfylder det absolutte minimum for at ringe til dette et triple-linse-kamera. Det har en 2mp makro linse og en 2mp dybdeføler, som begge virkelig kun tjener formålet med at lade OEM'en sige, at der er flere kameralinser end dem, du rent faktisk bruger.

Så vidt nye kamerafunktioner går, er der et par gode. Motorola prale af, at det har en natmodus i kameraet, og du vil se masser af prøver af det nedenfor. En anden er Spot Color Video. Spot farve er en kamera funktion, der lader dig vælge en farve fra skuddet, hvilket gør resten monokrom . Det er sjældent praktisk, men det er sjovt at bruge. Det er en ting, jeg værdsætter om Motorola-telefoner. Mange af funktionerne er bare sjove.

Den vanskelige ting er, at der ikke er mellem mellem om natten. For eksempel på LG-telefoner kan du faktisk sætte billedets lysstyrke. På andre, som en pixel eller en iPhone, kender den den bedste tid til at forlade lukkeren åben for at tage billedet. Hvis du ser på en masse natteskud, ser nogle bedre ud med nattilstand på, og nogle ser bedre ud med det.

ydeevne og batterilevetid

Motorola brugte en snapdragon 662 i Moto G Power, og jeg tror, ​​det er første gang, at virksomheden har brugt en anden processor for alle tre moto G-tier, da Moto G Stylus har en snapdragon 678. CPU'en i Dette chipset har fire 2GHz kryo 260 guldkerner og fire 1. GHz kryo 260 sølv kerner, og det har en Adreno 610 GPU.

Overvågningsløst kan ydeevnen være træg til tider, kombination af Mid-range chipset med kun 3 GB RAM og 32 GB opbevaring. Som jeg sagde tidligere, er der en 4GB RAM-variant, men denne telefon begynder at føle sig lidt dyr på $ 249, givet HD-displayet og middelmådig kamera.

Men som jeg sagde, at HD viser par pænt med 5.000mAh batteri. Motorola lover tre dages batterilevetid her, og det leverer mere eller mindre. Det gør ofre for at komme derhen, men hvis du ikke vil skulle bekymre dig om at bringe en oplader med dig, er dette telefonen til at få.

Enheden understøtter 15W opladning, da Motorola-telefoner har et stykke tid nu, men virksomheden sender nu en 10W oplader i boksen. Dette er en omkostningsbesparende foranstaltning, men Motorola påpegede mig, at når batterilevetiden bliver så god, er hurtig opladning ikke så vigtigt, simpelthen fordi du ikke behøver at opkræve så meget.

Hvordan tager jeg et screenshot på min moto g?

Åbn indstillingerne, vælg Avancerede funktioner, og vælg derefter bevægelser og bevægelser og kig efter Palm Swipe til Capture Option og Aktivér den. Med denne funktion kan du tage screenshots ved bare at skubbe din palme på din SAMSUNG GALAXY smartphones skærm.

Hvordan screenser jeg på min moto g?

Google Play-spil Tryk på spilene Thumbnail For at se de detaljer, skal du trykke på optageknappen øverst. Herfra skal du vælge videokvaliteten. Tryk på Start for at starte dit spil, og der vises en flydende videoboble på skærmen med optagelsesindstillinger for at vælge. Tryk på den røde knap for at starte optagelsen af ​​din video.

Hvor længe for en video kan jeg optage på min telefon?

Stryg ned fra toppen af ​​skærmen for at se de hurtige indstillinger fliser og tryk på skærmen Recorder-knappen. En flydende boble vises med en rekord og mikrofonknap. Hvis sidstnævnte er krydset, vises du intern lyd, og hvis det ikke bliver lyder lige fra din telefons mikrofon.

Hvordan registrerer jeg en video på min telefon uden at ryste?

For at fange flytende billeder eller video, med din Android-telefon, skal du skifte kameramodus i kameraappen til videooptagelse. Det samme ikon bruges til at skifte mellem still og flytte billeder. Når videotilstand er aktiv, ændrer kameraapps-skærmen Subtly: Lukkerikonet bliver et optagelsesikon.

Vigtig

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

En af Æbler bedst Kontinuitet funktioner er Øjeblikkelig Hotspot, som giver en Mac til at oprette forbindelse til en iPhones cellulære internettet uden en adgangskode.

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Lær at bruge programmet Find min app til at dele din placering med venner og familiemedlemmer. Du caneven oprette locationbased meddelelser, så du ved, hvis nogen efterlod en placering eller bare kom hjem.

Apple iPhone vend facetime på off

Apple iPhone vend facetime på off

Under et facetimeopkald på iPhone kan du dele din skærm med andre på opkaldet.

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Vil du vide, hvordan du kan dele skærmen FaceTime med andre på en ordentlig måde, så følg dette trin for trin guide, og du er god til at gå.

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Ønsker du at vide, hvordan man skærm andel på FaceTime Så er du på rette sted. Her er en praktisk guide til hvordan du skærmen andel på FaceTime.

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung S10 Network Unlock Koder service Alle Carrier Understøttet. Samsung S10 G973U ATT oplåsningskoder. Samsung G973F Carrier Frigørelse. 100 Pengene garanti

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Apple iPhone 11 Pro fabriksnulstille Hard Reset Sådan Reset

Hvis du ønsker at nulstille din Apple iPhone 11 Pro Max smartphone, og følg derefter nedenstående trin. Hvor vi har delt 2 metoder til fabrikken reset

Sådan skal du tage screenshot Motorola Moto G7 2021

Sådan skal du tage screenshot Motorola Moto G7 2021

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.