Sådan Del skærm på iOS 15

Kommende iOS 15 Opdatering Lets Android Venner Deltag FaceTime opkald og meget mere

Appleinsider understøttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Når iOS 15 starter i efteråret, er FaceTime indstillet til at få flere nye funktioner, herunder en dedikeret stående, rumlig lyd, og evnen til at dele FaceTime links med dem, der ikke ejer en Apple-enhed.

Brugere vil være i stand til at dele deres favorit indhold streaming, såsom musik, film og tv-shows med andre brugere, så de kan nyde medier med venner og familier. Desuden vil brugere kunne dele indhold fra Apple TV + og Apple Musik og indhold fra Disney +, Hulu, HBO Max, og mange andre.

Shareplay er udstyret med "smart volumen", som automatisk justerer lyden, så du kan stadig høre deltagerne opkald under særligt høje scener i film eller dele af musikken.

Når du deler lyd eller video, hver bruger i en Shareplay FaceTime opkald har adgang til kontrollerne. Brugere kan holde pause, spole tilbage, spole frem, eller springe til en anden scene, og alles afspilning synkroniseres op.

Shareplay vil tillade brugere at dele deres skærm på FaceTime opkald, herunder hjemmesider, apps og meget mere. Dette kan især være nyttigt for fjerntliggende forretningsmøder, så alle deltagere i en samtale for at se på det samme dokument eller app.

Shareplay vil også give brugerne mulighed for at oprette forbindelse gennem meddelelser, så alle kan se eller lytte til indhold sammen og chatte via tekst, når du ikke ønsker at bekymre sig om lyd forstyrrelser .

En ny Spatial Audio funktion hjælper samtalen føler mere naturligt. Lyden vil lyde som om det kommer fra portrættet af den person, i øjeblikket taler, den måde en samtale i det virkelige liv ville.

Voice Isolation forbedringer vil hjælpe skåret ud baggrundsstøj, der er designet til at hjælpe med at skære ud baggrundsstøj, såsom vind eller baggrund snak, der kan gøre det vanskeligt for modtageren af ​​opkaldet at høre.

Netoversigt giver brugerne mulighed for at se folk i deres gruppe FaceTime opkald i samme størrelse fliser. Det gælder også et højdepunkt omkring portræt af den person, der taler, så du hurtigt kan vide, hvem der taler. Gittervisning vil dukke op til seks ansigter i nettet på én gang.

Apple er også åbne FaceTime til ikke-Apple-brugere enhed. Apple-enhed ejere kan nu generere et link, der kan deles med dem på pc'er eller Android-enheder, så de kan deltage i opkaldet fra ethvert sted. Derudover kan links deles i beskeder, e-mails, eller endda placeret i Kalender, så alle ved, hvornår og hvor de skal mødes.

Følg alle detaljerne i WWDC 2022 med den omfattende AppleInsider dækning af hele ugelange begivenhed fra den 7. juni til 11. juni herunder oplysninger om alle de nye lanceringer og opdateringer.

Bliv på toppen af ​​alle Apple News lige fra din homepod. Sig, "Hey, Siri, Spil Appleinsider," og du får nyeste Appleinsider podcast. Eller spørg din Homepod Mini til "Appleinsider Daily" i stedet, og du vil høre en hurtig opdatering direkte fra vores nyhedshold. Og hvis du er interesseret i Apple-centreret home automation, siger "Hey, Siri, spille HomeKit Insider", og du vil lytte til vores nyeste specialiserede podcast i øjeblikke.

iOS 15 gør det muligt at dele din skærm ved at bringe en ny funktion kaldet Shareplay på FaceTime app. Denne innovative funktion finder sit udspring i folks længsel efter at bo tæt på deres kære under pandemien.

Gennem Shareplay funktion, kan du nu dele din skærm, mens videokonference med venner, familie og kolleger. Desuden kan du lytte til den seneste pop musik, se film og shows.

Alle de nye FaceTime funktioner i iOS 15

Sådan deler din skærm på iOS?

Tip: Dont bekymre dig, hvis din skærm er sløret i første omgang. Dette sker, fordi du er på FaceTime opkald, men når du gå tilbage til startskærmen på andre personer telefon, vil du se, at din skærm er synlig.

FaceTime skærmdeling

Shareplay giver dig mulighed for at bringe dine foretrukne tv-shows og film til skærmdeling i realtid. Se film og reagere på sjove trailere med din ægtefælle eller diskutere sange med venner ved pause, tilbagespoling og hurtig fremspoling som pr din bekvemmelighed. For at bruge denne:

hvordan det fungerer:

Desuden vil Shareplay også vise dig en meddelelse for at fortælle dig, der stoppede filmen eller standsede det. Den intuitive træk ved intelligente volumen vil justere lydstyrken medier, hvis du og din ven begynder at tale mellem en scene eller sang.

Hvordan til at lytte til musik med Shareplay ved at dele skærmen på iOS?

iOS 15 er nu den nyeste operativsystem, der tilbydes af firmaet Apple til sin iPhone / iPad kunder. Det siges, at iOS 15 er spækket med masser af funktioner i forhold til sine forgængere operativsystemer. Disse funktioner omfatter Rumlig Lyd og Shareplay i FaceTime, når du ringer. Også, bortset fra redesigne underretninger og andre ekstra funktioner som safari, kort, noter og mange flere, det også tilføjet beskyttelse af personlige oplysninger, id-kort og pengepung apps. For at begynde at vise disse vidunderlige funktioner til visning og diskussion på en bredere skærm som din pc, få at vide, hvordan til at spejle iOS 15 til Windows 10 nedenfor.

LETSVIEW.

Den første værktøj, som du ikke må glemme, når du kaster iOS 15 til pc er ved at bruge LetsView. Dette er en gratis skærm spejling app, der giver stor skærm spejling processer med ekstra funktioner til at nyde fra. Disse funktioner omfatter tager screenshots, raster optagelse og en tavle markør for at gøre anmærkninger . Bortset fra disse fantastiske funktioner, hvad også stor om dette værktøj er, at det er helt gratis uden nogen skjulte gebyrer. Begynd at bruge denne fantastiske app til at spejle din iOS 15 til pc'en ved at følge nedenstående trin.

Apowermirror.

En anden øverste skærm spejling værktøj, du kan bruge til at spejle iOS 15 til PC er den forbløffende ApowerMirror. Med stor stabilitet opretholde kvaliteten af ​​den video, selv når at blive spejlet til en meget bredere skærm i forhold til din telefon, denne fantastiske applikation blev en af ​​de øverste på listen spejling værktøjer på verdensplan. Du kan streame videoer, gennemse billeder, se videoer og alle andre mediefiler, der er gemt på din iOS 15 til din computer. For at begynde at bruge denne ng fantastiske værktøj, blot følge de skridt, vi er angivet nedenfor.

reflektor

Det sidste er anført i denne artikel, der også kan hjælpe værktøj du spejle iOS 15 til laptop er reflektoren 4. Denne populære skærm spejling program kan du vise alt på din iOS-15s skærm uden brug af nogen ledninger og kabler. Bortset fra skærmen spejling, det kan også optage skærmbilleder og lyd af det spejlede enhed. Brug dette værktøj uden brug af ekstra hardware eller software ved blot at følge nedenstående trin.

Disse er 3 af de øverste værktøjer, som du kan bruge i høj grad til spejl iOS 15 til Windows 10. Alle værktøjer er usædvanligt på det øverste niveau, når det kommer til spejling processer. Kontroller hvert værktøj at vide, hvad der passer dig som disse tre værktøjer er alle store.

FaceTime er allerede den foretrukne videochat platform for de fleste iPhone-brugere. Men med den seneste iOS 15 opdatering, disse helt nye funktioner gør det til en endnu bedre oplevelse end det var en € ”og det var allerede temmelig dang godt.

stående tilstand

Den sløret bokeh effekt har eksisteret på fotos for aldre, men nu kan du blå dit baggrunden under videochat også! Bare tryk på din egen boble under et opkald, og du bør se et ikon i hvert hjørne. Tryk på ikonet i øverste venstre for at aktivere stående, og tryk igen for at slukke den. Alternativt kan du også trække ned din kontrolcenter og hane hvor der står "Video Effects" til også slå Portræt til eller fra.

mic tilstande

FaceTime kan du nu ændre dine lydindstillinger for at optimere din telefonsamtaleoplevelser. Træk ned din kontrolcenter og hane hvor der står Mic Modes i øverste højre hjørne. Her kan du vælge enten Voice Isolation, som filtrerer al baggrundsstøj og kun lader i din talestemme, eller Wide Spectrum, som bruger AI til at vælge den omgivende støj fra omgivelserne samt din stemme.

Shareplay

Denne seneste funktion kom med iOS 15., så sørg for at din telefon er helt op til dato, inden du forsøger at bruge det. Shareplay kan du dele hvad der er på din skærm med din samtale partner med blot et par skridt. Tryk på skærmen for at hente værktøjslinjen og derefter trykke på ikonet længst til højre. Det burde generere en indstilling, der siger "Del min skærm." Tryk der, så knalde ind i, hvad du gerne vil se og se sammen med venner. Det er nyttigt for både at se shows og film eller hurtigt vise nogen et foto uden at skulle til tekst det.

iOS 15 og iPadOS 15 er indstillet til at blive frigivet i Indien senere i dag. Mens iOS opdateringen kommer til den seneste iPhone-modeller og den syvende generation af iPod touch er iPadOS betød for de seneste iPad-modeller. Apple har givet nye funktioner, herunder Shareplay og Focus sammen opgraderet FaceTime og messaging erfaringer gennem iOS 15. Ipados 15 frigiver på den anden side multitasking, med muligheder, herunder glide over og opdelt visning. Ved siden af ​​iOS og iPados opdateringer frigiver Apple Watchos 8 til Apple Watch-brugere.

Apple annoncerede udgivelsen af ​​iOS 15 og iPados 15 på tidspunktet for afsløring sin iPhone 13 og nye iPad-serie i sidste uge. Opdateringerne forventes at være tilgængelige for download på kompatibel iPhone, iPad og iPod touch-brugere i Indien om aftenen.

iOS-kompatible iPhone-modeller

Når opdateringen er tilgængelig fra æblesiden, kan brugerne på en kvalificeret iPhone eller iPod Touch kunne downloade iOS 15 på deres enheder ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Opdateringen vil også automatisk blive downloadet, hvis du allerede har valgt denne indstilling på din Apple-enhed. Yderligere kan du manuelt downloade iOS 15 på din enhed ved hjælp af en Mac-computer.

Før du begynder med opdateringsprocessen, anbefaler vi brugerne at sikkerhedskopiere deres enhed ved hjælp af iCloud eller computer. Enheden skal også have en tilstrækkelig mængde batteriladning eller tilsluttet og oplades for at downloade opdateringen. Desuden anbefales brugerne at bruge et højhastigheds-Wi-Fi-netværk eller dataadgang til at downloade opdateringspakken.

iOS-funktioner

Som annonceret hos WWDC 2022 I juni vil en af ​​de mest mærkbare ændringer, som iOS 15 vil bringe til din iPhone, er Aktler, der lader dig dele filmen eller vise, at du ser med dine kære. Den nyeste iOS-opdatering vil også tillade iPhone og iPod touch for at dele deres skærm med personer over facetimeopkald. Apple har desuden opdateret FaceTime med en gittervisning, hvor højttaleren bliver automatisk fremhævet nederst.

Med iOS 15 vil Apple give brugerne mulighed for at invitere folk gennem et link. Det betyder, at selv Windows og Android-brugere nu vil være i stand til at deltage i et facetimeopkald. Den nye IOS-version vil også medføre et afsnit kaldet Delt med dig i Photos App, hvor links, billeder og andet indhold, der deles i meddelelser, vil blive præsenteret. Den delte med dig sektionen vil også være tilgængelig i andre Apple Apps, herunder Apple Music og Safari.

Apple vil give en fokusfunktion på iOS 15 for at lade dig beton på det arbejde, du laver eller vælger at træde væk. Det vil tilbyde en liste over muligheder som kørsel, fitness, spil og mindfulness, som du kan vælge at reducere distraktion .

Den nye iOS-version vil desuden bringe omdesignede meddelelser sammen med summarisk support. Der vil også være opdateringer til forudinstallerede Apple Maps, Safari og Siri. Billeder på iOS 15 vil også få live tekst support og live tekst oversættelsesfunktioner.

iPados kompatibilitet, hvordan man downloader

Upados 15-opdateringen medfører funktioner, herunder SharePlay og fokus, der også vil være tilgængelige for iPhone og iPod Touch-brugere gennem iOS 15. Det vil dog også introducere en ny grænseflade med widgets support og en forbedret multitasking oplevelse. Brugere vil også kunne oprette Split View-rum på en skærm med App Switcher og få tastaturgenveje support.

Sådan downloader du watchos

Ved siden af ​​de nye iOS- og Ipados-versioner frigiver Apple Watchos 8 til Apple Watch-brugere på Apple Watch Series 3 og derover, som nævnt på selskabets websted. Det kræver, at brugerne har iPhone 6S eller senere med iOS 15. Hvis du har støtteberettigede enheder, kan du downloade WATCHOS 8 ved at gå igennem General> Softwareopdatering på Watch-appen på din iPhone. Du kan også downloade opdateringen fra dit Apple Watch, hvis den er tilsluttet Wi-Fi, ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering.

Vigtig

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvordan får jeg min iPhone sige opkaldsnavnet ringetoner

Hvis dit iPhone-opkalds-id ikke fungerer problem, skal du se på de 10 bedste løsninger i denne artikel for at rette det.

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Brugte Sidekick-mobiltelefoner mobilland

Paris Hilton er en kvinde med få ord, selv når shes godkendte produkter. I sommer, mens på lanceringsfesten til den nyeste tmobile Sidekick, viste Hotel Hiress en Swarovski Crystalencrusted version lavet til hende. Det er varmt hun gushed.

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Hvad er et forudbetalt Starter SIM

Køb SIMPLE Mobil BYOP SIM Kit, SIM-kort Størrelser omfatter standard, Nano, og Micro med hurtig levering og Top bedømt kundeservice. Newegg shopping opgraderet

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Hvordan skal tjekkes Mobilnummer af GP, Robi, Teletalk, Banglalink, Airtel

Du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man kan kende din jio mobilnummer længere som vi vil give dig 5 nemme metoder til at kontrollere via MyJio app, tjek jio Antal af USSD kode, og mere.

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Tjek din egen Robi, Airtel, GP, Banglalink, Teletalk Mobilnummer PRoys Blog

Køb Easy Antal SIM-kortet og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Hvad er et GPRS SIM-kort

Hvad er et GPRS SIM-kort

Et SIM-kort adapter kan du bruge din nanosim kort i stedet for en mikro eller standard en. Lær at bruge det på den rigtige vej gennem denne vejledning.

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 4G data planer, Netto Pack tilbyder Liste for forudbetalte December 19, 2021

Airtel 3G til 4G Sim swap proces er meget let. ou kan opgradere din gamle SIM-kort med nye 4G sim-kort nemt enten ved hjælp af sms eller My Airtel App. ere er proceduren for at opgradere dit gamle SIM-kort med nye Airtel 4G SIM-kort.

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Banglalink Ny SIM-tilbud November 2021, SIM Pris, Gratis Internet Call Rate Top Stories 247

Shop online Sim Extender og Sim Kort Adapter i Bangladesh i bedste pris. Besøg på kablewala at shoppe sim værktøj og tilbehør i lave område.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.