Sådan tager du screenshot på LG Stylo 4

Sådan tager du screenshot på LG Q Stylo 4

I dag omfatter mange af vores mobiltelefoner store egenskaber som evnen til at fange et screenshot. Sammen med en skærmstørrelse på 6. â € ³ og en opløsning på 1080 x 2160px, lover LG at gribe topkvalitetsbilleder af den bedste lejlighed til dit liv.

Velegnet til et screenshot af populære apps som Snapchat, Reddit, Discord, â € | eller til en email, metoden til at fange screenshot på din LG Stylo 4 plus arbejde med Android 8. Oreo er absolut meget hurtig. Faktisk har du mulighed for mellem to grundlæggende måder. Den første udnytter det generiske udstyr af din LG Stylo 4 Plus. Den anden mulighed får dig til at bruge en tredjeparts apps, pålidelige, for at generere et skærmbillede på din LG Stylo 4 Plus. Lad os kontrollere den første metode

Den rigtige måde at generere et manuel screenshot af din LG Stylo Plus

I tilfælde af at du vil tage screenshoots med tredjeparts apps på din LG Stylo 4 Plus, kan du! Vi valgte til dig en eller to effektive apps, som du kan installere. Der er ingen grund til at være rod eller noget sketchy manipulation. Installer disse apps på din LG Stylo 4 Plus og tag screenshots!

Mere Ressources For LG Stylo Plus-modellen

Også mine screenshots kommer altid ud meget gule også. Jeg har prøvet til dig med komfortvisningsindstillingerne, farvejusteringsindstillingerne og stort set alt, hvad jeg kan tænke på. Jeg forsøgte at slukke for komfort visning, men det sker stadig.

Download fora til Androidâ "¢ App! Download

Der er forskellige ting, du kan gøre med de screenshots, du tager på LG Q Stylo 4. Hvis du har brug for at vide om disse muligheder, kan du bruge nedenstående oplysninger til at lære nogle få ting.

Recap / endelige råd

Uanset hvilken metode du vælger, kan du bruge ovenstående oplysninger til at dele, redigere eller gemme dit screenshot. Ingen en metode passer til alle. Der har du det. De mange måder, du kan tage et screenshot på LG Q Stylo 4.

Best Svar: LG Stylo 4's Stylus giver brugerne mulighed for at skrive et hurtigt notat, fange og annotere skærmen, fange gifs og forstørre dele af skærmen. Du kan også bare bruge stylus som erstatning for din finger til at skubbe skrive og navigere i grænsefladen.

Hvad er det at bruge stylus med LG Stylo?

Jeg indrømmer, når jeg hører om Styli, der bliver brugt på telefoner, går mit sind til to steder: Pre-iPhone-smartphone, der havde resistive skærme og i grunden skulle stukkes for at registrere input og de $ 1 styli, som du Se nogle gange på betalingsterminaler, der gør lidt mere end efterligner den menneskelige finger.

Heldigvis er stylo 4's pen hverken. Pennen understøttes korrekt af displayets digitaliseringsmiddel, og mens LG ikke angiver, hvor mange niveauer af tryk på skærmen og stylusunderstøtten, kan du få en fin kontrol ved at holde pennen på en bestemt måde. Det er ikke så detaljeret som mere avancerede penne, men det fungerer godt nok til at underskrive dokumenter og til farvebog apps.

Der er ingen Bluetooth-understøttelse som Galaxy Note's Pen, men der er nogle andre smarts. Telefonen ved, om stylus ikke er i sin silo, så hvis det registrerer, at du går, men stylusen ikke er stuvet inde, vil det vibrere og underrette dig, så du ikke har brug for en erstatningsnet.

Encyclopedia af internationale spil

Hvad kan du gøre med LG Stylos stylus?

Du får et par indbyggede værktøjer til stylus, men det virker for de enkleste opgaver. Stylus fungerer godt som en erstatning for din fingertip : Du kan vække skærmen med et dobbelt tryk på penen, ligesom du ville din finger. Glide Typing med dit yndlings tastatur er også vidunderligt, som bare navigerer rundt om grænsefladen.

Når du tager stylus ud af sin holster langs bunden af ​​telefonen, vil du se en kort menu med værktøjer. Du kan ændre præcis, hvilke værktøjer og genveje, du ser, og har op til fem genvejstaster, jeg tilføjede en genvej til Google, da det er min note app af valg, for eksempel.

Som standard viser POP-menuen genveje til POP-memo, Capture +, GIF-fangst og poplinse. De fleste af disse gøre præcis, hvad de siger: Pop Memo kan du notere ned en hurtig notat, mens Capture + lader dig tage et skærmbillede, så anmærke sagde skærmbillede. GIF Capture indfanger GIF'er, mens Pop Lens giver dig en virtuel forstørrelsesglas glas for at zoome ind videre svære at læse tekst.

Stilfuld stylus

Hvis du kan lide at bruge en stylus med telefonen, den Stylo 4 er for dig. Du får hurtig adgang til et par forskellige værktøjer, og du kan ændre, hvilke værktøjer dukker op, når du tager pennen ud. Ud over dette, er du også at få en dygtig telefon, med gode resultater for ikke en masse penge.

jagten ladekabel er for kort her er nogle alternativer!

Både questen og quest 2 kom med opladningskabler, men dit originale quest-kabel kan have slidt ud, mens den medfølgende quest 2-kabel er for kort til at bruge, mens du har på headsettet. Ethvert opladningskabel med mindst et USB-C-hoved kan fungere, men her er vores anbefalinger.

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig selv en Samsung Galaxy S21 smartphone, vil du sikkert sørge for, at det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 sager, som vi har fundet en €”og de fleste af dem er super-overkommelige!

backup kontakter, fotos, videoer og sms-beskeder fra LG stylo QAL

En væsentlig funktionalitet i dag i en mobiltelefon eller en tablet, er muligheden for at tage skærmbilleder, det vil sige at optage i et billede, hvad der vises på skærmen på det præcise øjeblik på din LG Q Stylo 4.

tværtimod, hvis du vil optage en video af hvad der vises på skærmen på din LG Q Stylo 4, for eksempel for at optage en video opkald, en historie eller en webside eller et stykke af en internet-video, kan du følge den næste øvelse: Optag skærm fra LG Q Stylo 4

Hvad tænkte du på denne vejledning? Tag et kig på resten af ​​de værktøjer, som du kan lære om LG Q Stylo 4 for at få mest muligt ud af det, såsom hvordan du optager en video fra skærmen, oprette e-mail, skal du finde en Q Stylo 4 tabt eller stjålet , nulstille Q Stylo 4, Slet Google-konto fra LG Q Stylo 4, installere WhatsApp, få IMEI-koden fra LG Q Stylo 4, hvordan man kan foretage videoopkald i LG Q Stylo 4 bruger WhatsApp, Skype, zoom eller et andet program og andre Ofte stillede spørgsmål.

Lg stylo skærmbillede: i denne vejledning tjek outa hvordan at tage skærmbillede på lg stylo

LG kunne lancere alle de nye Stylo 4 og Stylo 4 Plus smartphone meget snart. Thats nogle glade nyhed til kunder i USA, der er på udkig efter et budget telefon kører på Android.

Screenshot på lg stylo

Tage screenshots ONA LG Stylo 4 er meget lettere, end vi troede. Denne smartphone packs nogle virkelig førsterangs hardware specifikation gør det til en værdig tilfreds i kapløbet af overkommelig smartphone. Denne smartphone har en 6. â € ³ skærm with 1080Ã-2160 opløsning, der er noget, du plejer at finde blandt overkommelig smartphone. Hvis du er ny til denne smartphone eller Android OS, sit værd at vide, hvordan du hurtigt kan tage et skærmbillede på LG Stylo 4 for at fange skærmen. At du dele med dine venner, redigere dem eller bevare dem for nogle formål.

At være et lavt budget smartphone, denne smartphone er ikke begrænset i form af funktioner. Vigtigst er det, denne smartphone kører på den nyeste Android Oreo 8. firmware. Det giver dig adgang til nyeste Android funktioner og nyt implementeringer . Når du kopiere skærmbilledet, som standard en midlertidig pop vises på skærmen. Gennem det, kan du dele der erobrede screenshot, redigere den med det samme eller slette det, så du kan udføre en generobre. Ligegyldigt hvad du gør, men det er vigtigt at vide, at fange screenshots ONA LG Q Stylo 4 smartphone. Skal se vores vejledning om frigørelse bootloader på LG telefoner.

Der er ingen grund til at bruge de tredjepartsprogrammer til at gøre denne opgave. Ligesom andre kommuner smartphones, denne smartphone har denne evne. Der er to forskellige måder at fange screenshots; enten bruge de fysiske knapper eller bruge et program, der kommer injiceres i LGs UI tema. Vi vil lære disse metoder. Du skal bare nødt til at følge de trin, vi nævner i denne tutorial. Ved slutningen af ​​denne tutorial, vil du få den nødvendige viden til at udføre denne opgave på din telefon. Og tage screenshot på din telefon. Nu, vi skal starte med vores første metode.

Sådan skal du tage screenshot Ona lg stylo ved hjælp af de fysiske knapper

Denne applikation gør denne proces problemfrit lettere og ubesværet. Du skal bare have Toa tryk på et ikon for at fange skærmen. Og efter det, det øjeblikkeligt giver værktøjer til at anvende nogle brugerdefinerede handlinger på det skærmbillede.

Det er de to metoder, vi har omtale i starten af ​​denne tutorial. Thats hvordan du kan tage et skærmbillede på din LG Q Stylo 4. Vi håber, at vores læsere vil finde denne tutorial nyttige. Hvis du gør, så lad dine kommentarer nedenfor. Snart vel bringe flere ting til denne smartphone. Så ophold forbundet med os

Den enkle måde at fange skærmen i LGA Stylo 4. Efter at have gemt skærmene vil du være i stand til at redigere / share / slette indfangede skærmbilleder i Android 8. Oreo Gallery. Klik her for at læse mere om screenshot.

Her kan du kontrollere det første kig på LG Stylo 4 og nogle nye funktion. I denne artikel, vil du få den idé om, hvordan det nemt at gemme billeder eller filer ved hjælp af taking skærmbillede i en detaljeret.

Maksimer din mening og dine nydelse på en FullVision skærm, der leverer klarere billede kvalitet, og en mere levende visuel oplevelse. Capture klare, høje billeder af motiver i bevægelse med høj hastighed autofokus-teknologi, du finder i professionelle kameraer kvalitet. Oplev lyd i den mest medrivende måde. DTS: X er præmie, mobil-optimeret teknologi, der leverer højere, rigere lyd til film, musik og spil. QLens kan søge, butik, og scanne for youâ €”bare vise det hvad du vil, og det viser dig, hvor du kan finde det. Straks notere ned geniale ideer. Du skal blot trække Stylus og begynde at skrive på screenâ €”ingen grund til at tænde den. GIF Capture lader dig tage sjove uddrag af video, redigere dem med pennen, og dele dem med venner. Brug dit fingeraftryk til hurtig lukker, hurtig skærmbillede, og kontrol underretninger.

Vælg et land

Det er ikke den tilstand af kunst telefon som en iPhone eller en S9, men for de penge, jeg betalte, jeg synes, det er en stor værdi. Jeg kan ikke spille spil eller gøre alvorlig fotografering med telefonen. Til hverdagsbrug generisk brug, denne telefon er stor. Hvis en eller anden uheldig årsag, telefonen bliver brudt eller mangler, ville jeg ikke være alt for ked af det. Jeg vil bare få en anden LG Stylo 4.

Jeg købte min LG stylo4 4 år siden. Meget brugervenlig og jeg har aldrig haft nogen problemer med det. Jeg kan downloade og uploade med det. Jeg har mange nyttige personlige apps samt streaming apps. Jeg kan ikke forlade hjemmet uden.

Skærmen er stor. Vis billede er stor. Min kone elsker det, og det er hurtigt. Kun ting er pennen, hun droppede det to gange. Heldigvis fandt jeg det begge gange. LG er langsom i opdateringen OS. Det er stadig på droid 9.

I mellemtiden, LG Stylo 4 LTE, udgivet et år tidligere i 2022, tilbyder en endnu større skærm på 6. inches. Bortset fra displayet, er de to telefoner konkurrerer i en stram kapløb på andre områder også.

Design

Det er svært at plukke mellem Samsung Galaxy A10e eller LG Stylo 4 LTE design. Vi bifalder både LG og Samsung, fordi det lykkedes at designe en mid-level telefon så æstetisk tiltalende. Når du ser dem begge, er det nemt at forveksle dem for dyrere telefoner.

Lad os starte undersøge Galaxy A10e. Denne telefon har en infinity design, hvor skærmen starter fra spidsen af ​​den ene kant til den anden ende. Dens ikke helt falsen-mindre, men nok til at give brugere no distraktion billedoplevelse.

LG Stylo 4 design er ikke så fuld skærm som A10e. Men det er stadig tynd nok til at give brugere uforstyrret billedoplevelse. Ligesom Samsung, LG også holder alt minimal. Selvom bagsiden ser lidt overfyldt i LG Stylo 4 da det også huser en fingeraftrykslæser.

Alt i alt, theres lidt at sammenligne i telefonen æstetik alene. Men LG Stylo 4 leveres med et flot twist med sin bygge kvalitet. I stedet for at bruge plast kabinet ligesom Galaxy A10e gør, vil LG Stylo brugerne nyde en metalramme Thats mere præmie på sin egen ret.

Vigtig

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I denne po

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Ring voicemail Samsung Galaxy S21 5G Optus

Jeg kan se, at mange af jer har problemet med ikke at komme af med din voicemail-meddelelser. Jeg har det modsatte problem. En eller anden måde min telefonsvarer

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

Er USB Tethering Brug Hotspot data Sådan deler Mobile internetdata Overhaulers

En af Æbler bedst Kontinuitet funktioner er Øjeblikkelig Hotspot, som giver en Mac til at oprette forbindelse til en iPhones cellulære internettet uden en adgangskode.

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Lær at bruge programmet Find min app til at dele din placering med venner og familiemedlemmer. Du caneven oprette locationbased meddelelser, så du ved, hvis nogen efterlod en placering eller bare kom hjem.

Apple iPhone vend facetime på off

Apple iPhone vend facetime på off

Under et facetimeopkald på iPhone kan du dele din skærm med andre på opkaldet.

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Sådan deler din Macs skærm med en anden Mac

Vil du vide, hvordan du kan dele skærmen FaceTime med andre på en ordentlig måde, så følg dette trin for trin guide, og du er god til at gå.

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Sådan deler skærm på FaceTime TechStory

Ønsker du at vide, hvordan man skærm andel på FaceTime Så er du på rette sted. Her er en praktisk guide til hvordan du skærmen andel på FaceTime.

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung Galaxy S10 Plus SIM oplåsningskode

Samsung S10 Network Unlock Koder service Alle Carrier Understøttet. Samsung S10 G973U ATT oplåsningskoder. Samsung G973F Carrier Frigørelse. 100 Pengene garanti

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.