hvordan man låser Xiaomi redmi 9 uden tab af data

redmi note 9 pro mønster låse uden tab af data

Samsung Galaxy Note 9 kan virke underligt til tider. Den bedste løsning til Lave over hundrede problemer på din Galaxy Note 9 er at udslette sin cache. Aftørring cache Galaxy Note 9 er ganske let, men de fleste af brugerne får forveksles med denne mulighed, da de er bange for at miste deres data. Hvis du omhyggeligt følge trinene til at slette Galaxy Note 9 Cache, vil du ikke miste data. Intet andet vil gå galt med telefonen enten.

Cache i enkle ord er en hardware eller software komponent, der kan gemme data i programmerne eller proces, der kører på din enhed. Disse data er derefter brugt til at udføre en opgave hurtigere næste gang. For eksempel, på din Galaxy Note 9, når du åbner et program for første gang, det tager en masse tid. Når du åbner det samme program for anden gang, vil programmet indlæses hurtigere. Dette skyldes, at cache lagrede programmer data, som hjalp den til at starte hurtigere.

Det samme sker, når du åbner en hjemmeside. Åbning af en hjemmeside for første gang kan tage en masse tid starter fra få sekunder til få minutter. Anden gang du åbner det samme websted, det indlæses hurtigt, fordi din internetbrowser gemmer cachen som er placeret i midlertidige internetfiler på din computer.

Cache af alle de opgaver, gemmes også. Det er derfor, på tidspunkter, hvor du opdaterer noget, du ikke kan se ændringerne. Cachen stadig indlæser gamle præferencer gør ændrer usynlig. I tilfælde af applikationer, når cachen er for meget rodet, funktionaliteten af ​​en ansøgning kan blive berørt.

Telefon cache

Telefonen cache er ansvarlig for at iværksætte alle de applikationer og alle de processer på din telefon. Så hvis noget går galt med et bestemt program, skal du klart ansøgning cache. Hvis telefonen virker underligt, er du nødt til at rydde telefoner cachen.

På en Android-telefon, rydde cachen kan gøre underværker. Rydning cachen kan rette opvarmning op problemer. Det kan også løse batteriet problemer for en telefon. Hvis telefonen hænger, rydde cachen er en mulighed, du har. For at skære det kort, sletningen cache på din note 9 er dybest set en løsning på fix over en 100 forskellige problemer.

Ansøgning cache

Ansøgningen cache er ansvarlig for en bestemt applikation. For eksempel i tilfældet med Netflix, ansøgningen til tider undlader at afspille en video. Du er nødt til at rydde cachen af ​​Netflix ansøgningen for at afspille videoerne igen.

Dalvik cache

Bortset fra disse to typer af cache, der er en anden form for cache kaldet Dalvik cache. Denne cache er ansvarlig for driften af ​​alle programmer på din telefon, der har den. PKA forlængelse. Det betyder, at denne ansøgning håndterer også alle de programmer på telefonen. Sletning af denne cache kan rydde alt det overflødige af APK-filer fra din telefon. Den Dalvik cache er kun tilgængelige på en rodfæstet Android-telefon.

Slet Galaxy Note cache uden at miste data

Den Dalvik Cache er ikke tilgængelig på en normal Galaxy Note 9. Til dette skal du bruge en brugerdefineret opsving som TWRP opsving på din note 9. Hvis du er villig til at rydde denne cache, installere TWRP Recovery for note 9 først og derefter følge disse trin.

Konklusion.

Så thats hvor let det var at rydde cachen på din note 9. I denne proces, du ikke mister nogen data. Alt på din telefon er i god behold. Hvis telefonen var oplever alle spørgsmål tidligere, kan du tjekke sine præstationer nu som rydde cachen kan potentielt løse problemer. I tilfælde af at noget er gået helt galt med din note 9, overveje at installere en Galaxy Note 9 lager rom. For spørgsmål, er du velkommen til at nå ud til mig gennem bemærkningerne afsnit nedenfor.

Sådan slettes Galaxy Note 9 Cache uden at miste data

Mi-telefoner er blevet ret populært i Indien. De budget-venlige telefoner prale nyeste funktioner og specifikationer. Hvis du ejer den nyeste Mi telefon og ønsker at vide, hvordan at låse Mi telefon mønster lås uden at miste data ?, så er du kommet til det rette sted.

Til at begynde med, så lad os fortælle dig, at i øjeblikket er der ingen software eller metoder, der gør det muligt at låse Mi telefon mønster lås uden at miste de data, der er lagret. Du vil desværre miste alle de filer, der er gemt, når du forsøger at låse op Mi telefon mønster lås.

Metoden til låse MI mønster lås med en Mi-konto vil kun arbejde, hvis du har synkroniseret din enhed med den Xiaomi Cloud tjeneste. Du vil dog miste alle filer, herunder billeder, lydfiler, dokumenter osv gemt på MI telefon. Her er de skridt til at låse den MI mønster låsen med din MI-konto:

Lås mi telefon mønster lås med mi PC Suite

Meget gerne alle de nyeste smartphones til rådighed på markedet, MI mobiler også komme med en dedikeret telefon Manager A € ”Mi PC Suite. Du kan hente programmet fra det officielle site så godt. Hvis du undrer dig over, hvordan at låse Mi telefon mønster lås uden at miste data, så er denne metode vil arbejde for dig. Alt du skal gøre er at downloade PC Suite på dit system og følge trinene nedenfor anførte:

Udfør hard reset

Denne metode til låse Mi telefon mønster lås vil kun arbejde, hvis du ikke har allerede tilsluttet enheden med MI konto eller PC suite. Desuden bør denne metode være din sidste udvej, da det vil tørre alle data, der er gemt på din Mi Phone. For at udføre en hard nulstilling:

Hvis din smartphone Xiaomi redmi Note 9 det virker meget langsom, det hænger, du ønsker at omgå skærmlåsen, eller du har en fuld hukommelse, og du ønsker at slette alt, eller du ønsker at sælge det eller give det væk og du ønsker ingen at være i stand til at få adgang til dine filer og adgangskoder, du kan gøre en fabrik reset, så den vender tilbage til at være ligesom den første dag.

Forinden en fabrik reset anbefaler vi at du sletter alle konti på enheden, specielt er det nyttigt at fjerne linket den Google-konto, hvis du kommer til at sælge, donere eller give væk din redmi Note 9. På denne måde vil vi undgå problemer for den nye bruger, da nogle mere moderne enheder omfatter en funktionalitet kaldet FRP eller Factory Reset Beskyttelse, som anmoder den samme Google-konto, som Xiaomi redmi Note 9 blev oprindeligt konfigureres, når fabrikken genoprette en enhed.

Du skal huske på, at en nulstilling eller returnerer til fabriksstaten i en mobil / mobiltelefon sletter alt dets indhold, så du skal lave en sikkerhedskopi af dine data, før du gør det, hvis du ikke vil miste alt.

Gendan fra de muligheder for Xiaomi redmi notat

En første bekræftelsesmeddelelse vises MINDER Dem, at alle dine data slettes fra denne enhed, de data, du har uploadet til Google, Facebook, Twitter, Instagram eller Backup-kopier, som du har i Skyen, som f.eks. Google Drive, Dropbox eller et drev, vil ikke blive slettet. Tryk på Nulstil telefon.

En anden bekræftelsesmeddelelse vises der angiver, at alle oplysninger er gemt på Xiaomi redmi Note 9 og alle downloadede applikationer vil blive slettet og minde at denne handling ikke kan fortrydes. Hvis du er enig, skal du klikke på Slet alt.

Enheden redmi Note 9 fra Xiaomi det genstarter og tage flere minutter at starte under gendannelse enheden til sin fabrik tilstand og optimere applikationerne pre-installeret i operativ systemet Android 5. Lollipop .

Video instruktioner

redmi note 9 pro oplåsningsmønster adgangskode og hard reset uden PC Denne video vil hjælpe dig i følgende emner: redmi note 9 pro redmi note 9 pro låse redmi note 9 pro hard reset redmi note 9 Proa € |

Sådan låser din Xiaomi redmi note, hvis du glemmer din adgangskode uden at se alle oplysninger forsvinde ?

Sammenlignet med Android OS version af din Xiaomi redmi Note 9, vil du nogle gange blive tilbudt til at klikke på glemt kodeord. Men på nyere versioner, er dette valg ikke længere tilbydes. Som beskyttelse af telefoner er forbedret, har denne fejl er fjernet.

Xiaomi redmi note blokeret, bruge en unlocker

I tilfælde af at du allerede har tilsluttet din Xiaomi redmi bestemmelse 9 til et program, som for eksempel Dr. Fone, så er det muligt at låse din Android smartphone med dette program. At være i stand til at låse din smartphone:

Lås en lås adgangskode med google?

Denne USB debugging opløsning gør det muligt at deaktivere kommandolinjen som svarer til tilstedeværelsen af ​​en adgangskode. Denne metode vil være sværere at opnå og kræver at du har Build nummer noteret på ydersiden af ​​din smartphone. At så kender hele metode til at aktivere USB debugging på din Xiaomi redmi Note 9, se vores artikel.

Nulstil for at låse din Xiaomi redmi note, hvis du glemmer din adgangskode

På trods af mange forsøg kan du ikke huske dit kodeord. En noget radikal løsning vil være den genstart af din Xiaomi redmi Note 9. Små præcision, denne løsning vil slette alle filerne. Husk at sikkerhedskopiere din Xiaomi redmi Note 9 fra tid til anden. Denne måde, i tilfælde af en uventet nulstille din Xiaomi redmi Note 9, vil du ikke miste alle de hukommelse fotos, alle filerne, alle kontakterne mv At være i stand til at deaktivere blokeringen fra din Android, her er proceduren, hvis du ønsker at nulstille din Xiaomi redmi Note 9:

Hvordan til at huske din Xiaomi redmi seddel adgangskode for ikke at glemme det?

Foretrækker en adgangskode, der er let at huske. Vi kan finde andre sikkerhedsløsninger til en android mobiltelefon. Du kan vælge en adgangskode eller låse en mobiltelefon ved hjælp af dit fingeraftryk og også din iris.

Uanset hvilken telefon du bruger, kommer der et tidspunkt, hvor det begynder at blive træg. Det samme kan ske, selv med High-tier enheder som note 9. Hvis du står med et problem med din Samsung Galaxy Note 9 og ønsker at slippe af med det samme, så har vi fået en perfekt løsning for dig. Nu kan du nulstille Samsung Galaxy Note 9 uden at miste data.

Ja, du hørte det rigtige. Denne metode er virkelig effektiv i en tilstand, hvor du ændrer indstillingerne og ved ikke, hvordan at vende tilbage, så der kunne anvendes netop den indstilling vil hjælpe slippe af alle spørgsmål vedrørende dine telefoner indstilling og det plejer slette dine data.

Nulstil indstillinger på Samsung Galaxy Note

Der er en forskel mellem Factory reset og indstillinger. Factory nulstilles sletter indstillinger, apps og alle andre data, der gemmes i din interne lager. Dens ligesom det vil vende telefonen på sin første dag, du har købt og brugt. Det føles virkelig godt, men i mellemtiden Nulstilling Indstillinger gør det samme, bortset fra det gør ikke påvirke nogen data.

I Nulstil indstillinger, vil telefonen blive nulstillet til standardindstillingerne med undtagelse af sikkerhed, sprog, og kontoindstillinger. Enhver tilpasningsmuligheder som en ringetone eller andre indstillinger vil være kasseret . Du bliver nødt til at gemme disse indstillinger igen. Det gør ikke påvirke nogen gemte data.

Dette er virkelig vigtigt for alle Android-brugere, der elsker at nappe deres Android-indstillinger en masse. Det hjælper meget at beskæftige sig med alle de mindre problemer på farten. Også, ønsker at lære at Samsung Galaxy Soft Reset Note 9?

Hvis du eller anden måde har glemt Samsung Galaxy Note 9 Mønster Lås og du leder efter en måde at komme ind i din enhed så ser ingen yderligere. I denne vejledning vil vi lære dig hvordan at få adgang tilbage i din Samsung Galaxy Note 9.

Mønster Lås synes ofte let at huske og er måske den nemmeste i alle af lock metoder til rådighed på de fleste Android-enheder. Men når du har ændret din Pattern låse et par gange, siden du fik enheden, huske den særlige ene youre øjeblikket bruger bliver et problem. Jeg ved, fordi Ive været at mulige flere gange, som var jeg ikke plejer at bruge mønstret lås.

De få gange jeg gjorde går i stå, jeg havde kun én mulighed, som var at fabrikken reset og slette data, der ryddet ud min telefon. Det var fordi jeg var ikke med en Samsung-enhed. Da du er med en Samsung-enhed, kan du ikke mister alle data som Samsung giver en måde at få adgang til din telefon, hvis du glemmer dit mønster lås. Men for at hvis processen ikke virker for dig, så vil du have tørre enheden. Forhåbentlig har du en backup af enhedens data bakkes op et eller andet sted.

For første metode, vil vi være at gøre brug af Find min mobil, som tilbydes af Samsung til alle sine enhedens brugere. Dette giver dig admin privilegier og giver dig mulighed for at gøre nogle bestemte ting på din enhed fra en anden enhed.

Enheden skal være tilsluttet internettet for at få den for at ændre det PIN til den nye du lige har indtastet på Samsung Find My Mobile hjemmeside. Hvis det Código tændt, tænde den.

Hvis en eller anden grund du didnt oprette din Samsung-konto og derefter den første metode vil ikke arbejde for din Samsung Galaxy Note 9. Dette betyder at du bliver nødt til at gå med den anden metode, der vil udslette alt fra din telefon. Til Factory Reset / Tør din Samsung Galaxy Note 9, Følg nedenstående trin.

Vigtig

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Jeg købte S21 lige efter lanceringen i januar. Enhed, der bruges til at genstarte 45 gange om dagen. Det havde genstartet problem fra de sidste 34 måneder. jeg

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

ReutersThere er flere måder at tage et skærmbillede på Windows 10. indows 10 indeholder flere måder at tage screenshots af hele din computerskærm, eller bare

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Oplev de bedste måder at tage screenshot med din LG Stylus 2, der kører Android 6.0 Marshmallow bekvemt med apps og indbygget løsninger.

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Sådan Aktiver Juster AlwaysOn Screen On LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Heres, hvordan man kan fange og se et screenshot fra din stylo 5.

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Screenshot lg stylo 5, hvordan man

Køb Walmart Family Mobile LG Stylo 5, 32GB, sort forudbetalt smartphone på Walmart. om.

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Sådan tager du et screenshot på LG Stylo 5-telefon

Nemmeste metode til at klikke på screenshot på LG Stylo 5LG Stylo 5

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.