Sådan ser du alle Running Services på Android 11

Stop med at lukke apps på din Android-telefon

Fjernelse af cache eller data fra en app kan løse nogle softwareproblemer. Hvis du rydder data, går alle data gemt i den pågældende app, f.eks. Indstillinger, loginoplysninger og gemte spil. Hvis du ikke vil rydde dataene, skal du først rydde cache først. Hvis du stadig oplever problemer, så klare også data.

Opdater apps

Problemet skyldes en mere aggressiv batterioptimering under den intelligente kontrolindstilling. En god løsning er at deaktivere batterioptimering på vigtige apps. Du kan forlade de andre mindre vigtige apps i intelligent tilstand for at undgå, at de dræner dit batteri.

Løsning: Deaktiver batterioptimering på vigtige apps

Du kan deaktivere batterioptimering for at fjerne den aggressive kontrol på apps. Android-systemet vil ikke længere udøve restriktioner på deres baggrundsfunktionalitet. Heres hvordan du kan gøre det.

De nemme at følge trin ovenfor vil gøre dine apps køre som beregnet. Systemet vil ikke dræbe dem, selvom du ikke ofte bruger apps. Det kan dog øge batteriets brug lidt. Android kan stadig lukke apps, der gør et meget højt strømafløb på din enhed. Der er en måde at deaktivere en sådan handling i batteriindstillinger, men jeg anbefaler, at du overlader det aktiveret.

Åbn en app

Android, Google, Google Play, Nexus og andre mærker er varemærker tilhørende Google Inc. Android Robot er gengivet eller ændret fra arbejde, der er oprettet og deles af Google og bruges i henhold til vilkår beskrevet i Creative Commons 3. Attribution licens.

Om dit privatliv: Motorola bruger cookies på dette websted. Nogle er afgørende, men vi sætter andre baseret på privatlivets indstillinger, du vælger. Spring over dette trin indebærer, at du accepterer vores standardindstillinger.

Hvordan lukker jeg apps, der kører i baggrunden på min Android?

I Android 11 er alt, hvad du vil se nederst på skærmen, en enkelt flad linje. Stryg op og hold, og du får multitasking-ruden med alle dine åbne apps. Du kan derefter skubbe fra side til side for at få adgang til dem.

Hvordan kan jeg se, hvilke apps der kører på min Android?

# 1: Tryk på CTRL + ALT + Slet og vælg derefter Task Manager. Alternativt kan du trykke på CTRL + SHIFT + ESC for direkte at åbne Task Manager. # 2: For at se en liste over processer, der kører på din computer, skal du klikke på Processer. Rul ned for at se listen over skjulte og synlige programmer.

Hvilke apps bruger mest batteri?

Når det kommer til at tvinge lukkede apps på din Android-enhed, er den gode nyhed, du behøver ikke at gøre det. â € | Han siger, at Android er designet til at maksimere App Performance, så du behøver ikke at gøre det.

Anker POWERPORT III NANO 20W USBC PIQ 3 Oplader

Nogle applikationer er ikke afsluttet helt, når du vender tilbage til startskærmen. Hvis du ikke slutter dem fra listen over løbende applikationer, fortsætter de i baggrunden, som kan sænke din telefon.

Afslut løbende applikationer

Samsung har gjort et fænomenalt job med sin Android 11-baserede UI 3. Rulning hidtil. Næsten alle sine 2022 flagskibe er allerede blevet opdateret til Android 11, og opdateringen er nu på vej til virksomhedens budget- og mid-range-enheder. Mens den nyeste iteration af Samsung's One UI bringer flere nye funktioner og forbedringer, ser det ud til, at firmaet er begyndt at dræbe baggrundsapps endnu mere aggressivt med Android 11.

Heldigvis kan du forhindre, at apps bliver aggressivt dræbt i baggrunden ved < A7> Eksklusive dem fra batterioptimeringer. For at gøre dette skal du trykke på Indstillinger> Apps> Din app> Batteri> Batterioptimering> Alle apps> Din app> Ikke optimere.

Har du lyttet til denne uges Android Central Podcast?

Telefongreb er et tilbehør, der virker dumt, indtil du rent faktisk forsøger en, og efter mange års forsøg og undlader at få min familie til vane med at bruge popsockets, stilringe eller bogstaveligt talt noget greb, der kunne hjælpe dem med at undgå ledsmerter Eller en faldt telefon, besluttede jeg at kaste en lille Tupperware-fest med hvert telefongreb, jeg ejer. Her er hvad klikket, hvad dukkede, og hvad faldt helt.

Selvom mange børn kommer til at finde måder at have det sjovt med enhver gave, får de, hvad de virkelig vil have, er nogle tech. Men hvilken slags gadgets går ikke kun, gør et barn squeal med Glee, men også være sikker? Nå, vi har et par ideer til dig.

blandt de bedste Android-telefoner, galaksen s fe brug bedste fald

Samsungs Galaxy S20 FE kan være lidt gammel, men det er stadig en utrolig mulighed for alle, der leder efter en værdi for pengene Android flagskib smartphone. Men det er stadig en delikat enhed, der har brug for beskyttelse mod daglig slitage. Så hvis du optagning Galaxy S20 FE denne ferie sæson, sørg for at parre den med en af ​​disse sager, således at denne ting holder udkig fabelagtig.

Android er en alsidig multitasking mobile operativsystem og kan køre flere apps på samme tid. Når du arbejder i en app, er de andre applikationer, der kører i baggrunden. Hvis du trykker på knappen "Home", er alle apps sendes til baggrunden. Løb flere produktivitet applikationer på en Android-telefon kan alvorligt nedsætte ydeevnen af ​​både telefonen og apps. Til gratis systemressourcer til vigtigere apps, kan du se, hvad der kører i baggrunden, og lukke alle unødvendige elementer.

Visning og lukning baggrundsapps

Før du kan se alle apps, der kører i baggrunden, skal du låse telefonen op. I Android 4. til 4., holde knappen "Home" eller tryk på knappen "senest brugte programmer" for at se listen over kørende apps. For at lukke nogen af ​​de apps, knalde den til venstre eller til højre. I ældre Android-versioner, skal du åbne menuen Indstillinger, tryk på "Applications" tap "Administrer programmer" og derefter trykke på "Running" fanen. Tryk på det program eller behandle du ønsker at lukke og tryk derefter på "Afslut proces" eller "Stop".

Nick Peers har været at skrive teknologi-relaterede artikler siden 2022. Hans artikler er dukket op i snesevis af tekniske publikationer, herunder MSN UK, CNET, BBC hvem tror du du er, Lifehacker Storbritannien og TechRadar. Han har en Masters i informationsteknologi grad fra University of East London.

Du behøver ikke længere at bekymre sig om et uheld lukker en app med Android 11. Den seneste version indført en ny gestus, der lader dig bringe tilbage en app, du uforvarende afskediget fra din seneste apps listen.

Kun den app du sidst lukkede kommer tilbage, så hvis du lukker en anden app, kan du ikke bringe tilbage den første. Du har også at gøre det med det samme. Hvis du lukker en app og udgang fra Oversigt menuen, vil du ikke længere være i stand til at bruge denne hemmelige gestus at bringe den tilbage.

Hold din forbindelse sikker uden en månedlig regning. Få et Lifetime Abonnement på VPN Unlimited for alle dine enheder med et engangs køb fra den nye Gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale begrænsninger, øge sikkerheden, når du browser på offentlige netværk og meget mere.

Samsung har lavet nogle store fremskridt i løbet af de sidste par år at opbygge sin ene UI hud som en af ​​de bedste versioner af Android på markedet. Tja, det lader tingene er ledes tilbage i den forkerte retning. Tilsyneladende, Samsung introducerede nogle aggressiv baggrund app dræbe politik i Android 11, der topper hitlisterne i de værste måder.

DontKillMyApp er en uafhængig hjemmeside, der rangerer Android OEM'er baseret på, hvordan de håndterer baggrund app ledelse. Webstedet ser på, hvordan AOSP og Googles egne Pixels håndtag baggrundsapps, og derfra ser på, hvordan store OEM'er ændre platformen til det værre, hvilket fører til brugerne ser deres baggrundsapps lukket uventet.

Samsung er nu sidder på førstepladsen, når det kommer til aggressivt at dræbe baggrunden apps takket være ændringer virksomheden gjort sit i Android 11 opgradering. En ny restriktion Samsung har implementeret forebygger apps fra at holde kølvandet lås i forgrunden tjenester. Denne ændring, som er slået til som standard, er beskrevet som værende en alvorlig afvigelse fra standard Android proces ledelsespolitikker og kan resultere i nogle baggrundsapps bryde, herunder nogle sundhedsmæssige apps, der kan miste evnen til at indsamle sensordata.

Som en person whos brugt Samsungs nyeste Galaxy S21-enheder og en Galaxy Z Fold 2 i løbet af de sidste mange måneder, jeg kan ikke sige Ive direkte bemærket disse spørgsmål. Men der kunne være direkte relateret til det faktum, at alle disse Samsung-enheder har ublu mængder af RAM, der forårsager baggrundsapps at blive ladt alene. Dette problem sandsynligvis gør sig klart mere på Samsungs billigere enheder.

Vigtig

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan overføres filer fra pc til iPhone trådløst

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

I denne video im gonna vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone eller iPad til dit TV, så du kan se Youtube, Netflix, vise billeder og videoklip, og også spille mobil ...

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Apple lancerer sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 plus for nylig. Selvom Apple gør sit mobile operativsystem iOS udelukkende til sin hardware og Microsoft gør Windows til computer, de to selskaber gør det nemt at tilslutte en iPhone 7plus til en Windows 10 PC. Sådan Slut iPhone 7plus til Windows 10 Installer iTunes

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvis din Windows 10 PC har en netværksforbindelse, kan du dele den med op til otte enheder i nærheden ved hjælp af mobilt hotspot funktionen.

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Nye teknologier gør det lettere at dele indhold fra din telefon til dit tv

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Dette indlæg vil vise dig, hvordan du tilslutter Android til pc uden netværk og USB ved hjælp af en enkel metode.

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Denne tutorial handler om hvordan du kan tilslutte Android eller iOS Mobil til TV trådløst til Cast videoer og fotos. Vi vil gøre vores bedste, så du

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Android-telefoner og tablet kan forbinde til fjernsyn trådløst. Find ud af, hvordan skærmen spejler på Android, giver dig mulighed for at se dine apps på den store skærm.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.