Sådan skriver sprint mål

Hvad er Sprint Planning Definition, fordele, og 10 Pro Tips

Design Sprint metoden var udtænkt af Jake Knapp på Google Ventures. Baseret på Jakes oplevelser GV, skabte han den proces at indarbejde teorier og praksis fra designtænkning, gamification , og hurtig software prototyping . Google Ventures har fuldt omfavnede processen og jævnligt gennemfører Design Sprints på their egen portfolio selskaber.

fordelene ved at bruge en solutionmapÂ

Design sprints er populære inden for de opstart produkt samfund, men mange enterprise virksomheder er uvidende om processen eller hvordan det kan hjælpe deres organisation. SolutionStream har udviklet sin helt egen version af et design Sprint kaldes en SolutionMap. Nedenfor er de 5 største fordele deres virksomhedskunder se fra at deltage i en SolutionMap.

 ·  tvungen tid-boksning vil øge din teams kreativitet og fokus. Det første mål for enhver sprint er at træffe beslutninger om antagelser til test, så dit hold vil blive tvunget til at komme til aftaler hurtigt eller lad kvalifikationskamp foretage opkaldet.

 · going fra koncept til test, en prototype på en uge er omtrent lige så tid og omkostningseffektiv som det bliver. Vi har set enterprise klienter fuldføre hvad der svarer til 4-5 måneders opdagelse og produktdesign på bare en uge arbejde.

 ·  Løb et design sprint isnt en mirakelkur, men det er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt, ikke kun nystartede, men også virksomhedens selskaber til at innovere omkring ideer og skabe Valideret produkt prototyper i mindre end en uge, med minimal kapital.

Nærtstående til sprint komplet app gruppe

I løbet af ansættelsesperioden, skal Executive Hovedorganisation nærmeste familie ret til at deltage i sådanne sundhed og velfærd fordel planer som arbejdsgiver skal opretholde fra tid til anden til gavn for ledende direktører for arbejdsgiveren og deres familier, på de vilkår og på de betingelser, angivet i en sådan plan. Intet i dette afsnit skal begrænse de Arbejdsgivere ret til at ændre eller modificere eller opsige nogen fordel plan eller et program efter eget forgodtbefindende fra tid til anden i den normale drift, så længe det gælder alle de ledende medarbejdere for arbejdsgiveren.

Forældre skal medføre Merger Sub til at overholde alle Merger Subs forpligtelser i henhold til eller i forbindelse med denne aftale. Merger Sub må ikke deltage i nogen virksomhed, som ikke er i forbindelse med fusionen af ​​Merger Sub med og ind i Selskabet i henhold til denne aftale.

Scrum masters arbejde med forskellige mennesker i teknologibranchen til at hjælpe softwareudviklere levere nyttige produkter til interessenter og kunder. Som Scrum Mastere hjælpe deres hold forberede sig til projekter, kan de holde sprint planlægningsmøder at bestemme deres mål for de kommende uger. Hvis du er interesseret i at blive en scrum mester eller fremme dine evner, er det nyttigt at forstå det grundlæggende i sprint planlægning. I denne artikel, vi forklare, hvad sprint planlægning er, udforske fordelene ved at have en sprint planlægningsmøde og dele, hvordan hvert medlem af dit hold kan forberede dette møde.

Hvad er sprint planlægning?

Sprint planlægning er en scrum management teknik, der tilskynder scrum mestre, som er holdets support ledere vidende om scrum og agile projektledelse metoder, for at planlægge arbejdet deres hold kan fuldføre ved udgangen af ​​et sprint. Disse sprints typisk sidste én til to uger og har konkrete mål for arbejdet udvikleren holdet ønsker at fuldføre. Under sprint planlægning, medlemmer af udviklingen hold og produktet ejere de dele information, forventninger og tid estimater om et produkts færdiggørelse.

anvendelser for sprint planlægningsmøder

Der er mange anvendelsesmuligheder for Sprint Planning møder i teknologivirksomheder. Som en scrum mester, kan du lette disse møder for at give mulighed for samarbejde og støtte dit hold, så de forstår, hvad de skal gøre for at levere et færdigt produkt. Tankevækkende sprint planlægning hjælper produktet ejere kender de oplysninger, de kan kommunikere til interessenter og kunder om, hvornår man skal forvente, at disse færdige produkter, og det giver dem mulighed for at diskutere nye produktdetaljer eller ændringer med bygherren holdet. Andre anvendelser for sprint planlægningsmøder kan omfatte:

Fordele ved sprint planlægningsmøder

Sprint planlægningsmøder er nyttige for mange aspekter af oprettelsen produkt, men der er også fordele for medlemmer af teamet, når du vælger at holde disse møder. Nogle af fordelene ved hosting en sprint planlægningsmøde kan nævnes:

Udviklere har mere selvstændighed. Når du holder sprint planlægningsmøder, giver du din udvikler hold en chance for at fortælle dig deres meninger om, hvor længe et projekt kan tage og give dem mulighed for at vælge, hvor meget arbejde, de kan gennemføre inden for en sprint. Det giver dem mere selvstændighed og kan få dem til at føle sig tilfreds med arbejde og deres projekter.

Du opmuntre til samarbejde. Sprint planlægning er et samarbejde begivenhed, hvor dine udvikler hold og produktet ejere mødes for at diskutere vigtige aspekter af et produkt. Hosting disse møder gør at alle kan arbejde sammen og opfordrer dem til at stille spørgsmål i et behageligt miljø, som kan inspirere dem til at føle sig bedre tilpas at bede om hjælp, når de har brug for det.

Der er mere arbejdsplads stabilitet. En sprint planlægningsmøde hjælper dig med at etablere mål for dit team til at stræbe mod inden for et bestemt tidsrum, som kan gøre arbejdspladsen og arbejdsbyrde føle sig mere stabilt. Når din software udvikler teammedlemmer forstår forventningerne til det arbejde, de skal gøre, kan de planlægge bedre og forberede hver dag.

Du kan spore fremskridt med mål. Under sprint mål er også nyttigt for dig som en scrum master og til andre ledere, der er involveret med dit team, der måske ønsker at se deres fremskridt i retning af et færdigt produkt. Se, hvordan dine teammedlemmer færdiggøre deres arbejde inden spurten kan hjælpe dig komplette opførelse anmeldelser og lede efter forbedringsområder.

Produkt ejere kan give udtryk for deres bekymringer. Produkt ejere kan drage fordel af Sprint Planning møder, fordi de får en chance for at give udtryk for deres bekymringer om et produkts færdiggørelse for udvikleren holdet til adresse. Dette er især nyttigt for travle produktet ejere til at tale med alle medlemmer af et hold på samme tid for at høre deres mening, perspektiver og ekspertviden.

Hvem er involveret i en sprint planlægningsmøde?

Selvom du måske gøre det lettere Sprint Planning møder som en scrum mester, produktet ejere og udviklere er også afgørende for en sprint planlægningsmøde at gå glat. Her er et nærmere kig på, hvordan hver rolle deltager i disse møder:

Scrum Master

Scrum Masteren planer og værter sprint planlægningsmøder, opfordrer de nødvendige deltagere og forbereder deltagerne til et vellykket møde. Da den typiske mål for en scrum master er at støtte deres hold af udviklere og levere færdige produkter, er det vigtigt at holde sprint planlægningsmøder professionelt og holde alle deltagere på emne for at nå brugbare beslutninger sammen. For at opnå dette, kan du direkte samtaler, der får off-topic under et sprint planlægningsmøde og bruge din viden om dine teammedlemmer og produktet til at lære vigtige informationer og besvare spørgsmål.

Produkt ejer

Udvikleren hold skriver koden og skaber de programmer, der gør softwareprodukter til kunder og interessenter til brug, så udviklerne er ofte dem, der opnår sprint mål skabt i disse møder. Under sprint planlægning, kan din udvikler hold stille deres egne spørgsmål til mere dybt forstå et produkt og dens krav, diskutere deres individuelle eller hold fremskridt og forhindringer og afgøre, hvor meget arbejde, de kan gennemføre med en defineret sprint. Dit team af udviklere er afgørende for sprint planlægning på grund af deres programmering ekspertise og viden om processen med at skabe et nyttigt produkt.

Sådan forbereder du en sprint planlægningsmøde

Forstå, hvad Hvert holdmedlem behov for at forberede din sprint planlægningsmøde kan hjælpe dig med at forbedre produktiviteten og spare tid. Her er nogle skridt den enkelte kan tage for at forberede baseret på deres rolle:

Scrum Master

Din rolle som scrum master er vigtigt at sikre, at hver sprint planlægningsmøde når succesfulde beslutninger og skaber mål for dit team. For at hjælpe alle sprint planlægning deltagere drage fordel af det møde, overveje at udarbejde på følgende måder:

Har din sprint planlægning omfatter sprint mål? Alt for ofte, sprint mål får overset til fordel for at definere og organisere spurten puklen. Men sprint mål er en afgørende komponent i sprint planer og kan hjælpe teams og interessenter mere effektivt at fokusere, prioritere og tilpasse deres arbejde.

Hvad er en sprint mål?

En sprint mål er en kort forklaring af, hvad holdet planer om at opnå i løbet af et Agile sprint. Det er et konkret mål skrevet sammen af ​​holdet og Product Owner og er tidsbundne til varigheden af ​​spurten.

Dette er vigtigt, fordi mens din Sprint-backlog virker som din plan for sprinten, styrer Sprint-målet arbejdet i løbet af sprinten, hvilket giver mulighed for fleksibilitet og re-justering, hvis og når nyt arbejde kommer frem i løbet af sprinten. EN

Eksempel på et godt Sprint mål

Dine Sprint-mål skal være specifikke og tidsbegrænsede af sprinten, mens du stadig tilføjer værdi til klienten. Sprint-målet definerer dit hovedmål, mens de specifikke opgaver og forventede resultater af Sprint skal skitseres af Sprint-backlogen.

Fordele ved at skrive Sprint Goals

Du ved, du har brug for dem, så hvordan kan du sørge for, at dine Sprint-mål er effektive? Brug følgende tips til Craft Sprint Goals, der klarer din vision, juster dit arbejde og fokuserer dit hold på de mest værdifulde prioriteter.

Brug den smarte metode

Relevantâ € "Hvordan forbinder Sprint mål til dine forretningsmål? Sørg for, at dine mål er relevante for din bredere mission og demonstrere værdien, du forsøger at opnå for din virksomhed eller kunder.

Tidsbundet - indstil en frist for levering og planlægning og prioritere sprintbacklogen i overensstemmelse hermed. Mål, der har en klar tidslinje, er lettere at opnå og sikre, at alle arbejder på tempo og på mål.

Sørg for, at Sprint-målet definerer en relevant hvorfor

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

Sprint ruller ud et begrænset tidsrum tidligt opgraderingsprogram kaldet Easy Pay

Sprint ruller ud et begrænset tidsrum tidligt opgraderingsprogram kaldet Easy Pay

Jeg søger at lave en tidlig opgradering med min Sprint-telefon gennem Costco, og en af ​​mulighederne er for Sprint Easy Pay. Jeg forstår, at dette ...

Sprint Abandons sin ene op tidlige opgraderingsplan efter blot et par måneder opdateret

Sprint Abandons sin ene op tidlige opgraderingsplan efter blot et par måneder opdateret

I sidste uge sluttede Sprint overraskende sin ene op tidlige opgraderingsplan efter kun fire måneder, og vi blev efterladt, hvis transportøren havde besluttet ikke at tilbyde et alternativ til tmobiles hoppe på at gå ...

Apple SIM helvede Hvordan Sprint Mobile sendt min iPad til en kundeservice mareridt

Apple SIM helvede Hvordan Sprint Mobile sendt min iPad til en kundeservice mareridt

Kan jeg købe den ulåst version af denne telefon med Sprint aktivering og derefter bruge denne pho Lær om Google Pixel 4a 128 GB ulåst Just Sort med 1 Svar Best Buy

Cell Phone Svig

Cell Phone Svig

Justia Patenter Patenter og patentansøgning Resources

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

H2O Wireless og Pure Talk, som begge er mobile virtuelle netværksoperatør MVNO-mærker, der ejes af Telrit Holdings, begynder at tilbyde ESIM i 1. kvartal 2021.

Ulåst Bemærk Ultra Need Fysisk Sim eller esim til Sprint

Ulåst Bemærk Ultra Need Fysisk Sim eller esim til Sprint

Tidlig iPhone XS og iPhone XS Maks adoptanter bør vide de vil være i stand til at bruge den dobbelte SIMenabling esim teknologi på Sprint på et tidspunkt i notsodistant fremtid i tillæg til Verizon, ATT, og tmobile ...

Sådan Brug esim i USA Bedste amerikanske Cell Phone Plans 2021

Sådan Brug esim i USA Bedste amerikanske Cell Phone Plans 2021

I denne uge, 2004 Sprint og Nextel sæt til fusionere Verizon løfter sløret for sin første EVDO telefon, og en undersøgelse afslører nogle foruroligende indsigter.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sprint, 2525 W 95th St, Evergreen Park, IL 60805. Besøg CMAC. s og opdage ratings, placering info, timer, fotos og meget mere til Sprint. Udforsk vores bibliotek af Evergreen Park området Mobiltelefon Udstyr og proviant.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.