iftypeof ezfadposition undefinedezfadpositiondivgptadhowtocreatecombox20How kan du tage et skærmbillede på min telefon

Sådan henter screenshot mappe uheld slettet af mig på e4 plus Motorola Android telefon ..

Hvordan laver jeg et skærmbillede på min Android-telefon?

A-Å Screen recorder, et simpelt svar på spørgsmålet, hvordan man kan tage et skærmbillede på en Aandroid telefon ?, fører kapløbet som den bedste screenshot app til Android på grund af sine mange funktioner. Det lader dig kopiere skærmbilledet, optage skærmen, redigere gemte videoer osv

Hvordan du slår screenshot knalde?

Screenshots er typisk gemt i Screenshots mappe på enheden. For eksempel for at finde dine billeder i appen Google Fotos navigere til fanen Bibliotek. Under Fotos på afsnittet Enhed, youll se Screenshots mappen.

Hvordan tager jeg et screenshot af mine personlige oplysninger?

At tage et skærmbillede på Android, skal du trykke på og holde knappen Power derefter vælge Screenshot fra menuen. Hvis der ikke er screenshot begrænsning af den app, billedet gemmer på Enhed> Billeder> Screenshots som standard.

Hvordan kan jeg screenshot på min samsung uden afbryderknappen?

At tage et skærmbillede på en pc, skal du trykke på knappen Print Screen på tastaturet. Alternativt kan du også bruge CTRL + Print Screen screenshot genvej. Windows opretter et skærmbillede af hele skærmen og gemmer den til klippebordet .

Hvordan tager jeg et screenshot på android?

Vi vil reflektere over den lokale teknik til Android rammer, på dette stadium tænkelige tilgange at tage et skærmbillede ved hjælp af fabrikanter layout. Endelig vil vi tale om konkrete ansøgninger om skærmbillede, eller skærmbillede som ofte søges på Play Butik.

kan tages Screen skud på Motorola Moto E6 Plus, afhængigt af modellen, ved at komprimere Volume ned + Power, og gemmes i Screenshot mappe på din hovedskærm Motorola Moto E6 Pluss, efter kort tid.

Gem skærmen, når en film bliver spillet på din Motorola Moto e plus

Selvom stadig hurtigt, standard pc'er er endnu ikke hurtige nok til at læse optagelserne og stadig fange dem ved høje limit frekvenser, jeg. . 30 linjer / sekund. Som hovedregel er høje opdateringshastighed på Motorola Moto E6 Plus ikke påkrævet. Dette er normalt ikke et problem, hvis du kun optage video i løbet af en kort periode, som kræver meget mindre processorkraft end videoafspilning, og det er yderst tænkelige at fange 30 skærme / sekund. Dette varierer afhængigt af bestemmelse fra arbejdsområdet, fremstillingen af ​​de nødvendige elementer til at indtaste anmodningen og mange forskellige elementer.

Tag et screenshot på din Motorola Moto e plus via en ekstern applikation

Kontroller kunde kommentarer for at få en idé om hvert af de programmer tilgængelige for download. Du kan konfigurere dem til at gemme screenshots i dit Motorola Moto E6 Pluss hukommelse eller på SD-kort, hvis du har en.

Endelig: hvordan man opdage dine skærmbilleder i Motorola Moto e plus hukommelse

For at finde noget mere fundamentalt: den sidste tage eksponeres før posten. Derfra kan du slette, tilbud eller vise dine skærmbilleder, som du ønsker. Vi er overbevist at denne øvelse har hjulpet dig til at gøre skærmbilleder på din Motorola Moto E6 Plus.

Mere komplet beskrivelse: skærmbillede på Motorola Moto e plus

Du udforske side ved side på din Motorola Moto E6 Plus og pludselig støder på en side eller et billede, som du har brug for at spare, men du kan ikke gøre det. Så vi fundet svaret på dit spørgsmål: lave et skærmbillede på Motorola Moto E6 Plus, også kaldet screenshot. Optagelse er blevet et ekstremt ned-på-jorden handle, når du hævder en mobiltelefon, tablet eller pc.

Tag et screenshot brug af eksterne applikationer

Lidt tilbage, jeg spurgte læserne og passerer seerne, hvordan de organiserede deres smartphone hjem skærme. Min redaktør, big-billede person, hun er, bemærkes, at Skærmbillederne er ikke let på nogle telefoner. Selv på de telefoner, hvor det er let, genvejen isnt synlige. Så lader gennemgang, hvordan man få fat i et screenshot fra en iPhone, Android, BlackBerry eller Windows Phone.

iPhone / iPad / iPod touch

Når youve taget et skærmbillede, kan du finde den i din Fotos app. Dens ikke i Fotostream, men i hovedsagen Fotos sektionen. Derfra kan du e-maile billedet til dig selv, eller sende den via messaging. Din bedste chance er dog, at få fat i den gratis Dropbox-app, så brug det til at uploade billeder fra din enhed og dele links til hele foto gallerier .

Android og senere

Hvis din Android-telefon kører Ice Cream Sandwich eller Android 4., eller enhver nyere version af Android, screenshots er næsten lige så let som iPhone. Hold Volumen Pil ned og derefter klikke på Wake knappen Power / Sleep /. Youll se en meddelelse om, at skærmbilledet blev gemt, og et kamera-lignende flash og lyd.

Android og tidligere

Du har to reelle muligheder, når det kommer til at hænge fast et skærmbillede på Android-telefoner, der Arent op til blødningen kant. Der er en tredje mulighed, der involverer rode din Android-telefon og installere root-påkrævet screenshot apps. Men de apps jeg engang inde for i denne henseende er ikke længere på markedet / Play Butik, og forankring er ganske lidt sværere, og meget mere risikabel, end SDK metode, der udbytter om de samme resultater.

Installer Android SDK på en Windows / Mac / Linux-computer

Når dine SDK og USB-driverne er installeret, og telefonen er tilsluttet, du starter DDMS programmet inde fra SDK. I dette program, skal du åbne menuen Enhed og vælge Skærmbillede. Dens et vindue, der viser præcis hvad der på din telefon, og du kan opdatere den, gemme en PNG af denne skærm til din harddisk, eller blot kopiere billedet til din klippebordet .

Grib ikke Rod Skærmbillede det

Jeg har en særlig plads i mit hjerte for ting, der er opkaldt efter præcis, hvad de gør. Ingen Root Screenshot Det kræver, at du opretter forbindelse en gang til din telefon med et Windows eller Mac-system, men når youve gjort det, du er i stand til at tage screenshots på din phoneâ €”indtil den genstartes, i hvert fald. har du så til at forbinde din telefon igen og køre desktop applikation igen. For de fleste Android-telefoner, thats en temmelig sjælden begivenhed, selv om, og dets stadig mindre smertefuldt end den altid-tilsluttede SDK metode.

Blackberry

I dont ejer en BlackBerry og har kun lejlighedsvis lånt en fra venner og slægtninge. Så jeg udskyde til Amit Agarwal, den uendeligt snu og nysgerrige blogger på Digital Inspiration, der skitserede de bedste måder at tage et skærmbillede af en BlackBerry. Den ene er en kommandolinje værktøj, der er afhængig af Java på både telefonen og en desktop-system. Den anden er en mere grafisk venlig Windows-program. Endelig theres en tredje mulighed for trådløse, telefon-kun skærmbilleder. Nogle af de oprindelige ansøgninger er gået misssing, men Digital Inspiration spejlet dem alle på deres egne SkyDrive.

Windows telefon

Opdatering: På Windows Phone 8, der tager et screenshot er iPhone-stil enkel: tryk og hold Windows-tasten og afbryderknappen, som beskrevet og video-demonstreret af Microsoft. På Windows Phone 7, dog.

WebOS

Om ikke andet, WebOS ejere skal vise deres andre smartphone-svingende venner hvordan cool og væske deres grænseflade kan være, ikke? Så heres hvordan man tager et skærmbillede på WebOS telefoner og tabletter:

For webOS telefoner, samtidig trykker Orange / Grå tast + Sym + P. For HP_Touchpad trykke Hjem tast + Strøm. I begge tilfælde vil screenshots gemmes i "Screen fanger" mappe i "Fotos" app.

Med al den af ​​vejen, kunne jeg tvinge dig, endnu en gang, at kaste mig et par af dine screenshots og en hurtig forklaring på, hvordan du organiserede dem? Skriv en kommentar her, måske med et galleri link i dit foto deling rum af valg, eller prøv min Google+ indlæg.

Den enkle måde at fange skærmen i MOTOROLAÂ Moto G8 Plus. Efter at have gemt skærmene vil du være i stand til redigere / share / slette indfangede skærmbilleder i Android 9. Pie Gallery. Klik her for at læse mere om skærmbillede.

Første metode:

Som med enhver mobil enhed, er det altid vigtigt at vide, hvordan man fange oplysninger på skærmen. Et af de unikke aspekter af Moto Z linje af telefoner er, at det overordnede design er nøjagtig det samme, hvilket betyder, at processen er også præcis det samme over hele linjen. Heldigvis Lenovo ikke også ændre screenshot proces, der kan findes bages i næsten alle Android deviceâ € |

Om forfatteren

Et par af de programmer, du kunne prøve ville være. DiskDigger, MobiSaver, Android-Recovery og Tenorshare. De er alle data recovery apps / programmer. Der er mange andre derude, så tjek rundt og se, hvor du hellere vil prøve. Der er også en kaldet Gentage, at jeg har hørt er gratis, som du kan prøve.

Vigtig

Snake søge over på Mall of Louisiana Cara python fundet sikker

Snake søge over på Mall of Louisiana Cara python fundet sikker

Få de seneste på den bizarre søgen efter en manglende python i Mall of Louisiana.

Hvordan at fastsætte Coolpad Cool 3 Plus sort skærm

Hvordan at fastsætte Coolpad Cool 3 Plus sort skærm

Hvordan til nemt at reparere en sort skærm på Coolpad Cool 3 Plus. Lær om den bedste måde at løse Coolpad Cool 3 Plus sort skærm i denne tuto.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ny tablet ser fantastisk, er hurtig med lang batterilevetid, stor 10. i skærm, højttalere og videoopkald kamera

Strømknap Flex Samsung G780 G781 Galaxy S20 Fe GH5915383A Original

Strømknap Flex Samsung G780 G781 Galaxy S20 Fe GH5915383A Original

Sådan gør du en genstart på en Samsung Galaxy S20 Fe 5g. Soft nulstilling for at rydde et systemkrasj eller syltetøj. Force genstart.

Sydkorea 4G SIM-kort Filippinerne Levering af AIRSIM Quick Easy Booking med Traveloka, din livsstil Superapp.

Sydkorea 4G SIM-kort Filippinerne Levering af AIRSIM Quick Easy Booking med Traveloka, din livsstil Superapp.

Lær om ikke downloade MMS-meddelelser, når jeg indsætte et sydkoreansk LG UPLUS SIM-kortet i en kinesisk udgave fastland telefon. Find alle forbrug guide, fejlfinding tips og ressourcer til din HUAWEI produkt.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Velkommen til riphonewallpapers. Send dine yndlings iPhone Wallpapers her er dette et sted at sende gratis iPhone Baggrunde. Ikke et sted at fremme ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se den Håndplukkede 81 iPhone 12 Pro Max Wallpapers Galleri Indsendt af Ryan Thompson, del med dine venner og sociale websteder.

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White Walmart. om

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White Walmart. om

Bedste hjemmeside app til at købe Apple iPhone 12 Pro Max trykt mobiltelefon tilbage dækker sager, online i Indien. Kun ved Rs. 99. Gratis forsendelse stort sort.

Apple iPhone 12 128GB White Cellbuddy

Apple iPhone 12 128GB White Cellbuddy

Med Experience iPhone 12., APPLE levere et godt produkt til en fantastisk pris. Snup en god handel på en dag på JB HiFi

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.