iPhone 11 sager, Skærm beskyttere Skins

iPhone 11 skærmbeskytter

Beskyt den flotte iPhone 11 med den bedste iPhone 11 skærmbeskytter. Det er et must, hvis du ikke ønsker din skærm ridset op eller eventuelt revnet. Bemærk, at både iPhone XR og iPhone 11 har den samme skærm dimensioner: 5. 4-tommer-by-2. 8-inches. Så vil de bedste iPhone XR skærm beskyttere passer til din iPhone 11 også. Her er nogle af de bedste iPhone 11 skærm beskyttere du kan købe.

Dette godt revideret tre-pack kommer med en plastik ramme til at guide perfekt installation. Den buede sort ramme omkring det klare glas skærmbeskytter går hele vejen til kanten af ​​skærmen, og smelter ind i iPhone bezel. Så vil du ikke mærke det, når beskytteren er på plads.

Denne 9H hårdhed glas skærmbeskytter forhindrer ridser på den smukke skærm. Et sort ramme rundt i kanten forsvinder ind i iPhone kanter, så du ikke vil bemærke det. Rammen gør foring op på skærmen protektor for installationen lettere.

Dette er den ene, der holdt min tidligere iPhones skærm uberørt. Denne skærm dække kant-til-kant var let at installere, lige og boble-fri, og når de er installeret, er det næppe mærkbar. Det synes næsten at smelte ind i kanterne af iPhone.

Hvis du ikke ønsker, at vægten og Knækkemetoden af ​​glas, her er en anden mulighed. Dette six-pack af klar, high-definition PET-folie skærm beskyttere tilbud letvægts beskyttelse af din iPhone skærm.

Tag din iPhone 11 Pro Max ind i handlingen og komme væk uskadt med en Alpha Glass skærmbeskytter. Berigede og reaktiv, denne iPhone 11 Pro Max telefon skærmbeskytter modstår skrammer og holder din touch-oplevelse sandt.

Hold din opladning tilfælde sikkert fra skade med LifeProof Case for Apple AirPods Pro. Bygget fra 75% hav-baserede genbrugsplast, det leverer kant-til-kant beskyttelse samtidig medvirke til at helbrede vores have. Nemt vedhæfte det overalt med en hurtig-klip karabinhage, og parkere den på en Qi-trådløs oplader i slutningen af ​​dagen til trådløs tankning. Plus, $ 1 af dit køb går til en af ​​vores nonprofit partnere.

Wa € KE er en stor ændring i bæredygtige telefonen tilfælde. Udformet fra bjærget fiskeredskaber, det består af over 85% hav-baserede genbrugsplast med en skulpturelle bølge mønster og en DropProof rating til 2 meter. Plus får du donere en dollar €”på os en €” til en af ​​vores vand-bevidst nonprofit partnere indlæg køb.

Go vildt i gaderne med SLAM, retro iPhone 11 Pro Max tilfælde lavet til bylivet. Med en lav-profil design, strålende farver, tilbagevenden grafik og standhaftige drop beskyttelse, SLAM er lige hjemme på undergrundsbaner og fortove. Og nu, det er et stykke build for en endnu slankere pasform.

Når eventyret holder dig på land, NÃ

Den dækker displayet på din iPhone 11, afskærmning det mod ridser, stød og andre skader, der opstår under daglig brug. Det er også helt gennemsigtige og efterlader ingen mærker efter du har fjernet det.

Features: - hærdet glas skærm beskytter til iPhone 11 - Dækker skærmen på din iPhone 11 - Fremragende daglige beskyttelse mod ridser - Ultra-tynd, sart og absolut gennemsigtig - Let at installere og ikke efterlader rester efter fjernelse - Fuldt konserves den oprindelige følelse af din enhed - Vær opmærksom på, at denne skærm protektor dækker kun den flade del af displayet

Alt hvad du behøver til din iphone på ét sted

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iPhone Screen Protector

Mindre tid, garanteret justering. De nyeste Glas. R EZ Fit leveres med en innovativ bakke til formål at eliminere spildtid at opnå den størst tilpasning. Du skal blot placere bakken over telefonen, skal du trykke på midten og se glasset overholde på plads. Shield skærmen med 9H hårdhed Glas. R EZ Fit med den nyeste og nemmeste teknologi.

Bedømmelse: 3 ud af 5 af CCDunn fra Great Pauseskærm men ikke i stand til komme WarranteeGreat Pauseskærm! At de siger har en garanti på endnu. Jeg vurderede det en 3 fordi det er bogstaveligt talt umuligt at registrere pauseskærmen garanti på. Jeg har nu betalt for 6 skærm beskyttere i 3 år.

Bedømmelse: 1 ud af 5 af tessleye_01 fra Awful produkt. Køb ikke! Så jeg fik glasset, fulgte instruktionerne, og det syntes temmelig simpelt. UDOVER for det faktum, at de ikke GÆLDER NOK ADHÆSIV! Ikke kun det, men skærmen protektor er dybest set limet til pakken, hvilket gør det umuligt at fjerne emballagen uden at få støv eller finger olier på det. Må ikke anbefale. Meget findes bedre alternativer for meget billigere. Aldrig har jeg haft problemer med en skærm beskytter. Jeg havde flere Belkin produkter før, og bemærket, hvordan billigt de blev lavet til deres priser. Jeg troede, jeg ville forsøge et produkt, og det samme skete. Spild af penge.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Adam B fra Great glas beskytter og store companyWorks store og ser godt ud. Drop min telefon og skærmbeskytter revnet, men min telefon blev ikke påvirket. Fik udskiftning gratis. Tak!

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Huck fra det virkelig fungerer. 'M gennemgå denne nu, fordi jeg endelig, uforvarende, brugte den til det tilsigtede formål: droppede det på en stenet 4x4 spor. Den skærmbeskytter gjorde præcis, hvad det sagde, at det ville gøre, og til trods for landing med forsiden nedad på en helt stenet sti, min iPhone er helt uskadt. Jeg vil være at købe en erstatning for sikker.

Testet til Multi-Level ProtectionEngineered fra præmie japansk hærdet glas, vores TemperedGlass skærm beskyttelse giver beskyttelse på flere niveauer. Det er grundigt testet til at modstå skade dybtliggende forårsaget af lejlighedsvise dråber og virkninger. Vi underkastes også det til streng testning for at beskytte din skærm mod overfladebeskadigelse fra kontakt med hårde, metalgenstande som nøgler og mønter. Bevist i at teste for at have en hårdhed rating på 9H, dens det højeste niveau af scratch beskyttelse til rådighed.

Synlig ClarityWe test vores skærm beskyttere til de højeste optometric standarder. Designet og konstrueret fra høj kvalitet, holdbart japansk glas for at levere den lysstyrke, skarphed og detaljer, du forventer fra din telefonskærm. Resultatet er et krystalklart beskyttende lag, der giver den samme visuelle oplevelse som selve enheden.

føles dit naturlige ScreenGlass sammensætning betyder din finger glider glat over skærmen protektor, ligesom det gør i løbet af enhedens skærm. Den super-tynde 0. 3mm glas konserves touchscreen følsomhed til at reagere præcist på din berøring. Derudover er det blevet konstrueret med fingeraftryk og oliebestandighed for at hjælpe med at holde skærmen til at føle sig rent og ser klar ud.

Let, Præcis ApplicationA præcist anvendt skærmbeskytter giver større beskyttelse af din iPhone. TemperedGlass Screen Protection kan professionelt anvendes på din smartphone af en uddannet professionel, ved hjælp af en specielt udviklet ansøgningssystem. Hvis du ikke kan gøre det til din lokale deltagende forhandler, har vi inkluderet en Easy Juster bakke for at tilføje præcision til enhver applikation.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Vigtigt: rate finansiering ydes direkte ved kun de deltagende banker. 0% sats underlagt bank tilgængelighed. Når du har foretaget dit køb på Apple Online Store kontakt din bank for at se, hvilke muligheder kan være tilgængelige for dig. Bank vilkår og betingelser gælder.

Forbinde

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Produktpris

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

Du har hænderne fulde, og du fumle din nye Apple iPhone 13. Børnene tager det ud af din taske og slip det. Du forlader det fraværende på kanten af ​​bænken og børste imod det og sender det flyver til jorden med en THUD. Du sylter det i din taske en for mange gange, Ridser Skærmen på dine nøgler. Lyd bekendt?

Din hverdag er fuld af forekomster, hvor du kan beskadige din iPhone, og efterlader dig et dinged-up håndsæt, som du sidder fast i i måneder, hvis ikke år, medmindre du vil shell ud hundredvis af dollars i reparationer. Hvad hvis vi fortalte dig, at du ikke behøver at være gidsler til disse ulykker? Harvey Norman har et fantastisk udvalg af iPhone-tilfælde, dækker og skærmbeskyttere, der kan hjælpe dig med at gemme din telefon fra dig selv og hverdagsulykker.

Gearing op for en ny Apple iPhone er en stor beslutning. En eller to enkle køb kan hjælpe dig med at øge den værdi, du får fra en sådan investering. Køb iPhone-dæksler og iPhone-tilfælde fra Cygnett, Belkin, Apple og andre store mærker i en række farver og stilarter, der passer til dine ønsker og behov. Dæk på bagsiden af ​​din telefon med en simpel læder eller gummi etui. Eller kombiner din telefon med din tegnebog via et foldetaske, som indeholder nogle kontanter og nogle kort og folder over forsiden af ​​din telefon for at beskytte den. Du kan også gennemse separate iPhone skærmbeskyttere, der kan være en livline til din mobil, når du uundgåeligt slip det.

Tilbyder kant-til-kantbeskyttelse, Cygnett PrivatesHield Tempered Glass Privacy Beskyttelsesbeskytter til iPhone 12 Mini hjælper med at holde dine personlige oplysninger private og Sikkerhedsforanstaltninger din enhed mod utilsigtet slanke og ridser.

Med et slidstærkt og præcist skåret design giver Cygnett Opticshield Glass Beskyttelsesbeskytter til iPhone 13/13 Pro maksimal beskyttelse mod daglig slitage, samtidig med at der opretholdes klarhed og skærmfølsomhed.

Hård og lav profil, Cygnett Opticshield Tempered Glass Screen Protector til iPhone XR giver en slank og vedvarende hærdet glasbeskyttelsesbeskytter designet til rigorerne til daglig brug uden kompromitterende føler.

Vigtig

Brug hukommelseskortet som standard downloadmappe på Galaxy Phones Oreo og Nougat vs Marshmallow vs Lollipop ... og 1 mere Visihow

Brug hukommelseskortet som standard downloadmappe på Galaxy Phones Oreo og Nougat vs Marshmallow vs Lollipop ... og 1 mere Visihow

Du kan flytte dine apps til et hukommelseskort for at frigøre telefonhukommelsen. For at flytte apps til hukommelseskortet skal du indsætte hukommelseskortet i din telefon.

Sådan indstilles opbevaring på SD-kort af Samsung Galaxy A10 som standard

Sådan indstilles opbevaring på SD-kort af Samsung Galaxy A10 som standard

Du kan flytte dine apps til et hukommelseskort for at frigøre telefonhukommelsen. For at flytte apps til hukommelseskortet skal du indsætte hukommelseskortet i din telefon.

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Ønsker du at begrænse dit børnene tid på iPad eller iPhone Den nye skærm tid funktion er en forældrekontrol at sætte grænser for dit barn eller dig selv.

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Du kan være mere lempelig om skærmen tid under karantæne, men på et tidspunkt, vil du nødt til at sætte nogle grænser.

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

For at indstille en timer på din iPhone eller iPad, kan du normalt bruge ur-appen. Men der er to hurtigere måder at indstille en timer på din Apple-enhed, og godt vise dig, hvordan du gør det.

Google Indstillinger App Launcher

Google Indstillinger App Launcher

Hent indstillinger app Alle indstillinger app APK 1. til Android. Mobil indstilling app, flere adgang indstilling i én app

Hvordan opretter jeg min nye smartphone

Hvordan opretter jeg min nye smartphone

Går over, hvordan du indstiller dine Android-enheder op for UE4-udvikling.

Foretage opkald og sende beskeder fra din galakse tablet

Foretage opkald og sende beskeder fra din galakse tablet

Se, hvilke Android-enheder der har fejl eller andre begrænsninger, der forhindrer dem i at understøtte en eller flere funktioner i FITBIT-appen.

Desværre youve blevet blokeret

Desværre youve blevet blokeret

Lige fik din nye iPhone Sådan bruger AirPlay på iPhone Denne guide vil forsøge at give detaljerede trin for at lære dig AirPlay iPhone videoer musikspil og AirPlay skærm spejling iPhone til TV, Mac og Windows.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.