Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

iphone 12 magsafe to store problemer bare afsløret

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple har genoplivet Magsafe-mærket med udgivelsen af ​​de nye 2022 iPhone-modeller! Alle iPhone 12 & 12 PRO Terminaler er kompatible med Apple Watch-Like Magnetic Charging System. Mere, Apple har også introduceret MagSafe-kompatible tilfælde, opladere og tegnebøger, der snap lige på bagsiden af ​​iPhone 12, 12 mini, 12 pro eller 12 pro max.

IOS 14 er i stand til at genkende æbler MagSafe-tilbehør og bekræfter, at produktet er korrekt fastgjort på bagsiden af ​​iPhone ved at afspille en animation. Hvis du f.eks. Bruger en Apple Silicon-etui, viser animationen MagSafe-ringen centreret på iPhone 12-skærmen, med en baggrundsfarve, der matcher den tilsluttede sag!

iPhone magsafe animation demo

Bare hentede newmagsafe tegnebogen til at bruge med min nye iPhone 13 pro max. Når jeg forbinder tegnebogen til telefonen, sker der ikke noget. Jeg forsøgte at nulstille netværksindstillingerne og det samme. Hvis jeg åbner find min app, ser den tegnebogen, når jeg klikker på Tilføj Magsafe-enhed, men når den forsøger at forbinde det, siger det, kan ikke oprette forbindelse på dette tidspunkt, prøv igen senere selv Weirder, er det kun virker, når jeg har Silicone Magsafe-sagen På telefonen, hvis jeg forsøger at gøre det samme med uden sagen, og fastgør tegnebogen direkte på bagsiden af ​​iPhone, kan du finde min kan ikke se tegnebogen overhovedet.

De nye opladere, som Apple afslørede tidligere i denne måned på sin årlige iPhone-begivenhed, snap til bagsiden af ​​de nye iPhone 12 modeller. Målet er at gøre trådløs opladning en mere sømløs proces - i fortiden, der er nødvendige for at blive placeret på en trådløs opladningsplade eller står i nøjagtig den rigtige position for at de skal oplade. Med Magsafe vil magneterne sikre, at din enhed altid er på det rigtige sted.

Apple offentliggjorde for nylig en side på sin supportwebsted om, hvordan det bedst kunne bruge den nye oplader, som indeholder rydning af opladningspladen af ​​objekter eller affald og ved hjælp af en 20 W eller større strømforsyning til den hurtigste opladning.

opladeren eller din telefon kan blive for varm

På supportsiden advarede Apple om, at MagSafe-opladeren kan blive for varmt, mens du oplader din telefon, hvilket kan medføre, at telefonens software stopper opkrævning over 80%. Opladning ville genoptage efter telefonen eller opladeren køler ned - â € "Apple anbefaler at flytte din telefon og oplader til et køligere sted.

Varme under opladning er almindelig med trådløse opladere og er sandsynligvis intet at bekymre sig om. Som ZdNet's Adrian Kingsley-Hughes påpegede, selvom din telefon bliver varm under opladning, er det stadig inden for normal Temperaturer for en smartphone og er usandsynligt at beskadige enheden ", især i betragtning af, at Apples software vil pause opladning for at bevare batteriets sundhed.

Kreditkort kunne blive beskadiget, hvis de kommer imellem din telefon og opladeren

Apple advarer ikke om at placere kreditkort, sikkerheds badges, pas eller nøglefobs mellem din telefon og opladeren, da det kan beskadige magnetstrimler i kort eller RFID-chips. Magneter har evnen til at slette de oplysninger, der er gemt på dit kreditkort, og Apple siger, at magneterne også kan reducere udførelsen af ​​varer med RFID-chips.

Trådløse opladere er afhængige af noget, der hedder magnetisk induktion, så det samme gælder for enhver trådløs oplader, ikke kun Apples nye Magsafe-version. Men grunden til, at det er særligt vigtigt at være opmærksom på nu, er på grund af Apples nye Magsafe-tilbehør - især læderposten, der klikker på bagsiden af ​​den nye iPhone 12. Hvis du vælger at bruge den nye tegnebog, skal du sørge for at fjerne, at du fjerner dig det før trådløst oplader din enhed.

opladeren kan beskadige din iphone case

iPhone 12 modeller Spil en kort animation for at fortælle dig, hvornår en Magsafe-sag, oplader eller tegnebog er blevet korrekt knyttet til din enhed, tjek dem nu

Men hvis du bruger et læderetui, kan du også ønsker at fjerne det, før opladning: I bunden af ​​sin støtte side, Apple advarer om, at opladeren kan efterlade cirkulære aftryk på din sag, når du fjerner det fra opladeren.

Og mens Apple ikke nævner silikone iPhone tilfælde kan det samme være tilfældet for de tilfælde, som godt. Ifølge en foto deles med MacRumors, synes opladeren til at forlade svag men klart synlige mærker på sagen.

Thats fordi magneterne kan skabe ravage med kreditkort, pas, og nøgleringe, samt efterlade mærker på nogle tilfælde. Og thats en advarsel fra Apple selv, ikke nogle utilfredse iPhone 12 brugere.

Apple har frigivet ny supportoplysninger omkring MagSafe, og advarer om, at magneterne i systemet kan forårsage problemer med RFID-chips og magnetiske strimler i den holder af kreditkort og sikkerhedsmæssige badges.

Placer ikke kreditkort, sikkerhed badges, pas eller nøgleringe mellem din iPhone og MagSafe oplader, da dette kan beskadige magnetiske strimler eller RFID-chips i disse poster, sagde Apple. Hvis du har en sag, der holder en af ​​disse følsomme emner, fjerne dem før opladning eller sørge for, at de Arent mellem bagsiden af ​​enheden og opladeren.

Thats lidt bizarre givet Apple har en officiel læder kortholder, der forbinder på bagsiden af ​​en iPhone 12 via MagSafe tilslutningen. Apple nævner ikke dette, men ons mistanke om, at theres beskyttelse for at forhindre MagSafe fra tørre kreditkort i holderen læder-kortet.

Theres yderligere MagSafe problemer at være opmærksom på, især at den cirkulære MagSafe oplader kan efterlade et aftryk på sager med blødt materiale såsom læder eller silikone. MacRumors rapporterede, at en læser markeret et foto af deres silicium iPhone 12 tilfælde med en synlig cirkulær aftryk hvor MagSafe opladeren var blevet anbragt.

Den aftryk efterladt på silikone tilfælde ikke ser enormt uinteressante eller skurrende, men det er ikke ligefrem ideel til folk, der ønsker at forsøge at holde deres nye iPhone 12 tilfælde som uberørt som muligt. Apple har endnu til at rejse en løsning på dette problem.

Apple udsteder en anden advarsel om MagSafe og varme: "Som med andre trådløse opladere, kan din iPhone eller MagSafe Charger få lidt varmere, mens dine iPhone afgifter for at forlænge levetiden for batteriet, hvis batteriet bliver for varmt, software. kan begrænse opladningen over 80 procent."

Roland Moore-Colyer er U.. Redaktør på Toms guide med fokus på nyheder, features og meningsdannere artikler. Han ofte skriver om gaming, telefoner, bærbare computere og andre stumper af metal; hes fik også en interesse i biler. Når den ikke er ved sit skrivebord Roland kan findes omvandrende omkring London, ofte med et kig på nysgerrighed på hans ansigt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Apple afslørede nogle søde nye MagSafe-aktiverede tilbehør til iPhone 12 lineup løbet i oktober arrangement for pressen. Er du spekulerer på, når de nye sager vil ankomme, og hvor meget de vil koste? Nysgerrig, hvilke emner vil blive inkluderet med de nye MagSafe opladere? Du er ikke alene. Vi gjorde forskning og fundet svarene på de spørgsmål, du måtte have. Fortsæt med at læse for at lære 7 ting du skal vide om Apples nye MagSafe Accessories.

Hvad er MagSafe?

I stedet for at indsætte en prop i en computer side, MagSafe opladeren tilsluttet computeren let anvendelse af en stærk magnet. Magneten ville tillade ledningen til at løsne sig fra computeren uden at beskadige stikket eller den bærbare strømstik.

MagSafe var Reimagined til iphone

I 2022, Apple genindført MagSafe, tilføje det til sin iPhone 12 opstilling. Den nye iPhone 12 lineup er udstyret med en vifte af magneter indbygget i bagsiden af ​​enheden. Disse magneter er udviklet til at binde til Apples nyeste tilbehør som sine MagSafe magnetiske tilfælde eller dets MagSafe trådløse opladere. Apple er ikke alene om at skabe MagSafe tilbehør. Den Cupertino selskabet også arbejder med Belkin, som udvikler nye magnetiske produkter til iPhone 12.

Hvornår bliver de nye MagSafe iphone sager ankommer?

Apples hjemmeside lister nu nogle få udvalgte silikone MagSafe sager, klare tilfælde MagSafe samt læder pung. Disse er tilgængelige online starter 16. oktober De silikone sager og klare tilfælde, og det læder tegnebogen koste $ 49 og kan fås i et væld af farver.

Hvornår kan jeg købe en MagSafe oplader?

MagSafe Duo oplader, som opkræver både iPhone 12 og Apple Watch, vil ikke være tilgængelige på et senere tidspunkt. Forhåbentlig Apple følger igennem med Duo oplader. Duo Charger er en opladning pad, som Ligner Apples ulyksalige AirPower opladning pad. Apple annoncerede airpower i september 2022 med meget fanfare og lige nu, lovet at levere på et senere tidspunkt. Denne dato kom aldrig, og virksomheden endte med at annullere enheden.

Hvad er inkluderet i Magsafe Oplader?

Apple fanger nogle flak til dette, men MagSafe-pakken indeholder kun MagSafe-opladningspucken og dets vedhæftede USB-C-kabel. Når du bestiller en magsafe oplader, skal du købe en separat 20W strømadapter.

Vigtig

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation til iPad Pro Tilbehør af tmobile

Apple Blyant 2. generation gør at skrive og tegne nemmere end nogensinde. Oplev Apple Blyant finansieringsmuligheder til rådighed.

Erstatning Apple Blyant Tips

Erstatning Apple Blyant Tips

Shop Apple Blyant Tips 4 Pack med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Queens Center Fix Telefon Reparation Computer og tablet reparation

Leder du efter butikker at shoppe rundt du finde i Tiendeo alle de steder, åbningstider og telefonnummer til Apple butikker i Flushing NY og få de bedste tilbud på de online kataloger fra dine foretrukne butikker. Læs mere på Tiendeo

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Sidste Apple iPhone tilbud betale et månedligt iPhone Kontrakter

Tecnologa, innovacin y cultura Apple. Encuentra iPhone 11, 12, iPad, Apple Watch, Mac, Airpods, TILBEHØR y mucho ms da iShop El Salvador 0 de inters

Apple Chestnut Street.

Apple Chestnut Street.

Stressniveauer stiger typisk, når en iPhone, iPad eller Mac fejler. Hold din sej ved at lære ins og ud af æblernes forskellige reparations- og supportmuligheder.

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Apple TV 4K 32GB Smart TV Box

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Apple TV 4K 2021 anmeldelse NY Fjern kan ikke gøre op til høj pris

Bestil Apple TV 4K 32GB på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 GPS Cellular, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band SM ML Walmart. om.

Apple Watch Series 5 Specifikationer og funktioner Apple Watch 5 er den seneste SmartWatch fra Apple, det lykkes den nu ophørte Apple Watch 4. Watch 5 kommer i en sofistikeret design thats klassiske

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Apple event Watch Series 7 Med slankere design, iPad mini med 5G Lanceret

Her er de store nye funktioner, vi ønsker at se med det kommende Apple Watch Series 7.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.