Forudbetalt mobilt hotspot MiFi

Moxee stkok 779 hsdcp Straight Talk PrPago mobilt hotspot eBay

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Karma tilbyder tre identiske enheder med forskellige data caps: Den billigste koster $ 99, med 1 GB data; midten tier enhed koster $ 149 og leveres med 7 GB data; den dyreste leveres med 20 GB og koster $ 279. Det bærer den mindste pris ud af alle hotspot enheder på Clearwire-netværket. Det skal bemærkes, at Karma kun opererer i USA.

Bærbare WiFi hotspots generelt opkræve en hel del for data. Selv om mange Android-enheder kan aktivere, hvad der betegnes som "tethering", gør de det med modstand fra luftfartsselskaber og forårsage en stor del af batteriets levetid og overophedning problemer. En separat enhed ofte bliver meget lange perioder med batterilevetid. Karma, for eksempel, får 6-8 timer efter producenten.

gøre brug af karma

Karma består af to komponenter: Første, en WiFi router, og andet, en 4G cellulære-lignende modem. Det bruger modemet til at modtage en by-dækkende internetforbindelse og overfører dette via WiFi til enhver enhed i stand til at forbinde til det. På smartphones, vi henviser til dette som "tethering" eller som en "hotspot".

For at teste fuldt ud Karma, jeg bortskaffes min elskede Nexus 4 smartphone og levede udelukkende på tre tabletter: En rodfæstet Nook Simple Touch, en ASUS Transformer Infinity og en anden generation Nexus 7. kommunikation, jeg bruge Skype og Google Voice à ± en potent kombination giver mig med en sms'e og telefon tjenesten. Kombineret, de to apps tillade mig at arbejde fra ethvert miljø, forudsat min Internet holder ud.

indledende gengivelser

Build kvaliteten af ​​Karma føles ganske høj. Det er konstrueret fra en hvid, høj stivhed plast omgivet af en sort bezel. Det føles bemærkelsesværdigt solid og tung i forhold til sin lille størrelse. En anden interessant feature er dens LED-lys, som display i spartansk mode, WiFi-forbindelse, 4G-forbindelse og magt status. Hold den nede i tre sekunder slår det til eller fra.

Karma størrelse ligger et sted mellem små og bittesmå, måling ind på mindre end størrelsen på et kreditkort. Det passer også perfekt i hånden, lommen eller endda tegnebog ó hvis du ikke bruger kreditkort.

Samlet set dette føles som en dyrere enhed end $ 99. Desværre, jeg kunne ikke bekræfte denne teori, da Karma ikke synes at være bruger- brugbar . Efter nogle mislykkede forsøg, jeg gav op på nysgerrige det åbne for at afdække de interne komponenter.

stue med karma

Bortset fra at producere bogstavelig karma, hotspottet producerer bemærkelsesværdigt lidt varme til en enhed, der transmitterer og modtager både WiMAX og WiFi signaler samtidigt. Karma kører også en lang tid uden opladning. Det er min erfaring, det opererede over fire timer, mens levere internet til tre andre personer.

Ydeevne

Jeg afprøvet Karma med en gruppe venner. Fire personer på samme tid bruges hotspot for over fire timer, uden at det lykkedes at opbruge batteriet. Jeg brugte det også med min GPS-aktiveret tablet til vejledning gennem en 20-mile-drev. Det aldrig en gang tabt signal.

Heat

Som de fleste bærbare WiFi-hotspots, Karma bliver varm efter flere minutters aktivitet. Dette er dels fordi det anvender både en WiFi komponent og en WiMAX Radio A ± sammen, og i sådan et lille rum, disse pumpe ud ganske lidt varme. Men Karma enheden aldrig rigtig føler sig mere end varm, mens i min lomme. I forhold til min Nexus 4, før modding det at reducere sin varme profil, dens termiske egenskaber var ganske tålelig. Min unmodded Nexus 4 skoldede mit ben!

stue med karma data

Det sociale netværk komponent i Karma kan faktisk give dig gratis data. For hver person, der opretter forbindelse til din hotspot, får du 100 MB yderligere data. Derudover den person, der opretter forbindelse til din hotspot, det være sig ven eller fremmed, modtager også 100 MB. Du holder separate data puljer, selvom du kan give dine venner til at bruge din konto ved at dele dine legitimationsoplysninger med dem. Alternativt kan du logge ind via Facebook.

Pris per gigabyte

Køb af flere data er latterligt billige. På $ 14 pr gigabyte, Karma Wi-Fi-hotspot sammenligner positivt til lignende enheder i prissætningen af ​​data. For eksempel, T-Mobile inkluderet nylig tethering som en del af de grundlæggende planer, men dens priserne forbliver en hel del højere. Især så, hvis du mener, at tethering kommer ud af din plan. Priser fra MVNO-netværk, som Virgin Mobile er en smule mere konkurrencedygtig.

F.eks Virgin Mobiles $ 119 Overdrive Pro hotspot afgifter $ 55 / måned for 6 GB om måneden. Ligesom Karma, det fungerer på Clearwire 4G WiMAX-netværk og koster lidt mindre, på omkring $ 9 per gigabyte. Desværre, det omfatter månedlige udløb og selve enheden er dyrere. Medmindre du bruger den fulde 6 GB per måned, er der ingen grund til at bruge Virgin Mobiles hotspot tjeneste.

Dækning af netværket

International mobiltelefon roaming planer og europæisk SIM-kort er dyre og restriktive. Teleoperatører normalt opkræve ekstremt høje for en meget begrænset mængde minutter, hvis du har brug for at bruge din mobiltelefon i Europa.

Med en bærbar MiFi hotspot og en WiFi aktiveret smartphone kan du bruge messaging apps som Skype, Google Voice, eller WhatsApp at holde forbindelsen, uanset hvor du går, og du ikke behøver at bekymre sig om signalstyrken eller roaming gebyrer. At have en bærbar MiFi giver dig også mulighed for at dokumentere dine rejser og uploade dine billeder til sociale medier platforme eller sende billedbeskeder fra din telefon til venner og familie derhjemme.

Pocket Wifi er ideel til en gruppe af mennesker, kan det være en gruppe af kolleger på forretningsrejse, familie med små børn, unge til deres rejse behov mv, fordi de kan dele internettet for op til 10 personer.

Stop jagt efter Wi-Fi hotspots takket være MiFi hotspot

Du vil modtage en fuldt opladet MiFi, komplet med en bekvem rejseetui og internationale opladere og adaptere og enkle instruktioner. Hvis du har spørgsmål, så ring til os eller email os.

Ud over, i modsætning til gratis Wi-Fi, vil du have en sikker internetforbindelse. Den sidste ting du ønsker at være sket for dig er at have dit kreditkort eller bankkonti hacket, mens du er på rejse.

Telstra forudbetalt gx wifi plus modem Mfy

Telstra Mobile Network TILBUD 4GX i alle større OG REGIONALE byer og over 1600 byer og kommuner omkring Australien. I ANDRE dækningsområder omkring Australien, vil du automatisk til OUR hurtigste tilgængelige 4G OR 3G. TJEK DÆKNING PÅ TELSTRA. OM / dækning.

Opstart data: Aktiver inden for 30 dage efter købet eller senest den dato annonceret på en forfremmelse. For information om tilgængelige planer og priser, se Optus. om. u / prepaidmobilebroadband. Hvis aktiveret senest 30 dage fra købsdato, annoncerede indeslutninger kan variere.

Coles forudbetalt mobilt bredbånd

Svarende i størrelse til et spil kort, AT & T Unite Express passer stramt ind i en lomme, en taske eller en rygsæk. Dens din must-have rejse tilbehør til deling internetadgang med op til 10 WiFi-aktiverede enheder. Med password beskyttelse og gæst WiFi, dette tilbehør tilbud, du sikker, problemfri adgang på AT & Ts netværk, som har nationerne stærkeste 4G LTE signal *, så du ikke behøver at stole på offentlig WiFi at holde forbindelsen. Youll være i stand til at underholde dine børn, lave lektier, og indhente regninger og kontor email mens på vej ture eller mellem aftaler. AT & T Unite Express tilbyder også en valgfri grænseflade på spansk, til den første NETGEAR mobile hotspot fra AT & T gøre det.

Vores nyeste mobile hotspot er en nem-at-bruge-enhed, at vores kunder kan simpelthen tænde og connect, uden at justere indstillingerne, siger Judy Cavalieri, vice president, AT & T stemme og forudbetalte produkter. NETGEAR har designet vores AT & T Unite Express med den intuitive opsætning og den enestående oplevelse, der lever op til vores høje standarder for kvalitet. Var også glade for at tilbyde vores spansk-talende kunder en valgfri spansk sprog-interface til at gøre brug af hotspot endnu nemmere.

AT & T Unite Express er ideel til folk, der ønsker sikker on-the-go adgang væk fra hjemmet, men ikke ønsker det langsigtede engagement af en årlig kontrakt. Inden for få minutter, forældre, elever, rejsende, lejere, telecommuters, og dem med fritidshuse kan opsætte AT & T Unite Express, tilføje en forudbetalt data plan, oprette forbindelse til den indbyggede trådløse adgangspunkt, og komme online. Med et let klik, kan du trygt dele din 4G LTE-forbindelse med op til 10 bærbare computere, tablets, smartphones, digitale kameraer, spillekonsoller og andre WiFi-aktiverede enheder.

Var meget glad for, at AT & T har slået sammen med Netgear igen for at udvide sin portefølje af mobile bredbåndsprodukter, siger Jim Kirkpatrick, Senior Vice President, LTE produkter på Netgear. Var overbevist om, at moms, dads, studerende, rejsende og små virksomhedsejere vil blive glædeligt ved hvor nemt de kan oprette AT & T Unite Express for at dele deres 4G LTE-forbindelse med venner, familie og kolleger. Mobil WiFi har simpelthen aldrig været lettere.

Med ingen årlig kontrakt eller kreditcheck kan du købe data, når du har brug for det. AT & T Gophone tilbyder tre fleksible dataplaner: $ 25 for 2 GB data, $ 50 for 5 GB data og $ 75 for 8 GB data. Ubrugte data udløber 30 dage fra planaktivering.

Denne enhed er begrænset til Gophone service i løbet af de første seks måneder efter aktivering, og kan ikke bruges sammen med andre transportvirksomhed. Kommerciel videresalg er Forbudt Bortset fra AT & TS autoriserede agenter eller detailhandlere. Du må ikke ændre nogen af ​​hardware eller software i denne enhed eller eksportere denne enhed fra USA. Aktivering og brug af enheden er underlagt Gophone Plan-vilkår og Servicevilkår. Listede dataplaner og datapakker er kun tilgængelige på mobile hotspot-enheder og tablets. Månedlige dataplaner: Alle månedlige planer og pakker er i en periode på 30 dage til gældende renteplan. Månedlige planer udløber kl. 11:59 s. . C. . på den 30. dag. Når du først aktiverer en plan, tæller den dag, som planen aktiveres, som den første fulde dag og tæller mod de første 30 dage. Derfor kan din plan i løbet af den første aktiverings måned være mindre end en fuldstændig tredive dage afhængigt af tidspunktet for planaktivering.

Vigtig

ATT Celulares Planes y Precios

ATT Celulares Planes y Precios

Descubre las Ofertas de Celulares da Lider y los descuentos y Promociones de tus tiendas favoritas. Ahorra con Tiendeo

Tiendas Phone House en Barcelona

Tiendas Phone House en Barcelona

ENVO GRATIS. Lo ltimo en tecnologa para tu hogar Pantallas, Computadoras, Tablets, Celulares, Audfonos y, videospil. Hasta 12 Meses synd intereses.

WA NO KA Fragrance formidler hjertet og skønhed Japan

WA NO KA Fragrance formidler hjertet og skønhed Japan

redskab til at fremme eksklusive udgivelser. GitHub er hvor Promotools bygger software.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelse

Life360 tilbyder tre medlemskab planer sølv, guld og platin. Du kan også downloade Life360 gratis. Hent den app i dag til iPhone og Android.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I dag taler vi om gør tmobile dække vandskader og vi vil sammenligne tmobile forsikring muligheder, som T-Mobile tilbyder tre typer af forsikringer

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Køb Loreal Paris Shampoo Color Protect 360 ml Online På Best Price bigbasket

Download denne app fra Microsoft Store til Windows 10, Windows 10 Team Surface Hub. Se skærmbilleder, læse de nyeste kundeanmeldelser og sammenlign ratings for 360 Total Security.

Tyst Second Telefonnummer-apps på Google Play

Tyst Second Telefonnummer-apps på Google Play

Sammenligning en proxy vs VPN tog et kig på hver at hjælpe dig med at forstå de fordele, ulemper og trin til at afgøre, hvilken er den rigtige for din virksomhed

LØST Sådan Fix PS4 Stuck i fejlsikret tilstand Issue meget hurtigt

LØST Sådan Fix PS4 Stuck i fejlsikret tilstand Issue meget hurtigt

Når din PlayStation 4 holder starter op i fejlsikret tilstand, er der et par enkle måder, der kan løse problemet.

Queens video gaming craigslist

Queens video gaming craigslist

Opdater den nyeste rapportering fra GameStop PS5 genpåfyldning og eksklusive nyheder om Xbox-serien X genopbygge næste uge.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.