Pris på Samsung Galaxy Tab S7 Fe i Tyrkiet

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Dimensioner: 284. X 185 X 6. MM Vægt: 608 GSOC: Qualcomm Snapdragon 750GCPU: 2x 2. GHz arm Cortex-A77, 6X 1. 5 GHz arm Cortex-A55, Kerner: 8GPU: Qualcomm Adreno 619Ram: 4 GB, 6 GB , 2166 MHZSTORAGAGE: 64 GB, 128 GBMEMORY CARDS: MicroSD, MicroSDHC, MicroSDxCDISPlay: 12. I, IPS, 2560 x 1600 pixels, 24 bitbattery: 10090 mAh, Li-Polymeros: Android 11Camera: 3264 x 2448 pixels, 1920 x 1080 pixels , 30 FPSSIM-kort: Nano-Simwi-Fi: A, B, G, N, N 5GHz, AC, Dual Band, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Wi-Fi DisplayUSB: 3., USB Type-CBluetooth: 5. POSITIONING: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo

UMTS står for Universal Mobile Telecommunications System. Baseret på GSM-standarden anses det som en 3G-mobilnetværksstandard. Det er blevet udviklet af 3GPP, og dets største fordel er tilvejebringelse af større båndbredde og spektral effektivitet på grund af W-CDMA-teknologien.

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer udførelsen af ​​mobilnetværk hovedsageligt af øget databåndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologier understøttet af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU-bitsne bestemmes af processorregistrets bitstørrelse, adressebusser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som fra deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU-kerne er processorenheden, som udfører softwareinstruktioner. I øjeblikket er der udover single-core processorer dual-core, quad-core, hexa-core og så på multi-core processorer. De øger udførelsen af ​​enheden, der giver mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

GPU er en grafisk behandlingsenhed, som håndterer beregning for 2D / 3D-grafikprogrammer. I mobilenheder anvendes GPU normalt af spil, UI, videoafspilning osv. GPU kan også udføre beregning i applikationer, der traditionelt håndteres af CPU'en.

Dette er en demo af en sømløs indsats af et ICECAT LIVE produktdatablad på dit websted. Forestil dig, at dette responsive dataark er inkluderet i produktsiden af ​​din webshop. Sådan integrerer du Icecat Live JavaScript.

Det generelle varemærke tilhørende en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En producent kan have flere mærker. Nogle producenter licenser deres mærker til andre producenter.

Produktnavn er et mærkes identifikation af et produkt, ofte et modelnavn, men ikke helt unikt, da det kan omfatte nogle produktvarianter. Produktnavn er en nøgle del af ICECAT-produkttitel på et produktdatablad.

Brandets unikke identifikator for et produkt. Flere produktkoder kan kortlægges til et moderproduktdatablad, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger forkerte koder eller undertiden logistiske varianter.

Mobil computer med display, Circuitry og batteri i en enkelt enhed. Tabletter er udstyret med sensorer, herunder kameraer, mikrofon, accelerometer og berøringsskærm, med finger eller stylusbevægelser, der erstatter computermus og tastatur.

Kvaliteten af ​​produktdatabladet kan være på flere niveauer: Kun logistiske data importeret: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, et datablad er endnu ikke oprettet af en editor. Formand af Samsung: Et datablad importeres fra en officiel kilde fra en producent. Men dataarket er endnu ikke standardiseret af en Icecat Editor. Reated / standardiseret af Icecat: Databladet oprettes eller standardiseres af en Icecat Editor.

Bliv klar og centreret på kamera Drej din fane til Landskabstilstand for et videoopkald, og flyttet Frontkamera holder dig i midten af ​​skærmen. Når du taler, kommer din stemme tydeligt med de 3 mikrofoner, der er indlejret omkring displayet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For at indløse gratis 4 måneder YouTube Premium-abonnement, gå til YouTube-konto på din YouTube Mobile App, tryk på Get YouTube Premium, og tryk på, prøv det gratis. Indløsning gælder kun indtil 5. marts, 2022.

Få din helt egen Samsung Galaxy Tab S7 FE Mystic Black Tablet og hente store apps som denne fine tablet har 6GB RAM + 128 GB intern som du kan udvide op til 1 TB. Hvis du vil se mere fantastiske Samsung tabletter fortsætte browsing på abenson. om. evel op spil og produktivitet. Oplev robust på din gaming eller daglige opgaver som denne tablet er drevet af Snapdragon 750g processor for hurtigere og ekstrem strømeffektivitet.

Overvældende Screen. Få en levende skærm som denne tablet har en 12. -inch WQXGA TFT-skærm, som tilbyder højere kvalitet, større kontrast og mere præcise farver fra alle vinkler, en perfekt for kunstnere, gamere, og binge amatørornitologer.

Multi-Galaxy Experience. Multi-opgave din vej til succes og har alting på én gang som denne tablet giver dig mulighed for at starte op til tre apps på én gang via Samsung App Pair. Du kan også tilslutte fra en enhed til en anden, som at flytte fra hjemmesider mellem to enheder. Det giver dig også mulighed for at kopiere en tekst fra Samsung Galaxy Tab S7 FE Mystic Black tablet og indsæt den på din mobile enhed eller omvendt.

Det batteri, du har brug for. Denne fantastiske tablet har en 10090mAh batteri, der kan vare op til 13 timer; længe nok for dig at binge-ur, serie, du ønskede at slutte. Og med 45W Super hurtig opladning, kan du nemt få en fuldt opladet enhed rigtig hurtig.

Nu, hvis du er fortrolig med de mærker navngivning, vil du vide, at FE model af Galaxy S20 smartphone var en temmelig stand anordning, med kompromisløs ydeevne i forhold til de regulære Galaxy S20-enheder. Tja, i dette tilfælde, Galaxy Tab S7 FE er en tunet ned version af S7. I stedet for den Snapdragon 865+, her får du Snapdragon 750g 5G. Det er klart, det kommer med 5G støtte, som er stor, men vi vil se og tale om den forskel i ydelse senere.

En ting vi havent nævnt indtil nu er, at denne enhed har en enorm skærm. Vi taler om en fast ejendom i 12. -inches, og en opløsning på 1600A-2560. Dette afslører en 16:10, der er fantastisk til at arbejde med dokumenter og data.

Indhold

Når du åbner pakken, vil du blive mødt af tabletten er beskyttet af et papir-lignende taske. Under det, der er S Pen, et SIM-kort bakke afsked værktøj, nogle papir manualer, en USB Type-C-kabel, og en 15W oplader. Jep, Dette betyder at hvis du ønsker at drage fordel af 45W hurtig opladning, skal du købe den passende oplader separat.

Design og konstruktion

Her har vi en tablet med en unibody aluminium kabinet og en frigivet glas skærmlåget. Dette giver det en dyb stivhed, på trods af sin super slanke profil. Husk på, vi taler om en 12. -inch tablet med en tykkelse på blot 6. mm. Endnu en gang er der en vis heft til det, da det vejer omkring 608 gram. Med hensyn til farve, kan det købes klædt i sort, sølv, grøn eller pink, som alle er subtile og har en mat finish. I sidste ende, farven Valget afhænger af regionen.

Ser rundt glas-skur panel, ser vi smalle kanter, og et kamera placeret på toppen, opmuntrende at bruge det i liggende format. For at være ærlig, vil dette være den mest anvendte tilstand på grund af den massive skærmstørrelse. Som vi nævnte, enheden leveres med en S Pen inde i boksen. Ikke overraskende kan du holde det til tabletten både i nogle regioner på bagsiden og på den øverste falsen. Magneter er cool, Arent de?

Af den måde, S Pen fungerer godt med denne maskine. Det tilbyder en anstændig respons, selvom latenstiden synes at være en smule længere end det bedste derude. Og hvis du tilfældigvis få denne tablet, gøre dig selv en tjeneste og slå ridsning lyde, da de er super irriterende.

Her er USB type C 3. stik placeret på højre side. Hvor du kan også se en højttaler grill, som er spejlet på den anden side. Af den måde, kan du indsætte dit SIM-kort i en slot, der er placeret øverst side af tabletten. Dette er også hjemsted for MicroSD-kortlæser.

Display kvalitet

Vi målte en maksimal lysstyrke på 489 nit i midten af ​​skærmen, men det afhænger af indhold. Den Farvetemperatur på en hvid skærm og ved maksimal lysstyrke er 6620K, hvilket er en smule varmere end 6500K optimale for sRGB.

At sikre, at vi er på samme side, vil vi gerne give dig en lille introduktion til sRGB farveskalaen og Adobe RGB. For at starte, theres Uniform CIE 1976 kromaticitetsdiagrammet, der repræsenterer det synlige spektrum af farver med det menneskelige øje, hvilket giver dig en bedre opfattelsen af farveskala dækning og farvenøjagtighed.

Stadig, så har vi inkluderet andre farverum som den berømte DCI-P3 standard, der bruges af filmstudier, såvel som den digitale UHD Rec. 022 standard. Rec. 022 er dog stadig en ting i fremtiden, og det er svært for dagens viser at dække det godt. Weve omfattede også den såkaldte Michael Pointer Gamut, eller Pointers Gamut, som repræsenterer de farver, der naturligt forekommer omkring os hver dag.

Vigtig

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Vi sammenligner de vigtigste forskelle mellem Galaxy Watch 4 og Watch 3. Hvis du er overvejer et køb, skal du læse denne første

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Fra Apple og Samsung til Fitbit og Garmin, theres et ur til ethvert behov og budget. Her er de 11 bedste smartwatches i 2021.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.