RegEx til iPhone Serienummer IMEI

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Vi har samlet IMEI-koder af næsten alle mærker og modeller, herunder Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, vivo, oppo, OnePlus, etc. Du kan finde de seneste IMEI-koder for næsten alle mærker, vil vi holde det opdateret, så vi kan få det nyeste IMEI kode.

se bagsiden af ​​iPhone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Alle iPhones har en unik 15-cifret identifikationsnummer, som er specifik for hver enkelt enhed. Dette kaldes en International Mobile Equipment Identity nummer, eller mere almindeligt kendt som et IMEI-nummer.

Mobile Carriers bruge IMEI for at begrænse eller give adgang til deres netværk. For eksempel en, hvis en iPhone ejer informerer bærer af enheden bliver stjålet, transportøren bruger IMEI nummeret på den stjålne iPhone til blackliste det. Dette forhindrer den stjålne telefon adgang til netværket.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

. Baseret i Tampa, Florida, Danielle Fernandez været at skrive, redigere og illustrerer alle ting teknologi, livsstil og uddannelse siden 1999. Hendes arbejde har optrådt i Tampa Tribune, udearbejdende mor magasin, og en bred vifte af tekniske publikationer, herunder BICSI er "Telekommunikation distributionsmetoder Manual." Fernandez har en bachelorgrad på engelsk fra University of South Florida.

Và thÃg qua BA i viết DAE ° á »> i Ä'à ¢ y, 24hStore sẽ Hae ° á»> ng dẠ«n bạn cách kiếm tra xuẠ¥ t XA »© iPhone thÃg qua chá» ‰ Sá »' IMEI, nó có tha» ƒ giúp bạn tránh Mua phẠ£ jeg hà ng khÃg Ä'úng chẠ¥ t Lae ° á »£ ng.

HAE ° á »> ng dẫna Kia»ƒm tra xuẠ¥ t XA» © iphone cá »± c ka» ³ nhanh chóng

Chá »‰ Sá» ’IMEI Ä'óng má» ™ t vai trò rẠ¥ t quan Trá »ng Ä'á» ’i vá»> i Ngae ° á »i dùng. Va »> Jeg nó có tha» ƒ giúp Ngae ° á »Jeg dùng xác Ä'á»

Chú ½:  Trong Træ ° á »ng há» £ p nếu Sá »' IMEI cá» §a bạn có chá »© aa 00, 80, 81 thì CA © ng A' á »« ng Quan ngại Nha ©. HIA »‡ n nej,  KHI kontrollere nguá» ”n ga» 'c xuẠ¥ t XA »©  iPhone thì gần nhÆ ° hầu hết Ä'á» u Ä'Æ ° á » £ c lắp ráp tại Kina. Chá »‰ lắp ráp mà thÃ'i, phần thiết kế cá» §a iPhone sẽ Ä'Æ ° á »£ c Apple Ä'Ạ£ m Nhia» ‡ m, VA Nha » nG linh Kia »‡ n Quan Trá» ng nhẠ¥ t vẠ«n Ä'Æ ° á» £ c lẠ¥ y tá »«Nha máy nổ i tiếng tại Nháºt.

a i va o chi tiết cách Kia »ƒm tra mà £ Sá» ’IMEI

Ligesom alle andre mobiltelefoner i brug i dag, er din iPhone tildelt en unik, 17-cifret nummer kendt som International Mobile Equipment Identity, eller IMEI. IMEI nummer bruges til at identificere telefonen som en enhed unik for uanset hvilken mobilnetværk du bruger. Sådan ændrer eller sletter dit IMEI-nummer kan gøres ved hjælp af en tredjepart program kaldet ZiPhone. Hvis enheden er stadig under producentens garanti, være advaret at fjerne IMEI-nummeret kan ugyldiggøre garantien.

Trin

Ope er denne side blokeret på grund af potentiel mistænkelig aktivitet ...

Slut din iPhone til computeren ved hjælp af USB-synkroniseringskablet. Hvis iTunes starter automatisk, når du tilslutter din iPhone til computeren, så afslut og tæt programmet iTunes, før du fortsætter.

Trin

Åbn din computers kommandoprompten ved at navigere til "Start" menuen og klikke på "Run" og derefter skrive "cmd", og tryk på knappen "OK". Hvis du bruger en Mac, og åbn derefter "Terminal" ansøgning.

Trin

Kraft din iPhone for at indtaste "recovery mode" ved at holde knappen "Sleep" i toppen af ​​enheden og den vigtigste knap nederst enhed på samme tid, indtil Apple-logoet vises på iPhone-skærmen. Lade gå af knapperne og iPhone vil nu vise et billede af iTunes-logoet og USB-stikket. Hold din iPhone tilsluttet computeren.

Trin

Tryk på tasten "Enter" på tastaturet for at udføre denne kommando, og fjern enhedens IMEI-nummer. Luk ikke kommandoprompten, indtil processen er færdig kører, og telefonen har automatisk genstartet.

Hvordan IMEI og r opbevares?

Okay, så jeg har en baseband EEPROM og NAND fra en ulåst, iCloud fri kost. Baseband og cpu var ødelagt . Jeg har også en iCloud låst, ikke stjålet eller noget, nævn, der virker fint. Så hvis jeg overføre eepromm og NAND til iCloud låste bord, vil det få IMEI fra iCloud gratis en? Her er hvad jeg tror der sker, men jeg kunne være helt forkert.

Den baseband er en anden historie. IMEI enten brændt ind i BB eller krypteret og lagres i BB EEPROM. Alt indhold eller i det mindste følsomme oplysninger i EEPROM er krypteret med en unik nøgle i BB. Der er ingen måde at ændre eller endda udlæsning oplysningerne som alm. BB og BB EEPROM skal være til stede som et matchende sæt, med BB ødelagt der er ingen måde at gøre det arbejde.

Nå .. Du ville ikke være "spilde" en bestyrelse. Fordi donor bord er Apple-id låst. Jeg har stået igennem denne vej selv, og leder efter chips, jeg kan overføre til brædder, der er Apple-id låst. Jeg tror også den bedre metode ville være at købe en EEPROM læser, fjerne NAND, omprogrammere NAND, og ​​få brættet ud som en ny telefon, med ingen data om det overhovedet

disse maskiner kan også fjerne iCloud låse iCloud er SN baseret af æble. Blot at ændre en 0 til et O eller 1 til l værker og fjerner iCloud låse, dog finde min iPhone vil aldrig arbejde igen.

i teorien, dette kan bruges til mobiltelefon ghosting og er blevet brugt af efterretningstjenester i nogen tid. Gør med den information, hvad du vil jeg blot udstationering til undervisningsbrug og til at rådgive at ændre nogen IMEI-nummeret er en forbrydelse, en meget alvorlig en af ​​slagsen.

En af de vigtige ting, du skal vide som ejer af en iPhone er den serielle IMEI nummeret på din iPhone. Grunden til dette er vigtigt, er, at dit IMEI er så nyttige som dit telefonnummer, de er de eneste to serienumre, der kan bruges til at identificere enheden. De fleste mennesker har svært ved at huske deres IMEI-nummer, fordi det indeholder 16 cifre, jeg vil foreslå, at du skriver det ned, så du ikke glemmer, hvis du mister din enhed. At kende dit IMEI-nummer beviser uden tvivl, at du er ejer af telefonen.

IMEI nummer også kaldet International Mobile Station Equipment Identity er et bestemt antal, der har været tilskrives til en bestemt smartphone. GSM selskaber altid bruge dette nummer til at være sikker på, at en Apple-enhed ikke er blevet stjålet eller sortlistet . Der er tre forskellige måder at kontrollere dit IMEI-nummer på din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Den hurtigste måde at kende dit IMEI-nummer på din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus er ved at gøre brug af en tjeneste kode. Alt du skal gøre er at finde din telefon app og dial denne kode på tastaturet: * # 06 #

Du kan også tjekke dit IMEI ved at løfte den originale æske, der fulgte med din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Der vil være en mærkat placeret på bagsiden af ​​kassen med din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus IMEI-nummer dristigt skrevet der.

Den sidste metode til at kende din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus IMEI-nummer er ved at skifte på din enhed. Så snart du kommer til startskærmen, skal du finde Telefonindstillinger og klik på Oplysninger om enhed og vælg status. Her vil du oplysninger om din Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus herunder dit IMEI-nummer.

Hvordan til at spore iPhone med IMEI-nummer? På off chance for, at alle de ovennævnte tip ikke arbejde for dig, den endelige tilbagetrækning er at udnytte din iPhone IMEI-nummer som en tilgang til at opdage din iPhone. Du kan anmode din administration arrangere leverandør hjælp på dette, da de kan udnytte deres enorme system i en celle tårn at følge din iPhone afhænger af dit IMEI-nummer. Hvorom alting er, kan, hvis alle nationer tillader dette. Det er især underlagt din nation ligesom forvaltninger der bliver tilbudt af dit administrationen organisere leverandører.

På denne måde er der du har det en €”tre forskellige måder, hvordan du kan finde din tabte iPhone. Hvis det ikke er for meget besvær orlov os en bemærkning nedenunder på hvad forskellige strategier, som du har brugt til at forsøge at finde din tabte eller mistede iPhone.

Sådan kontrolleres IMEI-nummer i Apple iPhone c

Du kan opdage dette hemmeligt nummer konnotation i Manya forskellige måder. Nogle af dem vil være en rejse gennem fordybningerne af Apples indstillinger, andre vil give nummeret efter at have indtastet den hemmelige kode, og derefter vil andre metoder muliggøre at finde IMEI på den fysiske enhed, dens emballage eller fakturaen.

Sådan finder du iPhone Câ Apples IMEI?

Så fra nu af har du svar på alle problemer som: Â Hvordan får du Apple iPhone 5C IMEI nummer? Sådan får du adgang til Imei Inâ Appleâ iPhone 5C? Sådan kontrolleres IMEI-nummer i Appleâ iPhone 5C? Sådan lokaliseres Imei Info Inâ Appleâ iPhone 5C? Sådan kontrolleres serienummer i Apple iPhone 5C?

Hvad kan du gøre med Apple iPhone C IMEI?

Det er derfor, Imei kan blive brugt til at få detaljeret specifikation af dit håndsæt eller for at komme sammen med den skjulte info om Apple iPhone 5C. Dette specifikke nummer giver dig mulighed for at finde ud af, om Apple iPhone 5C er original og legit. Det er også utroligt Nyttigt, når din enhed er tabt eller stjålet, da det giver dig mulighed for at rapportere det.

Hvad kan jeg kontrollere med IMEI checker? Â

På siden om siden skal du rulle ned lidt, og du vil se enhedens serienummer og IMEI nummer angivet. På enheder med en 6 ³ eller større skærm, vil du se hele IMEI angivet. På enheder med en mindre skærm kan nummeret blive afskåret på højre side, men du kan trykke på det for at se hele nummeret.

Vigtig

Kom mærkelige ubesvaret opkald SMS-beskeder Heres hvordan man undgår den Flubot

Kom mærkelige ubesvaret opkald SMS-beskeder Heres hvordan man undgår den Flubot

TRAI, Telecom Regulatory Authority of India, Indiens regering, Indiens regering, Telecom, Broadcasting, Forbruger, UCC, bredbånd, Spectrum

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Verizon og Inseego annonceret lanceringen af ​​den Inseego 5g MiFi M2100 5G UW mobile hotspot, bygget til at levere blazingfast hastigheder på tværs af Verizons 5G .. erizon 5g hotspot

Inseego 5G MiFi M2000 nu tilgængelig i Schweiz på Swisscoms Landsdækkende 5G netværk

Inseego 5G MiFi M2000 nu tilgængelig i Schweiz på Swisscoms Landsdækkende 5G netværk

MiFiHotspot. 14. 35 curtidas 2 falando sobre isso. Prisvindende teknologi og enheder for tingenes internet. MiFi giver en enkel at bruge ...

Bedste 5G Hotspots i 2021 Verizon, ATT og TMOBILE

Bedste 5G Hotspots i 2021 Verizon, ATT og TMOBILE

5g er ikke kun for telefoner. Det har en lang række usikre til at forbinde alle dele af vores liv. Det udvider sig til bærbare computere, tabletter,

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Den INSEEGO MIFI M2100 5G UW, et 5G mobil hotspot med 4G LTE backup, der leverer en sømløs gigabit-oplevelse.

TypeC USB DataCharger kabel til Verizon Inseego MiFi M2100 5G UW Walmart. om.

TypeC USB DataCharger kabel til Verizon Inseego MiFi M2100 5G UW Walmart. om.

Tryk indhold frigivelse fra Business Wire. AP nyheder personale var ikke involveret i sin skabelse.

INSEEGO SKYUS DS VERIZON CELLULAR MODEM VARTNUMMER FWAS4135

INSEEGO SKYUS DS VERIZON CELLULAR MODEM VARTNUMMER FWAS4135

Du kan forbedre det cellulære signal til dit Verizon-INSEEGO 2100 MIFI hotspot ved hjælp af et signal booster system. Shop Alternativewireless. OM for signal booster systemer til biler, lastbiler, hjemme eller kontor.

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Hent apps og spil på din iPhone eller iPad

Ikke tilfreds med Windows 11s Android offerings Her er hvordan man installere Google Play Butik på Windows 11.

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Sådan Download Apps Ikke tilgængelig i dit land iPhone Android 2022

Lær at arbejde med apps installeret i din Shopify butik.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.