Anmeldelse Apple iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro

Apple iPhone 13 Pro gennemgang second opinion stræben efter perfektion

I de sidste tre uger har jeg været skift mellem iPhone 13 Pro og 13 Pro Max at se om jeg kan afdække flere ting om dem, at jeg ikke i min anmeldelse. Konkret jeg ønskede at finde ud af, hvad batteriets levetid er virkelig gerne i mere typisk dag-til-dag brug og hvis theres noget til de kameraer, jeg kunne have gået glip af i min første afprøvning. Og mens jeg gjorde opdage nogle nye ting, resultaterne i min anmeldelse stadig står, og jeg synes stadig den nye iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er Fantastica telefoner. De må ikke have nogen banebrydende nye funktioner, men de er formentlig bedre end du måske tror.

batteriets levetid er meget bedre

Årets telefoner er tykkere og tungere i vid udstrækning, fordi de har større batterier. Sammenlignet med deres forgængere, iPhone 13 Pros batteri er 11% større mens iPhone 13 Pro Maxs er en hele 18.% større.

Dette svarer til markante forbedringer i den virkelige verden. IPhone 13 Pro kunne mageligt vare 16-timers dag med omkring fire timers skærmen tid med 20-30% af resterende batteri. IPhone 13 Pro Max var endnu mere imponerende. For den samme mængde skærm tid, jeg typisk endte min dag med 40-50% batteri tilbage.

Du skal forsøge virkelig, virkelig hårdt for at forsøge at dræbe iPhone 13 Pro Maxs batteri på en enkelt dag. Som for iPhone 13 Pro, de dage, hvor jeg føler, at jeg kan løbe tør for batterier inden udgangen af ​​dagen, var dem, â jeg havde drevet rundt en masse. Jeg bruger trådløs CarPlay og det stiller en alvorlig belastning på batteriet. Hvis jeg ikke, ville det nemt sidste mig en hel dag.

den vigtigste brede kamera er awesome i svagt lys

Pro iPhones vigtigste bred kamera modtaget betydelige opgraderinger i år. Ikke alene er sensoren større, men det har også en hurtigere f / 1. linse. I min anmeldelse, jeg bemærkede det leveret meget lysere og skarpere billeder, og det er stadig sandt. Men det er først efter optagelse med disse to telefoner i udstrakt grad i de sidste par uger, at jeg kommer til virkelig sætter pris på, hvor meget bedre er det. Det er også doesnt nødt til at stole på sin Night Mode som ofte er en € ”så fremragende som nat-tilstand kan være. Kombinationen af ​​den større sensor, hurtigere objektiv, og sensor-shift billede stabilisering teknologi betyder dens en hel del lettere at tage en flot foto, selv når belysningen isnt ideal.

stoppe skifte mine kameraer

I min anmeldelse, skrev jeg, at dens frustrerende, at Apple fortsætter med at automatisk at skifte kameraer for dig. Dette synes at ske med større hyppighed i år med tele-kamera. Jeg foretrækker at skyde tight og så jeg ofte skyde med tele-kamera.  Jeg bemærkede imidlertid, at når Im tage billeder af ting tættere på mig, ville telefonen ofte ty til de vigtigste brede kamera og anvende en 3x digital zoom. For at være klar, det sker med tidligere iPhones også men resultaterne werent så indlysende, fordi det var at anvende en mindre grad af digital zoom. På 3x, graden af ​​nedbrydning kvalitet er mere tydelig.

Det samme sker, når du forsøger at komme tæt på motivet. Telefonen virker lidt for ivrige efter at vise sin nye makro mode og skifter til sin ultra bred kamera, selv når jeg har ikke overgået den vigtigste brede kameraer mindste fokuseringsafstand. Igen, når den gør det, drop off i billedkvaliteten er umiddelbart mærkbar. Heldigvis har Apple sagt, at en ny indstilling vil blive tilføjet i en softwareopdatering senere på året, der slukker automatisk kamera skift så brugere kan have mere kontrol, når du tager nærbilleder og makrobilleder. Jeg håber, de gør det samme med tele-kamera.

I dont bemærke den mindre hak

Theres ingen opdatering til fremadvendte Ægte Dybde kamera, bortset fra at Apple har været i stand til at gøre det mindre. Derfor signaturen hak, der er kommet til at definere moderne iPhones er nu 20% mindre. 20% lyder som en masse, men medmindre hak var noget, der virkelig generet dig, det er ganske svært at sige, at det er faktisk endnu mindre. Jeg har mistanke om en stor del af dette er fordi Apple has not gjort noget for at det rum, den frigjort. Den ekstra plads tillader ikke disse nye telefoner for at vise noget mere. Id snarere de forbedrer fremadvendte kamera og holdt hakket samme størrelse.

iphone pro max er tung

iPhone 13 Pro Max tilbyder den bedste batteri af enhver iPhone til dato, men manglen på forskelle mellem den og den mere overkommelige iPhone 13 Pro - herunder forfremmelse tech og forbedrede kameraer - gøre det svært at anbefale til de fleste.

Jo mere snævre spørgsmål er, bør en hengiven iOS bruger købe en iPhone 13 Pro? Svaret er en tentativ "ikke endnu." Apple behov for at arbejde nogle softwareproblemer og frigøre to af de mest hyped funktioner i ProRes videooptagelse og Shareplay. Den gode nyhed er, at selve hardwaren præsenterer et solidt fundament, så denne iPhone ejer forbliver håbefuld.

Hvis du er efter den bedste iPhone Apple nogensinde har lavet af en lang vej, så iPhone 13 Pro Max er det - for det meste ned til at have en virkelig langvarig batteri. Youll brug for dybe lommer, både bogstaveligt og billedligt, at eje denne telefon, da dens store og temmelig dyrt - men du er at få et anstændigt beløb for dine penge. Nogle opgraderinger synes temmelig mindre - vi kæmpet for at få en masse fra den nye 120 Hz ProMotion display og Cinematic tilstand vil blive hurtigt glemt - men den lave lys kamera er fremragende, magt ombord overgår enhver telefon på markedet for tunge opgaver og bundne sammen af en sammenhængende brugergrænseflade og app oplevelse. Hvis du vil have en stor iPhone at youll glæde af i år, er dette det.

Gør jeg ønsker det ikke startede på $ 999 til iPhone 13 Pro, $ 1.099 til iPhone 13 Pro Max, og at Apple ville værdiges at omfatte en oplader i kassen? Sure, men virkeligheden er, at var godt ind i en alder af fire-tal flagskibe, og jeg mistænkte nogen køber en Pro telefon kender theyll løn klækkeligt for det privilegium. Mens iPhone 13 sandsynligvis forbliver nok for de fleste, iPhone 13 Pros forbedringer gør det det klare forhåbning valg.

Med hurtigere skærme, fremragende ydeevne og langtidsholdbare batterier, iPhone 13 Pro og Pro Max er fremragende telefoner. Hvis du er på en enhed ældre end en 12 Pro, bør du overveje at opgradere bare for de nye promotion skærme. Selvom kameraerne også fået en bemærkelsesværdig forbedring, Im ikke sikker på de er kommer til at være den største drage. Dens ærligt svært at få øje på forskellen i kvalitet mellem billeder taget af Apples seneste flagskibe.

Lidt bedre gaming performance, en glattere og lysere display, sammen med flere og bedre kameraer: de er alle gyldige grunde til at springe for Pro. Bare vide, at mere end nogensinde før, du får en hel del med de ikke-Pro iPhones. Og hvis det betyder at spare et par hundrede bukke, du kan bruge på de mere vigtige ting i livet, især i disse vanskelige tider, vil jeg sige, det er en sejr.

Pinoy agatag benjung, 9 timer agothis telefon nu mere halter i behandlingen. bedre godt med A21s samsung. Rong, den 13 pro Max præstation er soild, seening i resultater benchmark efter opdateringer, de er ingen forsinkelser eller forsinkelser i fart, så jeg ved ikke, hvad du siger!

. Sean, 16 dec 2022" Jo mere du taler papirkurven om Apple og deres smartphone design, jo mindre jeg pleje moreWell det eneste, der er stor om 13 pro max, var den hele dagen varig batteriets levetid, fremme teknologi med ltpo, soild ydeevne, zippy 5G Cellular flere steder, og avancerede kameraer med makrofunktion!

Anonym, 16 dec 2022> Jo mere du taler papirkurven om Apple og deres smartphone design, jo mindre jeg holder w. moreEnglish er ikke mit primære sprog for, hvad jeg læser, så hvad forventer du! Lol, sikker, men jeg havde aldrig haft problemer med firkantede kanter, det føles præmie til se på, hvilket svarer til det bedre!

John, 15 dec 2022The mere du taler papirkurven om Apple og deres smartphone design, jo mindre jeg ligeglad med, hvad y. mere> Jo mere du taler papirkurven om Apple og deres smartphone design, jo mindre jeg ligeglad med hvad du siger, men uddybe hvad din mening vil være i stedet for negativt at sprede falske informationer!

Så Im bare taler trash om Apple, trods det faktum, at jeg nævner tre andre telefoner Ive købt af deres i min første kommentar, og at jeg har også ejet tre iPads, et AppleTV og en MacBook Pro. Jeg selv bruger en Apple Magic Trackpad på Windows-skrivebordet, fordi de gør det bedste. Men Im bare en Apple hater, ikke? Lol.

Dens ubehageligt at bruge, med de kvadrerede kanter grave i min lillefinger og håndflade. Den 11 Pro Max var perfekt behagelig at bruge, jeg kan sidde og rulle i timevis ingen spørgsmål. Denne 13 Pro Max, jeg føler, at jeg er nødt til at Flyt det i min hånd med få minutters mellemrum, da det bliver distractingly ubehageligt.

LOL. Med andre ord "Kun sige gode ting om dette produkt, ellers vil jeg ikke at høre, hvad du har at sige. Jeg har brug for mit køb at være Valideret ved at læse positive ting om produktet."

Anonym, 15 dec 2022Just fik min 13 Pro Max i går. Performance er stor, den blå farve er rart, men dens ridede. Morethe mere du snakker affald om Apple og deres Smartphone's design, desto mindre er jeg ligeglad med, hvad du siger, men uddybe på, hvad din mening vil være i stedet for at negativt spredes falske informationer!

Ændring af skiftens skyld fører sjældent til håndgribelige forbedringer. Det tager bevidst handling til at lave noget, der virkelig bygger på en solid base og hæver det til nye niveauer. Det kan lyde lidt højt og mægtig til et massemarked forbrugerelektronik mærke til at kræve omhyggeligt håndværk, men hvis det er et firma, der kan hævde at komme tæt på, dets æble.

Sure, skeptikere kan gå så langt som at sige, at æbler minimal indsatsstrategi til trinvist Forbedre iPhone er en trove for at maksimere overskuddet, men jeg er uenig. På trods af at være helt nedsænket i verden af ​​nogle af de bedste Android-telefoner, er det klart selv for mig, at Apple ikke jagter Feature Completionism.

mere af samme design, men det er fint

Jeg vil ikke rehash min kollega røver fremragende iphone 13 pro max review. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har samme design og materialer. Faktisk er det praktisk talt det samme design som sidste år iPhone 12 pro, komplet med skarpe linjer, flade kanter og en ever-så-lidt mindre hak. Flip telefonen over, og du vil også finde et upsized kamerasystem. Når det er sagt, er disse designændringer så minimal i den store ordning, at den gennemsnitlige person sandsynligvis ikke kunne fortælle forskellen mellem iPhone 12 PRO og iPhone 13 pro.

Er det virkelig noget? Det er debatable . Ser ud fra perspektivet af en person, der trækker ind i Android og altid ser frem til det næste store design gennembrud, er iPhone kedelig til en fejl. IPhone 13 er bestemt ikke at fange dit øje, som den cyklopiske kamera bar eller lunefuld Farver af Pixel 6-serien gør. Spørg en hvilken som helst iPhone-bruger, og meninger er måske ikke så hårde.

Personligt, min største takeaway er i, hvordan telefonen bliver en del af dit liv i stedet for at være et tilbehør, der er skrigende for opmærksomhed. For en, på trods af et år gammelt design, er iPhone 13 Pro stadig en meget flot telefon. Den beskedne ser og subtile farver sammen smukt sammen med rustfrit stålskinner, beriget frontglas og safir krystal på kameraerne, som alle kommer sammen for at lave en telefon, der ser professionel, smarte og lidt robust . Der er ikke noget her, at råber ser på mig, hvilket er præcis, hvordan jeg kan lide det.

Mere Pertinent Er det faktum, at et par uger efter brug senere, vil enhver smartphone design miste sin charme, men iPhone 13 proffer Refinements stadig skiller sig ud. Fra klik på volumenknapperne til den uovertruffen haptik, der binder sammen hele brugeroplevelsen, tilføjer de små ting op. Denne opmærksomhed på detaljer er præcis, hvad du betaler en præmie for. Og iPhone 13 pro sjældent, hvis nogensinde springer et slag. Det opnår den slags pasform og færdigniveau, som selv de mest premium android-telefoner ikke altid klarer konsekvent. Der er værdi i det konsekvente high-end design.

Vigtig

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Den næste generation Apple smartphone kommer med bedre kamera funktioner og uden en port til hovedtelefoner

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.