Samsung Galaxy Note9 Samsung Corning Gorilla Glas

Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5g Navy

Mød Galaxy S20 Fe, S20, S20 + og S20 Ultra. Med revolutionerende 8K Video Snap2 Ændring af, hvordan du ikke tager kun video, men fotografering, mens 5g3 ændrer den måde, du deler den. Tilføj i Samsung Knox Security, med et intelligent batteri, kraftig processor og massiv opbevaring â € "og Galaxy S20-serien afslører en helt ny verden til mobil.

Din nuværende browser overholder ikke længere de seneste Sunrise-sikkerhedsforskrifter. I slutningen af ​​2022 vil vores værktøjer og platforme ikke længere være kompatible med denne browser. For mere sikkerhed online og for det bedste min solopgangserfaring, skal du skifte til en mere opdateret browser som Chrome, Â Firefox, Â safari eller kant.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Gød, o Samsung Galaxy S20 FAZ PARTE DA LINHA DE APARELHOS QUE Và £ o TRANSFORMAR O JEITO QUE VOCê FOTOGRAFAY! ELE VEM COM QUATRO Cà ¢ MERAS, SENDO UMA NA PARTE DA FRENDE E Três ATRà ¡¡¡ E UMA DELAS FAZ FOTOS COM ZOOM DE TRINTA VEZES! Demais, nà ©? VEM COMIGO QUE EU TE CONTO QUAL à ©:

Alt du vil gøre alt, hvad du elsker

Dette er telefonen til folk, der vil have det hele. Lavet til den sociale generation, Galaxy S20 Fe 5G forlader kompromitteret. Få en state-of-the-art tredobbelt linse kamera og S20 pro-grade kamera funktioner. En Immersiv 6. "Infinity-O Display, med en Super-Fast 120Hz adaptiv opdateringshastighed og en fingeraftrykskanner på skærmen på skærmen, der holder dine Favoritter Secure. Alle indpakket i seks unikke farver med en Matte-finish.

Vibrerende farver, der passer til din stil

Din telefon forlader næsten aldrig din hånd, så det skal være en sømløs tilføjelse til din stil. Vælg mellem en bred vifte af on-tendens nuancer med en slank matte finish, fra stor og fed til subtil og klassisk.

Immersiv "Full HD + display

Galaxy S20 Fe 5G giver en skarpere end skarp display og en Super-Fast 120Hz adaptiv opdateringshastighed, der gør rulning gennem dine sociale feeds ultra-glat. Med en 6. "FHD + Infinity-O-skærm og bezels, der næppe er lige der, vil dit spil, streaming og videoopkald være langt sjovt.

Snappy Features, Sharper Pictures

Tre kameraer på bagsiden, lad dig få den professionelle, #Nofilter værdigt skud med lethed. 12MP Ultra-Wide-linsen er perfekt til de fulde rammelandskab Snaps og Clear-As-Day Night Mode er ideel til de sene nat-tidlige morgener. Og 32mp front mod kameraet tager krystalklare selfies.

ogc routing pilot sprint ogc

Gå fra mængden til forreste række

Intet kort af utroligt bruger 30x SPACE ZOOM-funktionen en forstørrelse linse, der giver dig mulighed for at zoome lige ind fra den ene side af rummet til den anden uden at ofre enhver billedkvalitet. Mens den helt nye 3x optiske zoom giver dig dine mest nøjagtige og klare nærbilleder endnu.

For natten ugler levende, klare natbilleder

Social Butterflies Har du brug for en kraftfuld enhed og hurtig tilslutning. Galaxy S20 Fe 5gs hele Day1, intelligent batteri er perfekt til dage, der bruges ud. Og ikke mere at vente ved stikkontakten - Super hurtig opladning betyder at du kan magten tilbage op på ingen tid. Og med lynhurtige hastigheder downloade, er du tilsluttet hele tiden.

Livsstil bevis med forsvar-grade sikkerhed

Få ro i sindet med Galaxy S20 FE 5G. Samsung Knox arbejder i baggrunden for at holde alt det, du elsker sikkert. Og en On-Screen fingeraftryksscanner betyder kun du kan få adgang de særlige øjeblikke.

Find den rigtige galakse for dig

Samsung Galaxy S20 er alt youd forvente fra sådan en stor brand og sådan en stor opdatering. 8K video, en tredobbelt bageste kamera, imponerende infinity skærm og en enorm zoom er blot nogle af de funktioner, Samsung Galaxy S20 har at tilbyde. Og fordi var JB youll få top priser og gode tilbud på vores Galaxy S20 sortiment.

Handsken er kastet

Vores liv handler om store mærker, og der arent for mange store mærker, som berører vores liv mere end Samsung. Theres en Samsung enhed eller apparatet for stort set alle rum i huset, og når det kommer til underholdning, theyre en af ​​de førende på området. Alt dette viser, hvor meget Samsung er tillid til, og som vi forventer os meget af deres produkter. Det gode er, at de altid leverer, og de har igen denne gang. Eksperterne siger Samsung S20 telefon rækkevidde er en reel game changer. Og de kunne bare være rigtige.

Tomorrows funktioner i dag

Hvis du troede, magt og design af Samsungs S10 telefon rækkevidde var imponerende, så den nye model, S20, vil blæse dit sind. Og dont selv få os startede på teknologien. Den S20 gør ikke bare har den nyeste teknologi, den er fuld af morgendagens tech.

Den første ting youll varsel om S20, S20 Plus og S20 Ultra er deres design. Kameraet opsætningen er smukt symmetrisk , og ved skrumpende den fysiske størrelse af frontkameraet skærmen-til kroppen forholdet er endnu større. Thats imponerende at se Galaxy Note 10 allerede haft det bedste forhold i branchen. Den nye S20 serien har også en væsentligt større skærmstørrelse. Punktet-niveau Galaxy S20 har en 6. -inch skærm, S20 Plus leveres med en 6. -inch skærm, og skærmen på S20 Ultra er en imponerende 6. inches.

En anden stor design ændring for S20 er fingeraftrykssensoren, hvilket er 17 gange større end den, der anvendes til S10. Ja, thats højre, 17-gange. Det giver dig lidt mere fleksibilitet og gør at sætte fingeren på det rigtige sted en bunke mere instinktiv. Og du kan også sætte den op til at bruge to fingre på samme tid. Det kan være vigtigt, især når det kommer til sikkerhed for bank eller købe ting.

Det ville være en Samsung telefon, hvis vi ikke forvente en bunke af magt, og S20 leverer i en stor måde. Hukommelsen er omkring 30% hurtigere og mere effektiv og med massiv RAM mellem 12GB og 16GB afhængig af model, vil du blive blæst væk med magt i hånden.

Nu er det tech tid, endnu et område, at S20 udfordrer alle andre smartphones på markedet. Lad os starte med kameraet. Den S20 kameraet har en 48MP teleobjektiv, som giver dig 5 gange zoom. Theres også en 48MP vidvinkelobjektiv. Men thats ikke engang den imponerende del. Den S20Ultra kommer med en massiv 108MP vigtigste kamera, hvilket betyder store resultater i svagt lys. Du også plejer nødt til at bekymre sig om at miste opløsningen, når du zoomer. Men det er ikke kun den tech i dag, der skiller sig ud i S20. Dens også fuld af morgendagens teknologi, for at forberede dig til den næste revolution i australske mobiltelefoner. Samt stærke WiFi og den fastholdelse af microSD slot i et par af de S20-modeller, Samsungs nyeste telefon leveres klar til 5G.

Alle S20 telefoner vil være 5G stand, så når der trykkes på knappen i dit område, vil du have adgang til den næste generation af mobil teknologi. 5G vil bringe dig øget hastighed, med downloads af hvor som helst op til 20Gbps. For at give dig en idé om, hvordan det skal sammenlignes med, hvad du har nu, kan 4G tilbyde hastigheder på omkring 75Mbps. Downloade film på få sekunder og dele medier, som du aldrig har før.

Stick med os for stor værdi

Being Australias største hjemmeunderholdning detailhandler, JBs stedet at gå for at få stor værdi på Samsung S20. Vores medarbejdere kan besvare dine spørgsmål og guide dig gennem alle de tech, magt og design fordele ved en S20, og hvordan det kan gavne dig og hvad du gør.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Beskrivelse.

Uanset om du elsker fotografering, spil, surfing, eller bare deling på sociale medier, Samsung Galaxy S20FE er den ideelle telefon til dig. Galaxy S20 FE er designet med den ultimative kombination af S20 innovation og samtidig give dig en telefon, som du kan bruge til at gøre mere af det, du elsker.

Specs.

Bedømmelse: 5 ud af 5 af fra Samsung Galaxy S20 FE - Cloud NavyI er meget tilfreds med denne telefon indtil videre. Den blev købt som en opgradering fra en S4, og er mærkbart tilbyder bedre og batteriets levetid er meget forbedret. En Black Friday særpris forudsat en betydelig besparelse. Jeg holder telefonen i en så jeg ikke bekymret over den 'glastic' tilbage tegnebog sag. Kameraet Billedkvaliteten er god, hvis ikke overdrive digital zoom. De foto filstørrelser synes en smule mindre i forhold til kameraets specs. Jeg finder telefonen lidt tung i min lomme, men det er en stor skærm, som er rart at bruge. Jeg sætter pris på den skærmbeskytter være præ-installeret, så ingen luftbobler at bekymre sig om. Skærmbilledet er lyst og klare selv i stærkt sollys.

Bedømmelse 5 ud af 5 af Carlee P fra god kvalitet! Dette er en ærlig anmeldelse skrevet af en Samsung medarbejder, der har købt dette produkt til et familiemedlem. Mamma elsker hende 20fe, sagde hun "god pris, fantastisk batterilevetid og stor opbevaring. Det indeholder ingen af ​​de apps, du aldrig eller næsten aldrig bruger." Hun elsker det så meget og anbefaler det til dem, der søger en god kvalitet enhed uden den høje pris.

Bedømmelse 5 ud af 5 af Maxine fra anbefalede S20 Felove Galaxy Phones! Denne ene er stor - et stort spring op fra min tidligere S5! Ligesom den større størrelse for video. Ren og frisk grænseflade. Kun problem er ingen Torch Widget for at tilføje til hjemmesiden, men ikke en biggie - let nok til at komme til i øverste bakke. At kunne overføre den gamle telefon til ny telefon ved hjælp af Smart Switch var Awesome.

Bedømmelse 5 ud af 5 af Lisa fra ny Phonevery tilfreds med min nye Samsung-telefon, som var en forudsigende fra mine forældre, der bor i Australien. Min mor gjorde et klik og indsamle ordre og var meget tilfreds med hvor nemt det var.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Ved at fortsætte, er du forpligter til at betale for både enheden og en dataplan for hver måned af din 12, 24 eller for støtteberettigede enheder, 36 måneders betalingsperiode. Hvis du annullerer, skal du udbetale din enhed som en betaling på det tidspunkt, du forlader. Venligst nøje gennemgå dine valg for at sikre, at du er i stand til at opfylde alle betalingsforpligtelser.

Tilføj en plan

Samsung Galaxy S20 Fe repræsenterer en perfekt kombination af ydeevne og bemærkelsesværdigt design. Den leveres med et 12 MP kamera til optegnelser over dine spændende øjeblikke. Den enorme 6. "skærm sikrer en stor oplevelse, mens du ser film, spiller spil eller surfer på nettet. Det har også et hukommelseskortspor, så du kan nyde en masse underholdning.

Kommunikation - Mobildata: GPRS , EDGE, HSPA, LTE-A - WLAN: WI-FI 802. 1 A / B / G / AC / 6, Dual-Band, Wi-Fi Direct, Hotspot - Bluetooth: 5., A2DP, LE - GPS: A -GPS, GLONASS, BDS, GALILEO - NFC - USB: USB type-C, USB on-the-go

Dit bundle indeholder

64 MP kameraet med Ultra Bright Night, Space Zoom og Single Take Ai1 tager den bedste pix til enhver tid. Infinity-O-displayet giver mulighed for biogkvalitetsvisning. Og intelligent hele dagen batteri4 giver dig mulighed for at bruge det ikke-stop. Velkommen til den fantastiske oplevelse af Samsung Galaxy S20.

Vigtig

Verizon Rolls Out Samsung Galaxy S21 Screen Refresh Rate Issue Fix med New Android 12 One UI 4. Opdater Sammy Fans

Verizon Rolls Out Samsung Galaxy S21 Screen Refresh Rate Issue Fix med New Android 12 One UI 4. Opdater Sammy Fans

Bloatware, det er Scourge of Android Market, så hvad Android-telefon eller telefoner har den mindste mængde Bloatware, som lader undersøge

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Pris i Indien, Specifikationer, Egenskaber, Farver, Brugernes bedømmelse Gizbot

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Pris i Indien, Specifikationer, Egenskaber, Farver, Brugernes bedømmelse Gizbot

Samsung Galaxy 20 telefoner var uden tvivl utrolig telefoner. Men for mange brugere, det føltes som selskabet havde skubbet prisen på dette flagskib telefon en anelse for højt.

Alt du behøver at vide om den nye Samsung Galaxy S21

Alt du behøver at vide om den nye Samsung Galaxy S21

Galaxy S21, S21 Plus, og S21 Ultra vil komme med nye chips og eventuelt støtte til en stylus ligesom Samsungs Galaxy Notes.

Samsung Galaxy S21 Gennemgå styrke i værdi

Samsung Galaxy S21 Gennemgå styrke i værdi

Samsungs Galaxy S21 leveres ikke med nogen mushave nye funktioner, men det er en solid Android-telefon til en meget mere overkommelig pris.

Samsung Galaxy S4 Active USB-drivere Hent Samsung USB-drivere

Samsung Galaxy S4 Active USB-drivere Hent Samsung USB-drivere

Hent Samsung Kies til Galaxy S4 og prøv det nu ...

Samsung Galaxy S7 Edge Software Fix Service til Smartphones Tablets Repair Chimp

Samsung Galaxy S7 Edge Software Fix Service til Smartphones Tablets Repair Chimp

Heres Sådan repareres Samsung Software via softwareopgraderingsassistenten, hvis en over Air Update mislykkedes.

Samsung Galaxy S7 og S7 kant får ny sikkerhedsopdatering, fire år efter lanceringen

Samsung Galaxy S7 og S7 kant får ny sikkerhedsopdatering, fire år efter lanceringen

Selvom Galaxy S7 har eksisteret i mere end fire år, er det nu modtager en softwareopdatering. Samsung giver mere sikkerhed.

TMobiles Galaxy S7 og S7 kant får nu sikkerheden opdateringen fra november

TMobiles Galaxy S7 og S7 kant får nu sikkerheden opdateringen fra november

Du kan downloade nyeste flash fil og flash-værktøjer til Samsung Galaxy S7 Edge mobiltelefonen. Oprindelig bestand ROM eller Firmware til rådighed gratis.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vis Secifications af Samsung Galaxy S7 Edge SMG935F Mobile og Hent Android Oreo 8.. Firmware

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.