Samsung Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21 Plus 128 GB, 8 GB RAM, Phantom Violet, Smartphone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21 Plus er endelig blevet lanceret med 5G. Både flagskib enheder deler de fleste af de specifikationer og funktioner. Prisen på Samsung Galaxy S21 starter fra Rs 69.999 i Indien. Fra 15. januar kan forbrugerne forudbestille alle tre varianter a € ”Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 + og Galaxy S21 i Indien.

Dem forudbestilling enhederne vil få gratis Samsung Galaxy Smart Tag og Samsung E-Shop voucher på op til Rs 10.000. Det vil være tilgængelige via Samsungs eksklusive butikker og detailbutikker og på Samsung. about og førende online-portaler. Salget af Samsung Galaxy S21-serien finder sted i Indien i januar 29. Heres et detaljeret kig på specs af standard og Plus versioner.

Design, skærm

Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21 + tilbyder et lignende design. De har en Infinity-O Display design med næsten nul kanter, svarende til Galaxy Note 20-serien. Enhederne er udstyret med en in-screen fingeraftryks sensor til biometrisk autentificering og er IP68 vurderet. På bagsiden er der et tredobbelt kamera setup inde i en unikt designet model. Samsung kun at tilbyde S Pen med Samsung Galaxy S21 Ultra.

Processor, software

Både flagskib smartphones trække strøm fra en 2. GHz octa-core Samsung Exynos 2100 processor. Flagskibet chipset har 3 kerner clocket ved 2. GHz, 4 kerner klokket ved 2. GHz og 1 kerner clocket på 2. GHz. Virksomheden tilbyder både enhederne med Snapdragon 888-processor i USA. Samsung Galaxy S21-serien leveres med Android 11 ud af æsken med One UI 3. ovenpå.

Kameraer.

Der er også en 12MP sekundær Vidvinkel kameraets sensor med en f / 2. Åbning og en pixelstørrelse på 1. -Micron. Opsætningen består også af en 12MP ultra vidvinkel kamera med en f / 1. Åbning og en pixelstørrelse på 1. -Micron. På forsiden er der et 10-megapixel kamera med en f / 2. Åbning og en pixelstørrelse på 1. 2-mikron.

Batteri, tilslutningsmuligheder

den almindelige version sport en 4,000mAh batteri, mens Samsung Galaxy S21 Plus smartphone er udstyret med en 4,800mAh batteri. Begge telefoner tilbyder support til 25W kablet opladning samt trådløs opladning. Desværre vil detail kasser af Galaxy S21 serien kun omfatter en USB-C til USB-C-kabel sammen med et SIM-udslyngning værktøj. Samsung isnt tilbyde en oplader i kassen.

Tilslutningsmuligheder af håndsæt omfatter 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5., NFC og mere. Du kan også bruge en elektronisk SIM med Galaxy S21 5G og S21 + 5G. Sensorer ombord inkluderer Accelerometer, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetisk sensor, Hall-sensor, Proximity sensor, Ambient Light Sensor og mere.

Samsung Galaxy S, Galaxy S + pris i Indien, farver

Samsung Galaxy S21 pris i Indien starter fra Rs 69.999, hvilket er prisen for 8GB RAM + 128GB lagerplads model. Der er også en 8GB RAM + 256GB opbevaringskonfiguration, som er prissat på Rs 73,999. Det vil være tilgængelige for køb i Phantom Grey, Phantom Hvid, Phantom Violet, Phantom Pink farvemuligheder.

Samsung Galaxy S21 +, på den anden side, er prissat på Rs 81,999 i Indien. Til samme pris, vil Samsung være sælger 8GB RAM + 128GB lagerplads variant. Den 8GB RAM + 256GB lagerplads model er prissat på Rs 85,999. Enheden vil blive solgt i Phantom Black, Phantom Sølv, og Phantom Violet farvemuligheder.

Samsung Galaxy S ultra får dig det bedste, men kan det samme siges om Galaxy S plus? Lad os finde ud af det

Forretning Standard har altid stræbt hårdt for at give up-to-date information og kommentarer om udviklingen, der er af interesse for dig, og har bredere politisk og økonomisk implikationer for landet og verden. Din opmuntring og konstant feedback på hvordan man kan forbedre vores tilbud har kun gjort vores beslutsomhed og vilje til disse idealer stærkere. Selv under disse vanskelige tider udspringer af Covid-19, vi fortsætter med at forblive forpligtet til at holde dig informeret og opdateret med troværdige nyheder, autoritativ synspunkter og spids kommentar til aktuelle emner af relevans. Vi har dog en anmodning.

Alle kløgt

IPhone 13 Pro er en intelligent bæst af en smartphone. Denne iPhone har den hurtigste processor af enhver håndsæt sammen med en strålende kamera opsætning. Når parret med ekstra funktioner som MagSafe og FaceID, har du fået en imponerende combo af kløgt og bekvemmelighed.

Pros.

Når det kommer til den 'mellemste barn' af flagskib Android-smartphones, Samsung Galaxy S21 + er en af ​​de største. Hvis du mener, at større er bedre, så vil du elske den større skærm, større batteri, og større RAM kapacitet af denne model. Kast i de fantastiske digitale zoom funktioner, og iPhone 13 Pro har en reel udfordrer til at gå op imod.

Pros.

Apples Pro linje og Samsungs Plus modeller har altid været i samme klasse, men hver ny generation forsøg på at overgå den anden. Samsungs frigivelse af Galaxy S21 i 2022 bestemt syntes at udkonkurrere den nyeste iPhone på det tidspunkt, iPhone 12 Pro. Nu, Apple ser ud til at være at trække fremad igen med udgivelsen af ​​iPhone 13 Pro, som nu har en højere opdateringshastighed, hurtigere processor og større lagerkapacitet. Giver det det bedre, selv om? Tjek de faktiske forhold og bestemme selv.

Iphone pro vs Galaxy S +: pris

Som det normalt er tilfældet, iPhone 13 Pro og Galaxy S21 + går til samme basispris på $ 1.000. Hvis du tilføjer lagerkapacitet, vil prisen gå op selvfølgelig. Da S21 + kun tilbyder et maksimum på 256GB lagerplads i forhold til en fuld 1TB på 13 Pro, den dyreste model af Galaxy S21 + er kun $ 1.050, men top-tier iPhone 13 Pro er en kæmpestor $ 1.499. Hvis du er OK med baseline-modellen, men disse to håndsæt gå til nøjagtig samme pris.

Iphone pro vs Galaxy S +: vigtigste forskelle

Du kan se, at Galaxy 21+ udseende til at være den større smartphone, når det kommer til fysisk størrelse, skærmstørrelse, batteri og RAM. På den anden side, iPhone 13 Pro har nogle bedre funktioner, der ikke kan ignoreres, ligesom højere storage tilbud, en keramisk skjold skærm, og MagSafe. Det er svært at sige, hvilke funktioner der er vigtigere bare på deres ansigt, så lad os grave dybere.

Iphone pro vs galaxy s + design: styrke versus størrelse

Hvis du taler om fysiske udseende, skønhed er i øjet af beskueren. Nogle vil måske foretrække den blanke, flade rustfrit stål kanter, at grænsen iPhone 13 Pro, mens andre kan lide den strømlinet bezeled udseende af Galaxy 21+. Begge har attraktive metalliske detaljer, kig gennem glasset bygge, og begge har et godt udvalg af standard eller lyse farver at vælge imellem. Galaxy S21 + kan have en fordel her, da det kommer i sjov pink og lilla colorways , selvom at Sierra Blå iPhone er helt temmelig også.

Tale af build, kan vi ikke udelade hvordan iPhone 13 Pro keramiske skjold er den hårdeste smartphone skærm der er, når det kommer til revner og brud. Når det er sagt, Samsungs Gorilla Glass Victus er mere modstandsdygtigt over for ridser end det keramiske skjold, som også er en fordel. For ren holdbarhed imidlertid vinder keramisk skjold.

Når det kommer til skærme, Galaxy S21 + 's er klart større på 6. inches, selv om det ikke faktisk har en højere opløsning. Den S21 + 's skærm ser endnu bedre selv da det ikke har en sort hak til at tage væk fra sit slanke design. Den sorte hak er altid en lille gene med iPhone, men den FaceID gør det hele værd.

Iphone pro vs Galaxy S + kamera: kløgt versus zoom

IPhone 13 Pro kamera viser klare fremskridt i forhold til tidligere modeller med endnu mere smarte funktioner at vælge imellem. Denne model tilbyder nu 3x optisk zoom, i modsætning til 2X i iPhone 12 Pro. Det har også forbedret nat mode og en ny funktion kaldet fotografiske stilarter, der giver mulighed for at gemme dine foretrukne forudindstillinger til at tage bedre billeder i henhold til dine egne præferencer. Til video, de 13 Pro også byder på en ny filmisk tilstand, der ændrer fokus automatisk i forhold til skiftende emner i rammen.

Mens Samsung Galaxy S21 + ikke har det samme niveau af beregningsmæssige fotografering og videography som iPhone 13 Pro, det har en fremragende kamera system af sin egen. Den tredobbelte linse indfanger levende farver, passende nat-mode skud, og utrolig 64MP opløsning. Det høje opløsning er det, der gør det muligt for Galaxy til at tilbyde 3X hybrid optisk zoom og 30X digital zoom. Selvom den digitale zoom vil resultere i et tab af kvalitet, er det absolut bedre end iPhone 10X digital zoom.

Det bærer nævner, at galaksen S21 + tilbyder 8k video, selvom de resulterende filstørrelser vil være besværlig , for at sige mildt. Dette kamera tilbyder også nogle stabiliserings-, belysnings- og redigeringsfunktioner. IPhone 13 pro, på den anden side, skyder 4K video med noget bedre belysning og redigeringsfunktioner. Når du parrer det med den nye filmtilstand, vinder iPhone sandsynligvis på videografi.

iPhone Pro vs Galaxy S + Performance: Processor versus batteri

Apples 2022 iOS-processor, A15 Bionic, er en innovation vidunder, og scorer hurtigere og mere effektiv overordnet end Snapdragon 888, der bruges af Samsung. Når det kommer til grundlæggende behandlingshastighed, trækker iPhone 13 Pro forud for Galaxy S21 +, men det er ikke hele historien. Da galaksen har mere ram, er de stadig lige. Det er usandsynligt, at du ville bemærke nogen forskel mellem de to, når de udfører daglige processer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Samsungs Seneste flagskib â € "Galaxy S21-serien har lanceret med et bang. Faldende i Midway er Samsung Galaxy S21 Plus, som har en større skærm end basismodellen og sidder imellem ultra. Samsung har udviklet et unikt design til Samsung Galaxy S21 Plus, som kommer i en all-glas krop, der er beskyttet af Gorilla Glass Victus og IP68 beskyttelse. Den nye smartphone flaunts en 6. -Inch dynamisk AMOLED 2X-skærm med en 2000Hz opdateringshastighed, HDR10 + og 1080 x 2400 pixel opløsning, Præsentation af en glat og fordybende visuel oplevelse.

Nøglespecifikationer

Gå aldrig glip af det perfekte skud igen. Mød Galaxy S21 5G og S21 + 5G. Designet til Revolutioner Video og fotografering, med ud over film 8k-opløsning, så du kan snappe episke billeder lige ud af video. Det har det hele i to størrelser: 64MP, vores hurtigste chip og et massivt dagsbatteri. Ting har lige episk.

lavet til at vende hoveder

Galaxy S21 er det eneste indlysende valg for en person, der ønsker at bruge mindre eller foretrækker en mindre telefon. Et spring op til galaksen S21 Plus tjener dig, Samsung-byggekvaliteten var vant til. Det har en ordentlig glas tilbage, såvel som en meget større skærm.

Kun galaksen S21 Ultra har Samsungs nyeste og største teknologi. Dette omfatter et utroligt zoomkamera, meget højere skærmopløsning og en smuk buet front, der minimerer mængden af ​​synlig skærmgrænse.

For at læse mere på Samsung Galaxy Devices, kan du prøve vores Samsung Galaxy S21 Ultra Review og Samsung Galaxy Tab S7 anmeldelse. Eller gå til vores liste over Samsung Galaxy-telefoner med priser for at se alle dine muligheder.

Samsung Galaxy S vs Plus vs Ultra: Nøgleforskelle med et overblik

Der er dog nogle andre ændringer indeni. Galaxy S21 og S21 Plus har 8 GB RAM, mens ultra har mindst 12 GB RAM. Mere ram lader flere apps forblive parkeret i baggrunden, selv om vi ikke finder forskellen alt det indlysende dag-til-dag.

Samsung Galaxy S vs Plus Vs Ultra: Pris

Galaxy S21 har det mindste batteri, 4000mAh og har tendens til at vare den korteste tid mellem afgifter. Det er normalt en hel dag, men tunge brugere bør sandsynligvis overveje trinet op til Galaxy S21 Plus.

Vigtig

Sådan opdaterer Samsung S7 Edge Software

Sådan opdaterer Samsung S7 Edge Software

Find Galaxy S7 Edge seneste nyheder, videoer Billeder på Galaxy S7 Edge og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. Om. Udforsk mere om Galaxy S7 Edge.

Opdatering Tilbage til kvartalsopdateringsplan Samsung Galaxy S7 og S7 Edge Mister kvartalsvise sikkerhedsopdateringer

Opdatering Tilbage til kvartalsopdateringsplan Samsung Galaxy S7 og S7 Edge Mister kvartalsvise sikkerhedsopdateringer

Find Galaxy S7 EDGE Seneste nyheder, videoer billeder på Galaxy S7 Edge og se seneste opdateringer, nyheder, information fra NDTV. Om. Udforsk mere på Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Samsung Galaxy S7 Edge FRP Bypass 2021 Youtube opdatering Fix 100 Uden Flash ved waqas mobil for GSM

Hvis du ikke ved, hvordan du løser app problemstillinger på en Samsung Galaxy S7 enhed, læse denne fejlfindingsvejledning, så du vil blive vejledt i overensstemmelse hermed.

Samsung Galaxy S7 Og S7 Edge Lag Løsning

Samsung Galaxy S7 Og S7 Edge Lag Løsning

En opdatering til Samsungs Galaxy S7 Edge, der vil tage fat på problemer med enheder berøringsskærmen siges at komme i denne uge.

Hvad er Samsung Galaxy S7 Aktiv SIM-kort Størrelse RUSTYNI. OM

Hvad er Samsung Galaxy S7 Aktiv SIM-kort Størrelse RUSTYNI. OM

Dette Galaxy Note 10 SIM-kort vejledning forklares korrekt SIM-kort størrelse til note 10, dualSIM vs singleSIM, ved hjælp af SIM-kort bakke, tilføje og administrere SIM-kort.

Watch WCNC Charlotte OnDemand

Watch WCNC Charlotte OnDemand

Galaxy S8 er et fint telefon, men dens for dyrt at være en værdig køb i slutningen af ​​2019. Hvis du er kommer til at tilbringe 350 på en Galaxy S8, youre langt bedre stillet bruge lidt ekstra og få den latestgeneration Galaxy S9 i stedet.

Samsung Galaxy S8 Benchmarks Geekbench Browser

Samsung Galaxy S8 Benchmarks Geekbench Browser

Samsung Galaxy S8 SMG950U, Touch, farve Super AMOLED 1440 x 2960 px 5. 0, LiIon 3000 mAh, Snapdragon 835 8998

Samsung Galaxy S8 Review

Samsung Galaxy S8 Review

Bortset fra en meget høj pris og biometriske problemer, galaksen S8 i en triumferende blanding af tech og design

Galaxy S9 vs Galaxy S8 Hvad er forskellen

Galaxy S9 vs Galaxy S8 Hvad er forskellen

UK Brugte Samsung Galaxy S8 plus pris i Ikeja Computer Village, Lagos. Android smartphone enheder til en billig sats i Lagos.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.