Samsung Galaxy Tab S7 Plus Pris i Indien 2021 og specifikationer

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

På forudbestilling Galaxy Tab S7, ville man få tastatur cover til en særlig pris på Rs 5.999, siger virksomheden i en erklæring. De, der forudbestille Galaxy Tab S7 + vil få tastaturet dækning til en speciel pris af Rs 7.999 efter en rabat på R'er 10.000 om MRP og hæve penge op til Rs 6.000 om HDFC kredit-og betalingskort.

Potentielle forbrugere af Galaxy Tab S7 og S7 + kan også benytte en særlig rabat på 22 procent på køb af Microsoft 365 Familie oprindeligt prissat på Rs 5,299. Microsoft 365 er produktiviteten suite tilbydes af Microsoft, som vedrører generelt cloud storage, avanceret sikkerhed og adgang til premium Microsoft-programmer.

Samsung Galaxy Tab S7 er udstyret med en 11-tommer LTPS TFT WQXGA LCD-skærm med 2.560 x 1600 pixel opløsning og 120 Hz opdateringshastighed. Fanen er drevet af Snapdragon 865+ SoC, kombineret med Adreno 650 GPU, 6GB RAM, og 128 GB intern hukommelse. Samsung Galaxy Tab S7 + idræt en 12. -inch WQXGA + Super AMOLED skærm med 2.800 x 1.752 pixel opløsning, 120 Hz opdateringshastighed, og en in-screen fingeraftrykssensoren.

Et andet skridt

Under en udpakket begivenhed, der fremhævede annonceringen af ​​fem centrale nye enheder, didnt Tab Galaxy S7 få et væld af kærlighed. Forståeligt, måske. Det gør ikke helt har stjerne magt Bemærk linje, ligesom det heller ikke har det nye i en ny foldbar eller Bluetooth øretelefoner. Tabletter generelt bare Arent spændende, som de engang var.

Men Samsungs fortsatte med at sætte væk. Virksomheden gør en masse af tabletter. Thats bare slags sine ting. Hvorfor lave en, når du kan lave et dusin, hver med forskellige prisklasser og målgrupper? Dens Galaxy Tab linje, men thats altid været den ene for at se, hvilket giver en præmie skifer oplevelse designet til at supplere sine Galaxy håndsæt.

I virkeligheden, i en verden, hvor Android tabletter er stort set realm af budgettet enheder, Samsung er fortsat en af ​​de få derude stadig fremstilling af en enhed, der kan gå head-to-head med iPad. Den nyeste model bringer en række af de vigtigste funktioner, selv om den største af alle isnt rådighed på Tab S7 + gennemgang enhed virksomheden sendes sammen.

Enheden vil være blandt de første tabletter til at modtage 5G-forbindelse. Pris og tilgængelighed er stadig kommende på, at SKU, men ærligt, jeg dont forestille et ton af mennesker vil være krævende cellulære konnektivitet på deres tablets, så længe så mange mennesker fortsat arbejder hjemmefra. Når rejse endelig starter op igen, kan der være en anden historie.

Når det er sagt, modellen Samsung sendes sammen lige efter den udpakkede begivenhed er et dyr. Dens specced-up version af Tab S7 +, som starter ved $ 849. Jo højere niveau bump RAM op fra 6 GB til 8 GB og opbevaring fra 128 GB til 256 GB. Tilføj i blødning Snapdragon 865+, og du har fået en yderst stand maskine på dine hænder her.

Designet matcher premium specs. Borte er den plasticky design af tidlige modeller, handles op til et slankt og robust glas og aluminium design. Dens en tablet, der ser ud og føles som præmie som sin pris indikerer. Dens lidt tung, om der på 1. 6 pounds for 12. -inch model, versus 1. 1 pounds for 12. -inch IPAD Pro. Sandheden om disse enheder er theyre ikke længere designet til at blive holdt op over dit ansigt, som du ligger i sengen.

De er selvfølgelig beregnet til at blive ægte multitasking arbejde / spille maskiner. Jeg bør bemærke, at Im skriver dette som en person, der fortsætter med at bruge en bærbar computer til alle hans arbejde, men jeg kan helt sikkert sætte pris på de fremskridt, den kategori har gjort i de seneste år. Jeg ved også en håndfuld mennesker whoa har mest held handles i deres arbejde maskiner til en tablet, det være sig en Android-enhed, Surface eller iPad.

En tabletter værd som et værk maskine er naturligvis kun så god som sin sag â €”en erklæring du kan ikke med rimelighed gøre om de fleste produkter. Sammen med selve enheden, Samsung har opgraderet tilfældet i et par nice måder. Den maskinskrivning erfaring gør ikke helt matcher en hengiven laptop tastatur, men dens blevet temmelig godt raffineret. Tasterne har en anstændig mængde af rejse og et godt forår til en bærbar dække. Læderet tilfælde løsner også i to stykker, så kan anvendes ryggen som stander, uden tastatur til stede. Selvfølgelig er trade-off for denne slags tilfælde er det faktum, at det virkelig cant bruges på dem, skød uden tingene falder og stykker løsgøre.

Points, også for en smuk OLED-skærm med en 120 Hz opdateringshastighed. Afhængigt af hvad du leder at gøre med det, skal du måske skifte, at for at spare på batteriet. Begge modeller er temmelig fast på den front, med 8.000 og 10.900 mAh, henholdsvis, men 5G modeller vil uden tvivl tage et hit.

Samsung er virkelig presser DeX hårdt â €”endnu sværere end det har i fortiden. Du kan indstille den til automatisk at udløse skrivebordet tilnærmelse , når du tilslutter tastaturet. Interfacet er et forsøg på at tilnærme noget beslægtet med den Windows-skrivebordet oplevelse, men en række apps stadig dont støtte grænsefladen og samlede det stadig føles klodset. Det er nemt at ekstrapolere lidt og forestille sig, hvordan det vil forbedre ting som multitasking, men det gør ikke lyst til dens temmelig hele vejen der.

Samsung Galaxy Tab s plus wi-fi

Tilslutningsmuligheder på Samsung Galaxy Tab S7 + omfatter USB type C, Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac, og GPS. Sensorer på tabletten omfatter accelerometer, lyssensor, gyroskop, og kompas / magnetometer .

Nøglefunktioner af Galaxy Tab s | Tab S +.

Hos 120Hz, dette tabletter lydhør skærm øjeblikkeligt reagerer på hvad der på skærmen. Det intelligent justerer opdateringshastigheden baseret på dit indhold og hjælper dig spare på batteriet, mens du ser eller rulle.

Filmisk oplevelse

Oplev filmisk visning i dine hænder med 11 Tab S7 og 12. Tab S7 +. Med en kant-til-kant skærm og skærm sAMOLEDTM, farverne er mere levende og grafik er mere immersiveâ €”perfekt til at nyde film, spille spil, og at foretage videoopkald. Quad-højttalere tunet af AKG® forsyning Dolby Atmos surround sound og ophøje lyd til nye højder.

Hyperfast processor

Den Snapdragon 865 Plus Mobile Platform er en gennembrud i regnekraft. Ekstremt hurtig og kraftfuld, kan denne intelligente chipsæt køre intense spil eller let multitaskâ €”alle med minimal forsinkelse. Udnyt sin magt som du har brug for.

Værelse til alt

Øg produktiviteten med den nydesignede S Pen, nu med lavere 9ms latenstid. Brug den som en fjernbetjening til at springe dias, spille videoer eller tage billeder med et tryk på en knap. Altid opladet og knyttet til din tablet, med et greb designet til at forbedre komforten til udvidet brug, dette best-in-class, intelligent værktøj fungerer som en forlængelse af din egen hånd.

Oplad hurtigt strøm i timevis

Outlast din længste to-do liste med en strømbesparende batteri. Arbejde, streame, videoopkald, og spil i timevis på en enkelt opladning, og komme tilbage til fuld kapacitet med den hurtige opladning USB-C-port. Timers magt pakket ind i en enhed, du kan tage med overalt.

Tag billeder, videoer og mere med fantastisk lysstyrke og klarhed med den brede 13 MP og ultrabrede 5MP dobbelte kameraer. Brug 8MP fremadvendte kamera til video chat med venner eller samarbejde med kolleger.

Ændre den måde, du spillet

Bring konsolspil til overalt en Wi-Fi-forbindelse er tilgængelig med en medrivende skærm, fantastisk grafik, og Bluetooth-controlleren. Styringen sælges separat. Hvis du er på xCloud, får mere end 90 + Xbox favoritter streaming direkte til din tablet.

Generelt

Samsung har opført en ny Phantom Navy farve skygge for sin high-end Galaxy Tab S7 og S7 + tabletter. Den nye farve variant er i øjeblikket tilgængelig på selskabets tyske hjemmeside. Separat, fupmager Roland Quandt har afsløret, at Galaxy Tab S7 + model vil snart få en ny 512GB lagerplads variant. Til tilbagekaldelse, blev Galaxy Tab S7-serien annonceret i august sidste år.

Samsung Galaxy Tab s og s +: et overblik

Galaxy Tab S7 og S7 + er drevet af en octa-core Snapdragon 865+ chipset, parret med op til 8 GB RAM og op til 256 GB af udvides opbevaring. De tidligere huse et 8,000mAh batteri, mens sidstnævnte packs en 10,090mAh batteri. Tabletterne kommer med quad-højttalere, S Pen, og tilbyde støtte til Wi-Fi 6, Bluetooth 5., et stik til hovedtelefoner og en type C-port.

Prissætning og tilgængelighed

Samsung fremvist to nye tabletter på sit Galaxy Unpacked event tidligere på måned-Galaxy Tab S7 og Tab S7 +. Med 120Hz skærme, disse nye tabletter fra Samsung er den mest kraftfulde og avancerede dem på markedet. De er også virksomhedens svar på Apples iPad Pro serien og kommer med deres egen S-pen så godt, at man kan smække på ryggen ved hjælp af magneter. Det er stort set ligesom fanen S6 fra sidste år kun mere raffineret og med slankere bezels.

Samsung har nu lanceret de to tabletter i Indien, der starter ved Rs 55,999 for Wi-Fi-varianten med 128 GB lagerplads og på Rs 63.999 for LTE-varianten. Samsung Galaxy Tab S7 + er prissat til Rs 79.999 for LTE-varianten med 128 GB lagerplads. Tastaturdækslet til tabletterne koster Rs 15.999 og Rs 17.9999. Kunderne vil være i stand til at købe Wi-Fi-modellen af ​​Galaxy Tab S7 gennem Reliance Retail og Samsung Shop. LTE Variants of Tab S7 og Tab S7 + vil være tilgængelig via Samsung Shop, Amazon, Flipkart, og vælg detailforretninger. Forbestilling starter i dag, 26. august, og det vil lade kunderne få rabat på tastaturbetræk. Kunder forudbestilling Galaxy-fanen S7 eller fanen S7 + kan få tastaturbetrækket, der kan købes med en rabat på Rs 10.000. Der er også en ekstra cashback på op til Rs 5.000 på fanen S7 tastaturbetræk eller Rs 6.000 på fanen S7 + tastaturdæksel ved hjælp af HDFC kredit- og betalingskort.

Både fanen S7 og Tab S7 + har 120Hz HDR10 + paneler. Mens den større har en 12. -Inch-indsamlet panel, der tilbyder en WQXGA + 2800 x 1752 pixel opløsning, leveres den mindre en 11-tommers LTPS TFT-panel med en WQXGA 2560 x 1600 pixels opløsning. De er drevet af Qualcomms Snapdragon 865+ processor, der giver præstationssaften, og du kan få tabletterne med op til 8 GB RAM og 256 GB lagerplads med mulighed for at tilføje et microSD-kort.

Batterierne er bedømt til 8.000mAh på fanen S7 + og en massiv 10.090mAh på den større tablet. Du får også 45W hurtig opladning på disse. Hvis du er interesseret i kameraer på en tablet, leveres begge med en 13-megapixel primær sensor med en f / 2. linse og en 5-megapixel sekundær sensor med en f / 2. Ultra-wide-vinkel linse på bagsiden. På forsiden får du et 8 megapixel kamera med en f / 2. objektiv til fremstilling af videoopkald. Du får også det valgfrie todelt tastaturtilbehør, der siges at blive forbedret for bedre typing og produktivitet. Forbrugerne vil blive givet tre farve muligheder - mystisk sort, mystisk bronze og mystiske sølv.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung Galaxy Tab S7 + 5G Specifikation, Anmeldelse og pris i Nigeria, Kenya, Ghana, Egypten, Elfenbenskysten, Tanzania, Kamerun, Uganda, Marokko, Algeriet, Senegal, Tunesien, Pakistan, Indien, Bangladesh, Tunesien, Pakistan, Indien, Bangladesh

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Fra Apple og Samsung til Fitbit og Garmin, theres et ur til ethvert behov og budget. Her er de 11 bedste smartwatches i 2021.

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Watch 3 pris i Malaysia starter fra RM 849. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Watch 3 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelse

Hvad er forskellen mellem Samsung Galaxy Watch 3 og Garmin Swim 2 Find ud af, hvilket er bedre og deres overordnede præstation i SmartWatch-rangeringen.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Mystic Silver BT SMR850NZSAXAR Walmart.com

Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3 er her endelig, men er de vandtætte

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 3 bringer tilbage roterende falsen plus et par andre tricks lige til dit håndled.

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung udvidet sin bærbare lineup med lanceringen af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy 4 Classic på sit Galaxy Unpacked event 2021. Det vigtigste fokus i t

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.