Samsung Galaxy Watch 3 45mm, GPS Bluetooth, Smart ur med Advanced Health overvågning, Fitness Tracking, og varige Batteri Mystic Black

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Uret, der holder øje med dig. Galaxy Watch3 mejetærskerne smartphone-niveau produktivitet og førende sundhedsteknologi i en præmie og klassiske enhed. Vores mest avancerede Galaxy ur endnu, Galaxy Watch3 hjælper dig ubesværet styre dit liv og helbred â €”at sætte dit velvære i dine hænder.

Den eneste SmartWatch med præcision roterende falsen til app navigation

Tag din pick af to størrelser, 45mm eller 41mm, hver med et ansigt, du sent vil glemme. Fås i præmie Mystic Black, Mystic Silver, og Mystic Bronze nuancer, er det elegante design er skitseret i en unik roterende falsen til et look, der arbejder døgnet rundt.

Større skærm, endnu lettere og slankere for komfort slid

skitseret i en subtil roterende falsen, er det lettere at se og fokusere på, hvad der betyder noget med en endnu større skærm. Galaxy Watch3 er tyndere og mindre, men omkring 15% lettere med et sofistikeret look, der er ideel til dit håndled med sin slanket ramme.

Premium kvalitet, ned til remmen

Galaxy Watch3 design er poleret med en præmie ægte læderrem. Aged læder skaber et naturligt udseende, og når du tænder den igen, se styrket læder, der beskytter mod misfarvning .

Skønhed med kløgt til kamp

Komplet Galaxy Watch3 underskrift look med det største antal urskiver at vælge imellem, alle matcher dens slanke krop. Lav din egen kombination med over 40 komplikationer, og se de nyttige oplysninger, du har brug et overblik, mens let adgang til dine yndlingsprogrammer.

Breathe lettere med indbygget iltmåling

Galaxy Watch3 bruger rød LED og infrarøde stråler til at anslå din SpO2 niveauer eller mængden af ​​ilt i din blodbanen . Fordi denne ilt mætning er direkte knyttet til fysisk udfoldelse, kan du bruge Galaxy Watch3 at skubbe din rutine til det næste niveau.

Fall opdagelse, der ikke vil falde ned på jobbet

Galaxy Watch3 optager dine REM cykler, dyb søvn, og total søvn tid til at score og hjælpe med at forbedre kvaliteten af ​​din hvile. Samsung indgået et samarbejde med National Sleep Foundation at omfatte undervisningsindhold og sove tips direkte på din enhed, for at hjælpe dig med at forstå og forbedre din søvn.

Hit dit bedste, så gør det igen

Udstyret med over 120 hjem workout programmer at vælge imellem, Galaxy Watch3 hjælper dig med at få din krop bevæger sig på din tid. Pluk fra din telefon og støbt til dit TV â € ”som du arbejder ud, vil det vise din puls i realtid. Brug Ridge Sport Band for endnu mere præcise statistikker.

Forbedre hver skridtlængde

Galaxy Watch3 s kører guide lader dig holde trit, som du får tips om farten. De avancerede algoritme analyser hvordan du flytter til at forbedre din form, og forebygge skader. Du kan endda måle VO2 max værdier og holde trit med din daglige, ugentlige og månedlige ydelse direkte fra din telefon.

Hold samtalen i gang

Når du får en ny tekst, Galaxy Watch3 viser din chat historie, så du nemt kan følge med i samtalen. Du kan også se billeder uden en ekstra tap, hvilket gør det endnu nemmere at holde stemningen foregår når man er på en løbetur.

Mere sjov i dine beskeder

Din musik stopper ikke når du går fra én enhed til en anden. Spil Spotify på din Galaxy Note20, derefter åbne den med Spotify-appen ikonet på dit ur ansigt til nemt at skifte sange fra din Galaxy Watch3. Eller du kan endda røre og holde Galaxy Buds Levende at fare vild i musikken.

Team op med andre apps

Sammensæt et team af Galaxy Apps til at slutte sig til dig og din telefon i dag-til-dag. Find din telefon og se telefonens fotos fra dit ur, eller skifte mellem enheder til at styre din musik og kontrol påmindelser. Den perfekte partnere er alle på dit håndled.

Lad din telefon derhjemme

Gå ud efter nye oplevelser uden vægten af ​​din telefon. Du kan stadig ringe, strøm, og tjekke din skridt â €”alle fra dit ur. Afbryd fra din telefon, mens at holde forbindelse med livet.

Pengeautomat / ip

Når du handler med QMart, du nyder tillid â € ”den tillid at vide, at hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du blot returnere det til enhver QMart butik og vi vil give dig en udveksling, tilbagebetaling eller reparation inden for de retningslinjer skitseret nedenfor.

Samsung Galaxy SmartWatch pris i Indien

Original produkt modtaget. Hvad pressede mig mest var, at jeg anbefaler nogensinde produkt inden for 24 timer. God service . Det har været min anden ordre gennem q mart og jeg er virkelig tilfreds med deres service samt deres kundesupport.

Tilgængelige muligheder

Derudover skal du bemærke, at leveringstiden er også baseret på hverdage. For eksempel, hvis du placerer en ordre på søndag, dens umuligt for os at sende et element samme dag som alle afskibere og kurerer er lukkede.

WEA ikke Geta fortjeneste fra skibsfart. Skulle du oplade Rush shipping, eller hvis der er skibsfart din ordre nationalt , vil din forsendelses omkostninger være præcis den samme, som vi bliver opkrævet af alt efter hvad rederiet bliver brugt til at aflevere din pakke. Forsendelse omkostninger beregnes ved manuel baseret system, som pr vægt af de emner, er du køber.

Den bedste tilgængelige pris på Samsung Galaxy Watch3 i Pakistan er 0 / - PKR og i øjeblikket er det tilgængelig på tværs af flere online-butikker i Pakistan samt Islamabad, og Islamabad sammen med den komplette garanti pr butik politik.

Samsung Galaxy ur pris i pakistan og tilgængelige lande

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det kunne have taget Samsung to år til at bringe denne SmartWatch i livet, men virksomheden er endelig bragt Galaxy Watch 3 til livet. Ja, det kaldes Watch 3, fordi Samsungs besluttede at springe på en 'Galaxy Watch 2' i et forsøg på at undgå forveksling med Galaxy Watch Active 2, som blev lanceret tilbage i 2022.

Branding til side, Galaxy Watch 3 er en at være opmærksom på; designet er mere raffineret, med et tyndere, lettere krop og større skærme uden en stigning til overordnede dimensioner, og dens meget bedre i stand i fitness sporing afdeling end mange konkurrenter også.

Dens også meget dyrere end den nu Indien-made Galaxy Watch Active 2, hvilket bringer det på linje med den nuværende konge af smartwatches, Apple Watch Series 5. Det samme gør Galaxy Watch 3 gør nok til at være en let anbefaling som den bedste SmartWatch du kan købe til din Android-telefon i dag? Tja, svaret på dette spørgsmål er et ja, men du bliver nødt til at læse videre for at forstå, hvis du får dine penge værd.

Før vi graver i, selvom jeg synes det er værd at nævne, at gennemgå Galaxy Watch 3 var en spændende perspektiv for mig, som jeg er en person, hvis været bundet til en Apple Watch for de seneste par år. Grunden til, at jeg tror, ​​det er vigtigt, er, fordi, for alle henseender, er dette en indirekte sammenligning af sorterer med Apple Watch Series 5.

Samsung Galaxy ur: design og byggekvalitet

Jeg er revet så langt som den dom over Galaxy Watch 3 design går. I dont elsker det, men Im forsøger at være fair her og påpege, at det er et pænt designet ur. Samsung klart tog sig i at skabe en præmie-følelse SmartWatch der let rivaler fornemmelsen af ​​en Apple Watch, kun dette faktisk ligner en klassisk ur.

I en kommentar som en person fra Apple lejren: Apples smartwatches har betydelig vægt til dem i forhold til andre smartwatches. De kommer ud som om de er en meningsfuld stykke tech, ikke bare en billig underretning tilbehør. Galaxy Watch 3 føles nøjagtig det samme.

Til denne anmeldelse, Ive blevet sendt 45mm Galaxy Watch 3, som har en kronograf stil og er lidt mere maskuline end 41mm model. Det har også blødere design funktioner til en mindre åbenlyst sporty look. I første omgang, dens samlede størrelse gjorde mig magert mod 41mm versionen som min foretrukne model, da jeg er en person med tyndere end sædvanlige håndled, men den formfaktor er vokset på mig siden.

På build foran, Galaxy Watch 3 er fremstillet af rustfrit stål og har Gorilla Glass DX over skærmen, og hvad der ligner en glasmontre tilbage også. To knapper adskilt af en vagt brik på højre side af sagen, med den øverste til sikkerhedskopiering af et skridt i menuen, og den lavere for app-menuen.

Et langt tryk på den nederste knap tilsigelse den Bixby stemme assistent og hvis du tager et nærmere blik på den øverste knap, og youll se ordene Galaxy Watch indgraveret på det, hvilket er en virkelig nice touch.

Samsung Galaxy Watch: Display

Samsung Sæt 1. Â ³ og 1. Â ³ Viser i sit Galaxy Watch 3 modeller, og der er en god chance for, at de er de samme viser, som du vil finde i uret Active 2. De har OPLYSNINGER af 360Ã-360, AMOCED OG DER ALDRIG DIST DISPLAY.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Hvis din chromecast ikke arbejder, er der flere retsmidler, du kan prøve. I denne vejledning undersøger vi flere fælles chromecast-problemer og hvordan man løser dem.

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.