Samsung Galaxy Watch 3 anmeldelser

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Smartwatches er næsten altid tvunget til kompromis i deres design på en eller anden måde. Efter alt, er det svært at proppe alle de forskellige specs og sensorer, der gør disse små håndled computere, så funktionel til noget, du rent faktisk ønsker at bære ud. Resultatet er normalt en tyk, uinteressant gadget, at omkostningerne så meget som en nice traditionelle ur, med den dobbelt whammy for at skulle blive opkrævet en gang om dagen.

Desværre, selv i nogle af de bedste Android-smartwatches, dem hardware kompromiser opfyldes med lige så besværlige software i form af Wear OS, som fortsætter med at være en langsomme katastrofe, at begrænse antallet af tvingende muligheder på Android side. Dette antal svinder endnu længere, når du beslutter dig for nogle sundhedsmæssige-orienterede funktioner som pulsmåling og søvn sporing.

Men Samsung gør tingene lidt anderledes. Galaxy Watch linje bruger virksomhedens hjemmedyrket Tizen software, snarere end Wear OS og indeholder hardware- finesser som cirkulære displays og roterende kanter til at navigere gennem grænsefladen. Galaxy Watch 3 bærer også over Watch Aktiv linje fokus på sundhed og fitness og endelig bringer længe ventede støtte til nogle avancerede fysiologiske målinger.

Ved første øjekast

Nederste linje: Galaxy Watch 3 tilbyder fantastisk hardware og en række helbredsmæssige-fokuserede funktioner, herunder en EKG og blodtryk sensor. Det har ikke den bredeste tredjeparts app support, men du får god batterilevetid, en lys skærm, og Samsungs zippy Tizen OS-software.

Pros.

Fås i en række konfigurationer, kan forbrugerne vælge mellem 41mm og 45mm størrelser, som byder på stort set samme specs, herunder Exynos 9110 og 8 GB intern hukommelse. Ved lanceringen størrelserne startede på $ 399. 9 og $ 429. 9, henholdsvis med en valgfri titan variant af 45mm model prissat til $ 599. 9 â €”dog i april 26, 2022 kan du finde 41mm Galaxy Watch 3 til salg for $ 249. 9 gennem de fleste detailhandlere og rustfrit stål 45mm model for $ 279. 9. Derudover Samsung tilbyder en LTE-stand variant af enten størrelse på en $ 50 præmie.

Den 41mm Galaxy Watch 3 er tilgængelig i Mystic bronze eller Mystic Silver, mens 45 mm swaps Mystic Bronze mulighed for Mystic Black. Galaxy Watch 3 Titanium er kun tilgængelig i Mystic Black, og bytter den medfølgende læder band med en metal en.

Samsung Galaxy ur, hvad jeg elsker

Jeg troede det haptiske "touch-bezel" på sidste års Galaxy Watch Active 2 var ret smart, men jeg er glad for, at Samsung genoplivet den fysiske roterende falsen med Watch 3. Der er en tilfredsstillende hørbart klik med hver rotation af dial, og det gør at rulle gennem software interface dejligt sjov. Hell, selv når du ikke aktivt bruger uret, det er lidt som at have en rastløs spinner spændt fast til håndleddet.

Stor hardware og udseende er enormt vigtigt på et SmartWatch â €”efter alt, ure er lige så meget et tilbehør, som de er et hjælpeprogram â €” men de har ikke tilføje op til meget, hvis softwaren ikke er lige gode. Heldigvis Tizen meste holder op.

Jeg elsker hvordan naturligt Samsungs interface-par med en cirkulær skærm. Selvfølgelig kan du bruge den roterende falsen at rulle gennem sider og menuer, ud over at være i stand til at bare røre og knalde på skærmen. Selv hvis du aldrig har brugt en Tizen ur før, det er meget intuitiv og nem at lære hurtigt.

To større tilføjelser til Galaxy Watch 3 er dens blodtryk detektor og elektrokardiogram , også kendt som en EKG eller EKG. Samsung kæmpet i årevis for at modtage FDA-godkendelse af disse funktioner i U.., Selv at sætte den nødvendige hardware til nogle af sine ældre ure ligesom Watch Active 2 i håb om med tilbagevirkende kraft så indstillingerne senere. Heldigvis faldt sammen med annonceringen af ​​Watch 3, Samsung endelig fik grønt lys for sin EKG og blod ilt sensor tech, og i sidste ende aktiveres funktionerne i slutningen af ​​september 2022.

Min ven Andrew Martonik ofte bemoans pålideligheden af GPS på tidligere Galaxy ure, men mens jeg bestemt ikke komme ud og motion næsten lige så ofte som han gør, har jeg fundet Watch 3 til at være temmelig nøjagtige. På en tre-mile gåtur gennem en asfalteret sti med distance markører hver halve mile, Galaxy Watch 3 forblev i overensstemmelse med de tegn, jeg passerede og gav mig en fuld post-workout ark med statistik som min puls tendenser, forbrændte kalorier, etc .

Samsung Galaxy ur, hvad der skal arbejde

Samsung Galaxy Watch3 Reparation

Lad os tale om, at Tizen software til en anden, selv om. Jeg kan virkelig godt lide den generelle brugerflade, men på trods af Samsungs indsats, tredjeparts app support mangler stadig. Faktisk Spotify er den eneste app på min telefon, at befolkede en app på Watch 3. Jeg har også konstateret, at Spotify app til at være enormt upålidelig , ofte undlade at styre min musikafspilning ordentligt.

Jeg var også lidt skuffet over Watch 3 batterilevetid. Det er ikke dårligt; i virkeligheden, med den altid udstillet deaktiveret, jeg havde ingen problemer klemme to eller tre dage ud af en enkelt opladning. Men med AOD tændt, er selv en hel dag at skubbe det til tider, især hvis du bruger Watch for aktivitet overvågning.

En anden ting jeg virkelig ønsker Samsung ville forbedre er opladningen situation. Den medfølgende magnetiske pucken er mere eller mindre det samme som på hver tidligere Galaxy Watch, med en svag forbindelse, der er let at fjerne. Jeg har hentet de Watch 3 timer efter at sætte det på opladeren, blot for at opdage, at det ikke sad lige ret og ikke opkræve overhovedet. Det stadig bruger også USB-A, der er. godt, det er fint, men jeg ville elske at se en USB-C-mulighed.

Der er også den tårnhøje lancering pris. Galaxy Watch 3 oprindeligt startede på $ 400 for 41mm Bluetooth-eneste model, og kun gik op derfra. Den slags priser er ikke noget nyt til Galaxy Watch linje, men hvis du har kigget på nogen Wear OS-drevne ure sidst, er du forpligtet til at føle en vis mærkat chok her. Det er ikke til at sige, at Galaxy Watch 3 er ikke pengene værd, hvis der for den smukke hardware alene, men du skal virkelig ønsker en præmie SmartWatch til at retfærdiggøre at købe det, selv på sine nyligt nedsatte priser.

Konkurrencen

Hvis du ikke er til Galaxy Watch 3 eller bare ikke kan lide tanken om at skovle ud et par hundrede dollars for at få en, kan din første tanke være at se på Wear OS side af tingene, men der er nogle gode alternativer inden for selv Samsungs egen opstilling. Galaxy Watch Active 2 er stadig en stor køb på sit diskonteret sats på $ 180, som fra april 26, 2022 at tilbyde mange af de samme funktioner som Watch 3 i en enklere chassis.

vores dom

Selvom fidget- drejelig er stor, livreddende helbred funktioner som en FDA-godkendt EKG sensor og tur afsløring er bedre. Tack på SpO2 og VO2 Max aflæsninger, et stort bibliotek af urskiver og slanket design, og Samsung har fundet en vinder i sin næste generation af bærbare.

Theres ingen tvivl er dette den bedste Android SmartWatch du kan få nu, men denne Samsung Galaxy Watch 3 gennemgang forklarer, hvordan denne nye udfordrer stakke op mod de bedste smartwatches, samt kategori- førende Apple Watch Series 6. Sørg for at tjekke ud af, hvorfor det vandt en 2022 Toms guide Award for Sundhed og Fitness, også.

Samsung Galaxy Watch 3 er ikke den nyeste Samsung SmartWatch, selv om. Virksomheden nylig annonceret Samsung Galaxy Watch 4 og Samsung Galaxy Watch 4 Classic, som har en opdateret design, Â en 3-i-1 sundhed sensor til måling af puls, tage EKG'er og læse kroppens sammensætning, og en ny WearOS operativsystem. Tjek vores guide til Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 3 for mere om de next-gen opgraderinger.

Dette Galaxy Watch 3 vil ikke få den fusionerede software, men Samsung vil fortsætte med at støtte det i mindst tre år. Og for hvad det er værd, bør du være i stand til at finde Galaxy Watch 3 på en stor rabat i disse dage.

Samsung Galaxy ur pris og tilgængelighed

Fra pris: Â $ 399Display: A 1. inches / 1. inchesColors: Â Mystic Bronze, Mystic Sort, Mystic WhiteSize: A 41 x 42. x 11. mm / 45 x 46. x 11. mmRAM: 1GBStorage: Â 8GBBattery: Â 247 mAh / 340 mAhDurability: Â 5ATM + IP68OS: Â Tizen 5. Funktioner: Â HRM, SpO2, VO2 Max, EKG, blodtryk overvågning

De større, 45mm model starter ved $ 429 og kommer i Mystic Black eller Mystic Silver. Dens tilbydes i en titanium-variant samt, selvom der vil komme med en præmie. Og hvis du vil have din Samsung Galaxy Watch 3 med LTE, så det kan foretage telefonopkald og svare beskeder, når din smartphone er uden for Bluetooth-rækkevidde, forventer at tilføje $ 50 til basisprisen.

Ringen er tilbage, baby. Da vi testede den mekanisme under vores oprindelige Samsung Galaxy Watch gennemgang, fandt vi den fysiske bezel nyttigt og sjovt. Spinning skiven arbejdede godt sammen med både sideknapper og tilbød et godt alternativ til at stryge eller forsøger at stikke på den cirkulære skærm med fingeren.

Bezel holder op en anden gang, men føles endnu bedre, fordi Samsung slankede ned Galaxy Watch 3. Dens 8% mindre, 14% tyndere og 15% lettere end det første galakseur. Talte millimeter her, men når det kommer til noget, du har på dit håndled, er forskellen mærkbar.

Stadig den 1. -ounce, 41mm Mystic Bronze Model, jeg testede, ser chunky i forhold til mit Apple Watch 5. Afvejningen er, at det ser mere ud som et traditionelt ur end en højteknologisk. Mens jeg måske grøfter mit æbleur til en god middag eller dato nat, holder Samsung Galaxy Watch 3 sig selv som et stilfuldt tilbehør.

Bedre endnu, Samsung Galaxy Watch 3 leveres med ægte læderremme, der matcher hylstrefarven og bidrager med en mere forhøjet æstetik i forhold til det fitness-fokuserede Samsung Galaxy Watch 2. Men læderet går ikke godt imod sved eller vand, Så id swap dem for sportier dem, hvis jeg skulle fortsætte med at bruge Galaxy Watch 3 som min daglige chauffør.

Samsung Galaxy Watch Review: Vis og se ansigter

Jeg indrømmer, Apple Watch komplikationer stress mig ud. Jeg føler mig tvunget til at bruge en kombination af fem forskellige ansigter på én gang for at se alt, hvad jeg kunne få brug for hele dagen, og selv da ønsker jeg, at der var flere muligheder. Indtast Galaxy Watch 3 med 80.000 forskellige urflader og 40 komplikationer, hvorfra man kan vælge.

Det tog mig lidt tid at finde ud af, hvilken kombination af design og data bragte mig komfort på Galaxy Watch 3, men jeg er en sucker for den vejrcentriske baggrunde. Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg aldrig tjekker prognosen, før jeg forlader huset, så hvis man ser regn animationer på mit håndled, hjælper det ikke, intet vil.

Samsung Galaxy Watch Review: Performance

Samsungs Tizen Software Still stier bag Apples Watchos, men er en signifikant forbedring fra Googles Fickle Wear OS. Ikke alene er Galaxy Watch 3S forskellige menuer meget tilpasset og pakket med nyttige apps, men også lancering og skifte mellem dem føles også skarpt.

Takket være The Bezel er navigation intuitiv, og jeg stolte på det sammen med de dobbelte knapper for at komme, hvor jeg ønskede at gå. Bevægelsesbevægelserne på den anden side gjorde det ikke rigtigt for mig. Da jeg kunne få dem til at arbejde, følte jeg mig lidt tåbelig i processen.

Samsung Galaxy Watch: Tidløs stil, banebrydende ydeevne

Smart ure er blevet mere sofistikerede og i stand til, som de har fået popularitet, og Galaxy Watch3 står som et imponerende eksempel blandt bærbare enheder. En stor skærm og læderrem har æstetik dækket, mens hardwaren styrker en række nyttige apps, hvoraf mange er indbygget i uret.

Funktioner og specs

Mange mennesker bruger deres smarte ure til at spore motion og overvåge grundlæggende sundhedsmetrics, og Galaxy Watch3 er lavet med dette i tankerne. Du kan overvåge din puls, blod oxygenniveau, og endda få en simpel, 30 sekunders EKG. Der er også en sensor, der kan underrette en nødkontakt, hvis du tager et hårdt fald.

Vigtig

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Er Galaxy Watch Active 2 vandtætte onlinetipsandtricks

Find ud af moe om, er Galaxy Watch Active2 vand og støvtæt med Samsung Support

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsung Galaxy Watch Active 2 2019 44mm, BT Samsung SG

Samsungs nyeste Galaxy sportsur er lidt større og lidt dyrere end den sidste.

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Price i Indien, Specifikationer Funktioner 16. december 2021

Samsung Galaxy Watch Active Bedste pris i Indien er Rs. 13306 som den 16. december 2021. Check Samsung Galaxy Watch Aktive specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger bedømmelse, FAQ og billeder. Sammenlign Samsung Galaxy Watch Aktive priser, før du køber online.

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Samsung vil nu lade dig designe din egen Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 bringer nye niveauer af praktiske til den foldbare formfaktor, men er det nok til at tjene en anbefaling

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Køb den nyeste Samsung Galaxy Z Fold 3 5G og Galaxy Z Flip 3 5G i bedste pris i Filippinerne fra 52.990. 0.

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro er drevet af Android 7. Nougat, den nye smartphone leveres med 5. inches, 16 GB hukommelse med 1. GB RAM, startprisen er ca. 13455 Bangladeshi Taka.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.