Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 3. tid til at opgradere

Samsung Galaxy Watch3 Factory data Nulstil slukket

Samsung har endnu engang absolut overgået sig selv med udgivelsen af ​​den nye GALAXY WATCH 4. Selv om det kan være fristende at antage, at Galaxy ur 4 er blot en opdateret efterfølger til den fænomenale GALAXY WATCH 3, i virkeligheden, det nyligt udgivet Galaxy Watch 4 er en helt anden bæst! Â

Relaterede læsning:

Galaxy watch 3 var også lidt tungere i sammenligning vejer 53 gram. Den lettere vægt er mærkbar, når iført Galaxy watch 4 og passer perfekt på trods af dens mindre rem bredde.

Retfærdigvis, selv om der er et par ligheder mellem Galaxy ur 3 og Galaxy ur 4 med hensyn til design, måske Galaxy ur 4 har mere til fælles med Galaxy watch Aktive serie end Galaxy ur 3.

Derudover Gorilla glas DX giver maksimal modstand mod bunden eller pauser. Desuden har Galaxy ur 4 også modtaget standard amerikanske militær certificering, som er fænomenal.

langtidsholdbare batteri ledsaget af sidestykke regnekraft

Galaxy watch 4 klassiske og Galaxy ur 3 har næsten tilsvarende batterikapaciteter. Men Galaxy watch 4 kan opnå et fuldt opladet status inden for en time og 38 minutter langt hurtigere end forgængeren.

Design

Samsung Galaxy Watch 4 Classic vedtager et lignende design til Galaxy Watch 3, med en roterende falsen sidder på toppen af ​​skærmen og to funktionsknapper til højre, selv om Galaxy Watch 4 er mere raffineret og funktioner redesignet lapper og en ny rem, der tillader indretningen at sidde tættere til håndleddet.

The Galaxy Watch 4 tager sit design tidskoder fra Active 2, med et slankere overflade end Galaxy 4 Classic og Galaxy Watch 3. Ligesom Watch 4 Classic, det også har en redesined rem og det grøfter røre på kanten af Active 2, blot at tilbyde en flush bezel omkring ansigtet for et mere strømlinet design til Watch 4 Classic og Watch 3.

Galaxy Watch Active 2 leveres i 42 mm og 40 mm Størrelsesindstillinger og der er et par af gjorden muligheder, herunder godtgoerelser læder, samt et par forskellige modeller, såsom en Under Armour udgave og en Golf udgave.

The Galaxy Watch 3 kommer i en tre forskellige finish - Mystic Black, Mystic Sølv og Mystic Bronze, og der er også en titanium mulighed. Størrelser er 45mm og 41mm, og der er en række af gjorden muligheder, herunder et link armbånd.

Skærm

Samsung Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic køre på 5 nm Exynos W920 dual core chipset, mens Samsung Galaxy Watch 3 og Watch Active 2 både køre på Exynos 9110 dual core processor. Alle modeller tilbyder LTE og Bluetooth-varianter.

Der er 1. GB RAM og 16 GB lagerplads på LTE og Bluetooth modeller af både Watch 4 og Watch 4 Classic. Galaxy Watch 3 har 1 GB RAM og 8 GB lagerplads på både LTE og Bluetooth-modeller.

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 3. Tid til at opgradere

Batteri

Den større model af Samsung Galaxy Watch 3 har et 340mAh batteri, mens den mindre model har en 247mAh batteri, hvilket er det samme som de respektive større og mindre modeller af Galaxy Watch Active 2, hvilket betyder, at der ikke en stor forskel på tværs af alle Samsung smartwatches.

Funktioner

Samsung Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic både køre på Wear OS 3 med One UI Watch over toppen. De er kompatible med Android-smartphones kører Android 6. og over - ingen iOS støtte. Galaxy Watch 3 og Watch Active 2 både køre på Tizen OSA og er kompatible med iOS og Android-enheder.

Kreditgodkendelse, depositum, kvalifikationstjeneste, og i butikker og kundeserviceopkald, $ 30 Assisteret eller Opgraderingsstøtteafgift kan være påkrævet. Udstyr afbetaling: Skat på fuld pris forfalder ved salg. Hvis du annullerer trådløs service, bliver den resterende saldo på enheden forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Lateon-betalingsgebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Specifikationer

* Alle specifikationer og beskrivelser, der er angivet heri, kan være forskellige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser af produktet. Samsung forbeholder sig ret til at foretage ændringer på denne webside og indholdet heri, herunder uden begrænsning, funktionalitet, funktioner, specifikationer, GUI, billeder, videoer, fordele, design, prisfastsættelse, komponenter, ydeevne, tilgængelighed, evner og andre produkter oplysninger, uden varsel. Alle billeder, videoer, brugerflow og Sekvenser heri simuleres / dramatiseret til demonstration / Illustrative formål.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsung har taget alle de funktioner, der gjorde sin tidligere generation af smartwatches store og gjort dem endnu bedre med Galaxy Watch 4 Classic. Med forbedret ydeevne, batterilevetid, nye avancerede sundhedssensorer og mere sammen med det nye slid os, er dette nu den ultimative smartwatch.

Pros.

Som Samsungs Premium SmartWatch fra 2022 er Galaxy Watch 3 stadig en fantastisk enhed med stor ydeevne og fremragende bygning. Selvom det kører Samsungs Tizen OS, har det et begrænset støtteliv. Dette betyder også, at på grund af det operativsystem har det også et begrænset antal tilgængelige apps.

Pros.

Da Samsung Galaxy Watch 3 blev frigivet, har det været en af ​​de bedste Android SmartWatches til rådighed. Men med det nye Galaxy Watch 4 Classic Out i Full-Force, sidste års model kan have mødt sin kamp. Dette er ikke at sige, at den ældre version pludselig er en dårlig smartwatch. Det har stadig fantastisk præstation og er en af ​​de bedst ser smartwatches til denne dag. Men med Wear OS 3 er den nye software til Samsung SmartWatches, der bevæger sig fremad, er tiden begrænset. Så med det siges, hvis du i øjeblikket rocker Galaxy Watch 3, bør opgradere til Samsung Galaxy Watch 4 Classic â € "måske. Lad os se nærmere på.

Samsung Galaxy Watch Classic vs Galaxy Watch: Hold tingene Nuværende

Ser på fordele og ulemper over, det kan virke som Galaxy Watch 3 er en dårlig smartwatch, men det kunne ikke være længere fra sandheden. Det er en fremragende. Kernen i situationen er, at vi sammenligner det, der ser på det nyeste tilbud fra Samsung, Galaxy Watch 4 Classic.

Mange af specifikationerne i tabellen er ens eller meget tætte, men forskellene giver op til at være signifikant i daglig brug. For at startere, selv med det større batteri i 46mm Galaxy Watch 4 Classic, er det stadig lettere end Galaxy Watch 3. Det nye ur er mindre i hver anden Dimension , mens du stadig tilbyder den samme skærmstørrelse.

Taler på displayet har Samsung forbedret opløsningen af ​​den allerede flotte skærm, der var på Galaxy Watch 3 for sin nye bærbare. Når vi taler om et lille skærmbillede, i sammenligning med en smartphone, er selv mindste stigning i visuel klarhed Effictful .

Samsung Galaxy Watch Classic vs Galaxy Watch: OS Gør forskellen

Samsung smartwatches i løbet af de sidste par år har alle haft stor overordnet præstation. Dette har primært været, fordi Samsung brugte sine selvfremstillede processorer og optimerede dem med in-house OS, kaldet Tizen. Peak beviser for den fremragende optimering ses på Galaxy Watch 3, og det ville være forståeligt Hvis der var bekymringer, at der kunne være en drop off i præstationer nu, at Samsung flytter til at bære OS 3 på Galaxy Watch 4 Classic.

Men fordi Samsung ikke kun bruger sin egen processor, omend en meget forbedret version over 2022-modellen, havde den også en hånd i co-developing Wear OS 3 med Google. Fordi Samsung har påvirket Hvordan den nye software er lavet, kan det også sikre, at den nye Exynos Chipset Powering Galaxy Watch 4 Classic fortsætter med at give fremragende ydeevne.

Dette skridt til at bære OS 3 bringer tilføjet funktionalitet, der manglede fra Tizen. Ikke blot vil den nye bærbare har nu adgang til ting som Google Assistant og Google betalingskanaler, men det får også adgang til langt flere apps end før takket være inddragelse af Google Play Store.

Tizen på Galaxy Watch 3 arbejder stadig og vil fortsat. Dog vil der ikke være for evigt. Samsung har sagt, at OS vil fortsat blive støttet for eksisterende ure i tre år fra enhedens lancering dato. For Galaxy Watch 3, vil det være indtil august 2023. Derefter er fremtiden for Galaxy Watch 3 op i luften, da det ikke vil blive opdateret til at bære OS 3.

Hvis du har brugt et slid OS eller Tizen OS, har du sandsynligvis set, at begge opererer Systemer har deres fordele, fra den måde, som brugeren ser på appstøtten. På Galaxy Watch 4 Classic har Samsung gjort et godt stykke arbejde med at fusionere brugen af ​​Wear OS 3 med de visuelle signaler, som fans af Tizen nyder på den nye SmartWatch med et UI-ur.

En af de andre ting, som Samsung har ført til pakken med, er, hvordan det gør fitness, og det ændres ikke med Galaxy Watch 4 Classic. Faktisk strækker den sig. Samsung har skabt en ny 3-i-1 sundhedssensor, der holder kernefunktionaliteten i Galaxy Watch 3, men det er hurtigere og tilføjer nye funktioner.

Samsung Galaxy Watch Classic vs Galaxy Watch: Hvilket skal du købe?

Galaxy Watch 3 er stadig en meget dygtig smartwatch, så opgradering til det nye Galaxy Watch 4 Classic kommer ned til dine personlige behov. Hvis du vil være sikker på, at du har den mest up-to-date software, vil du have mere omfattende personlig sundhedsanalyse fra dit håndled, og har brug for flere muligheder for apps, og få midlerne til at opgradere, så er Galaxy Watch 4 Classic en Fantastisk valg.

Den bærbare fremtid

Samsung Galaxy Watch 4 Classic Ushers i den nye æra af Wear OS og til hardwareproducenten. Samsung har holdt alle de vidunderlige funktioner, at dens smartwatches har haft i årevis og tilføjer i frisk ny software og mere avancerede sundhedssporingsfunktioner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Ubesværet blander høj funktionalitet med et præmie, brugerdefineret design, Samsung Galaxy Watch3 hjælper dig med at styre dit liv i stil. Uanset hvor dagen tager dig, skal du få adgang til alle dine yndlingsapplikationer fra dit håndled via Bluetooth, og hone ind på wellness med en suite af avancerede sundhedsovervågningsteknologier. Plus, takket være et langvarigt batteri, * Galaxy Watch3 fortsætter ubesværet med dig for dage "uden at stoppe for at genoplade.

Dag-til-nat chic

Galaxy Watch3 sport et sofistikeret band, rustfrit stålramme og mere end 50.000 brugerdefinerede urflader, der passer til din individuelle stil. Plus, den roterende bezel sætter apps, underretninger og afspilningslister kun en tur, tryk eller tryk på væk.

Holistisk sundhedsovervågning

Fem år siden det første æbleur og en fuld syv år på fra Samsungs Galaxy Gear, ved vi, hvad en smartwatch er. Vi ved, at det ikke vil erstatte din smartphone når som helst snart, at det bliver nødt til at blive opkrævet hver dag eller to, og at dets bedste funktioner er til fitnesssporing og se meddelelser, når din telefon ikke er i din hånd.

Samsungs Seneste SmartWatch, $ 399-and-up Galaxy Watch 3, gør ikke noget for at ændre disse forventninger. Faktisk er der ikke meget forskel mellem Galaxy Watch 3 og enhver smartwatch, der kommer ud i de sidste par år â € "i det mindste hvad angår kernefunktionalitet. Hvis du har formået at ignorere eller undgå smartwatches i det sidste halvt årti, bliver uret 3 ikke at ændre dit sind eller vinde dig over.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Læs mere om PreBookings til Samsung Galaxy Z Fold 2, prissat Rs 149999, start i Indien om forretningsstandard. Galaxy Z Fold 2 vil sælge fra september 14. Det vil være tilgængeligt i Mystic Black og Mystic Bronze Colors på Offline Store og vælge Online Portals

Samsung Galaxy Z Fold 2 anmeldelser gimmick eller gamechanger

Samsung Galaxy Z Fold 2 anmeldelser gimmick eller gamechanger

Køb Renoveret Ligesom New Samsung F916U Z Fold 2 256GB Unlocked Smartphone på Walmart. om

Samsung Galaxy Z Fold 2 vs Samsung Galaxy Z Flip Tænd, Fold i, og Flip ud

Samsung Galaxy Z Fold 2 vs Samsung Galaxy Z Flip Tænd, Fold i, og Flip ud

De Companys highend foldbar koster nu 1800, og kommer med en ekstra monetær incitament til hjælp med at sprede ordet.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvordan er hårdere, hurtigere Samsung Galaxy Z Fold 3 forme sig i forhold til sin forgænger

Cast en fane Chrome på dit tv iPhone iPad

Cast en fane Chrome på dit tv iPhone iPad

iPhone til ipad screencasting med apowermirror den nemme måde. Gratis, ingen tilmeldinger, tillader spejling fromto iPhone, iPad iPod eller enhver iOS enheder

iPhone 12 mini Pro Pro Max skærmbeskytter A20 hærdet glas

iPhone 12 mini Pro Pro Max skærmbeskytter A20 hærdet glas

Tjek denne ultraprotective Rokform iPhone 12 Mini glas skærm beskytter. Ultimativ beskyttelse til at beskytte din investering og gemme din skærm.

Kan du projicere fra en iPhone til dette TV Er t QA Best Buy

Kan du projicere fra en iPhone til dette TV Er t QA Best Buy

Dette indlæg vil dele dig med to mulige måder at spejl iPhone til LG TV, så du kan vise din iPhone billeder eller videoer på en stor skærm LG tv.

Duet Display

Duet Display

Howto guide AirPlay Mirroring fra iPad til Mac.

Hvordan til at spejle en Mac til en iPhone

Hvordan til at spejle en Mac til en iPhone

Træt af at sidde foran din Mac hele dagen ved hjælp af et tastatur og mus Heres hvordan du kan spejle Mac til iPhone til at gøre dit arbejde problemfri.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.