Samsung Galaxy Z Fold 3 vs Samsung Galaxy Z Fold 2 hvad har ændret sig

Samsung Galaxy Z Fold 2 vs Samsung Galaxy Z Flip Tænd, Fold i, og Flip ud

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Derudover nuværende Galaxy Z Fold 2 5G og Galaxy Z Flip ejere kan bruge Samsungs hjemmeside eller Samsung medlemmer app til at dele en unik henvisning kode, som giver venner eller familie $ 100 off køb af en Fold 2 eller Flip telefon. Den forelæggende ven derefter får en kuponkode for $ 100 off noget i Samsung butikken.

Selvom der stadig står over for en relativt lunken modtagelse fra forbrugerne har foldables kategori udvidet i de senere år med enheder fra Samsung, Motorola og Huawei. Når Galaxy Z Fold 2 blev udgivet i 2022, CNET s Jessica Dolcourt sagde det udstrålede "tillid og kompetence " og forbedret på den oprindelige Galaxy Fold i næsten alle måder.

Rettelse, April 5: Denne historie oprindeligt fejlagtige detaljerne i henvisning program. Modtageren af ​​rabatkoden kan kun bruge den til at tage $ 100 off køb af en telefon; afsenderen får $ 100 off noget.

Vælg et land

Samsung Galaxy Z Fold 3A er den tredje generation af Samsungs flagskib foldbare smartphones, og det fortsætter med at bane vejen formularen, uden reelle rivaler. Hver iteration af Z Fold forfiner hardwaren for større holdbarhed, ydeevne, batterilevetid og komfort.

Igen med Galaxy Z Fold 3, at selskabet har revideret hængslet, skærmen tech, og chassis. Med Z Fold 3, foldbare telefoner er et produkt folk kan tage alvorligt, som repræsenterer forud for et nyt marked, at Samsung har egenhændigt skabt, featuring ny fugtisolering, S Pen støtte, og en lighter, slankere tilfælde. Vi har et kig Ata design, ydeevne, batterier, kameraer, software og pris at se, hvor langt denne nye model er kommet i forhold til sidste år Galaxy Z Fold 2.

Specs

De to seneste generationer af Galaxy Z Folds ligner udefra, men der er masser af strukturelle træk, der forbedrer den nyere enhed, både under og over kølerhjelmen. Z Fold 3 er en lille smule slankere og lettere end den Z Fold 2, og hængslet er opdateret for et mindre pladskrævende udseende, og det stikker mindre end den ældre telefon. Den nye model er også udstyret med IPX8 vandmodstand, som kan tåle nedsænkning i 1. meter vand i op til 30 minutter, noget mangler fra Z Fold 2. En kombination af Armour Aluminium krop, Gorilla Glass Victus ydre skærm, og en PET-folie lag på den indre skærm er designet til en bedre beskyttelse af Z Fold 3 mod ridser og dråber. Aluminium er en lettere, mere holdbare metal i forhold til de tidligere foldables. Vægten af ​​den nye model er 271 g, mærkbart lettere end 282g på Fold 2.

Begge modeller sport samme skærmstørrelse â €”6. inches udenfor og 7. indeni. Men den udvendige skærm af den nye Z Fold 3 har en højere pixel på 2268 x 832, i modsætning til 2.260 x 816 pixels, og har en 120 Hz opdateringshastighed, fordoble 60Hz af Z Fold 2. Endvidere Z Fold 3s nye Eco display-teknologi løfter til løft skærmens lysstyrke med 29%. Den nye modeller selfie kamera Punch-hul på øverst til højre på indersiden displayet er blevet erstattet af en under-skærm kamera, der er kun synlig, når du bruger den.

ydeevne, batterilevetid og opladning

Samsung uddeler og Samsung tager. Her er hvordan. Samsung udstyret sin nye Z Fold 3 med en Snapdragon 888-processor, en opgradering af Snapdragon 865 Plus processor i sidste års model. Den nye model stadig funktioner 12GB RAM og 256GB lagerplads, men derudover giver mulighed for 512GB lagerplads. Thats den uddeler del. Men med hensyn til batteriet, den nye Z Fold 3 er mindre magtfulde end sin forgænger, men ikke af meget. Henviser til, at Z Fold 2 funktioner et 4,500mAh batteri kapacitet på tværs af to celler, Z Fold 3 tilbud 4,400mAh. Det er stadig uvist, om andre optimeringer i den nye telefon, især den nye øko-display, overhale den lille batteri spec tab. Begge modeller understøtter Samsungs 25W wired hurtig opladning og tilbyde op til 10W trådløs opladning og 4. W reverse trådløs opladning, så godt.

Kamera

Den Z Fold 3s bageste tre-kameragruppering består af en 12-megapixel ultrabred kamera, 12 MP vidvinkel kamera, og en 12MP tele kamera. Thats temmelig konsistente med den tidligere model. De forreste kameraer er også den samme 10MP opløsning. Men dens indvendige kamera thats ændret. Ikke alene har Samsung flyttet fra en punch-hullers hak til under displayet, men dens også faldt fra en 10MP beslutning til en 4MP opløsning. Vi har endnu ikke prøve ud Z Fold 3s kameraer, men vil holde øje med, om overgangen til en under-skærm kamera mindskes sine foto kapaciteter i forhold til den ældre telefon.

Samsung dråber Galaxy Z Fold 2 pris af 200, lanceringer Henvisningsprogram

Software og opdateringer

Både Z Fold 2 og Z Fold 3 funktion Samsungs One UI, men Z Fold 2 skibe med Android 10, mens Z Fold 3 skibe med Android 11. Denne software er optimeret til foldbare telefoner og funktioner særlige versioner af apps, der fylder det indvendige display og letter yderligere funktionalitet. Begge telefoner tilbyder Flex-tilstand, som gør det muligt for telefonen at stå lodret med hængslet på 90 grader til videoopkald eller video visning, mens en Multi-Active Window-funktionen kan du åbne tre apps på en gang og skifte mellem dem. En anden cool element er et statisk proceslinjen mulighed, som, selv begravet i Indstillinger app, giver dig permanent adgang til dine mest anvendte apps, ligesom på en pc eller Mac.

Særlige funktioner

Den mest markante ændring i Z Fold 3s brugeroplevelse er den ekstra S Pen støtte. S Pen til Z Fold 3 tilbud to muligheder en €”S Pen Fold Edition og S Pen Pro 12. Begge træk en optrækkelige spids med kraft grænse teknologi til at beskytte Z Fold 3s skærm. De S Pen Pro tilbyder ekstra Bluetooth-drevne fjerntliggende funktioner som den grundlæggende S Pen på Galaxy Note. S Pen stylus gør ikke forsvinde inde i Z Fold 3s organ; snarere, vil det blive opbevaret i et særligt tilfælde, hvis du ønsker at tote den rundt. S Pen er en forholdsvis lille tilføjelse, men en, der virkelig fungerer med den større skærm.

Pris og tilgængelighed

I øjeblikket Galaxy Z Fold 3 og Z Fold 2 både omkostninger $ 1.800 â €”selvom Z Fold 2 startede på $ 2.000. Z Fold 2 er stadig tilgængelig nu, da det Z Fold 3 er i øjeblikket kun tilgængelig for pre-order. Den nye telefon blev sat til salg den 27. august, og Samsung tilbyder en $ 200 forudbestilling kredit for Z Fold 3. I U.., Vil Verizon tilbyde en gratis Fold Cover og S Pen som et bundt med det nye element, og en lignende startpakke vil være tilgængelige med telefonen i U..

Samlet vinder: Samsung Galaxy z fold

Samsung lyttet til sine kunder, når det sat til opgaven med at opgradere sidste år Galaxy Z Fold 2. Resultatet er en kommende telefon med imprægnering, S Pen støtte, og en lighter, slankere kabinet. Med sine nye aluminium thats 10% mere holdbar â €”tilsyneladende det stærkeste materiale nogensinde brugt på en smartphone â €” plus folde Gorilla Glass Victus over skærmen og en beskyttende film thats 80% mere holdbart end før, den nye Z Fold 3 er en mere levedygtig daglig brug mulighed end sin forgænger, og til samme pris som Z Fold 2. således Z Fold 3 får nik som den bedste Galaxy Fold for øjeblikket. Stay tuned for vores fulde gennemgang.

Samsung Galaxy Z Fold 3 er kulminationen på alle de erfaringer, virksomheden har lært af den første Galaxy Fold og Galaxy Z Fold 2. Ikke alene det kommer med den nyeste hardware, men det også idræt en raffineret design, en langt mere robust bygget, og en billigere pris. Men hvis du allerede har sin forgænger, er det værd at opgradere? Lader sammenligne to til figur ud af, hvilken kommer ud på toppen i Samsung Galaxy Z Fold 3 vs Galaxy Z Fold 2 slag.

Samsung Galaxy z fold vs galaxy z fold

Bare et par år siden, jeg aldrig kunne have forestillet sig, at jeg ville have brugt næsten et år primært ved hjælp af en foldbar smartphone, men thats præcis hvad der skete. Galaxy Z Fold 2 overbevist mig til bord over den tidlig adoptant skat, og med blot en dag tilbage, indtil vi ser dens efterfølger, det virker som et godt tidspunkt at se på, hvordan denne telefon har klaret sig i forhold til dens holdbarhed.

Alle tegn i øjeblikket pege på den næste Samsung foldbare gøre sin debut i august, men forud for at lancere virksomheden gør et stort skridt. Tilsyneladende er Samsung slutter salget af Galaxy Z Fold 2 i USA, men dens uklare, hvis enheden helt bliver afbrudt på dette tidspunkt.

Ive været lykkeligt ved hjælp af Galaxy Z Fold 2, da det blev lanceret, og det er min daglig driver smartphone, Ive fået at vide det ganske godt i den tid. Theres ét spørgsmål thats plaget mig hele tiden, selvom: Theres ikke en eneste virkelig god sag mulighed for Galaxy Z Fold 2.

Samsungs arbejde hen imod en forbedring foldables er hovedsageligt i hardware lige nu, men i det seneste år har virksomheden også debuterede en masse nye softwarefunktioner. Med One UI 3., Samsung er at tilføje et par nye funktioner til Galaxy Z Fold 2, herunder en praktisk multitasking funktion.

Foldables er fremtiden, men de er stadig utroligt dyre, og spørge nogen til at sætte ned over $ 1.000 på noget theyre ikke sikker på vil arbejde for dem. Nu er Samsung giver brugerne mulighed for at købe og prøve en Galaxy foldbar i 100 dage.

Udrulningen af ​​Android 11 af Samsung har været langt hurtigere end nogen havde forventet, og det fortsætter med at udvide til flere enheder. Dog, at udrulningen kom med One UI 3., ikke den nyere version forsendelse på Galaxy S21. I aften, Samsung har annonceret udrulningen af ​​One UI 3..

Foldbare smartphones har fået meget bedre i det forløbne år især kigge på Samsungs portefølje. Men dens ingen hemmelighed disse enheder stadig har en masse forhindringer at overvinde, før de er virkelig klar til massemarkedet. I denne uge, da de døde af vinteren stikker sit grimme hoved, er nogle Samsung foldables har problemer med det kolde vejr.

Du har stadig should købe en foldbar. 2022 har set tech flytte stormskridt, med Samsungs især frigive den fremragende Galaxy Z Flip og, endnu vigtigere, Galaxy Z Fold 2. Efter tre måneders brug $ 2.000 sammenklappeligt, Im grundigt overbevist om, at denne teknologi er fremtiden, men det er ikke klar endnu. Lets talk.

Smartphones har fået kedeligt. Thats sandsynligvis noget youve hørt i løbet af de sidste mange år, og i et omfang, dens sande. Vores mobile enheder har fået så god, at det forbedringer fra år til år bliver sværere at genkende. Thats hvorfor foldables ligesom Samsung Galaxy Z Fold 2 er så spændende, og to måneder senere, Im stadig i bryllupsrejse fase med min egen enhed. Hvorfor? Lad os se.

Foldbare smartphones stadig Arent næsten lige så holdbare som de typiske plader fleste mennesker køber, men Samsung har gjort store fremskridt med at forbedre det. At bevise det, JerryRigEverything er tilbage med en Galaxy Z Fold 2 holdbarhedstest, der viser styrken af ​​hængslet.

Sandsynligvis mod min bedre vidende, jeg trykkede på aftrækkeren et par uger siden på en Samsung Galaxy Z Fold 2. De $ 2.000 foldbare er den første Ive nogensinde brugt til mere end et par minutter, og bare en dag i, dens en anordning Im allerede forelsket. Her er et par førstehåndsindtryk på Galaxy Z Fold 2.

Foldbare smartphones har kun været på scenen for et par år på dette tidspunkt, men de er hurtigt at få det bedre. Efter at drille den på Uemballeret sidste måned, har Samsung nu fuldt detaljeret Galaxy Z Fold 2, komplet med sin nye pris på en kæmpestor $ 1.999.

Tilbage i april, en rapport hævdede, at Samsung havde planer om at sænke prisen på sin næste store foldbare, mindskelse det mærkat chok, der fulgte med $ 1,980 Galaxy Fold. Nu er en ny rapport indkredsning Galaxy Z Fold 2s pris, og jep, dens lidt lavere.

Samsung februar sidste annonceret den første Android Sammenfoldelig, men lanceringen blev notorisk skubbet tilbage til september at give mulighed for eftermontering og yderligere hardware beskyttelse. Virksomheden er nu tilbage med Galaxy Z Fold 2 5G på en udpakket begivenhed thats fremhævet af note 20.

Forud for lanceringen næste uge, Samsungs kommende Galaxy Fold efterfølger er forblevet det meste i mørke indtil videre. I aften, en frisk billede af Galaxy Z Fold 2 har ramt nettet, vise den interne skærm og bekræfter det nye navn.

Samsung forbereder sig på at lancere en masse nye produkter på August 5th og nu har virksomheden sat ud en teaser, som bekræfter stort set, hvilke enheder der ankommer til begivenheden. I en trailer indsendt til YouTube, Samsung driller Uemballeret med Galaxy Note 20, Fold 2, Tab S7, Watch 3, og Buds Live.

Samsungs næste foldbar smartphone, formentlig kaldet Galaxy Fold 2 er indstillet til at gøre nogle store forbedringer i forhold til følelsesmæssige rutschebane, der var Galaxy Fold. I dag, et par rapporter ud af Sydkorea detaljer, hvad vi kan forvente fra Galaxy Fold 2, herunder nogle display specs og en uheldigt detaljer om den forventede S Pen.

Vi var store fans af sidste år Fold 2, går så langt som til at sige, at det var den eneste foldbare telefon, du bør overveje at købe på tidspunktet for dens udgivelse. Men det stadig havde et par folder, der er nødvendige for strygning ud - og det isnt ment som en vittighed om telefoner folde skærmen.

Vi er skyld kun lige begyndt at blive fortrolig med Samsung Galaxy Z Fold 3, så en fuldstændig sammenligning bliver nødt til at vente, indtil vores gennemgang er offentliggjort. Men heres hvordan de to folder sammenligne i en lige spec-off.

Samsung Galaxy Z Fold vs Samsung Galaxy Z Fold Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Z Fold 3 Udgivelsesdato er fredag ​​den 27. august i USA og Storbritannien, mens for vores australske venner den september 10. Priserne starter på $ 1.799 / £ 1.599 / AU $ 2.499 for 256 GB-modellen, mens $ 1.899 / Â £ 1.699 / AU $ 2.649 får dig 512 GB lagerplads.

Som du vil bemærke, gør det Galaxy Z Fold 3 en retfærdig bit billigere ved lanceringen, selvom det er stadig ret dyrt. Det er også værd at bemærke, at Galaxy Z-folden 2 nu kan findes på en knock-down-pris langt syd for sin listepris, og dens efterfølgere for den sags skyld.

Vigtig

Sådan skærmen spejl iPhone til Samsung TV TechStory

Sådan skærmen spejl iPhone til Samsung TV TechStory

Her er hvordan du deler din skærm eller mediefiler med en anden tv, spilkonsol osv bruger din Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10.

Sådan Slut iPhone til TV trådløst

Sådan Slut iPhone til TV trådløst

Samsungs SmartThings, tidligere Smart View er et gratis program, der forvandler din iPhone eller iPad til en fjernbetjening til Samsung Smart TV og andre intelligente enheder i dit hjem. For at bruge dette program, alt hvad der kræves, er, at alle enheder, du ønsker at bruge er tilsluttet det samme lokale netværk.

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Kan jeg bruge skærm spejling med mine Apple mobile enheder såsom iPhone

Dette wikiHow lærer dig, hvordan at spejle din iPhones skærm til din Mac, Apple TV, eller en anden AirPlay 2enabled Smart TV. Youll brug for en Lightning-kabel til spejl til din Mac, men du kan spejle til et TV trådløst, så længe begge enheder er ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Prøv disse muligheder, når du ønsker at spejle iPhone eller iPad indhold på en større skærm.

5KPlayer AirPlay spejling Tips Mirror Whats på iPhone iPad Apple Watch Display til MacWindowsApple TV

5KPlayer AirPlay spejling Tips Mirror Whats på iPhone iPad Apple Watch Display til MacWindowsApple TV

ApowerMirror er en trådløs skærm spejling app til Windows PC, Mac, Android, iPhone og TV. Android og iPhone-enheder kan også styres, når spejlet til en pc.

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Bedste og nemme måder til Mirror Mac til Samsung Smart TV

Android n AirPlay Mac n ekran v digr cihaz Android n Ipad.

Til stede til Airtame med Google Cast

Til stede til Airtame med Google Cast

er der nogen smarte blå ray-afspillere og smarte tv foruden tv med Roku bygget i, at du kan bruge ipixel telefoner til støbt til eller er min eneste mulighed er ...

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

Løst Sådan Fix Screen Overlay Detected Fejl i Android 2020

De problemer med skærm overlay tilladelser forblive på Galaxy S8 Heres hvordan du løser problemet, hvis du løber ind i det.

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Skærmoverlejring Opdagede til Android APK Hent

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.