Opsæt mobiltjeneste på iPhone

Opsæt cellulære på Apple Watch

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Her er nogle andre problemer skydning tips fra Apple om, hvordan du løser eventuelle problemer, du kan støde på, når du bruger Dual SIM med iPhone XS, XR, eller senere modeller med nano-SIM-kort og en esim.

Kendte problemer

Du kan aktivere cellulære, når du først oprette din Apple Watch,  eller når du opsætter et ur til et familiemedlem. Under opsætningen, kigge efter muligheden for at Seta Upa cellulære, derefter følge vejledningen på skærmen trin.

Opsæt cellulære på et familiemedlem æble ur

Du kan oprette et trådløst Apple Watch til et familiemedlem, der ikke har deres egen iPhone. Hvis din mobiltelefon luftfartsselskab understøtter brugen af ​​en styret Apple Watch, får du mulighed for at tilføje uret til din plan under opsætningen. Kig efter muligheden for at Seta Upa cellulære, derefter følge vejledningen på skærmen trin. Hvis din udbyder ikke understøtter det, kan du være i stand til at benytte en alternativ transportør.

Hvis du er i Kina, skal du bekræfte din identitet, når du konfigurerer cellulære på en familiemedlemmer Apple Watch, som kræves af lokale regler . Kontakt din udbyder for yderligere assistance, hvis nødvendigt.

Opret forbindelse til et trådløst netværk

Dit Apple Watch med cellulære skifter automatisk til den mest energieffektive trådløs tilgængelige: Det kan oprette forbindelse til din iPhone, når itʼs nærheden, en Wi-Fi-netværk, eller cellulære. Når dit ur forbinder til cellulære, det bruger LTE-netværk. Hvis LTE ikke er tilgængelig, vil dit ur forsøge at oprette forbindelse til UMTS, hvis din udbyder understøtter det.

Når din ur opretter forbindelse til et trådløst netværk, kan du kontrollere signalstyrken fra kontrolcentret eller Explorer urskiven. For at åbne Control center, berør og hold i bunden af ​​skærmen, og stryg derefter op.

Ændring bærere

Din iPhone og Apple Watcha skal bruge den samme luftfartsselskab, medmindre uret blev sat op til et familiemedlem, der ikke har en iPhone. Hvis du skifter luftfartsselskaber på din iPhone, * du har brug for at fjerne den tidligere serviceplan på din Apple Watch og tilmelde dig en ny plan. Sådan er det:

Overfør din cellulære plan til en ny æble ur

Cellulær tilslutning slags tager Apple Watch et skridt tættere på at være en uafhængig bærbar enhed, der kan udføre flere funktionaliteter herunder: spille musik, podcasts, samt sende og modtage beskeder. Thats hvorfor når cellulære ikke fungerer på Apple Watch, det eneste formål med at have SmartWatch synes at tage et bagsæde. Hvis cellulære data ikke arbejder på Apple Watch, er der et par enkle trin, som du kan følge for at løse problemet.

Du skal muligvis opdatere din browser

Hvorfor er cellulære ikke arbejder på Apple Watch serien, eller? tips til at løse problemet

Da ikke alle luftfartsselskab udbydere tilbyder mobiltjeneste til Apple Watch, sørg for at have en kvalificeret cellulære serviceplan. Desuden sikrer både iPhone og Apple Watch bruge samme luftfartsselskab. Også, du har brug for at være inden for dit luftfartsselskaber netværk for at bruge den mobilforbindelse på SmartWatch. Tjek denne side for at se, hvilke luftfartsselskaber i dit land eller område giver mobiltjeneste til Apple Watch.

Husk forudbetalt konti og nogle ældre konti understøttes muligvis ikke i øjeblikket. Dens også værd at påpege, at cellulære roaming understøttes ikke uden dækningsområde transportøren netværk.

Løsning # nogle apps muligvis ikke opdatere uden en forbindelse til din iphone

Forsøger du at opdatere nogle af dine Apple Watch apps kun for at opdage, at de ikke bliver opdateret på alle? Tja, hvis du oplever dette problem, jeg ønsker at fortælle dig, at nogle programmer ikke kan opdatere på alle uden en forbindelse til din iPhone. Derfor sikre, at du har mødt dette krav.

Løsning # Kontroller, at iPhone er tændt

Ikke at få push notifikationer fra tredjeparts apps på din Apple Watch med cellulære? Kontroller, at den parrede iPhone er tændt. Dette skyldes, Din iPhone skal være tændt og tilsluttet Wi-Fi eller cellulær at gøre det muligt for Apple Watch at modtage meddelelser.

Løsning # opdatering watchos

Sørg for at din Apple Watch er forbundet til Wi-Fi. Start app indstillinger på dit ur> Generelt> Softwareopdatering. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke installere og følg vejledningen på skærmen for at installere den nyeste watchOS opdatering.

Først og fremmest skal du sørge for, at din iPhone kører den nyeste version af iOS. Desuden skal din Apple Watch har mindst 50% på batteriet. Derefter tilslutte din iPhone til Wi-Fi og derefter placere din iPhone tæt på Apple Watch.

Løsning # søge efter opdateringer til dine operatørindstillinger

Bortset fra at holde din Apple Watch ajour, sørge for, at din iPhone luftfartsselskab er også opdateret. Carrier udbydere frigive ofte carrier indstillinger opdateringer løse problemer og også forbedre ydeevnen.

Hvis du ønsker at manuelt at søge efter opdateringen og installere opdateringen: Smut over til Indstillinger> Generelt> Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, vil du se en mulighed for at opdatere indstillingerne carrier. Husk altid at hente carrier indstillinger, når du installerer et nyt SIM-kort i din iPhone.

Løsning # kontrollere æble se cellulære dataforbrug på iPhone

Det første du skal gøre, når cellulære ikke fungerer på Apple Watch er at kontrollere den cellulære dataforbrug. Dette er for at sikre, at du har nok data tilbage til din rådighed. Du skal blot følge disse trin:

Løsning # fjerne og re-tilføje cellulære plan

Når du er vandreklit fra en gammel Apple Watch til en ny, er det muligt at overføre alle dine data samt din cellulære plan. Heldigvis, processen er hurtig og nem, derfor gør ikke dit forbrug kommer til en stilstand . Du skal blot parre din nye ur med din iPhone. Og mens opsætning af SmartWatch, at hanen Set up Cellular tilføje et cellulært plan.

Wifi-only ipad

En WiFi-only model iPad opretter forbindelse til internettet ved hjælp af trådløs eller WiFi adgang. Dette betyder at når du er i en placering uden WiFi du kan ikke komme på internettet, vil ikke arbejde foretage telefonopkald / Skype / FaceTime, sende / modtage e-mail og nogle apps, der er afhængige af adgang til internettet.

En WiFi-only model iPad kan ikke gøres til et trådløst datatjeneste iPad. Det har ikke de komponenter, der giver mulighed for cellulær datatjeneste. Hvis du bestiller eller køber en WiFi kun iPad kan du ikke ændre dit sind og derefter bruge den med cellulære tjeneste, for at du skal købe en mobiltjeneste-version iPad-model.

Cellular datatjeneste ipad

iPads aktiveret med cellulære data servicearbejde på en lignende måde til celle / mobiltelefoner. Der er et gebyr for at købe iPad og også et månedligt gebyr for den cellulære data service med en månedlig dataoverførsel grænse. Jo højere din dataoverførsel grænse, jo højere månedligt gebyr. Hvis du overskrider din månedlige grænse dataoverførsel, der er overdosering afgifter, som kan være meget dyrt.

Det cellulære serviceplan til enheden faktureres gennem en bærer, i tilfælde af Amherst College bæreren er Verizon. Afhængigt af transportøren, iPad model, og din placering, kan du have forskellige cellulære plan muligheder, herunder i nogle tilfælde valget mellem 3G eller 4G cellulære datatjeneste.

Bemærk venligst: AT & T Isa IKKE tilgængelig som en bærer for Amherst College forudsat iPads, kollegiet har en kontrakt med Verizon som vores tjenesteudbyder. Hvis din iPad er en personlig enhed, kan du vælge din egen luftfartsselskab, som du ønsker.

Bemærk venligst: Brug af iPad-indstillinger til skifte til WiFi, når de foreligger ændrer ikke din månedlige cellulære data servicegebyr, men det vil hjælpe dig til at undgå at gå over din dataoverførsel grænse og / eller kan begrænse langdistance afgifter som relevant .

Installer en fysisk sim

ADVARSEL: Forsøg aldrig at gætte en SIM-pinkode. En forkert gæt kan permanent låse dit SIM, og du vil ikke kunne foretage telefonopkald eller bruge mobildata via din udbyder, indtil du får et nyt SIM. Se Apple Support artiklen Brug en SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad.

Opsæt din mobilplan med esim

Opret en ny plan med en QR-kode, som din udbyder: Position iPhone, så QR-koden frem i billedet, eller indtaste oplysningerne manuelt. Du kan blive bedt om at indtaste en bekræftelseskode fra din udbyder.

Hvis du ikke kan se dit telefonnummer, så sørg for du er logget ind med samme Apple ID på begge iPhone-enheder. Overførsel af et SIM til en esim isnt støttet af alle luftfartsselskaber eller for alle cellulære planer. For mere info, se Apple Support artiklen Overførsel et SIM fra din tidligere iPhone til esim på din nye iPhone.

Konverter en fysisk sim til esim

Ikke Impersonate en sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait -Style titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret Subreddit for Sprint-medarbejdere til at diskutere ting, der ikke er-modstående AT / R / Sprintemployes . Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har en separat moderation hold, end vi gør.

Vigtig

Sådan Boost Cell Signal i en kælder

Sådan Boost Cell Signal i en kælder

Gør UC opdateringen på din telefon også

Min mobile enhed har intet signal. Hvad skal jeg gøre

Min mobile enhed har intet signal. Hvad skal jeg gøre

Du kan støde på en sådan situation og spekulerer på, hvorfor siger min Android-telefon ingen service nogle gange. Ikke bekymre dig. Det er den ultimative guide for dig at løse det.

Sådan starter du Android i Safe Mode OS i dag

Sådan starter du Android i Safe Mode OS i dag

Hej folk, jeg har en Samsung Galaxy S8, og jeg står over for nogle problemer med Facebook fryser hele tiden. Så jeg gik for at se, hvad jeg kunne være på ...

Apple iPhone Slå SMS Til Fra

Apple iPhone Slå SMS Til Fra

Har du nogensinde overvejet spørgsmålet, hvad der er SMS-beskeder Nogensinde spekuleret over, om dens forskellige til tekstbeskeder Svaret er simpelt, men overraskende

Im har et problem med min sms verifikationskode

Im har et problem med min sms verifikationskode

Jeg har lige fået en s21 ultra, og jeg kan ikke modtage nogen verifikation tekster fra nogen apps. Jeg kan modtage tekster fra andre, men ingen koder. Jeg kan ikke 2012753

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot ikke Arbejdsproblem Løst

Fix LG W30 Internet Hotspot Ikke i orden Problem Solved. Et hotspot er den nye generation af teknologi, som er udstyret i næsten alle smartphone disse dage. Nu behøver du at bekymre dig, hvis enheden

Er 4G langsommere end 5G QuickAdviser

Er 4G langsommere end 5G QuickAdviser

Det hele kan koges ned til Verizons brug af Dynamic Spectrum Sharing DSS, som gør det muligt for transportøren at genbruge visse 4G kanaler til 5G-forbindelse.

Lave iPhone X Internet meget langsomt efter iOS 13. opdatering

Lave iPhone X Internet meget langsomt efter iOS 13. opdatering

Dette indlæg højdepunkter enkle metoder til at løse et problem på iPhone 11, der har langsom internetforbindelse efter opdatering til iOS 13.. .

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.