SIM swaps Endelig en smule mere sikkert On tmobile

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google TV blev lanceret i slutningen af ​​2022 på Chromecasts, men dens set langsomme vedtagelse i tiden siden med Sony, THC, og Realme komme om bord. Men nu T-Mobile har stille og roligt annonceret TVision Hub, som er det andet Google TV streaming pind til at blive solgt i USA.

Annonceret på luftfartsselskaber hjemmeside, men endnu ikke købes, den TVision Hub er en streaming dongle med stort set de samme formfaktor som din Chromecast med Google TV. Der er dog to vigtige ændringer i T-Mobiles Google TV dongle.

For én, theres en klart forskel fjernbetjening, som har dedikeret magt og input kontrol til TV samt magt til kassen, et live tv-guide genvej, og tre app genveje til YouTube, Netflix, og en slags T -Mobile-branded tv app. Dens uklart, hvad dette kunne blive givet, at T-Mobile lukker sin TVision tjeneste at denne dongle er mærkevarer, efter begyndelsen af ​​dette år, presser kunder over til YouTube TV. Vores gæt er, at T-Mobile har skabt en form for app til at trække i kurateret eller subsidieret indhold af T-Mobile selv.

Den anden bemærkelsesværdige ændring er, at T-Mobiles Google TV dongle har en indbygget Ethernet-port. Dette synes at være forbundet med en microUSB port til strøm, men T-Mobiles hjemmeside siger USB-C er tilgængelig.

Som beskrevet af SEI Robotics på Twitter, er denne enhed ved hjælp af Amlogic S905Y4 chip. Dette er en nyere og stærkere chip end hvad der findes i din Chromecast med Google TV, og kommer med AV1 afkodning. Især også, er denne enhed baseret på Android TV OS 11 ud af boksen, at en opdatering til Chromecast har endnu se.

Dens uklart, om T-Mobile gør nogen ændringer i Google TV UI, men det produktsiden noter 4K HDR støtte. Tilsyneladende vil denne enhed være fri med nye T-Mobile Home internetkunder. Den fulde pris isnt helt klart, men det ser ud som det kan være lige 50 $.

Mere om Google TV:

Nyheden kommer via en intern meddelelse til T-Mobile Store reps, deles nedenfor. Den nye regel betyder, at ændre et SIM-kort vil kræve enten sms bekræftelse via kundens eller to medarbejdere skal indtaste deres legitimationsoplysninger for at verificere SIM forandring.

Ændringen er en god nyhed for T-Mobile kunder. T-Mobile har haft en virkelig dårlig tid med SIM swap svindel i løbet af de sidste par år. T-Mobile subreddit er fyldt med indlæg fra kunder, der har haft deres SIM-kort ændret pludselig uden deres samtykke. Mange kunder ender med at tabe penge og cryptocurrency, som angribere bruge den nyligt adgang telefonnummer for at modtage to-faktor SMS-koder.

FCC delt tilbage i september, at de ville være at kræve luftfartsselskaber til positivt at identificere en kunde, før du starter en port-out. Det var fantastisk til tilfælde, hvor kunderne havde deres numre porteret ud til et andet luftfartsselskab, men det hjalp ikke meget med angreb, der involverer skiftende SIM-kortet på samme luftfartsselskab. Denne nye SIM-swap regel vil forhåbentlig forhindre i det mindste nogle af de SIM-swap-angreb foregår.

Ændringen plejer fix alt selv. Support reps over telefonen vil sandsynligvis stadig være i stand til at tilsidesætte som er nødvendigt for at indlede et SIM-swap, men de kræver en leder til at foretage denne overstyring. Det er sagt, at det stadig er et skridt i den rigtige retning.

Trods stigningen i sikkerhed, kan nogle butikken reps være lidt frustreret med ændringen. Den nye regel betyder, at SIM skifter til mistede telefoner / simmere nu kræver det ekstra skridt for at snuppe en kollega til at tilsidesætte, hvilket kan øge ventetider. Dens en lille pris at betale for den ekstra sikkerhed, selv om.

Neville Ray, den udøvende ansvarlig for T-Mobiles fem år, $ 60 milliarder 5G netværk opgradering program, er ikke klar til at losse sin virksomheds netværk operationer i en tredjeparts cloud computing udbyder.

"Telefonen kommer ikke til at ringe, er dataene session ikke kommer til at ske, medmindre denne kerneydelse er oppe at køre," Ray forklarede denne uge på et investormøde begivenhed, ifølge en Søger Alpha udskrift. "Jeg er ikke på det punkt endnu, hvor jeg ville sætte det i en tredjeparts hænder."

Delvist som følge heraf, den stadig mere afgørende rolle, som AWS og andre store cloud computing udbydere spiller i verdens internetoperationer, under kontrol. "Helt enkelt er AWS for stor og har for mange kunder til samfundets gode," skrev oplysningerne.

Og nogle ledere i telekomindustrien lyder lignende advarsler som AWS, Microsoft og Google arbejder i stigende grad for at overbevise Telecom-netværksoperatører til Outsource deres kerne netværksoperationer i skyen.

"Vi kan godt lide at eje den oplevelse så meget som vi selv kan selv, fordi det er ret kritisk i naturen af ​​virksomheden her," sagde han om operatørens sky. Han sagde, at T-Mobile driver sin egen in-house cloud computing service, og det er her, hvor det driver sin 5G-standalone kerne. Han sagde T-Mobile er komfortabel Affoading Dens it-operationer i en tredjeparts sky, men at operatøren ikke føler på samme måde om dens centrale netværksoperationer.

RAY'S Kommentarer er bemærkelsesværdige i betragtning af både DISH Network og AT & T har bredt omfavnet tredjeparts sky-tjenester. Skålen er i de tidlige stadier af at opbygge sit eget landsdækkende 5G-netværk, og har sagt, at det planlægger at køre alle sine centrale netværksoperationer i AWS-skyen. Skålen har hævdet, at det vil give det meget mere fleksibilitet med hensyn til innovative forretningstjenester, og at den vil skære ned dramatisk på sine netværksoperationer.

AT & T i mellemtiden planlægger at overgå sine egne 5G-kernenetværksoperationer til Microsofts sky i løbet af de næste tre år. En analytiker sagde AT & T-risici "at miste kontrol" over sit netværk og teknologi køreplan på lang sigt på grund af flytningen.

Ray hævdede, at T-Mobile fører i andre aspekter af 5 g. For eksempel sagde han T-Mobile planer om at implementere sine 5G-tjenester på tværs af 200MHz af midterbåndsspektrum inden udgangen af ​​2023 â € "op fra omkring 100MHz i dag. Han sagde, at det ville hjælpe T-Mobile nå sit mål om at øge sin netkapacitet med en faktor på 14 gennem køb af Sprint og Sprints 2. GHz midband spektrum.

De nedenfor nævnte produkter og tjenester blev udvalgt uafhængigt af salg og reklame. Men spild ikke dine penge kan modtage en lille provision fra køb af produkter eller tjenester via et affilieret link til forhandlerens hjemmeside.

Den nye løn gælder for alle T-Mobile-medarbejdere, uanset rolle eller på fuld tid eller deltidsstatus med den cellulære service. Det omfatter også nye holdmedlemmer, der lige er begyndt at arbejde for virksomheden.

Lønnen på $ 20 er en minimumshastighed, hvilket betyder, at nogle medarbejdere også kan gøre mere. Virksomheden siger, at et flertal af medarbejderne allerede tjener mere end $ 20 pr. Time, især når de inkluderer incitamentsaflønning.

Vi ved først og fremmest, at det er vores kunder, der virkelig drager fordel af godt belønnet, støttet og entusiastiske medarbejdere. Investeringer i vores team er en direkte investering i vores forretning, og i sidste ende i vores kunders oplevelse skrev T-Mobile CEO Mike Siever i et blogindlæg. Betaler medarbejdere En god indtjeningsløn, som de vokser deres karriere, har oversat til vækst for vores virksomhed. Det har været en vindende formel for os, og i dag var der simpelthen bredere strategien lidt for at sikre, at alle fordele.

T-Mobile er kun et firma, der har annonceret minimumslønnen for nylig i håbene på tiltrækker arbejdstagere på et hårdt arbejdsmarked, der har arbejdsgivere, der kommer op Med alle former for Incitamenter for at tiltrække og holde talentfulde medarbejdere.

Amazon hyrede 75.000 ansatte tidligere i år, med gennemsnitlige lønninger, der startede på $ 17 en time og underskrive bonusser på op til $ 1.000 på visse steder. Det blev fulgt med håb om at ansætte 125.000 arbejdere, hvilket fører til den nye startbetaling på $ 18 pr. Time og underskrive bonusser på op til $ 3.000 i udvalgte steder.

På trods af de lønforhøjelser, der er designet til at tiltrække arbejdstagere, siger nogle eksperter, at der ikke er en sand mangel på arbejdskraft. De siger i stedet, at det mangler gode job og mange arbejdstagere, simpelthen ikke længere villige til at arbejde for lav løn i, hvad der kan være vanskelige og farlige positioner.

Tilmeld dig The Breaking News Nyhedsbrev og modtage opdateret information

Først og fremmest har Chromecast W / Google TV en scant 8GB hukommelse. 4 GB, hvoraf der bruges af OS og forudinstalleret software. Det efterlader meget lidt plads til det stadigt voksende antal streaming apps, der rammer markedet. Min anden modvilje på chromecast er en lille nit, men det er irriterende nok for mig at nævne det â € "fjernbetjeningen. Den lille, pille-formede klikkeren er glat og mine større end gennemsnittet hænder ofte projicere det på gulvet, fordi dens som at forsøge at presse en tomat frø. Anyway, thats bare mig.

Siden debut af Googles nyeste Chromecast har Android TV-enheder haft en softwareopdatering, der gav Android TV et udseende, der er på niveau med Google TV. Derfor har Onn Android TV fra Walmart blevet vores favorit streaming stick til et par grunde. For det første giver en næsten identisk oplevelse som din Chromecast m / Google TV, men det har en lidt større og lettere at håndtere fjernbetjening. Du får den samme minimal mængde lagerplads, men det Onn Android TV kan havde for den latterligt lav pris på kun $ 19. 8, som gør det donglen til at købe, hvis du befinder dig i markedet.

Alt dette sagt, har en ny streaming enhed netop dukket fra, af alle steder, T-Mobile og dette 4K dongle er den første på markedet uden for Googles Chromecasts, der rent faktisk drevet af Google TV. Som meddelt af SEI Robotics via Twitter, den nye TVision HUB fra T-Mobile har den nyere Amlogic S905Y4 og kommer ud af boksen med Android 11. Dette er temmelig ironisk, da Googles Chromecasts stadig rokkende Android TV OS 10.

den førnævnte Amlogic S905Y4 er en nyere SoC end den, der findes i Google TV Chromecasts som forhåbentlig skulle resultere i mere jævn ydeevne, når du navigerer grænsefladen. Det er uklart, hvor meget lagerplads enheden har men destinationssiden viser et anstændigt mellemstore fjernbetjening med dedikerede knapper til assistenten, Netflix, YouTube, og endda magt og input knapper specielt til dit tv. Derudover T-Mobiles nye streaming kommer der bærer en indbygget Ethernet-port, som betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at droppe din Wi-Fi-signal.

Selvom denne nye streamer er branding TVision, sit værd at bemærke, at T-Mobile ophørte selskabets live streaming tv-tjeneste af samme navn tilbage i april i år. Jeg gætte navnet var iørefaldende nok til stok og det betyder mindre arbejde for marketingafdelingen. Nu til det bedste ved denne nye enhed fra T-Mobile â € ”prisen. T-Mobile vil være at sælge den nye TVision HUB online og i udvalgte butikker for kun $ 49. 9. Ja, thats præcis, hvad din Chromecast m / Google TV koster selvom du kan score en på salg i øjeblikket for $ 39. 9. Brugere, som tilmelder sig til T-Mobiles hjemmet internet service kan afhente TVision HUB uden beregning, som er en sød bonus, som vil få dig op og streaming på ingen tid flat. Jeg kan ikke brug for en anden streaming enhed i mit hjem, men jeg elsker alt ved T-Mobiles tage på Google TV, og jeg vil plukke en op, så snart de bliver tilgængelige. Du kan finde den notering for den nye TVision HUB på T-Mobile hjemmeside nedenfor.

Lover af alle ting kaffe. Foodie for livet. Lidenskabelig trommeslager, hobby guitarist, web-designer og stolt hær Veteran. Jeg har kommet til at drikke kaffe og fortælle verden af ​​alle ting Chrome. "Uanset hvad du gør, Carpe dælen ud af, at Diem" - romerske digter, Horace. Lidt omskrevet.

Ifølge LAPD, alle tre butikker fortalte officerer de røverier involveret mindst tre mistænkte. Men som af mandag aften, det er ukendt, hvis alle tre røverier var relateret eller hvis de blev ramt af de samme tre mistænkte.

I Woodland Hills smadre-og-grab hændelse, blev de mistænkte beskrives som tre mistænkte iført sorte og grå hættetrøjer. I Valley Village hændelsen, blev de mistænkte beskrives som tre sorte hanner. Igen, hverken LAPD eller FOX 11 besætning er sikker på om det var de samme tre mistænkte i de tre separate hændelser.

Det er alt T-Mobile lige ved hånden. ay din Bill i sekunder, spore data på farten, shop for de nyeste enheder og så meget mere. Du kan også oprette forbindelse til en T-Mobile Expert 24/7. Bemærk: Nu kan du chatte på engelsk eller spansk. ownload T-Mobile app i dag! Har Feedback? Email os på androidappt-mobil. om

T-Mobile er den næststørste trådløse luftfartsselskab i USA, klatre op fra tredjepladsen efter fusionen med Sprint. Dens vækst er takket være de store T-Mobile tilbud og tilbud til rådighed for nye og nuværende kunder, med rabatter på telefoner og andet tilbehør.

Bedste t-mobile tilbud

For at få disse iPhones gratis, youll behov for at skifte til T-Mobiles Magenta Max plan, som starter ved $ 47 / linje. Planen inkluderer ubegrænset data på en 5G-netværk, en gratis Netflix-konto, og op til 4K UDH streaming. Hvis du vil beholde dit nuværende T-Mobile plan, kan du stadig få op til $ 500 off en ny iPhone med en privilegeret trade-in.

Vigtig

Telefon Hits bedste af Top 100 Ringetoner Jingles

Telefon Hits bedste af Top 100 Ringetoner Jingles

Dette indlæg lister de 10 bedste gratis musik ringetoner, der kan bruges på enheden og introducerer 5 bedste hjemmesider og apps til download disse populære ringetoner.

Top 100 Ringetone 1. APK-filer

Top 100 Ringetone 1. APK-filer

Lyt til telefon Hits Best Of Top 100 Ringetoner Jingles sange Online på JioSaavn. Engelsk musikalbum af ringetone Pop Rock 1. Nirvana Ringtone Pop Rock, 2. I Want My MTV Ringtone Pop Rock, 3. ACDC Spænding Ringtone Pop Rock, 4. Glorious Bastards Ringtone Pop Rock, 5. Innuendo ringetone Pop Rock

Tre mennesker indlagt efter optagelse uden Torrance indkøbscenter

Tre mennesker indlagt efter optagelse uden Torrance indkøbscenter

Find oplysninger tilgængelighed og læse anmeldelser af handicappede adgang på Del Amo Fashion Center, Torrance

Touchscreen kalibrering til Samsung Galaxy Tab S2 9. gratis download APK fil til Galaxy Tab S2 9.

Touchscreen kalibrering til Samsung Galaxy Tab S2 9. gratis download APK fil til Galaxy Tab S2 9.

hey gutter, Ive haft nogle problemer med vandhaner ikke bliver anerkendt at skulle tredobbelt klik links, til ruller UpDown behøver ske to gange eller ...

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Touchscreen kalibrering APK nyeste version gratis download til Android

Søgning efter Android apps at identificere touch screen spørgsmål Disse apps vil hjælpe dig med at identificere og diagnosticere touch skærm problemer på Android.

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Windsor Opbevares ved Town East Mall Windsor

Town East Mall placering i Mesquite, Texas TX. Lagringsbibl 133 lejere, timer, telefon 972 270 4431. Besøgende anmeldelser, salg, cupouns. Adresse og retninger 2063 By East Mall, Mesquite, Texas TX 75150.

Z6 Børn Børn GPS Tracker Watch

Z6 Børn Børn GPS Tracker Watch

GPS Tracking Digital Watch for Kids RelyEon giver den bedste GPS tracker ur til børn, og vi er specialiserede i GPS barn sporing touch screen ur, GPS tracker vedhæng, GPS tracking-enhed for børn.

De bedste måder at overføre data fra Android til Android Digit

De bedste måder at overføre data fra Android til Android Digit

Google og Samsung gjort flytte iPhone data til din nye Android-telefon enkel og nem. Du kan endda overføre din iMessage historie.

Sådan Transfer alt indhold fra en iPhone til en computer

Sådan Transfer alt indhold fra en iPhone til en computer

Hvis du for nylig har købt en ny iPhone eller du tænker på at få en snart, vil du ønsker at vide, hvordan du får din nye telefon op at køre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.