Spigen hærdet glas Screen Protector Glas. R Platinum Designet til Galaxy S21 Plus

Galaxy S21 Plus S21 Plus 5G Display Protect EZ Fit GLAS. R Slim 2pack

VIGTIGT: Før du installerer, Pls se tutorial / installation Video via QR scan kode eller web-link på detailsalgspakning. Pls ren skærm ordentligt, før ansøgningen siden støvpartikler mellem skærm og beskytter kan forårsage bobler. Wet program hjælper i en boble gratis program. Efter påføring, eventuelt tilbageværende små luftbobler uden støvpartikler forsvinder efter et par dage.

Kompatibiliteten sikrer en korrekt pasning med smartphoneA overlegen kvalitet materiale sænker risikoen for skader på screenscratch resistens giver klage-fri holdbarhed

Du kan beskytte din mobiltelefon mod ridser, støv og andet snavs, når du køber Spigen Glastr Optik skærmen protektor for Galaxy S21 Plus 5G. For nemheds skyld få adgang til din skærmbeskytter, er det vigtigt at sikre, at din enhed er kompatibel. Let kompatibel med mobiltelefon, denne skærmbeskytter bevarer den berøringsfølsomme skærm følsomhed. Selv hårfine ridser vil skabe uundgåelige bobler, så det er vigtigt at anvende den skærmbeskytter, så snart du køber din enhed. Ved at bruge den nemme program, kan du undgå bobler, der danner nedenunder efter installation af denne skærm beskytter.

På grund af den Spigen Glastr Optik skærmen protektor for Galaxy S21 Plus 5G pris, det kan købes i et hjerteslag. Det er vigtigt, at din skærmbeskytter er resistent over for fedtede fingre, hvis du har at modtage et opkald, mens man spiser. De ridsefasthed funktioner i denne kategori giver kraftige ridser og fingeraftryk beskyttelse. Skærmen på din enhed er ikke sandsynligt, at blive ridset af en løs ændring i lommen eller noget falder på det, hvis din skærmbeskytter er lavet af robust materiale. Denne skærmbeskytter er konstrueret af hærdet glas og har nok styrke på grund af sin hårdhed bedømmelse. Uden yderligere forsinkelser ordre på Spigen Glastr Optik skærmen protektor for Galaxy S21 Plus 5G online!

Et andet skridt

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg udtrykker samtykke til at modtage Keepincase. OM marketing e-mails for information om nyheder, kampagner og nye produkter og tilbud. Du kan afmelde når som helst ved at klikke på linket i bunden af ​​vores e-mails. For flere detaljer se vores Privacy Policy.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Sag Friendly designet til komfortabelt plads Spigen casesEdge til Edge Protection gjort mulig på grund af fleksibel film, der sikrer alle hjørner af telefonen er dækket med protectionCrystal Clear Glass sikrer, at den oprindelige lysstyrken på skærmen forbliver undisturbedCompatible with Samsung Galaxy 21A Ultra

Betjen skærmen på din telefon med komfort og samtidig giver det ekstra polstret beskyttelse ved at installere the Spigen Neoflex Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21 Ultra. Skærmen beskytter er designet på en måde, at det dækker alle kanterne af telefonen. Takket være den fleksible film, der gør det muligt. Skærmen vagt er case-venlige og kan rumme alle Spigen sager. Spigen Neoflex Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21 Ultraâ når de er installeret, sikrer den oprindelige lysstyrke på skærmen forbliver uforstyrret.

Touch reaktion af telefonen efter installation the Spigen Neoflex Skærmbeskytter til Samsung Galaxy S21 Ultraâ forbliver problemfri. Den 9H hårdhed på skærmen giver en ekstra beskyttelse i tilfælde af ridser og skrammer. Når sidder fast på skærmen af ​​den mobile, skærmen vagt er boble bevis, anti-fingeraftryk anti-splintres, og ridsefast. Dette gør det til et ideelt investering for at beskytte telefonens skærm. Køb og installere denne skærm vagt på telefonen og ikke kun nyde den uforstyrrede drift topkvalitet på skærmen, men også en ekstra sikkerhed til din telefon!

Beskrivelse.

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Galaxy S21 Plus EZ Fit hærdet glas Protector 2 PACK af Spigen AGL02537

Samsung netop lanceret sit flagskib Galaxy S21 serie på sit virtuelle Galaxy Unpacked 2022 begivenhed. Hvis du er planlægning for at købe en Galaxy S21, her er de bedste skærm beskyttere, du kan bruge til at beskytte det mod utilsigtede ridser og skader. Uden yderligere forsinkelse, lad os komme i gang med på listen.

Hvis du er på udkig efter nogle fede Samsung Galaxy S21 tilfælde, skal du klikke på linket for at tjekke vores artikel. Du kan finde den fulde liste over skærm beskyttere i indholdsfortegnelsen nedenfor. Klik på navnet på en skærm beskytter for at flytte til sin placering i artiklen.

spigen neoflex

Spigen er en af ​​de top-rated mærker, når det kommer til smartphone tilbehør. Med Spigen Neoflex, får du kant-til-kant beskyttelse på din nye Galaxy S21-enhed. Brug af våd ansøgning proces, der involverer sprøjtning NeoFlex med vand, virksomheden sikrer, at du plejer at få luft bobler, mens du anvender den. Desuden Spigen lover, at du plejer at få glares eller regnbue effekter med dette produkt. For at opsummere, Spigen NeoFlex er en af ​​de bedste skærm beskyttere, du kan købe til din nye smartphone.

caseology PET film

Hvis du leder efter et ultratyndt skærmbeskyttelse lavet af fleksibelt PET-materiale, bør du overveje at få Caseologys PET Film skærmbeskytter. Det er i stand til at forhindre utilsigtede ridser ødelægger den smukke udstilling af telefonen. Med den medfølgende applikation spray, kan du nemt anvende skærmbeskytter selvom du er ikke en professionel. Hertil kommer, Caseologys tilbyder er kompatibel med de fleste tilfælde kan du købe til Galaxy S21.

ESR flydende hud

En anden mulighed værd at tjekke ud, hvis du har brug for ekstra beskyttelse er væsentlige sikkerhedskrav Liquid Skin skærmbeskytter. Selv om det ikke er et glas skærm beskytter, den fleksible polymer tilbud fuld skærm dækning til din telefon. Du kan også bruge dette produkt med de fleste af de førende sager til rådighed på markedet. Ifølge selskabet, den skærmbeskytter har selvhelbredende evner, så lys ridser og små bobler forsvinder med tiden. Du får også en bekvem klip installation redskab for en problemfri installation oplevelse.

olixar

Olixars 9H bedømt hærdet glas er lavet med slagstyrke i tankerne. Olixar lover op til tre gange styrken af ​​ikke-hærdet skærm beskyttere med dette produkt, sammen med scratch og splintre modstand. Det er værd at bemærke, at skærmen protektor tilføjer bare 0. 7mm tykkelse til telefonen, hvilket er pæn hvis du ikke ønsker din telefon til udseende pladskrævende. Virksomheden har også tilføjet oleofobisk snavs og fedt resistent belægning for at undgå fingeraftryk pletter på skærmen.

glassfusion visionguard +

Hvis du har budgettet til at investere i en præmie skærmbeskytter, kan Zaggs GlassFusion VisionGuard + bare være, hvad du leder efter. Den beskytter militær-grade og er beskyttet med virksomhedens D30 materiale, der øger styrken med mere end 20 procent.

pulen

Pulens boble-fri hærdet glas tilbud ridse modstand uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den leveres med oleofobisk og hydrofobe skærm belægning for at beskytte telefonen mod sved og fingeraftryk pletter. Hertil kommer, at skærmbeskytter har 2. D runde kanter for at undgå indfangning af bobler i det lange løb. Bortset fra skærmbeskytter, er Pulen tilbyder kameraets linse beskyttere i pakken, så kameralinsen ikke få utilsigtede skader.

amfilm hybrid skærmbeskytter

amFilms Hybrid skærm protector tilbud 7H hårdhed og er lavet over en ridsefast og ultra-tyndt materiale. Virksomheden lover, at produktet beskytter skærmen mod ridser, støv, skrammer, olie og fingeraftryk snavs. I pakken får du alle de elementer væsentlige at anvende skærmen vagt herunder anvendelse bakke, gummi montering pad, støv fjernelse klistermærker, mikrofiber klud, og alkohol renseservietter.

qhohq

Hvis du leder efter et lomme-venlig skærmbeskytter til din Galaxy S21, bør QHOHQs skærmbeskytter være din pick. På $ 13. 9, får du tre skærm beskyttere og tre kamera linse beskyttere. Som et resultat, kan du nemt udskifte en, når du til sidst ender med at bryde eller skrabe det. På 0. 5mm tykkelse, skærm QHOHQs protector formår at tilbyde en bue 2. D Design til fuldstændig beskyttelse mod kanterne.

Aycfiying.

Hvis du leder efter en skærmbeskytter, der følger med den ekstra bonus for at beskytte dit privatliv, er AyCfiyings-skærmbeskytter, hvad du skal se på. Bortset fra at tilbyde 9h hårdhed og ridsebestandighed, er produktet designet på en sådan måde, at skærmen er synlig lige til personen direkte foran skærmen.

Tqlgy.

For at opsummere det har vi en sidste anbefaling â € "TQLGYS hærdet glas. Meget som Qhohq, er dette en overkommelig mulighed værd at tjekke ud, hvis du vil have den ekstra sikkerhed uden at bruge meget. Du får tre beskyttere og tre kamera linsebeskyttere i pakken. Skærmbeskytteren er kun 0. 2 mm tykt og leveres med en installationsvejledningsramme til perfekt installation.

Vælg mellem de bedste Galaxy S skærmbeskyttere

Samsung Galaxy S21S Screen Protectors sikrer, at du ikke ender med at beskadige dine telefoner. Det er altid bedre at købe en skærmbeskytter, hvis du ikke vil bruge meget, hvis du ved et uheld bryder eller ridse skærmen. Du bør også overveje at få en sag til din nye Galaxy S21-enhed til fuldstændig beskyttelse.

Vi har også dækket Bedste Samsung Galaxy S21 Plus Cases og S21 plus skærmbeskyttere, så hvis du har købt den enhed til nogen i familien, skal du tjekke dem ud. Hvis du fandt dette nyttigt, skal du ikke glemme at lade os vide, hvilken skærmbeskytter du har valgt til din smartphone.

Spigen havde tidligere kørt ind i en lignende udfordring tilbage i 2022, da Samsung først introducerede Galaxy modeller med buede skærme, ikke fladt. Siden da havde målet været at finde noget, der var både holdbart, men fleksibelt til at dække hver kurve på displayet. Neoflex havde været alternativet indtil den nyeste fingeraftrykssensoropdatering. Hvis du vender til en tæt partner, der havde mest erfaring med at lave 3D-glasbeskyttere, samarbejdede Spigen med Whitestone Dome for at skabe en højkvalitetsbeskytter, der var kompatibel med den nyeste fingeraftryksføler, der ville tillade en nøjagtig læsning.

Spigen fokuserede også på forenkling den komplicerede installationsproces af et flydende klæbemiddel, som kan vise sig at være kedelig og skræmmer . Tegning inspiration fra deres elskede EZ-FIT-lineup, Specen designet en ny installationsbakke med værktøjer, herunder en styrestang og en installationsbro for at lindre frygten for en Misaligneret Skærmbeskytter.

Med over 13 års erfaring i case-making industrien er Spigen vokset til at være førende inden for mobiltilbehør. De er stolte af at være "noget, du vil", "konstant stræber efter at skabe produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris. For mere information om Spigen og dets produkter, besøg venligst deres hjemmeside.

Produktbeskrivelse

Spigen Optik. R Hærdet glas sikrer ekstraordinær beskyttelse til kameralinserne i din Samsung Galaxy S21 + 5g. Glaset dækker fuldt ud kameraet, der holder det sikkert fra ridser og pauser, og med perfekt gennemsigtighed påvirker det ikke fotokvaliteten.

Funktioner: - Kamera Lens Protector til Samsung Galaxy S21 + 5G fra Spigen - Pålidelig beskyttelse mod ridser og pauser - Perfekt pasform uden ekstra hæve eller kamerainterferens - anti-fingeraftryksbelægning for at holde det fedtfri - nem applikation med a Stærk og sikkert klæbemiddel - Spigen Optik. R for Samsung Galaxy S21 + 5g er lavet af 9H hærdet glas

Vigtig

Hvordan kommer man til Sprint Store i Urban Honolulu med Bus

Hvordan kommer man til Sprint Store i Urban Honolulu med Bus

Valentinsdag Biathlon finder sted 13 februar 2022 i Honolulu, Hawaii. Find kapløb oplysninger, anmeldelser, kursus kort og mere på RaceThread

Sprint kunder kan nu men sandsynligvis shouldnt løn hver måned til Amazon Prime

Sprint kunder kan nu men sandsynligvis shouldnt løn hver måned til Amazon Prime

Men på 10. 9 måneder det kunne koste mere end årsabonnement

Cellphone Outages ramte tmobile, Sprint, ATT og Verizon-kunder

Cellphone Outages ramte tmobile, Sprint, ATT og Verizon-kunder

Sprint bruger ATT-tårne ​​Den evigt fleksibilitet og kompatibilitet har resulteret i fusionen af ​​disse to telekommunikationsselskaber.

Sprint Store i Ankeny, IA 50021 retninger, åbningstider, telefon og anmeldelser

Sprint Store i Ankeny, IA 50021 retninger, åbningstider, telefon og anmeldelser

Sprint Ankeny 2310 SE DELAWARE AVE, ANNENY, IA50021. Opbevar timer, kortsteder, telefonnummer og kørselsvejledning.

SprintTimer Photo Finish

SprintTimer Photo Finish

Leder du efter input fra flere alvorlige sprintere at se, om der er interesse inden vi går videre. Forudsætning Watch er ubrugelig for sprint, ...

11 Bedste Fokus Apps i 2022 Med uret

11 Bedste Fokus Apps i 2022 Med uret

Det kan dashs praksis ved startere lyd

Costco Medlemmer Apple Watch Series 7 45mm GPS w Aluminium Case Forskellige farver 385

Costco Medlemmer Apple Watch Series 7 45mm GPS w Aluminium Case Forskellige farver 385

Æbler BrandNew 2019 hardware netop modtaget særlige rabatter på Sprint, med Apple Watch Series 5 nu 50 off og 7. generation iPad cellulære enheder bare 100.

Sprint Black Friday 2019 Tilbud Tidlig iPhone, Apple Watch, iPad, Galaxy, LG Pixel Smartphone Deals anført af Udgifter Lab

Sprint Black Friday 2019 Tilbud Tidlig iPhone, Apple Watch, iPad, Galaxy, LG Pixel Smartphone Deals anført af Udgifter Lab

Apple har afsløret det nyeste og største Apple-ur, kaldet Apple Watch Series 5. Den nye enhed kan være en inkremental opgradering, men det er stadig det bedste Apple Watch nogensinde, og som sådan kan du undre dig, hvor du kan få det til dig selv. Heres hvor man kan købe Apple Watch Series 5.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres en liste over de bedste Sprint Black Friday Cyber ​​mandag 2019 tilbud til rådighed lige nu, herunder Apple iPhone 11 Pro, iPhone 11 XR, iPhone 8

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.