SportIdent Orienteringsløb App Set

Få din egen SportIdent Stick

â € ¢ Administrer begivenheder, emner, kurser og resultater â € ¢ Læs ud SportIdent kort med en tilsluttet BSM7-USB eller BSM8-USB-station â € ¢ Print splittelser og placeringer med SportIdent Printer â € ¢ Publish resultater til internettet med det samme â € ¢ Export resultater â € ¢ Den app er til rådighed, og understøtter udskrivning på tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk og tyrkisk.

På SportSoftware online, vil du finde alt om min software, som jeg havde udviklet til at organisere sportsbegivenheder. I orienteringsløb sport, min software er velkendt og bruges over hele verden. Klik på billedet, hvis du vil vide mere om mig.

OE12 og OEScore vil opdage denne opdatering automatisk. Du kan også bruge Søg efter opdateringer funktion i OE12 og OEScore at downloade den nye opsætning. Selvfølgelig kan du også klikke på knappen Downloads for at få det. Som sædvanlig, download arbejder som prøveversion, så længe du ikke har et gyldigt OE12 eller OEScore V12 licens. Opdateringer eller nye licenser kan bestilles via online butik eller fra forfatteren direkte.

Læs flere detaljer om OE12 side. Klik på knappen Downloads og downloade OE12 V. 2. opsætning eller PDF håndbog som et første skridt! Bare prøv det! Som sædvanlig, download arbejder som prøveversion, så længe du ikke har et gyldigt OE12 licens. Opdateringer kan bestilles via online butik eller fra forfatteren direkte.

SportIdent

Når du er færdig, skal du sørge for at besøge finish teltet for at hente dit kursus og få dine splits udskrift. Dette er meget vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager, selv hvis du ikke har fået alle de knapper på dit kursus.

Mange begivenheder bruge kontaktløse, eller knalde stansning, kaldet SI Air. Ved arrangementer, hvor SI Air er aktiveret, kan du bruge en SIAC pind for hurtigere stansning. Regelmæssige SI pinde kan stadig bruges, men du bliver nødt til at indsætte dem i styreenhederne.

Bemærk, at SIAC pinde arbejde på ikke-SI Air arrangementer, men skal indsættes i styreenhederne. SIACs indeholder et batteri; at spare på batteriet, anbefaler vi at bruge en ikke SIAC pind på ikke-SI Air arrangementer.

Før du færdiggør dine kurser, skal du sørge for du har kontrolleret, hvem der leverer dit område kontrolbokse, hvor mange vil være til rådighed, og hvad styrer nummereringen du skal bruge i Condes / OCAD.

Hvis en del af dit job er at få kontrollen og du planlægger at bruge OV gear, sørg for at bestille de redskaber, du har brug for mindst en måned før dit arrangement. Den booking er i bunden af ​​denne side.

Numrene på alle victorianske styreenheder er designet til at være permanent. Brug ikke nogen forskellige klæbrig eller gaffatape på kontrolbokse og ikke skrive på eller re-mærke enhederne uden tilladelse.

Før du begynder at planlægge detaljerne i din begivenhed, beslutte, hvilke timing systemer, du vil bruge. Nogen med SI viden bliver nødt til at træffe beslutning om gear kræves, og hvor det vil blive indkøbt fra.

KONTROLLER FUNKTIONALITETEN AF ALTERNATIVE EVENT SOFTWARE. På et minimum, OV kræver, at begivenheden software giver en løbende rapport om manglende konkurrenter. Nøjagtige optegnelser skal føres fortegnelser over:

Bemærk, at nogle alternative begivenhed software ikke tillader arrangøren at skabe en Entries database, og resultaterne data ikke matchet mod forhånd indtastet eller arkiverede konkurrent detaljer såsom navn, klub osv I stedet softwaren læser disse detaljer direkte fra SI pind på download. Hver pind skal tidligere haft de konkurrerende data skrevet til det, gennem en proces, der kaldes personlige indstillinger. I Victoria, er mindre end 50% af SI pinde i øjeblikket personlig.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Apple Watch SE vs Verizon GizmoWatch

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Et spørgsmål: det siger du kan importere kort og kurser fra OCAD 2022. Hvad hvis du er en skole, der ikke engang har OCAD, og ​​er bare at bruge en SportIdent kit? Det ville være rart at kunne bruge kort og kurser fra Purple Pen. Har nogen brugt det? Vi har brugt EasyGec som kunne være vores alternativ.

Min konklusion er, at du har brug for OCAD 2022 for at kunne bruge SportIdent Orienteringsløb App. Og minimale omkostninger er 24 euro om året for en skole, for kurset indstilling version. Ikke kompatibel med lilla Pen.

I andre nyheder Jeg efterforsker få Esygo-system med Go4orienteering øvelser. 9. gradere ELSKEDE dem når Eugenio demo'd dem, og vi bare ikke har nok SI kasser til at oprette øvelser Eugenio brugt. Vi lånt fra Ed / OUSA for at skoleprogram, tror jeg. Eller CSU eller NEOC.

OK, nogle opdateringer. syGo skole kit må ikke arbejde med pCards, som du påpeger, Andrea - Jeg har netop bedt om at bekræfte. Det kit giver ikke splittelser og enhederne ikke kan omprogrammeres; fordelen er at kunne få billigere enheder.

Og jeg tror, ​​du * kan * bruge SportIdent Orienteringsløb App uden OCAD, måske? ikke sikker på, hvordan du uploader kurser i det. Anyway, ikke høj prioritet at finde ud af det lige nu bc jeg nok anbefale Easygec til skolerne køber SportIdent.

Den app skal OCAD filer, ikke softwaren. OOM kan gemme filer i OCAD format. Kurserne fra Go4O er OCAD filer. syg være på udkig efter, at pCard info, eller måske du kan dele med mig svaret, når du får det.

Du kan bruge SportIdent Orienteringsløb App uden importere kurser på alle. Du også behøver ikke at betale for et abonnement, hvis du ikke opretter forbindelse til OCAD eller ønsker nogle af de mere avanceret funktioner. Du kan definere kurser i app eller har den app udlede de kurser fra downloads.

Den Tucson klubben har netop erhvervet en printer og vil afprøve app på en lokal begivenhed i næste måned. Jeg vil rapportere tilbage, men også nysgerrig, hvis nogen andre er begyndt at bruge det, og har nogen erfaringer til rapporten.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

På denne side har vi listet nogle almindeligt anvendte orienteringsløb software. Bemærk, at denne liste ikke er nogen anbefaling fra IBS, dog a a € ”det er til orientering uden nogen garanti for korrekthed og fuldstændighed . Du er velkommen til at sende nogen forslag eller opdateringer via e-mail til IBS Office.

Superior glasfiber orienteringsløb stativ

â € ¢ Administrer begivenheder, emner, kurser, og resultsâ € ¢ Læs ud SportIdent kort med en tilsluttet BSM7 eller BSM8 stationens € ¢ Print splittelser og placeringer med den SportIdent Printerâ € ¢ offentliggøre resultater til internettet instantlyâ € ¢ Eksport resultsâ € ¢ Den app er til rådighed, og understøtter udskrivning på engelsk, fransk, tysk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk og tyrkisk

SportIdent orienteringsløb tekniske oplysninger

SportIdent Orienteringsløb er den Android app lavet til orienteringsløb klubber og skoler til manage timet orienteringsløb uddannelse. Dette er en nem og bekvem måde at læse ud kort og få opdelinger udskrifter , placeringer og online resultater med det samme.

Alternativer

SportIdent Centre driver Orienteringsløb App online funktionalitet og avancerede funktioner. Den moderne web-platform udmærker sig ved at levere flotte online resultater med det samme til din telefon. Med Centre, administrere din tidsindstillet klub træninger og resulterer i et enkelt sted på nettet.

Den Orienteringsløb App Sættet indeholder SportIdent printer, BSM8 station og en etårig Orienteringsløb App 100 Abonnement. Det er den perfekte måde at komme i gang med den Orienteringsløb App til din træning.

retails for â,¬ * printer sælges for â,¬ *

Vi producerer timing hardware. Med vores produkter, arrangørerne i over 65 lande skabe fantastiske sport oplevelser for udendørs entusiaster. Designet og produceret i Tyskland, vores hardware er let, robust og nem at sætte op.

Slutningen af ​​året tilbud

Vi præsenterer vores smukkeste SportIdent Card design endnu: Den SIAC Edition 2022. Kortet indfanger essensen af ​​den orienteringsløb sport med en omhyggeligt udformet miniature kort. Bestil inden den 31. december 2022 og spar op til 10%.

Vigtig

Cellphone Outages ramte tmobile, Sprint, ATT og Verizon-kunder

Cellphone Outages ramte tmobile, Sprint, ATT og Verizon-kunder

Sprint bruger ATT-tårne ​​Den evigt fleksibilitet og kompatibilitet har resulteret i fusionen af ​​disse to telekommunikationsselskaber.

Sprint Store i Ankeny, IA 50021 retninger, åbningstider, telefon og anmeldelser

Sprint Store i Ankeny, IA 50021 retninger, åbningstider, telefon og anmeldelser

Sprint Ankeny 2310 SE DELAWARE AVE, ANNENY, IA50021. Opbevar timer, kortsteder, telefonnummer og kørselsvejledning.

SprintTimer Photo Finish

SprintTimer Photo Finish

Leder du efter input fra flere alvorlige sprintere at se, om der er interesse inden vi går videre. Forudsætning Watch er ubrugelig for sprint, ...

11 Bedste Fokus Apps i 2022 Med uret

11 Bedste Fokus Apps i 2022 Med uret

Det kan dashs praksis ved startere lyd

Costco Medlemmer Apple Watch Series 7 45mm GPS w Aluminium Case Forskellige farver 385

Costco Medlemmer Apple Watch Series 7 45mm GPS w Aluminium Case Forskellige farver 385

Æbler BrandNew 2019 hardware netop modtaget særlige rabatter på Sprint, med Apple Watch Series 5 nu 50 off og 7. generation iPad cellulære enheder bare 100.

Sprint Black Friday 2019 Tilbud Tidlig iPhone, Apple Watch, iPad, Galaxy, LG Pixel Smartphone Deals anført af Udgifter Lab

Sprint Black Friday 2019 Tilbud Tidlig iPhone, Apple Watch, iPad, Galaxy, LG Pixel Smartphone Deals anført af Udgifter Lab

Apple har afsløret det nyeste og største Apple-ur, kaldet Apple Watch Series 5. Den nye enhed kan være en inkremental opgradering, men det er stadig det bedste Apple Watch nogensinde, og som sådan kan du undre dig, hvor du kan få det til dig selv. Heres hvor man kan købe Apple Watch Series 5.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres en liste over de bedste Sprint Black Friday Cyber ​​mandag 2019 tilbud til rådighed lige nu, herunder Apple iPhone 11 Pro, iPhone 11 XR, iPhone 8

BYOD Flash Trådløs Gul

BYOD Flash Trådløs Gul

Fremskridt Mere end 30 millioner enheder, der tidligere ville have undladt Sprints økonomisk berettigelse dato FED check, vil nu passere. Nu, enheder, der blev befriet fra en kontrakt på grund af en hardware opgradering, der vil sige, du fik en ny en ny telefon på samme kontrakt vil rydde FED check.

Sprint Karriere Sprint Jobs

Sprint Karriere Sprint Jobs

Lær mere om og ansøge om SPRINT Associate hos Citi her.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.