Sprint kundeservice arbejde fra hjemmet job

Brug af Mit arbejde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Som et resultat, var begyndt at SEEA virksomheder få kreative med, hvad de anser frynsegoder. Mens en gang udråber ekstramateriale ligesom fitnesscentre på stedet, spisning tjenester og sjove pladser, virksomheder nu tilbyder medarbejdere fordele, som er mere relevante for pandemiske gange om € ”ekstra betalt frihed til pasning af børn eller familiemedlemmer, vaskeservice, gaver sendt til deres hjem og stipendier til hjemmet kontorartikler, for at nævne et par stykker. Disse er alle nice-to-haves, men i slutningen af ​​dagen, virkeligheden er, at fundamentet â € ”hvad der virkelig driver rekruttering, fastholdelse, engagement og i sidste ende virksomhedens resultater â €”ISA virksomhedskultur.

Som vi ser på at fortsætte med at arbejde på afstand godt ind i 2022 â € ”helt omforme hele medarbejder oplever en €”hvis virksomhedskultur isnt på din liste over prioriteter, bør det være. Kulturelle vurderinger kan være et godt første skridt i at hjælpe dig med at identificere, hvor din organisation er i øjeblikket, hvor du gerne vil være, og hvordan man kommer dertil. At hjælpe dig i gang:

Endelig  forstå kulturen er en maraton, ikke en sprint. Store virksomhedskulturer er bygget og fastholdes over tid, og det kræver engagement og ressourcer. Adgang til og forstå jeres kultur er det første skridt.

Løs store problemer med en fjern design sprint

På grund af den globale situation mange af os er blevet tvunget ind i fjernarbejde. A Design Sprint altid brug kreative rum, whiteboards osv Du vil blive overrasket over, hvor 2022 tech er også at gøre det muligt at gøre på afstand! Team Innovate har bragt flere innovative produkter til markedet for formue-500 virksomheder og tech startups; vundet flere innovationspriser; og udviklet SPRINT til at innovere programmet. Dette program for første gang vil være tilgængelig digitalt.

Remote design sprint er den nye normal

Dette er en guide til at køre remote Design Sprints: en realtime, online, videobaseret twist på den oprindelige opskrift. Denne vejledning indeholder råd om værktøjer, facilitering og modificerede taktik, men det indeholder ikke en trinvis forklaring af hele Design Sprint processen. Til det anbefaler vi Sprint bog!

Vi ved en masse om design Sprints. Jake skabte Design Sprint i 2022, og sammen Jake og JZ kørte hundredvis af sprints, perfektioneret taktik og proces, skrev bestselleren Sprint bog, og trænet tusindvis af mennesker om at køre deres egne spurter.

Men var ikke eksperter i fjerntliggende sprintsâ €”weve kun været i et par sprints end video. Vi tror førstehånds erfaring er kritisk, så vi hyret den verdensomspændende Design Sprint samfund til hjælp os med at skabe denne vejledning. Vi vidste, at dette ville være en kæmpe projekt, så vi bad ekspert design Sprint facilitator Jackie Colburn hjælpe os indsamle og sammenfatte deres råd. Med Jackies hjælp, weve indsamlet input fra mere end 100 mennesker rundt om i verden, som tilsammen har kørt tusindvis af fjerntliggende Design Sprints.

Dette er en påståelig greatest hits guide

For at gøre denne vejledning så anvendelig som muligt, så har vi anvendt vores personlige meninger på toppen af ​​resultaterne af disse samtaler. Vi er skyld lavet en anbefaling til alle de værktøjer og taktik youll behov for at køre en Design Sprint online. Ligesom en greatest hits album, nogle af de taktikker gjort det i denne guide, fordi de er overvældende populær blandt eksperterne, vi interviewede. Da vi hørte konkurrerende rådgivning, vi har påberåbt sig vores egen dømmekraft til at vælge den taktik, der matcher de principper, vi brugte til at udvikle design Sprint.

Endelig, selv om så har vi sorteret og sigtet gennem alt for at give dig et påståelig how-to guide, der er meget mere god ting på eksterne spurter derude. Hvis du ønsker at gå videre, kan du udforske dette regneark featuring mange af de primære kilder vi nævnt, mens du skriver vores guide. Youll finde AJ & Smarts komplet guide til fjerntliggende sprints, Just Mads fjernbetjening sprint video-serien, en flok af casestudier, og meget mere.

sætte scenen

Prep arbejde er især vigtigt for en fjern Design Sprint, så denne del af vores vejledning er særlig lang Theres en masse at gøre: du skal vælge og bygge komfort med nye softwareværktøjer, og du har brug for at forberede de mennesker, der vil være i din sprint. Design Sprints altid virke lidt underligt i forhold til almindelig arbejde, men en fjern sprint? Det vil virke ekstra underligt, og det kan gå af sporet, hvis du Arent klar.

I dette afsnit godt få dig klar til din fjernbetjening Design Sprint. Men du kan også prøve nogle praksis. Kristen brillantes, tidligere leder af design operationer på Google Ventures og Stripe, anbefaler øve på mindre arbejde sessioner til at opbygge dit holds muskler og tillid til fjerntliggende samarbejde.

To store ting skete siden 2022. For det første har teknologien forbedres. Virtuelle whiteboards, videochat, og iPads med penne alle fik bedre og blev mere udbredt. Vi sorta forudsagt, at, cool! For det andet, det meste af verden gik under et ophold-at-home orden i 2022. Didnt se, at en vej, og det er ikke køle overhovedet. Men pandemien betyder var alle mere komfortabel med at drive forretning i løbet af video, hvad enten vi kan lide det eller ej.

Du bliver nødt tre vigtige værktøjer til din fjernbetjening sprint. Først, videokonference at holde alle i sync under gruppeaktiviteter. For det andet en virtuel tavle app, der vil blive din delte hjerne til spurten. Og for det tredje, et team diskussionsforum for kommunikation i hele ugen.

â € Ligesom et personligt sprint, vil du samle hele holdet i ét rum til din fjernbetjening Design Sprint. Selv i dette tilfælde, itll være en videokonference rum. For den bedste oplevelse, bede alle om at tænde deres kameraer og deltag via video. Dens ikke det samme som at have din hold sammen i et fysisk rum, men dens så meget bedre end audio-only.

I Sprint, vi anbefaler at bruge et værelse med mindst to whiteboards. Disse whiteboards er afgørende, fordi de er en fælles visuel registrering af alt hvad der sker i din sprint. Dens umuligt at have toomuch whiteboard plads. Standsning af sprint for at tage billeder, slette, og gentegne bestyrelsen er ikke et stort problem, men det er bedst, hvis du bare kan holde flytte samtidig bevare alt det arbejde, du har gjort hidtil.

Online whiteboards er en funktion, der giver remote Design Sprints en fordel i forhold i-personers sprints. Når du er whiteboarding i skyen, får du uendelige rum og et evigt registrering af din sprint. Dens temmelig køligt.

Vores pick til virtuelle whiteboards: Miro â €”Da vi først offentliggjort i denne vejledning i 2022, gik vi med vægmaleri baseret på et lille forspring i lokalsamfundet anbefalinger. Efter et år brugt arbejder online os selv og et ton af førstehånds erfaring, Miro får nikke til bedre polish og lydhørhed. Jake er nu også en rådgiver på Miro, så han er partisk! Men han vil også gøre sit bedste for at sikre det fortsætter med at blive endnu bedre i fremtiden.

Arbejde eksternt kan være hårde. Samarbejder sammen, selvom være fysisk fra hinanden. Doing kreativ og produktiv arbejde fra hjemmet, med alle de distraktioner, der kommer med det. Endsige workshopping og kører Design Sprints.

Som en lille, men global virksomhed, vi, i Goa Weekly, ved, hvad det vil sige at arbejde med eksterne teams. Derfor tilbyder vi en unik fjernbetjening Sprint oplevelse. Ved hjælp af state-of-the-art værktøj og en fleksibel sindstilstand. Sammen vil vi accelerere innovation fra hjemmet.

Hvad gør en fjern sprint speciel

Design Sprint er en hurtig og kondenseret måde at løse digitale forretningsmæssige udfordringer i fem dage, ved hjælp af design, prototyping og feedback fra virkelige kunder. Vi anvender den tankegang af Design Sprints til et udvalg af skræddersyede Go Ugentlige Sprints på strategi, koncept og hold. Omdannelse af en Sprint â €”som normalt er en intens indsats udført af et lille team, der er i samme rum â €” ind i en fjern affære holder det meste af sin tankegang og samtidig tilpasse processen til digital interaktion mellem teammedlemmer.

Sammenligning en regelmæssig til en fjern design sprint

Hvor en almindelig Design Sprint er stærkt afhængig offline værktøjer som post-its, whiteboards og en kreativ rum, er dens digitale ækvivalent bygget op omkring online værktøj. Der er tre områder, der er afgørende for at køre en succesfuld fjernbetjening Sprint.

Problemfri videokonferencer

Under en Sprint, vil holdet opbygge en kollektiv hjerne ved hjælp af rummets vægge som sin database. Med Miro, vi har en online whiteboard med skabeloner, hvilket gør det til en endnu mere effektiv Sprint.

Design Sprints gavn af et åbent sind. Flytning der til et online-miljø beder om mere personlig disciplin, fleksibilitet og fantasi. Det er en holdindsats, selvom du ikke er sammen.

Kom i gang kørt en fjern sprint med Goa ugentlig

Remote Sprints kan arbejde på enhver form for organisation. Processen er meget fleksibel og kan tilpasse sig forskellige teams og behov. En god facilitator vil få mest ud af din investering i denne metode.

Hos Go Weekly, vi er Design Sprint eksperter. Løb skræddersyet fjerntliggende Sprints på en lang række internationale virksomheder. Fungere som en strategisk partner ved at oversætte ideer til banebrydende koncepter produkt- og valideret digitale prototyper . Er du klar til at komme i gang? Dont vente længere og planlægge en hurtig snak for at finde ud af, om vores fjerntliggende Sprints er den rigtige løsning til din udfordring.

Book en gratis video konsultere

Sprint planlægning er en begivenhed, der finder sted i begyndelsen af ​​et sprint. Dens hvor Scrum teamet får sammen om at etablere det produktudviklingen mål og planlægge arbejdet, der skal udføres i løbet af den kommende Sprint. EN

At gøre dette med et hold, der arbejder fra hjemmet kan synes som en anden dynamik end et personligt Sprint Planning møde. Men med de rigtige værktøjer og trin, kan du gøre tingene effektivt.

Formål med sprint planningÂ

Dette møde kræver input fra Product Backlog, det nyeste produkt Increment, den forventede kapacitet Development hold under Sprint samt deres tidligere præstationer. Da kun Udvikling teamet selv kan vurdere, hvad de kan udrette, dets udelukkende op til dem at beslutte, hvilke elementer skal gå i Product Backlog for Sprint.

Hvem deltager Â

Men vægten for dette indlæg er på Sprint Planning med et hold, der arbejder fra hjemmet; derfor de fleste trin fokuserer på, hvordan man kan overvinde udfordringerne ved at drive en Sprint Planning møde med en Scrum teamet, der arbejder hjemmefra.

Forud for mødet

Et par dage før Sprint Planning session, holde et efterslæb grooming møde. Dette vil give Product Owner og udviklingsteamet en chance for at diskutere Product Backlog elementer og forberede det til den kommende planlægningsmøde.

Du kan redigere denne skabelon online. Del det med dit team ved at tilføje dem som samarbejdspartnere . Du kan også dele dette på din Slack kanal til at give alle hurtig adgang. Eller gemme det i Google Drev med Creately Google Drev-plugin, så du kan styre tilladelse lige derfra.

I løbet af grooming møde, kan du identificere og prioritere brugernes historier, opdele komplekse puklen elementer i mindre, omskrive dem til at tilføje flere detaljer, slette elementer, der ikke længere er brug for, osv denne måde kan du rydde op i efterslæb, som igen hjælp vil strømline din sprint planlægningsmøde og forhindre den i at trække på i timevis.

Du kan gøre dette dagen før Sprint Planning Meeting. Med det kan du beskrive, hvad du forventer af sessionen, og indeholde links til ressourcer, værktøjer eller materiale, som du vil bruge under selve mødet. Itll hjælp alle forberede i forvejen.

Dens også vigtigt at tjekke med din Scrum teamet, før du beslutter, om et tidspunkt for mødet. Da alles arbejder fra forskellige steder, og fra deres hjem, er du nødt til at overveje deres personlige dagsordener så godt.

Den WFH koncert er ikke den letteste ting i verden, især for dem, der landede her uventet på grund af coronavirus udbruddet. Men det kan beherskes, og det fungerer bedst, hvis du tror, ​​bare en lille smule ud af boksen.

- finde en krog, der virker for dig

Dens urealistisk at tro, du måske har denne smukke, uden rod desk to sekunder til at gøre overgangen til at arbejde fra hjemmet. Mere sandsynligt dit skrivebord i en tid med coronavirus er kilet ubehageligt mellem et køleskab og et køkkenbord. Eller du er at dele det med et plus en, der har meget lidt forståelse for personlige rum.

Vigtig

Sådan Fix Cant Skriv til SD-kort på Samsung Phone Apps til Windows, Mac, Linux

Sådan Fix Cant Skriv til SD-kort på Samsung Phone Apps til Windows, Mac, Linux

Fix SD kort Læs Write Error når din Android S9, Samsung Galaxy s9 osv får fejl opstod en læse skrivefejl på dit SD-kort. Denne blog beskriver 5 Fejlfinding måder at Fix SD-kort Læs Write Error

Golfbiler Carts Yamaha Golfcars

Golfbiler Carts Yamaha Golfcars

Fra personlig transport til flåden golfbiler, Yamaha golfcar har du dækket. Vores gas og el Fleet biler vil hjælpe dit anlæg behov og vores PTVs vil håndtere noget derhjemme.

Velkommen til vores Mobile App

Velkommen til vores Mobile App

Du får bekvemmelighed og kontrol, når du aktiverer Min konto.

Propan FAQ Hvor kan jeg købe, hvordan du udfylder Mere

Propan FAQ Hvor kan jeg købe, hvordan du udfylder Mere

Doc Popcorn gør dig til at smile med en række freshpopped kettlecooked varianter af popcorn.

Undersøgelse af Railroads, holdingselskaber, associerede selskaber og beslægtede spørgsmål

Undersøgelse af Railroads, holdingselskaber, associerede selskaber og beslægtede spørgsmål

Side 1 af yderligere tmobile virksomhedernes klager og kundeanmeldelser. Har et problem med tmobile kundeservice Vi har virksomhedens kontor telefonnummer, klager e-mailadresse, BBB rating, og driftstimer.

Er TMobiles bruddet kommer til at gøre ondt abonnent målinger

Er TMobiles bruddet kommer til at gøre ondt abonnent målinger

Har du stadig føler sig trygge som en tmobile abonnent

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Se om Tmobile er at have et nedbrud i Houston, Harris County, Texas eller det bare dig. Tjek den aktuelle status og udfald kortet. Indlæg din og se andres rapporter og klager.

Tmobile HOLLANDS.

Tmobile HOLLANDS.

Deutsche Telekom er angiveligt forberedt på at sælge sit hollandske datterselskab Tmobile Holland.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.