Sprint Visuel telefonsvarer til Android

Sprint Voicemail app ikke fungerer Hvordan at fastsætte AppDrum

Fik en HTC EVO 4G og kan ikke vente med at hente den nyeste Sprint Visial Voicemail app på din telefon? Vi er skyld fik nogle store nyheder til dig! Hvis du har en rodfæstet HTC EVO 4G, du har brug for at vente længere for at installere Sprint Visual Voicemail opdatering. Folk over på the Android Central Forum har med succes rippet denne opdatering til din EVO 4G, og det er nu tilgængelig i en ZIP pakke til dig at blinke fra genvinding. Som altid, så har vi fået de komplette installationsvejledning til dig, så læs videre efter pausen, og få det på din telefon med det samme.

Den seneste Visual Voicemail app fra Sprint synes at være ganske varmt, som brugere har rapporteret meget positiv feedback på det. It skibe med de nye Sprint enheder, men så længe så har vi en blomstrende Android udviklere samfund derude på internettet, kan vi altid gøre noget ved sådanne ting, og thats hvad vores venner på Android Central fora har gjort. Så uden yderligere ado, lad os så komme det op at køre på vores enheder. Der er kun én betingelse, at din EVO 4G skal være rodfæstet i forvejen. Hvis det er ikke, henvises til vores vejledning om rode Android og rod jeres først.

Den bedste sprint visuel voicemail

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sprint kunder med udvalgte Android-enheder kan begynde at opgradere til den nyeste visuelle voicemail software, der er udstyret med taler figurer og stemmeeffekter. Sprinthas begyndt at tilbyde avatarer inden visuel voicemail.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

aldrig glip af en besked igen: Uanset om du er i et møde, der kører ærinder eller bare alt for travlt, vil Sprint VVM app sørg alle dine meddelelser er samlet på ét sted. For når du er klar til at læse dem.

AUTO-FREM OG LYT: Â nemt at administrere din voicemails på farten. Med automatisk videresendelse, kan du sende din telefonsvarer transskriptioner lige til SMS, MMS og e-mail. Personliggøre HILSEN: Den VVM app giver dig mulighed for at oprette din egen, tilpassede hilsen.

VENLIGST BEMÆRK: A A € ¢ Standard messaging og data takster gælder. â € ¢ VVM App er gratis. Der skal muligvis betales for premium-tjenester. â € ¢ Carriers understøttes: Sprint, Boost Mobile, Virgin Mobile og Sprint forudbetalt. â € ¢ Kræver Android 8. OS eller højere. â € ¢ Hvis Sprint Visual Voicemail gør ikke arbejde for dig, anbefaler vi videresende alle voicemails før du sletter app.

Om sprint visuel voicemail

For at installere Sprint Visual Voicemail på din Android-enhed, skal du blot klikke på den grønne fortsat App knappen ovenfor for at starte installationen. Den app er noteret på vores hjemmeside siden 2022/10/28 og blev hentet 32 ​​gange. Vi har allerede tjekket hvis download-linket er sikkert, men for din egen beskyttelse, anbefaler vi, at du scanner den downloadede app med dit antivirusprogram. Hvis din antivirus registrerer Sprint Visual Voicemail som malware eller hvis download link til dk. Print. vm er brudt, brug kontakt siden for at kontakte os.

Version historie

Her kan du finde changelog af Sprint Visual Voicemail, siden den blev lagt ud på vores hjemmeside på 2022/06/12. Den nyeste version er 10.. . 4, og det blev opdateret på soft112. om den 2022/12/12. Se nedenfor ændringerne i hver version:

Version t

Ny Produkt Features VVM Nulstil - A-funktionalitet for brugeren at nulstille programmet uden at rydde deres voicemail-data. Tilføjet en dialogboks, der beder brugeren om at ringe til voicemail, når der er problemer i talebesked levering. Støtte til Android 11 / Android R

Fejlrettelser / Product Maintenance Bedre app sikkerhed. Fixed problem med meddelelse lyd ændring i nogle enheder. Faste problemer med nærhed sensor i nogle enheder. Fixed 'social andel' relaterede emner i nogle enheder.

Version t

Denne software er blevet offentliggjort på Filehippo den 21. juni, 2022, og vi har ikke haft mulighed for at teste det endnu. Vi opfordrer dig til at prøve det, og efterlade os en kommentar eller værdsætter det på vores hjemmeside. Vores brugergruppe vil virkelig sætte pris på det!

Technical.

Vi har ikke nogen ændring log oplysninger endnu for versionen T.. . . af Sprint Visual Voicemail. Nogle gange tager udgivere et stykke tid for at gøre disse oplysninger tilgængelige, så vær venlig at tjekke tilbage om et par dage for at se, om det er blevet opdateret.

Kan du hjælpe?

Imperson ikke en sprint eller anden relateret medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Venligst ikke post Teaser eller Clickbait -Style titler til dine tekstposter.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret subreddit for Sprint medarbejdere for at diskutere tingene ikke kundevendte på / r / sprintemployees . Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har et særskilt moderationshold, end vi gør.

Hurtige links

Check Voicemail fra en anden telefon for at ringe til din Sprint telefonsvarer fra en telefon, der isnt din mobiltelefon, skal du blot ringe til dit telefonnummer. Lad det ringe indtil den skifter over til din voicemail. Når din hilsen begynder, skal du trykke på tasten * og indtast dit password.

Hvordan kan jeg lytte til min telefonsvarer på afstand?

For at kontrollere din voicemail-meddelelser fra en anden telefon: Call din 10-cifret trådløst antal. høne du hører din voicemail hilsen, tryk på tasten * for at interrupt det. f du nå den vigtigste voicemail-systemet hilsen, indtast din 10-cifret trådløs telefon nummer, så interrupt din hilsen ved at trykke på tasten *.

Er visuel voicemail gratis på sprint?

Fra din Fido telefon: Tryk på og hold tasten 1 på telefonen i et par sekunder for at få adgang din svarboks. Pil din adgangskode, når du bliver bedt om. Benyt samme vejledningen for at lytte til dine beskeder.

Kan du deaktiverer voicemail?

Sådan Slet Voicemail på Android. Hvis du har en Android-telefon, kan du være i stand til at deaktivere voicemail ved at justere dine viderestilling af opkald indstillinger. Du kan deaktivere tre funktioner, såsom Forward Når Optaget, Fremad Når Ubesvaret, og Fremad Når unået. I nogle tilfælde kan du deaktivere alle viderestilling ..

Hvordan du oprette voicemail på en fastnet-telefon?

Tast * 98 fra dit hjem telefon. Hvis du er væk fra hjemmet, ringe til dit adgangsnummer og følg instruktionerne, eller ringe til dit telefonnummer, og tryk derefter på tasten *, når du hører hilsen. Indtast PIN-koden og følg vejledningen. Bemærk: Afhængigt af hvordan du opretter din voicemail boks, kan du blive bedt om at indtaste din PIN-kode.

1. Under "Ting jeg kan styre online" vælg Skift voicemail pass-koder. 2. Vælg én, alle eller multipla på enheden notering. Kun enheder, der kan have voicemail adgangskode nulstillet vil vise. 3. Vælg forandring indstilling - Skift alle til samme adgangskode eller har nye adgangskode være sidste 7 cifre i telefonnummeret. 4. Klik på Gem"

. Voicemail giver opkaldere til at efterlade en besked, hvis du ikke er i stand til at besvare din telefon Mens denne funktion er særdeles værdifuld, kan der være tidspunkter, hvor du ønsker at deaktivere denne funktion Måske du har nogen, der.. kalder uophørligt og forlader voicemails, som derefter kræver dig at gå igennem hver enkelt og slette. Sprint har gjort det muligt for brugerne at slukke telefonsvareren både ved at ringe kundeservice eller følge nogle få trin i voicemail systemopsætningen

. trin

Ring til Sprint kundeservice. Tryk på "2 *" på din mobiltelefon til at nå kundeservice eller 888-211-4727. Fortæl agenten, at du ønsker at fjerne voicemail-funktionen fra din telefonordning. Spørg hvor lang tid det tager for telefonen til opdatering og ikke længere har den funktion til rådighed for personer, der ringer.

trin

Call ind i din voicemail. Når din Sprint voicemail opfanger, tryk på "3." Dette vil tage dig til dine personlige indstillinger. Tryk på "2" for hilsen. Nu skal du trykke på "1" til hilsen og derefter "3" for at deaktivere voicemail.

trin

Tast dit mobilnummer fra en anden telefon, og se, om voicemail er nu deaktiveret. Når en voicemail er deaktiveret, vil der ringer modtage en generisk meddelelse om, du ikke er tilgængelig. Opkaldere ikke har mulighed for at lægge en besked, og skal ringe tilbage. Hvis voicemail er stadig aktiv, give henstand med Sprint at behandle anmodningen og prøv senere. Hvis du stadig oplever problemer, skal du ringe Sprint kundeservice for at få hjælp.

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

En dag efter formelt at fuldføre salget af boost, jomfru og andre spint forudbetalt netværk til skål, trækker tmobile stikket på Sprint 5G. Flytningen er en i en lang liste over problemer, der har brug for at sortere ud i kølvandet på april 26. milliarder fusion. Og som en række andre bevægelser, dets

Brug af Mit arbejde

Brug af Mit arbejde

Post et job finde kandidater Hjælp Indeed Events. Om. Om Ansættelse Lab Over 10 millioner historier deles. 2021 Sandelig ...

HDpornVideo. xx

HDpornVideo. xx

Telefonen var vand beskadiget og wouldnt genkende USB-kablet. Samsung Galaxy A7 2018

UScellular LG Stylo 6, 64 GB, Blå Forudbetalt Smartphone Walmart. om

UScellular LG Stylo 6, 64 GB, Blå Forudbetalt Smartphone Walmart. om

LG Stylo 6 specifikationer Display 6. inches IPS LCD-kamera 13 MP PDAF Processor MediaTek Helio P35 MT6765 RAM 4GB LPDDR4 Batteri 4000 mAh

LG Stylo 6 Specifikationer

LG Stylo 6 Specifikationer

Check LG Stylo 6 Forventet Pris og lanceringsdato i Indien. Undersøg LG Stylo 6 med nyeste mobiltelefon med Full specifikationer.

Er Tmobile forsøger at slippe af med Metro NWIDA

Er Tmobile forsøger at slippe af med Metro NWIDA

Få mere at vide og finde ud af, hvordan du køber Metro Redux spil til Nintendo Tænd Officiel Nintendo webstedet.

Sådan backup og gendanner tekstbeskeder på AndroidcarlCare

Sådan backup og gendanner tekstbeskeder på AndroidcarlCare

At holde dine SMS-beskeder sikkerhedskopieret er en god ide, fordi du aldrig ved, hvornår du ved et uheld kan slette nogle vigtige tekstbeskeder eller bare vil overføre dine gamle beskeder til en ny telefon. Godt vis dig hvordan

Tmobile Syncup Pets.

Tmobile Syncup Pets.

Har du TMOBILE Syncup PETS app problemer Vi har instruktioner til at løse det ikke fungerende problem, indlæsning af problemer eller det fælles sort skærm hvide skærmproblem mv. TmobilesyncuppetsappNotworking tmobilesyncuppetsappwontload tmobilesyncuppetsModapkdownload tmobilesyncuppetsModapkdownload

Tmobile Syncup Pets.

Tmobile Syncup Pets.

Syncup Kæledyr er et varemærke og mærke af Tmobile USA, Inc.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.