Under din Kindle Fire til Max

Disse Privacy Screen beskyttere Vogt din telefon mod nysgerrige blikke Anmeldere sværger ved dem

Amazon virkelig forhøjet dets tablet spil med Fire HD 10 og HD 10 Plus modeller, som kan prale af hurtigere behandling, mere RAM, lysere HD-skærme, længere batterilevetid, og en opdateret design i forhold til de tidligere generationer. Faktisk er det HD 10 Plus døbt Amazons mest kraftfulde 10-tommer tablet til dato. Du ønsker at beskytte enten med en god Fire HD 10 tilfælde, men for yderligere at holde 10. -inch HD-skærm fri fra ridser og fingeraftryk, en skærm beskytter er en god idé også. Og disse er de bedste Fire HD & HD 10 Plus skærm beskyttere du kan købe.

Har det hele: supershieldz mat skjold â € ”-Pak

Denne mat skærmbeskytter ikke kun beskytter skærmen mod stød og revner, men tilbyder også refleksfri og anti-fingeraftryk funktioner. Supershieldz, en virksomhed, der fokuserer overvejende om beskyttelse skærm, bruger japansk PET-folie, som er let at anvende og vil ikke efterlade nogen rester bag, når du fjerner det. Du får tre i en pakke.

Nem installation: pulen hærdet glas â € ”-Pak

Til hærdet glas, kan du ikke gå galt med PULEN, som tilbyder to beskyttere i denne pakke, så du kan bruge det på to tabletter eller beholde en som et ekstra. Ligesom de andre, gælder det nemt uden at efterlade rester bag eller danner irriterende bobler. Bygget til at være anti-ridse, det er bare 0. 3mm tynd, så du ikke engang ved, den er der, og det vil ikke påvirke anslagsfølsomhed heller visning.

Case og beskytter i én: mission kabler klart tilfælde med skærmbeskyttelse

Du får brug for en sag så godt alligevel, så hvorfor ikke få fat i begge på én gang med dette sæt, der indeholder en grundlæggende klart tilfælde til tabletten sammen med en skærm beskytter. Sagen er lavet af klare polycarbonat materialer, mens den medfølgende præmie skærmbeskytter forhindrer skærmen i at få ridser og revner.

Lifetime udskiftning: mr skjold hærdet glas â € ”-Pak

Lavet af japansk glas med silikone lim, Mr. Shield beskyttere kommer med en levetid udskiftning, som giver dig ro i sindet, hvis du nogensinde har brug for en ny. Skræddersyet til disse nye tabletter, vil du stadig få 99. 9% HD klarhed og touch-nøjagtighed. Pakken indeholder også nyttige tilbehør som en skrabe kort, rengøringsklud, støvsamler og fjernelse bånd.

Super gennemsigtighed: WRJ hærdet glas â € ”-Pak

WRJ lover høj gennemsigtighed med denne skærm beskytter, der beskytter tablettens skærm mod ridser og revner samt sved og olierester. Det klæber til skærmen via boblefri klæbemiddel og er enkel at tørre med en rengøringsklud.

Antimikrobiel tech: NuPro antimikrobielle skærmbeskytter â € ”-Pak

Sammen med at beskytte skærmen mod ridser, fingeraftryk, støv og snavs, denne skærm beskytter behandles også med antimikrobiel teknologi for at forhindre bakterier i at dannes på overfladen. Med to i en pakke sammen med en rengøringsklud og applikator kort, er det nemt at anvende uden bobler. Og du kan nyde endnu et lag â € ”helt bogstaveligt â €”beskyttelse mod grov ting på skærmens overflade.

Kan man bruge en amazon brand HD Beskyttelses på ilden hd?

Det kunne være fristende at købe en skærm beskytter for 2022-versionen af ​​Amazon Fire HD 10 for denne model, da der er et større udvalg af valg, men husk på, at, selv om de har det samme navn, de to tabletter ikke den samme størrelse og dermed en skærmbeskytter til de gamle modeller vil ikke passe korrekt på den nye skærm.

Bedste Amazon Fire HD 10 HD 10 Plus skærm beskyttere 2021

Med Amazon Fire HD 10 sæt at foreligge i slutningen af ​​maj 2022 er der ikke et stort udvalg af skærm beskyttere til rådighed for det endnu. Men disse er blandt de bedste brand HD 10 og HD 10 Plus skærm beskyttere du kan få lige nu for at sikre tablettens skærm er tilstrækkeligt beskyttet, så snart du sætter tabletten hjem. Mens du er ved det, overveje nogle andre store tilbehør til Fire HD 10, fra Bluetooth-tastaturer til microSD-kort til at udvide sit lager.

EVOL. DesignDesigned med LoveWe tror, ​​at selv perfektion har plads til forbedring, og vi så et nyt design filosofi spirende, en udvikling, der havde de mindste elementer, de største påvirkninger. Vi kaldte det Evol. Design.

Det er på tide at opgradere din browser

Uanset om du ønsker at beholde nysgerrige blikke væk fra din adgangskode eller bare se Netflix i fred, kan en simpel skærmbeskyttelse give dig alle de personlige oplysninger, du ønsker. Den bedste skærm privatliv beskyttere mørkere dine telefoner viser, hvilket gør det vanskeligt for nogen at se det fra den side, men de vil stadig give dig en visning thats tilstrækkeligt klare og lyse. En ekstra bonus? Theyll beskytte telefonens skærm mod ridser og støv.

Den anden overvejelse er blot at få en beskytter, der passer til din telefon. Interessant, det er her tingene bliver kompliceret; ikke alle mærker bære Privacy Screen beskyttere for alle telefonmodeller, så det tager lidt af grave for at finde den bedste løsning for hver telefon. Derfor har jeg medtaget picks i forskellige størrelser, der passer de mest populære smartphones på markedet, herunder iPhone, Samsung og Google Pixel-modeller.

Med alt det, disse er de bedste skærm privatliv beskyttere på Amazon for nogle af de mest almindelige telefoner på markedet. Uanset om du er en Apple eller Android bruger, vil ingen blive snigende et kig på din skærm.

det bedste for iPhones

Disse privatlivets fred beskyttere har tjent mere end 7.800 anmeldelser og en samlet stjernernes rating på Amazon, og de kommer i en bred vifte af størrelser for tonsvis af iPhone-modeller. De to-pack af hærdet glas beskyttere er holdbare og ridsefast, og korrekturlæsere rapporterer de tilbyder den helt rigtige mængde af mørket. De kommer også med en rengøringsklud og klistermærker til nem fjernelse af støv og anvendelse.

det bedste for visse Samsung modeller

Designet til at passe mange af de mest populære Samsung telefoner denne hærdet glas Privacy Protector er modstandsdygtig over for ridser og fingeraftryk, og mens mørket kvaliteten ikke er nævnt, er dette en af ​​de mest højtratede muligheder for Samsung, der har tjente mere end 2.000 anmeldelser og en samlet 4. sammenlign priser for bedømmelse. Den leveres med en mærkat til nem installation, men du bliver nødt til at købe alkohol vådservietter separat.

det bedste for andre Samsung modeller

Hvis din Samsung modellen ikke var dækket i den foregående indstilling, har vi fået din ryg her. Denne Privacy Screen Protector er designet til at dække den buede skærm perfekt til en problemfri pasform. Hvad mere, det er ridsefri, holdbar og komme med en ansøgning mærkaten og våde og tørre servietter for pre-installation rengøring.

det bedste for google pixel

Hvis Google Pixel 4 XL er telefonen af ​​valg, har denne Privacy Screen Protector fik du dækket. Den beskytter dækker din skærm fra kant til kant, dens modstandsdygtige over for ridser, og dens belagt for at gøre Fingerprint udtværinger let at fjerne. Denne mulighed kommer med spritservietter og en installation sticker til idiotsikker applikation.

Mens du er ved det, kan det være værd at investere i en tablet Privacy Screen Protector så godt. Denne ene er hårdt belagt, ridser, og â €”ifølge anmeldere â €” det giver masser af privatlivets fred. Den leveres med våde og tørre præ-ansøgning renseservietter, sammen med guide klistermærker til nem, idiotsikker installation. Den bedste del: Det kommer i mange forskellige størrelser til forskellige tablet modeller â €”tjek dem ud her.

Hvis du ikke har en smart-tv og ønsker at få din fylde af alle de bedste TV og film over jul helligdage, så Amazona Fire TV Stick Lite med Alexa Voice fjernbetjening Lite er den bedste måde at få det alle. Og hurtigt.

Med Fire TV Stick Lite det er en simpel og billig måde Toa streame hundreder af tusinder af film og tv-episoder fra Netflix, Â Amazon Prime Video, Nu, Disney + og mere. Bare sæt den i bag dit TV og off you go. EN

Hvis du ønsker at underholde hele familien i løbet af julen så investere i en streaming enhed som Fire TV Stick Lite er en genial måde at få alle fordelene ved flere streaming kanaler på ethvert TV.

Uanset om du ønsker at fange op på dine yndlingsprogrammer fra ITV, BBC iPlayer og Channel 4, på udkig efter de nyeste familiefilm fra Disney + eller ønsker Toa se dine favorit live sport, Fire Stick Lite er din underholde ment hack.

Med en kæmpestor 63.000 femstjernede anmeldelser, der er masser at kærlighed om Fire TV Stick Lite. Shoppere har 'sagde, at der er 'masser af apps til rådighed til at forynge en gammel TV', rablende hvordan det forvandler dit TV til en smart-tv til pounds «.

'Købt fordi vi ønskede Disney + og Discover + begge så let at streame! Jeg er ikke teknisk indstillet, men det var så nemt at oprette bogstaveligt talt tilsluttet og downloadede de apps, jeg ønskede! Stemmegenkendelse er strålende for jeg kan trykke på knappen og tale mit valg! Alexa fungerer også som en drøm. '

En anden aftalt, tilføjer: 'Brilliant Bit of Kit til prisen', de fortsatte med at skrive 'Alle menuerne er nemme at følge og bruge, og du kan nemt finde dit valgte indhold, billed- og lydkvaliteten er begge fremragende Og evnen til at downloade ekstra apps er en reel bonus. '

Køb af en forrude dæksel til din bil er en omkostningseffektiv måde at beskytte den mod ekstremt vejr. Mens de primært bruges til at beskytte mod frost og is om vinteren, er de gavnlige året rundt om dens solskader, blade og snavs eller fuglmængder, der er en bekymring.

For maksimal beskyttelse anbefaler vi at investere i et dæksel, der er specielt designet til koldt vejr og sikrer, at du har valgt en af ​​den korrekte størrelse til din forrude. Nogle forhandlere tilbyder universelle størrelser, men det er værd at tage målinger, før du foretager et køb for at undgå skuffelse .

Qcoqce bil forrude cover

Det er ikke for DIFERIFT til Halfords Quilted Frost Guard, vi nævnte ovenfor med hensyn til design, selv om det kommer i en større størrelse. Materialet består af fire lag, der er designet til at beskytte din forrude fra frost, is og sne, regn, UV-stråler og andet snavs og snavs.

Der findes to størrelser â € "lille og store. De små foranstaltninger 147cm x 120cm, mens de store foranstaltninger 157cm x 126cm. Med risiko for at lyde gentagne , skal du sørge for at måle din forrude på forhånd - vi spottede et par anmeldelser, der angav, at de valgte den forkerte størrelse.

Freesoo forrude frostbeskytter

Dækslet har to ører, som du fælder mellem dine bildøre, og sætter derefter bunden af ​​dækslet under forruden viskere. Det kommer i to størrelser - små og store â € "og består af fire lag designet til at beskytte din forrude fra både frost og solskader.

Coopers of Stortford Windscreen Snow Cover

Det leveres med dæksler til begge sidegære såvel som forruden, og holdes på plads af magneter såvel som sløjfer på begge sider af dækslet. Det er lavet af 3-lag af vandfast og ikke-vævet materiale til at beskytte mod frost.

Dimensionerne er 147cm x 120cm, som skal være egnede til både små og mellemstore køretøjer. Tag ikke bare vores ord for det selvom â € "sørg for at du måler din forrude, før du køber.

Halfords All Seasons Car Cover

Hvis du søger at beskytte dine biler karrosseri såvel som forruden, så kan dette dækning være vejen at gå. Som navnet antyder, er Halfords egen mærkeprodukt egnet til alle årstider. Det giver sne og isbeskyttelse, er vandtæt og vil forhindre solskader takket være UV-beskyttelse.

Du sikrer dækslet via de elastiske paneler, som passer over dine bumpers, og stropperne, der går under bilen. Dens tilgængelig i fem forskellige størrelser â € "ekstra lille, lille, mellemstore, store og ekstra store â €" for at passe alle køretøjer. Dimensionerne af mediumdækslet, som WEVE bundet til ovenfor, er 440cm x 175cm x 135cm.

Vigtig

Hjem

Hjem

Bare et andet WordPress-websted

Google Maps for IOS får mørk tilstand og nye placeringsdelingsfunktioner

Google Maps for IOS får mørk tilstand og nye placeringsdelingsfunktioner

Mens tidligere versioner af Apples operativsystem gjorde det lidt lettere at kigge op i anvisninger i Google Maps i stedet for i Apple Maps, er det ikke længere tilfældet.

Brug hukommelseskortet som standard downloadmappe på Galaxy Phones Oreo og Nougat vs Marshmallow vs Lollipop ... og 1 mere Visihow

Brug hukommelseskortet som standard downloadmappe på Galaxy Phones Oreo og Nougat vs Marshmallow vs Lollipop ... og 1 mere Visihow

Du kan flytte dine apps til et hukommelseskort for at frigøre telefonhukommelsen. For at flytte apps til hukommelseskortet skal du indsætte hukommelseskortet i din telefon.

Sådan indstilles opbevaring på SD-kort af Samsung Galaxy A10 som standard

Sådan indstilles opbevaring på SD-kort af Samsung Galaxy A10 som standard

Du kan flytte dine apps til et hukommelseskort for at frigøre telefonhukommelsen. For at flytte apps til hukommelseskortet skal du indsætte hukommelseskortet i din telefon.

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Børn på iPhone, iPad eller Mac for lang Indstil forældrekontrol med æbler skærm tid

Ønsker du at begrænse dit børnene tid på iPad eller iPhone Den nye skærm tid funktion er en forældrekontrol at sætte grænser for dit barn eller dig selv.

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Guide til Apple iPad 5. generation Indstil dato og tid Vodafone Australien

Du kan være mere lempelig om skærmen tid under karantæne, men på et tidspunkt, vil du nødt til at sætte nogle grænser.

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

Sådan indstiller du hurtigt en timer på din iPhone eller iPad

For at indstille en timer på din iPhone eller iPad, kan du normalt bruge ur-appen. Men der er to hurtigere måder at indstille en timer på din Apple-enhed, og godt vise dig, hvordan du gør det.

Google Indstillinger App Launcher

Google Indstillinger App Launcher

Hent indstillinger app Alle indstillinger app APK 1. til Android. Mobil indstilling app, flere adgang indstilling i én app

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.