De bedste Pocket WiFi og Internet dongle Planer

Vodafone Pocket WiFi 4G-hotspot

Vodafone har en række mobile bredbånd planer til rådighed, både forudbetalte og efterbetalte, tilbyder op til 100 GB data hver måned. Mens de kommer som blot et data SIM, hvis du ikke allerede har en kompatibel enhed, Vodafone sælger også et par mobile bredbånd enheder til at bruge også.

Hvordan vodafone mobile bredbånd arbejde?

Mobilt bredbånd er designet til internetadgang på farten, så du får online ved hjælp af et SIM indsat i din tablet eller modem. Vodafone har to typer af mobile bredbånd planer: forudbetalt og SIM kun efterbetalte.

Disse planer er solgt måned til måned, men du kan også samle dem med en af ​​Vodafones modemer på en 12-, 24- eller 36-måneders plan for tilbagebetaling. Her er udvalget af efterbetalte mobil bredbånd planer til rådighed:

Hvordan opsætter jeg vodafone mobile bredbånd?

Hvis du allerede har din egen mobile bredbånd enhed, alt du skal gøre er at pop i Vodafone SIM du fik med din plan, og du skal være god til at gå. hvis du ikke har en enhed endnu, Vodafone leverer dog et par modemer, som du kan få med en efterbetalte planen på 12-, 24- eller 36-måneders kontrakter.

Vodafone mobile bredbåndsdækning

Mens Vodafone har en spirende 5G netværk, kan du ikke få adgang til det endnu på nogen af ​​sine mobile bredbånd planer. I stedet skal du være begrænset til sit 4G-netværk, der dækker omkring 96% af den australske befolkning.

Hvordan at genoplade vodafone mobile bredbånd

Nej, det kan du ikke. Men du kan få "ubegrænset" data på Vodafone SIM kun mobile planer. Disse planer opkræver ikke overskydende gebyrer til at gå over din månedlige grænse data, men din hastighed vil være begrænset i stedet.

Bemærk, at i Vodafones vilkår, hedder det, at du ikke må bruge sine mobile planer som en erstatning for hjemmet internet, men du kan tether din telefon til dine enheder, når du er på farten som en erstatning til mobilt bredbånd.

TEER3 Det har været et stykke tid siden jeg var på markedet, så ikke up to date med de aktuelle modemer. Jeg fandt Whirlpool at være en stor ressource, en masse god info, så bedst at spørge der før indkøb.

Er du rejser til ferien? Sørg for at du har lomme WiFi, så du holde forbindelsen, uanset hvor du er. Svar på vigtige e-mails, når du har brug for til, og se dine yndlingsprogrammer ryg mod ryg. Kom tilsluttet også betyder, at du stadig kan opdatere og indhente med dine venner og familie via sociale medier.

Hvorfor får lomme wifi i nz

Mens de mest almindelige ting at gøre i dag er ved at vende på det mobile hotspot på telefonen, kan det føre til hurtigere på batteriet. Før din mobiltelefon kan dele en forbindelse mellem enheder, mobildata og hotspot skal være tændt samtidigt â €”som begge er berygtet for batteriet.

Kom lomme WiFi forhindrer dig i at beskadige din telefon, plus nyder stærkere signaler som sin udelukkende beregnet til datamodtagelse og distribution. For at sikre den bedst mulige forbindelse, dens stærkt anbefales at tilslutte via lomme WiFi i dine rejser.

Sådan får lomme wifi i nz

Dens meget let at få lomme wifi i New Zealand. Bortset fra store tilgængelighed, er alle lomme WiFi i NZ designet til at være sikret, langvarig, og hurtigt! Nogle af disse kan endda tilslutte til 5-15 enheder, så du ved, hvad man skal finde, når du rejser med familien.

Udlejning og levering

En af de mest almindelige måder at få lomme WiFi er at leje det. Dette er især nyttigt som du er kun tilbøjelige til at bruge det, når du rejser. En masse af udbydere tilbyder lomme WiFi leje online. Du skal blot placere en ordre, og få den leveret til din adresse valg â €”det være sig i dit hjem, hotel eller restaurant. Proces tilbagelevering af enheden ved at droppe det ud hos autoriserede steder.

Ellers kan du leje lomme WiFi ved ankomsten til lufthavnen. Men gør opmærksom på, at ikke alle lufthavne i New Zealand tilbud lomme wifi leje. Hvis du planlægger at gøre dette, kan du ønsker at få forudgående bekræftelse, hvis du kan få en ved ankomsten.

Køb fra en autoriseret forhandler

Hvis du ikke har lyst leje ting, bare købe en til dig selv. Der er masser af forskellige lomme WiFi til salg i forskellige online og mursten og mørtel butikker i New Zealand. Bare sørg for, at hvad du får er gået kvalitet teste for at sikre dets hastighed og pålidelighed.

Desuden er nogle mobiludbydere planlægge tilbyde deres egen lomme WiFi. At få en fra dem sikrer du kan tilslutte deres stabile netværk i hele landet â €”være det bredbånd 4G, 3G, 2G, og selv 5G-netværk.

Top lomme wifi i nz

POCWIFI er en af ​​de bedste lomme WiFi udlejningsselskaber i New Zealand. De har en let leje proces med forskellige leveringsmuligheder. De tilbyder ubegrænset WiFi, med ekstra støtte til over 100 + lande. I modsætning til andre udbydere, de bruger virtuelle SIM-teknologi til at forbinde dig til internetudbyderen, selv uden fysisk SIM-kort.

Xoxo wifi

XOXO WiFi er en af ​​de mest betroede lomme WiFi udlejningsselskaber over hele verden. De har en nem-at-bruge proces, der arbejder med blot et enkelt klik. Som et globalt brand, kan du også leje i mange forskellige lande, herunder Storbritannien, Polen, USA, Australien, og mere.

Dens en af ​​de bedst bedømte lomme WiFi blandt digitale nomader, der arbejder under rejsen. Dens perfekt til alle former for forskellige online aktiviteter â €”være det navigation, holde kontakten, surfe på internettet, og mere.

Wifi rejsende

Wifi Rejsende er en bærbar WiFi-router med 13 timers batteritid! Denne lomme WiFi har en af ​​de længste batterilevetid på markedet. Når bestilt og lejede, kan du få det leveret til dit hotel, hjem, eller posthus.

Mywebspot

mywebspot lejer lomme WiFi med masser af frynsegoder. En af deres mest eftertragtede fordele er den dag pass, hvor du er givet ubegrænset internetadgang for 24 timer. Deres dagskort tilbud omfatter 512, om 4G / LTE-hastigheder. Hver udlejning fra mywebspot kan drage fordel af denne dag pass, så du ikke behøver at bekymre sig om Registrering en til dig selv.

Vodafone

Vodafone tilbyder lomme WiFi til salg. Den bærbare Alcatel MW41 er lille, men kraftfuld lomme wifi, der kan forbinde til 4G. Det kan dele tilslutninger for op til 14 enheder, så længe enheden er WiFi-aktiveret. Den er kompakt, men stadig har LED indikatorer at vise batteriets levetid, modtagelse, meddelelser, og WLAN.

hvordan mobile bredbånd værker

Mobilt bredbånd er værd at overveje, hvis du har en dårlig WiFi-netværk eller youre arbejder konstant på farten med din smart enhed. Og i tilfælde af du er gad vide, hvordan det fungerer, bør du vide, at mobilt bredbånd kommer i tre typer:

Den type du vælger, er afhængig på, hvor mange enheder, du har brug for at oprette forbindelse til internettet. Du skal også overveje, om du foretrækker at slutte den til en stikkontakt eller indsætte direkte ind i din bærbare computer eller smart enhed.

Mobilt bredbånd bruges til at være dyrt. Disse miniature gadgets, der nu forbinde alle til internettet var engang eksklusivt til virksomhedernes fagfolk i smarte jakkesæt. Heldigvis er de dage er bag os. Men en mobil bredbånd er stadig dyrere end en fastnet plan, nogle gange koster op til 1333x mere.

For at undgå overdreven omkostninger, bør du kende de bedste mobile bredbånd tilbud derude, og så har vi sat dem sammen for dig. Uanset planen, stor eller lille, disse er de bedste steder at købe mobilt bredbånd og deres data priserne:

Optus mobilt bredbånd

Optus har en Home Wireless Broadband thats rettet mod mennesker, der har brug for en internetforbindelse uden beskæftiger sig med de møjsommelige udfordringer i etableringen kabel kabel internet eller NBN. Hvis du er en studerende, lejer, eller du er hus-deling, Optus mobile bredbånd pakke er lige noget for dig. Dens en bærbar pakke, som du kan bruge, hvis du flytter et andet sted.

Optus har en entry level plan, der begynder ved $ 15 for 5GB og går op til $ 50 for 75GB godtgørelse. De download-hastigheder ligger mellem 20Mbps til 100Mbps ved hjælp af en 4G-forbindelse, mens du kan få warp hastighed på op til 1Gbps hvis du køber deres 5G mobilt bredbånd og bor på et sted med 5G dækning.

Telstra mobilt bredbånd

Telstra har en 4G WiFi hotspot thats lidt større end Optuss 4G modem. Men Telstra kanter ud Optus på funktionalitet â € ”sit produkt kommer udstyret med et LCD-display med visse funktioner indlejret.

WiFi Hotspot kører på Telstras 1800MHz Band. En mærkbar fordel WiFi hotspot har sammenlignet med Optus 4G WiFi Hotspot er, at Sierra trådløse udstyrer det med en hel tilføjelser herunder en dedikeret antenne, større batteri, og Watcher apps høflighed af Android og iOS.

Hvis du bor i en 4G-området, forvente at få download-hastigheder, der er 2-50 Mbps. Telstra har en blandet landhandel af anmeldelser med mange brugere utilfreds med kvaliteten af ​​deres service. Netværket udbyder har en 200 GB data plan, der retails på $ 75 per måned.

Vodafone

Vodafone er en af ​​Australiens største teleoperatører, og dets mobile bredbånd er Vodafone lomme WIFI-2, nabufactured af kinesisk tech gigant Huawei. Den seks timers batterilevetid er muligvis ikke den ideelle mulighed for dem, der arbejder i fjerntliggende områder. Du er dog i stand til at få op til 10 forbindelser på din Vodafone mobile bredbåndsenhed.

Final Words â € "Andre mobile bredbåndsleverandører

En MVNO køber netværkstjeneste fra en af ​​de store Telcos til engrospriser, og derefter videresælger til den endelige forbruger. Den lavere driftsomkostning, mindre budget og fleksibelt håndsæt-lager giver dem mulighed for at levere den samme service til en billigere pris.

En anden ting værd at bemærke er, at en MVNO vil give fleksibel service, der giver dig mulighed for at fravælge når som helst, hvis du ikke nyder det virtuelle netværk. Du kan også modtage samme værdi og nogle gange endnu bedre tilbud, når du abonnerer på en MVNO end med en stor teleko.

Vores mobile bredbåndsplaner er pakket med værdi, så det er nemt at holde dine enheder tilsluttet, når du er ude og om. Tilmeld dig et af vores røde modemplaner uden låsekontrakt og få lomme WIFI på en rentefri tilbagebetalingsperiode på 12, 24 eller 36 måneder. Hvis din røde modemplan er Annulleret , skal du betale dit modem på din næste regning.

NBNâ "¢ Planer med uendelige data på din valgte hastighedsniveau

Tilslut op til 16 enheder med den bærbare batteridrevne Pocket WiFi. Du kan bruge den udendørs med op til 6 timers batterilevetid. Du kan også tilslutte en strømbank til lommen WiFi for at oplade den, mens du bruger den.

Vigtig

Sådan bruges Walkie Talkie på Apple Se en komplet guide itipstricks

Sådan bruges Walkie Talkie på Apple Se en komplet guide itipstricks

Hvad kan dit Apple Watch gøre uden din iPhone til stede ganske meget, faktisk

Apple Watch For Dummies

Apple Watch For Dummies

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Utroligt, hvordan accepterer jeg en invitation til min walkietalkie på Apple Watch Åbn WalkieTalkie-appen på dit Apple Watch. Tryk på Tilføj venner, og vælg derefter en

Apple deaktiverer walkietalkie app på potentielle aflytning glitch

Apple deaktiverer walkietalkie app på potentielle aflytning glitch

Apple har deaktiveret Apple Watch Walkie Talkie app på grund af en glitch, der kan gøre det muligt for en bruger at aflytte en andens iPhone.

Walmart Shopping Købmand-apps på Google Play

Walmart Shopping Købmand-apps på Google Play

Shop for Samsung Android telefoner på Walmart. om. Spare penge. Live bedre

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Anmeldelser fra Walmart medarbejdere om Walmart kultur, lønninger, fordele, arbejdsliv balance, management, jobsikkerhed, og meget mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indian Fresh Produce Supply Chain Platform Ninjacart har sikret en 145m investering fra USBased forhandler Walmart og E-handel Company Flipkart.

Walmart Garden Center 2450 NW Loop 338 Odessa, TX Paint Stores MapQuest

Walmart Garden Center 2450 NW Loop 338 Odessa, TX Paint Stores MapQuest

På denne side finder du alle de oplysninger om Walmart Nortwest Loop 338, Odessa, TX, herunder tiderne, sted for forretningsadresse eller telefoninfo.

Walmart Odessa TX 2450 NW Loop 338

Walmart Odessa TX 2450 NW Loop 338

Sameday afhentning og levering i Odessa, TX fra din Odessa SuperCenter. Vælg en afhentning eller leveringstid, der er bekvemt for dig. Penge tilbage garanti.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.