Den bedste Samsung Galaxy S20, plus og ultra glas og filmskærmbeskyttere

InvisibleSHIELD Glass Elite VisionGuard Screen Protection for Samsung Galaxy S20 Fe 5G Tilbehør til Tmobile

Samsung advarer endog, at hvis beskyttelsen opfylder sine opgaver og skal pensioneret, skal du kun købe den samme officielle beskytter, der er autoriseret til at arbejde med fingeraftrykslæser i stedet for at vælge en tredjepart, der måske ikke arbejder med ny biometri.

goto hærdet buet glas skærmbeskytter med sensor til Samsung Galaxy S

Skønheden i GOTO-skærmdækslet til Galaxy S20-familien er, at den kommer med sin egen installationsbakke, der gør det lettere på i sig selv lettere for selv klumpetyperne. Det er buet, det er hærdet glas, og det passer fint med TOW-seriens touch-sensing Nature.

InviSibleSHIELD Ultra VisionGuard + og Ultra Clear + Galaxy S Skærmbeskyttere

Filmen har været tilpasset snit til Samsung Galaxy S20, S20 + og S20 Ultra, for at holde dem klare, ridse og snavse. Det er ret nemt at anvende, selvom det ikke vil tilbyde den samme beskyttelse som de hærdet glas, men er stadig en temmelig god budgetløsning.

Olixar Samsung Galaxy S Ultra Tempered Glass Screen Protector

Dyrere end filmens ovenfor, Olixars hærdet glasskærmbeskytter til Galaxy S20-familien tilbyder 9h hårdhed til ridsefrit liv, hvilket ikke kan siges for den aktiebeskyttelse, der kommer forudinstalleret på S20 Ultra, for Instans, med vores enhed, der allerede viser nogle minuscule ridser under direkte lys. På 0. 6 mm tykkelse er de kompatible med sager, samt din berørings- og fingerskanningsindsats.

Samsung Galaxy S, Plus og Ultra Black Ice + Display Protector af Gadget Guard

Den anden gode bonus på den sorte is + pakke er, at den kommer med forskellige grader af garanti for den faktiske skærm, der er beskyttet af den nedenunder. Tilføj $ 10 til den regelmæssige $ 49. 9 Pris, og Gadget Guard betaler $ 150 til enhver utilsigtet skærmreparation, du måske har afholdt, mens du bærer den sorte is + på toppen, eller på $ 69. 9 I alt får du $ 250 til den endelige reparation.

At få arbejde udført på din smartphone skal være nemt. Galaxy S20 integrerer problemfrit med Microsoft Office, så du kan få jobbet gjort, uanset hvor du er. Erfaring Hyperfast 5g forbindelser for at låse op om revolutionerende nye måder at gøre forretninger på. Fastgør dine data med Knox. Gør mere med en super kraftig enhed med DEX. Og du kan gennemføre en dag med dagens batteri.

Funktioner

Med Microsoft Onedrive og Office apps indbygget integreret i Galaxy S20 produktivitetserfaring, er der ikke behov for at downloade yderligere apps. Synkroniser filer og fotos på tværs af enheder - og med Outlook Pre-loaded, kan du forblive oven på din indbakke. Link til Windows giver dig mulighed for at se din S20 på en Windows-pc, få adgang til fotos, reagere på tekster og opkald lige fra dit skrivebord.

Med Galaxy S20 og en 5G-forbindelse er det eneste, der sænker dig ned, hvor hurtigt du kan tænke. Stream med stort set ingen lag, del og download store filer i næsten realtid, og lav en 5g hotspot, uanset hvor du går. Arbejde har lige fået hyperfast og hyperproduktiv.

Galaxy S20 er beskyttet af Samsung Knox, vores forsvarskvalitet sikkerhedsplatform, der er bygget ind fra chipet op. Knox beskytter din virksomhed ved at isolere, kryptere og sikre dine data, samtidig med at der ydes en tæt integration med ledende virksomhedsmobilitetsstyringsværktøjer. Uanset hvor dit hold går eller hvad de gør, holder Knox hackere ud og dine Companys data sikre fra det andet enheden tændes.

Med Samsung Dex bliver din telefon til en killer pc. Opret forbindelse til en skærm, tastatur og en mus for at drive en komplet desktop oplevelse fra din Galaxy S20. Få adgang til alle dine mobil- og webapplikationer på en intuitiv desktop-grænseflade, med flere Genoprettelige Windows, alle standard tastaturgenveje og træk-og-drop bekvemmelighed. Dex understøtter også VDI-løsninger, så du kan køre et virtuelt skrivebord fra din telefon og få adgang til Legacy Windows-systemer.

Galaxy S21 Plus EZ Fit Tempered Glass Protector 2 Pack af Spigen AgL02537

Galaxy S20s batteri isnt bare powerfulâ €”sin intelligentâ €” optimere din app forbrug at levere strøm til Outlast din kontortid. Så når den har brug for en infiltration, Super hurtig opladning og hurtig trådløs opladning 2. give dig magt i en flash. Plus, kan du zappe en ekstra power boost til din Galaxy Buds, ur eller en kollegas telefon blot ved at placere dem på bagsiden af ​​din Galaxy S20. Nu har du mulighed for at dele magten.

Se og gøre mere end nogensinde før med Galaxy S20s Dynamic AMOLED 2., en 120Hz skærm tilbyder en glattere rulle og præcis touch. Dens perfekt til visning og redigering af dokumenter på farten og gør det nemt at multitaske på tværs af forskellige apps. Sikker på at vende hoveder i ethvert miljø, den fantastiske skærm giver dig et bedre overblik over præsentationer, billeder eller noget, du har brug for arbejde.

Med en fuld kit pro objektiver, kan du tage billeder lige som dine øjne ser Thema €”uanset om du i marken, ved et arrangement eller i et mødelokale. Med Samsungs indbyggede editor, kan du hurtigt og nemt redigere, anmærke, billedtekst og dele utrolige fotos og videoer direkte fra din Galaxy S20. Så du kan fange pro kvalitet fotos og video, uden at skulle ansætte en stor produktion besætning.

Premium hærdet glas skærmbeskytter til Samsung Galaxy S20 FE 5G modstår ridser og rystende . Optisk klar anden skærm til din enhed, og tilbyder Ultra-Fresh antimikrobielle beskyttelse, også. Med sine smudsafvisende belægning, Pure ser ud og føles ligesom den slanke glas youre bruges til at røre. Omfatter gratis levetid udskiftninger.

Nøglefunktioner

Kreditgodkendelse, depositum, kvalifikationstjeneste, og i butikker og kundeserviceopkald, $ 30 Assisteret eller Opgraderingsstøtteafgift kan være påkrævet. Udstyrs afdragsplan: 0% Apr. Hvis du annullerer trådløs service, bliver den resterende saldo på enheden forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Lateon-betalingsgebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Det er på tide at opgradere din browser

Hvad er op alle Tony her med en tech check, og i dag fik jeg bare galaksen s 20 plus med posten, og jeg ønsker at dele dette med jer gøre det unboxing. Dette er T-Mobile-variant. Den detail version. Jeg har en masse andre videoer kommer ud for s20 jeg har et væld af skærm beskyttere, som jeg har købt, for jer, så vi kommer til at finde ud af den bedste og det værste skærmen. Beskyttere og jeg har også et væld af sager. Så hvis du fyre ikke allerede har sørg du abonnerer skud afsted meddelelse klokke, så når disse videoer kommer ud, du fyre vil vide, så lad os klippe og komme i gang som jeg sagde før dette er T-Mobile variant.

Det er den 128 sort Jeg bor i Colorado Springs, så vi kommer til at se, om det rent faktisk får den 5g her, jeg er nysgerrig efter at se okay. Så lader jeg lavede denne fejl før bogen. Åh, hæftet og alt er i toppen af ​​boksen her, jeg slags der vi gå så ligner alle de normale bøger og ting ja. Vi ved, hvad det er. Intet opsigtsvækkende.

Åh, er der! Lidt nogle ejektor værktøj i baggrunden, og der er telefonen smuk som nogensinde, så vi er gode, og tage det ud virkelig hurtig sætte den ud til siden. Okay, se, hvad du får inde i boksen. Der er bare et kort, få dit SIM-kort! Her er din væg adapter endelig ser lidt anderledes superhurtig opladning. Lad os se, hvad der er om her. Så dette gør 5 volt, 3, ampere, 9, volt ved 2. eller ser ud der er en meget variabel spænding: yeah 11, volt, 2. 5, okay, så vi har superhurtig opladning nu er jeg interesseret i at se hvad, hvor hurtigt der kommer til at opladning superhurtig, sandsynligvis, okay, det er bare en lille boks! Der er ingenting! Derinde! Her er din opladning, kabel, en USB, se den normale ting. Også gutter, jeg ikke så rigtig, hurtigt jeg så ikke godt nok ud! Det er USB type-C, to USB type-C, ikke mere USB type A til C, det er alt! C og AKG Earbuds ser det samme som altid: Jeg er virkelig ligeglad med disse ørepropper overhovedet.

Jeg! Tror ikke, de lyder så godt, og de passer ikke rigtig i mit øre, så det er alligevel, at du får til dine knopper, intet andet i boksen. Så lad os gå og tage et kig på telefonen. Okay, smuk slick, der er kameraerne på bagsiden. Der fik dit kamera på forsiden. Som du kan se, er skærmen øverst på telefonen mere subtil end bundstykket, jeg er, ikke for opsat på disse kanter.

Jeg er virkelig ikke ligeglad, jeg vil helst være flad. Så når du sætter en skærmbeskytter på der, især glas, passer det og fungerer som det skal, det er det. Det sutter virkelig, at du skal bruge en slags klæbemiddel til at få skærmbeskytterne til at blive for at blive på din telefon. Så lad os skubbe SIM-bakken ud og se, hvad vi kom ind der. Okay, så ser vi ud til, at vi har plads til et SIM-kort og en Micro SD som sædvanlig.

Det er en, og så er der også en på forsiden, som jeg helt sikkert ville fortælle dig at forlade, indtil du får en skærmbeskytter som jeg sagde: Jeg har masser af skærmbeskyttere, som jeg skal gøre, anmeldelser for du på, og vi skal finde ud af, hvilke der arbejdede bedst og hvilke jer, du skal købe. Så indtil jer ser den video, jeg bare ville gå videre og forlade den, der er der, bare for at holde det fra at få alle ridset op, så jeg forlader den der på, lad os gå videre og slå det op, så kraftknapperne er nu på højre hånd, side sammen med volumenet, så jeg fik en oplader her. Lad os se, hvad der sker, når du sætter på den trådløse oplader, intet særligt, ingen cool animation, men du ved hvad der okay gutter og så her har vi superfast oplader. Lad os se, hvad der sker, når vi tilslutter det i superfast opladning, ingen cool, ingen cool animation, men det er 41 minutter til fuld, og det er på 57%, det er ret godt, meget flot. En anden ting jeg glemte at nævne.

Der er noget plastik, som du kan tage afsted på bunden, og på toppen af ​​telefonen kan du enten forlade den eller tage den af. Det giver bare en smule ekstra beskyttelse, men jeg vil nok tage det af. Så jeg etablerede ansigtsgenkendelse. Lad os se, hvor hurtigt det er. Wow, super hurtig.

Lad os prøve det igen. Damn det er dejligt jeg! Det er en ting, jeg kan lide om iPhone er ansigtet. Anerkendelse er så hurtig, og det er altid nøjagtigt. Det virker rigtig godt. Dette vil sandsynligvis ikke fungere om natten, men jeg tror, ​​at skærmen lyser til Venlig af kompensere for det, fordi de ikke har som 3D-kamerasensoren.

Der er kun et kamera her. Så lad os gå videre og prøve fingeraftryksensoren. Jeg ved, at det var ret anstændigt på min Galaxy S, 10 Plus, lad os se, hvis det måske er forbedret noget og husk. Der er en skærmbeskytter på skærmen. Også her, alt det okay.

Lad os se, hvor godt der fungerer fingeraftryk på bomulds på Vis ikonet okay. Okay, lad os prøve det ud. Så der er en fingeraftryk Daniel, jeg synes, det er blevet hurtigere, åh ja, Wow slags virker som om det er. De flyttede fingeraftrykket ja lidt mere, måske okay, så det ser ud til at træne ret godt godt. Så det virker godt, jeg er håb, så jeg har en hvid sten, kuppelglas skærmbeskytter kommer, så jeg kan teste det ud, som jeg sagde sammen med den anden, så jeg er nu håb om, at de nu Fastgjort det, og det vil fungere meget bedre med glasskærmbeskyttesterne.

Så lad os gå videre og kigge. Lidt mere herinde, se, hvad vi fik jeg, tror ikke, der var nogen opdateringer, men jeg har lige tændt telefonen på tjek igen. Dette er T-Mobile-varianten okay. Så der er en opdatering. Lad os se enhedsstabilitet, forbedringer, fejl, rettelser, nye og forbedrede funktioner okay.

Vigtig

Bedste Tmobile signal boostere at arbejde meget, til en lav pris

Bedste Tmobile signal boostere at arbejde meget, til en lav pris

Få mobiltelefon signal booster på en større besparelse. Også købe telefoner telekommunikation i bedste priser på AliExpress

Aldrig være uden et signal med disse bedste mobiltelefon boostere for landdistrikterne

Aldrig være uden et signal med disse bedste mobiltelefon boostere for landdistrikterne

Svagt mobiltelefon signal påvirker dine opkald og internet Denne erfaring er forfærdelige, især hvis du er business personale. Eller du oplever døde signal

SureCall Hjem Boosters data Tel

SureCall Hjem Boosters data Tel

Læs vejledningen, hvordan du installerer et mobilt signal booster i et hus eller en bil, og du vil være i stand til at gøre det ved dig selv nemt og hurtigt

Tmobile boosters i Holland

Tmobile boosters i Holland

Et spotty mobiltelefon signal er irriterende og kan være farligt, når du virkelig skal foretage et opkald. Kim Komando har tips til at øge din styrke.

Tmobile opgraderer nogle Sprint abonnenter planer

Tmobile opgraderer nogle Sprint abonnenter planer

Ive havde samme nano SIM-kort i årevis, og har netop været at sætte det ind i hver ny telefon, som jeg køber ulåst. Im få en Pixel 3 XL næste ...

Tmobile opgraderer nogle Sprint abonnenter planer

Tmobile opgraderer nogle Sprint abonnenter planer

App oprydning til Sprint tmobile android enheder.

Tmobile SIM-kort Forudbetalt Kit

Tmobile SIM-kort Forudbetalt Kit

Den seneste Tmobile kampagne vil give nye kunder en tredje linje gratis når de aktiverer tre nye talelinjer.

T Mobile Prepaid Phones Walgreens

T Mobile Prepaid Phones Walgreens

Ønsker at komme på tmobile for mindre Weve fik en rundown af alle de forudbetalte transportører på det tmobile netværk. Lær hvilke bedste for dig.

SIM-kortet kun TRIPLE SIM tmobile for Business

SIM-kortet kun TRIPLE SIM tmobile for Business

Udforsk SIM-kort Kun TRIPLE SIM funktioner, specs, modeller og priser. Ring til os på 18775904728 at lære mere om tmobile for Business planer og tjenester

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.