IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Ofte stillede spørgsmål

IPhone Upgrade Program er den nemmeste måde at få en ny iPhone hvert år, samt sikkerhed og beskyttelse af AppleCare +. Du kan købe iPhone XS, iPhone XSA Max, eller iPhone XR med iPhone Upgrade Program på æble. om, at bruge Apple Store app, eller på en Apple Store.

I de fleste tilfælde, hvis du køber en iPhone på æble. about eller på en Apple Store, kan du aktivere det senere. visse særlige tilbud eller rabatter, kan dog kræve, at du Godkend aktivering med din udbyder på købstidspunktet.

SIM-frie midler din iPhone doesnt skib med et luftfartsselskab nano-SIM. SIM-gratis iPhone sælges på æble. om og i Apple Store er låst op. Det betyder, kan du bruge en nano-SIM eller esim fra ethvert luftfartsselskab, der leverer service til iPhone. *

esim teknologi giver dig mulighed for at tilføje en cellulær plan til din iPhone uden at bruge en nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

Carrier-aktiverede modeller af iPhone XR købt fra Apple kommer med en fysisk nano-SIM, som vil blive brugt til at aktivere din trådløse konto. For at aktivere esim på din nye iPhone, skal du kontakte din udbyder, når du modtager den. *

Næsten alle iPhone-modeller solgt på æble. about er låst op â €”hvilket betyder, at din iPhone Código bundet til et enkelt luftfartsselskab. Hvis du vælger luftfartsselskab finansiering fra AT & T eller Verizon, vil din iPhone være bundet til din udbyder, som også kan omfatte begrænsninger i esim. *

Den iPhone-modeller for AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T afbetaling, vil din iPhone blive låst til transportøren. For yderligere oplysninger om netværksunderstøttelse, se venligst support. pple. about / en-os / HT204039.

iPhone 11 kommer i tre kapaciteter: 64GB, 128GB, og 256GB. Udtrykket GB står for gigabytes. Jo flere gigabyte du har, jo mere indhold, du kan gemme på din iPhone, såsom apps, spil, billeder, HD-videoer, musik og film. Hvis du har et stort musik eller foto bibliotek eller masser af apps, at det er en god idé at overveje en iPhone med en større kapacitet. Hvis du sjældent downloade apps eller du dont tage mange billeder eller videoer, kan en iPhone med en mindre kapacitet være bedre for dig.

Hvis du har udført de luftfartsselskab aktivering trin for AT & T, Sprint, T-Mobile, eller Verizon, da du købte din nye iPhone online, vil det ankomme klar til brug. Bare tænde den og følg instruktionerne på skærmen for at sætte det op. Hvis du vælger at springe luftfartsselskab aktivering ved købstidspunktet, at youll behov kontakte din trådløse operatør eller besøge en Apple Store for at aktivere cellulære tjenester. Du kan også oprette din iPhone uden et nano-SIM via Wi-Fi. Du skal bruge en aktiv nano-SIM for at aktivere cellulære tjenester.

Hvis du valgte SIM-fri iPhone, vil du behov for at indsætte dit eget nano-SIM-kort eller få en fra den understøttede bærer af dit valg og aktivere det for at kunne bruge mobiltjenester på din iPhone. Hvis Sprint er din udbyder, vil du behov for at få en ny nano-SIM-kort for at aktivere din iPhone XR.

Alle iPhone-modeller er verdens telefoner, så du kan bruge dem næsten overalt. Uanset om du er en GSM eller CDMA-netværk kunde, kan du roame internationalt på GSM-netværk i mere end 200 lande og områder over hele verden. Tilgængeligheden af ​​LTE-data varierer i nogle lande eller regioner og afhænger af luftfartsselskabet støtte til visse LTE radiofrekvenser. Kontakt din trådløse operatør for mere information om international roaming politikker og priser.

Ja. Når du køber din nye iPhone online eller i en butik, kan du handle i et støtteberettiget iPhone og få kredit anvendes på dit køb. * Du kan også få en Apple Store-gavekort online eller på en Apple Store, når du handler i enhver støtteberettiget smartphone med Apple Handel I. Og i begge tilfælde, hvis din smartphone eller iPhone er ikke berettiget til kredit, godt genbruge det gratis. Uanset model eller tilstand, vi kan gøre det til noget godt for dig og godt for planeten.

Ja. Med Apple Handel I, kan du handle i din berettiget forbundet iPhone til en Apple Store-gavekort online eller i en Apple Store. Bemærk venligst, at du stadig vil være ansvarlig for at betale enhver resterende saldo på dit lån med Citizens Bank.

Du kan enten betale for din nye iPhone helt eller betale et månedligt med carrier finansiering, iPhone Payments, og nu Apple Card månedlige rater. Din luftfartsselskab serviceplan vil blive opkrævet separat. Bare vælge den løsning, der virker for dig.

Alle iPhone købsoptioner til rådighed på æble. about er også tilgængelige på Apple Store, med undtagelse af SIM-gratis iPhone køb med Apple Card månedlige rater. Youll også finde yderligere købsoptioner i butikken, som vil tillade dig at tilføje en linje eller oprette en ny tråd med dit trådløse luftfartsselskab. *

Beskrivelse.

Apple den 10. september 2022 afslørede iPhone 11, sin nye flagskib smartphone, der tilbyder en række stærke funktioner til en overkommelig pris. Solgt ved siden af ​​den dyrere iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, er iPhone 11 vil være iPhone perfekt for de fleste mennesker.

IPhone 11 lykkes iPhone XR, og det er udstyret med en 6. -inch LCD-skærm, som Apple kalder en Liquid Retina HD-skærm. Den er udstyret med en 1792 x 828 opløsning på 326ppi, en 1400: 1 kontrastforhold, 625 nits max lysstyrke, True Tone støtte til at indstille hvidbalancen til den omgivende belysning, og bred farve støtte til virkelighedstro liv farver.

Kameraet Systemet indstiller iPhone 11 bortset fra XR, med Apple at indføre en ny dual-linse kamera thats en forbedring i forhold til tidligere single-linse kamera. Kameraet setup er udstyret med en standard vidvinkel kamera og en ny ultra vidvinkel kamera med en 120 graders synsfelt. I modsætning til iPhone 11 Pro og Pro Max, er der ingen tele kameralinsen.

Kameraet interface på iPhone 11 har været overhaling med en mere medrivende oplevelse, der lader dig se og fange uden for området af rammen ved hjælp af den ultra vidvinkel kamera, hvis det ønskes. 2x optisk zoom ud understøttes, som er digital zoom op til 5x.

Næste generations Smart HDR udnytter maskinlæring til fange mere naturligt udseende billeder med forbedret højlys og skygge detalje, og i iOS 13., er Apple indføre et Deep Fusion funktion, der bruger avanceret maskine lære teknikker til pixel- for-pixel bearbejdning af billeder, optimere for tekstur, detaljer, og støj. Alt i alt, de iPhone 11 tilbud meget forbedret fotografiske evner over XR.

4K videooptagelse med udvidet dynamisk område er tilgængelig på 24, 30 eller 60fps, og begge kameraer i iPhone 11 kan bruges til optagelse af video, med levende bytte til rådighed ved hjælp af en simpel hane.

En QuickTake videotilstand kan du holde nede på udløserknappen i Kamera app til automatisk at optage video med motivsporing, og en lyd Zoom-funktionen matcher lyd til video beskæring af mere dynamisk lyd.

Den fremadvendte TrueDepth kamera-system er blevet opdateret med en ny 12-megapixel kamera, og gør Face ID op til 30 procent hurtigere og i stand til at arbejde fra flere vinkler. For første gang, det understøtter 120 fps slo-mo video, der giver brugerne mulighed for at fange slo-mo selfies, alias slofies. Den TrueDepth kameraet understøtter også næste generations smarte HDR for mere naturligt udseende billeder, og det kan optage 4K video ved 60 fps.

Inde i iPhone 11, theres en A13 Bionic 7- nanometer chip sammen med en tredje generation Neural Engine. Apple siger A13 Bionic er den hurtigste chip nogensinde i en smartphone med 20 procent hurtigere CPU og GPU end A12. Nye maskinlæring acceleratorer tillader CPU til at levere mere end 1 billion operationer per sekund, og Neural Engine er hurtigere end nogensinde for real-time foto og video analyse.

Apple iphone dual sim gb ram gb

Den bedste pris for Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB lige nu er en £ 537. 0. t er blandt de 100 mest populære produkter i vores mobiltelefoner kategori. riceSpy sammenligner priser og tilbud fra 27 butikker, online og lokalt.

Produkt information

prisen på iPhone 11 128GB i Kenya er KSh75,399. Den fås i sort, grøn, gul, lilla, rød, og hvide farver. Den 64 GB-varianten Prisen er KSh71,499 mens 256GB RAM varianten sælger til KSh75,399.

Fremragende iPhone GB funktioner

æble iPhone 11 128DK Sort fuldt oplåst en klasse renoveret smartphoneple iphone 11 128GB lilla helt ulåst en klasse renoveret smartphoneple iphone 11 128gb hvid helt ulåst en klasse renoveret smartphoneple iphone 11 128 GB gul helt ulåst en klasse refurbishedapple iPhone 11 128 GB Rød fuldt oplåst En klasse renoveret smartphoneple iphone 11 128GB grøn fuldt låst op en klasse renoveret smartphone

flere sælger muligheder

Hvis du forsøger at spare penge, er det værd at tjekke Carrier tilbud på iPhone 13. Nogle luftfartsselskaber og detailhandlere tilbyder hundredvis af dollars fra den nye iPhone 13-lineup, hvis du har en kvalificerende enhed til at handle i . Men det er værd at husker , at disse tilbud normalt kommer med visse betingelser, og værdien kan variere afhængigt af den telefon, du handler i. Bærere bruger også besparelserne gennem månedlige bill credits i stedet for at give Fuld rabat værdi foran.

iPhone negle det grundlæggende for hundredvis af dollars mindre end iPhone

Fraværet af 5g er sandsynligvis iPhone 11's største udeladelse. Men den gode nyhed er, at du ikke nødvendigvis har brug for 5g lige nu. Udbredte 5G-netværk er kun marginalt bedre end 4G LTE.

Selvom Superfast 5G-netværk var udbredt, er der ikke nye apps eller tjenester, der er designet til at udnytte disse hastigheder. Da de fleste telefoner nu kommer med 5g uden ekstra omkostninger, er det ikke en dårlig ide at købe en 5G-telefon. Men du vil heller ikke gå glip af noget ved at springe over 5g for nu.

Ellers har iPhone 11 masser at tilbyde, når det kommer til det grundlæggende. Hvis du opgraderer fra en ældre model som iPhone 8 eller tidligere, vil iPhone 11's A13 Bionic-processor helt sikkert føle sig som en stor hastighedsforøgelse. Apple lancerede netop en ny iPad, der kører på samme processor, hvilket giver flere beviser for, at A13 Bionic har en masse liv tilbage i det.

iPhone 11 var også den første smartphone for at få Apples U1-chip, som gør det muligt at bruge Wireless-protokollen til UltrawideBand. I almindelig engelsk giver U1-chip iPhone mere rumlig bevidsthed om funktioner som hurtigere AirDrop, omdrejningsvejledning, når de finder mistede AirTags og lettere handoff-funktioner, når du overfører musik og opkald mellem din iPhone og HomePod Mini.

Du kan ikke finde dig selv ved at bruge nogen af ​​disse funktioner. Men U1 Chips tilstedeværelse i iPhone 11 giver en vis sikkerhed for, at du ikke bliver efterladt, skal Apple lancere nye funktioner, der kræver det i fremtiden.

IPhone 11's 6. -InCH-skærmen er ikke så skarp som i iPhone 12 og iPhone 13, og kontrasten er ikke så høj, da den bruger et LCD-panel i stedet for OLED. Men det er stadig skarpt nok til at nyde at se film og gennemse Instagram på.

Batteriets levetid er ikke så længe iPhone 13'erne, men det skal være omtrent det samme som iPhone 12'erne, ifølge Apples estimater. Igen vil du stadig se et mærkbart boost, hvis du opgraderer fra en ældre telefon. En ny iPhone XS kan for eksempel vare til en anslået 14 timer under videoafspilning, mens iPhone 11 skal være i stand til at udholde 17 timer.

En anden vigtig faktor at overveje er opbevaring. Hvis du ikke holder mange filer, film og billeder lokalt på din telefon og hovedsagelig magert på iCloud, er 64GB i indgangsniveau iPhone 11 nok fint. Den billigste iPhone 13 leveres med to gange opbevaringen, men du kan stadig spare meget ved at vælge 128 GB iPhone 11 i stedet, hvis du har brug for mere plads.

IPhone har mange af de vigtige kamera-funktioner i iPhone og

IPhone 11 kameraer er også mere end nok til alle, der ønsker at tage billeder af høj kvalitet med deres telefon, men behøver ikke det mest avancerede kamera til rådighed. Det har både en 12 megapixel sensor med en vidvinkelobjektiv, der har en blænde på Æ '/ 1. , og en ultrawid-vinkellinse med en æ '/ 2. blænde.

Vigtig

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

OtterBox Symmetry iPhone 11 Pro Max sag, Gul

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

HANDSON med alle de nye iPhone 11 pro tilfælde muligheder og farver, herunder ny silikone, læder, læder folio og klare tilfælde.

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G sammenligning baseret på specs og pris. Du kan også sammenligne kamera, ydeevne og anmeldelser online for at afgøre, hvilken enhed er bedst at købe.

The Big Phone Store

The Big Phone Store

I nærheden af ​​IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. for salebuy online i bedste pris i Jaipur. IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. Brugt Mobiltelefoner QuikrDoorstep

iPhone Sammenlign modellerne

iPhone Sammenlign modellerne

Ingen kan bebrejde dig for at være en smule tabt, når det kommer til alle de nye iPhone-modeller. Der er en masse af dem. Borte er de dage af årets iPhone. Husk, at huske, når der var kun én Ha. Nu er der omkring fem nye modeller med hver udgivelse, alle med navne, der lyder stort set den samme.

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Max kommer i en større 6. tommer skærm, med samme specifikationer ses på standard iPhone 11 Pro-versionen. Det bruger 1242 x 2688 pixels

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

Apple secara resmi telah merilis iPhone 13 Series melalui begivenhed yang dilaksanakan pada 14 lalu September. Pada Acara tersebut, Apple mengumumkan iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, dan iPhone 13 Pro Max. Selain itu, Apple juga meluncurkan Apple watch generasi ketujuh dan opdatering iOS terbaru. Berikut Spesifikasi Lengkap iPhone 13-serien. Spesifikasi Lengkap

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

Hvis du køber en Z Fold 3 eller Z Flip 3 fra Samsung, kan du handle i en gammel enhed til at kompensere for omkostninger. Nogle af de værdier, er dog headscratching.

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

Sælg din gamle mobiltelefon med EE søgning til din enhed for at få et tilbud.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.