Den oprindelige stemme Siri er nu fortaler for en mere tilgængelig web

Siri, er dette en gevinst for feminisme Æbler standard stemme ikke længere en kvinde

Ligesom Siri eller en anden automatiseret stemme, der læser dine tekster højt for dig, TikTok tekst-til-tale-funktionen, som blev indført i december 2022 siger den tekst, du har skrevet på skærmen for dig i en lidt robot mode. Uanset om du ikke ønsker at læse din tekst højt selv eller du er en af ​​de mange brugere, der er blevet underholdt af trækkets mispronunciations, kan enhver TikToker prøve det for sig selv med et par enkle trin.

Først skal du åbne TikTok app og enten film eller uploade en video til platformen. Tryk derefter på den røde flueben i nederste højre hjørne. Derfra kan du tilføje tekst ved at trykke på "Aa" tekst ikon nederst på skærmen. Når du har skrevet, hvad du ønsker, skal du trykke på teksten og vælg "tekst til tale", og voila, kan du forvente, hvad du skrev at blive læst højt af TikTok Siri dupe. Du kan også vælge og justere varigheden til at have en anden tekst show op for forskellige dele af din video, så du får mere tilpasselig redigeringsmuligheder.

Mens voiceovers er ikke noget nyt på app, folk er kærlige, hvor let det "Siri" effekt gør det for at gøre dine videoer mere tilgængelige og til rådighed for et bredere publikum. Der er også det faktum, at TikTok brugere ikke kan komme over, hvor sjovt funktionen gør alt lyd. Som tirsdag, 16. februar hashtag #TextToSpeech har over 604 millioner visninger på TikTok.

I betragtning af alle de mennesker, der har sagt at de nu mentalt læse nogensinde stykke tekst i "Siri" voice TikTok, det er sikkert at sige tendensen til at vende din tekst til tale forsvinder ikke lige med. Hvis du ikke allerede har, hoppe på vognen ved at prøve det ud på din næste TikTok video eller gør dig klar til at sige farvel til timevis af produktivitet ved at gennemse hashtag på TikTok til inspiration.

Var alle bekendt med Siri ved nu. Den berømte intelligente stemme assistent debuterede i 2022 med iPhone 4S, og siden da Siri har optrådt på stort set hver Apple-enhed, du holder af at nævne. For at bruge Siri, du plejer at sige hej Siri i nærheden af ​​din Apple-enhed, og stemmen assistent vil tale tilbage til dig.

Sagen er den, du kan ikke nødvendigvis ligesom Siris stemme. Måske youd som hende at være en ham, eller måske du ønsker Siri at tale med en britisk accent. Uanset hvad, vi forklarer i denne artikel, hvordan du ændrer Siris stemme, der dækker iPhone, iPad og Mac. Vi forklarer også, hvordan du ændrer Siris sprog, hvis du ønsker at tale med Æbler assistent i en anden tungen.

Sådan forandring Siris stemme på iPhone og iPad

Voice: Pr iOS 14., Siri har fire voice muligheder at vælge imellem, herunder både mandlige og kvindelige talefunktion. Når du vælger hver stemme, vil du høre en prøve sætning, så du ved, hvordan det vil lyde. Lad dit valg på den stemme, du foretrækker.

Sådan forandring Siris stemme på mac

Ændring Siris stemme på en Mac er også ekstremt let. Bare gå til Apple-logoet> Systemindstillinger> Siri> Siri Voice. Igen, vil du have mulighed for at vælge mellem en række accenter og enten mandlige eller kvindelige køn. Vælg i overensstemmelse hermed, og derefter gå om din sædvanlige forretning.

Sådan forandring Siris sprog

Du har måske bemærket fra de screenshots ovenfor, at du også kan ændre sproget Siri anvendelser. Dette er ligeledes let at gøre, og kan være nyttigt, hvis du er flersproget , eller du blot ønsker nogle praksis taler til robotter på et fremmed sprog.

For iPhones og iPads, blot gå Toa Indstillinger> Siri & Søg> Sprog. Youll har en bred vifte af muligheder at vælge imellem, selvom huske på, at skifte sprog vil effektivt nulstille Siri. Youll nødt til at skifte Lyt til Hey Siri på igen, og youll behov for at undervise Siri hvordan man genkender din stemme, uanset hvilken sprog du er nu vælger.

Dens værd at bemærke, at skiftende Siris sprog, på en Mac eller med iOS, vil ændre de udbudte accenter til rådighed for dig. Så hvis du skifter til fransk, for eksempel, vil du have et valg mellem fransk og canadiske accenter, og så videre.

Apple tilføjer to nye stemmer til Siris engelske tilbud, og fjerne standard kvindelig stemme valg i den seneste betaversion af iOS. Det betyder, at hver person oprettelsen Siri vil vælge en stemme for sig selv, og det vil ikke længere som standard til stemmen assistent være kvinde, et emne, der har kommet op ganske lidt med hensyn til skævhed i voice-grænseflader i løbet af de seneste par år.

Heres Hvordan du får det TikTok Voice Effect Det lyder som Siri Narrating Dit Vid

Jeg tror, ​​at dette er den første af disse assistenter til at gøre valget helt agnostiker uden standard udvælgelse foretaget. Dette er et positivt skridt fremad, da det tillader folk at vælge den stemme, de foretrækker, uden at defaults skævhed kommer i spil. De to nye stemmer også bringe nogle meget tiltrængt sort til stemmerne fra Siri, der tilbyder mere mangfoldighed i tale lyd og mønster til en bruger vælge en stemme, der taler til dem.

var glade for at introducere to nye Siri stemmer til engelsk talere og muligheden for Siri brugere at vælge den stemme, de vil, når de opretter deres enhed, en erklæring fra Apple læser. Dette er en fortsættelse af Æbler mangeårige engagement i mangfoldighed og inklusion, og varer og tjenesteydelser, der er designet til bedre Reflecta mangfoldigheden OFA the verden vi lever i

. De to nye stemmer bruge kilde talent optagelser, der derefter kører gennem Apples Neural tekst til tale motor, hvilket gør stemmerne flyde mere økologisk gennem sætninger, der faktisk bliver genereret i farten.

Ive hørt de nye stemmer og de lyder temmelig fantastisk, med naturlig bøjning og glidende overgange. Theyll være en velkommen tilføjelse af valg til iOS brugere. Her er nogle prøver af stemmerne i aktion:

Denne seneste beta opgraderer også Siri stemmer i Irland, Rusland og Italien til Neural TTS, hvilket bringer det samlede antal stemmer, der bruger den nye teknologi til 38. Siri nu håndterer 25 milliarder anmodninger om måneden om flere end 500 millioner enheder og understøtter 21 sprog i 36 lande.

Det virker meget sandsynligt, at disse to nye stemmer er bare den første udvidelse i Siris voice markeringer. Mere mangfoldighed i stemmen, tonen og regional dialekt kan kun være en positiv udvikling for hvor omfattende intelligente enheder føler. I løbet af de sidste par år har vi endelig begyndt at se en vis bevægelse fra Amazon, Google og Apple til aggressivt korrekte situationer, hvor assistenterne har afsløret skævhed i deres svar på forespørgsler, at brugen negativ eller utilbørligt sprog. Forbedringer der, såvel som i forespørgsler på social retfærdighed emner og overordnede tilgængelighed forbedringer, er utroligt nøgle som vi fortsætter med at se en eksplosion af voice-første eller voice-indfødte grænseflader. Disse former for valg noget, især på en skala fra hundreder af millioner af mennesker.

Apple har tilføjet to nye stemmer til Siri med den nyeste software opdatering. Apple heller ikke længere som standard Siris stemme til en kvindelig én. De nye ændringer er tilgængelige med iOS 14. der er nu tilgængelig for iPhone-brugere på verdensplan. Denne opdatering bringer også Æbler ad tracking ændringer, mulighed for at låse iPhone med ansigtsmaske på, og meget mere.

iPhone-brugere kan nu downloade og installere den nyeste iOS 14. opdatering globalt. Du kan gøre dette ved at gå til menuen Indstillinger, og vælge Software opdatering under Generelt. Her vil du se muligheden for at downloade og installere iOS 14. på din iPhone. Når din iPhone er opdateret med iOS 14. kan du følge disse trin for at ændre Siris stemme. Dens værd at bemærke, at Apple også vil bede dig om at vælge en standard stemme for Siri, når softwareopdateringen er installeret.

På nuværende tidspunkt er de nye Siri stemmer er til rådighed for den amerikansk accent. Du kan følge de samme trin for at ændre stemme Siri. Disse nye Siri stemmer bruge neurale tekst til tale-teknologi til en utrolig naturlig lyd, Apple sagde i en udgivelse. Ud over nye stemmer, har Siri også blevet opdateret med understøttelse af Group FaceTime opkald. Siri kan også annoncere indkommende opkald via AirPods eller kompatible Beats hovedtelefoner og nødsituationer kontakter.

I iOS 14., er Apple ændre Siri voice muligheder for at fremme mangfoldighed. Der er nu to yderligere amerikansk engelske stemmer, og de er bare mærket Voice 1-4 i stedet for mandlige og kvindelige. Desuden vil Siri ikke længere som standard til en Kvindelige valg, men vil i stedet bede dig om at vælge en af ​​de Siri talefunktion under opsætningen.

Skift Siris stemme i MacOS

Jeg har skrevet professionelt om teknologi for min hele voksne professionelle liv - over 20 år. Jeg kan godt lide at finde ud af, hvordan komplicerede teknologi fungerer og forklare det på en måde, som alle kan forstå.

Allen, der er sort, havde god grund til at blive overrasket. For ti år at Siri har eksisteret, har dets standard stemme ofte blevet opfattet som et hvidt kvinde. Det samme gælder for Siris jævnaldrende, som Amazon Alexa og Google Assistant.

Allen, en public relations manager for et forsikringsselskab i San Francisco Bay Area, spoles klippet, taget fra beta version af en kommende iPhone-software udgivelse. Du spiller det tilbage, og du hører nogen, der lyder som dig, eller en ven af ​​din, eller nogen i din familie, siger han. Han fandt udsigten spændende.

En ung sort stemme, der ejer denne rolle i mange folks hjem, er utrolig kraftig, siger Allen. Det siger, at sort identitet og afroamerikansk identitet har værdi, har legitimitet , og kan stole på her som en partner i at søge efter information.

For mange mennesker er digitale assistenter som Siri eller Alexa daglige vejledninger til det moderne liv. Da de bliver mere og mere magtfulde og vises i flere enheder - ikke kun telefoner og tabletter, men også smarte højttalere og biler "deres stemmer er blevet et symbol på professionalisme.

Det er derfor Diversificering deres stemmer er vigtig, siger Sherri Williams, en professor, der studerer race og medier på American University. Dagens film og tv-shows er mere tilbøjelige end før til at have sorte mennesker i betydelige roller, ifølge UClas årlige Hollywood Diversity Report - men den samme forandring har ikke nået mange af de stemmer, vi hører, siger hun.

Når vi tænker på racialrepræsentation, tænker vi normalt visuelt, ikke fonetisk, siger Williams. Helt hørt, betroede Voicesâ € "Alt fra radio er vært for voice-over skuespillere - har længe været opfattet som en bestemt delmængde af hvide mennesker, og ofte mandlige.

Når jeg tænker på Siri, tænker jeg på en stemme, at mange mennesker hører, denne allmægtige stemme, der også siger en autoritets stemme, siger Williams. Hvis vi kan gøre autoritetens stemme en, der ikke altid lyder som hvide mennesker, så er det fremskridt.

Apple har ikke kommenteret offentligt på, hvem disse nye stemmer er ment at repræsentere. I en erklæring sagde selskabet kun, at opdateringen er en fortsættelse af æbler langvarig Forpligtelse til mangfoldighed og integration, og produkter og tjenester, der er designet til bedre at afspejle den verdens mangfoldighed, vi lever i. Det Voices er computergenereret, men hver er baseret på optagelser fra en enkelt voice skuespiller; Virksomheden gav ikke nogen detaljer om dem.

De nye stemmer vil være tilgængelige for iPhone-brugere, når Apple frigiver iOS 14. Næste uge. I Siri-sektionen i Indstillinger-appen vil de to tilføjelser blive mærket Voice 2 og Voice 3. De vil deltage i de to eksisterende amerikanske accentede stemmer, og mandlige og kvindelige lydende stemmer, der skal repræsentere andre engelsktalende accenter, som irsk og indisk.

Jeg spurgte Nicole Holliday, en professor i Sociolinguistics ved University of Pennsylvania, for at få hjælp til at forstå, hvordan folk kan kategorisere de nye stemmer. Hun sammensatte hurtigt en undersøgelse for at måle folks reaktioner, indsamle en race- og kønsrepræsentant stikprøve på respondenter .

Brandon Pamplin, en systemadministrator i Pittsburgh, downloadet en preview version af Apples Software Update og oprette Siri med en af ​​de nye stemmer, som han beskriver som en sort kvindes stemme. Det er mere tilfredsstillende at høre, sagde han. Jeg voksede op med min mor, der lyder mere ligner denne Siri end Old Siri.

Vigtig

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Sløset udrulle en større redesign midt i coronavirus udbrud

Læs anmeldelser, sammenligne kunde ratings, se screenshots og lære mere om softwareName. Hent softwareName og nyde det på din iPhone, iPad og iPod touch.

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP GitHub slackphpslackphpblockkit Flydende interface til at komponere Slack Blok Kit beskeder og modals i PHP

Sådan Format Meddelelser på Slack

Sådan Format Meddelelser på Slack

Jeg så et andet sted at Airtablelimited markdown er tilgængelig for Automatisering muligvis kun for e-mails ikke klare, men jeg kan ikke synes at få markdown til arbejde for Slack besked automatiseringer. højttaler Account

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

SLING live-tv, Shows Film Apps på Google Play

Er Sling TV rigtige for dig Vores saglig gennemgang fortæller dig prisen på sine pakker, kanalerne, den tilbyder, og hvordan det skal sammenlignes med andre streaming-tjenester.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sling TV, TV Streaming Service, der tilbyder mere end 40 kabel og broadcastkanaler til streaming, lanceret en Black Friday Sale, hvor seerne kan købe en måned og få deres anden gratis. Tilmeld dig SLINGS Black Friday Streaming Deal her.

Termodynamik

Termodynamik

Find ud af, hvordan du indstiller din esim og aktivere den i Mit Vodafone.

2000mAh Batteri til Samsung Galaxy Core Prime SMG360T EBBG360CBZ Walmart. om

2000mAh Batteri til Samsung Galaxy Core Prime SMG360T EBBG360CBZ Walmart. om

Køb Batteri EBBG360BBE til Samsung Galaxy Core Prime SMG360T1 SMG360 G360P G360T batteri med hurtig levering og Top bedømt kundeservice. Newegg shopping opgraderet

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Backup kontakter, fotos, videoer og sms-beskeder fra Samsung Galaxy Core Prime SMG360T

Sådan tager du screenshot på Samsung Galaxy Core Prime TDLTE SMG360T

Sådan tager du screenshot på Samsung Galaxy Core Prime TDLTE SMG360T

Komplet guide med download link for at installere Lineage OS 17. I Samsung Galaxy Core Prime SMG360T cprimeltetmo. Lad os tilpasse din Samsung Galaxy Core Prime SMG360T cprimeltetmo med nyeste Lineage OS 17..

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.