Dette er, hvordan du sørge for din apps kun opdatere via WiFi

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Forestil dig at få fast, når de forsøger at opdatere relevante apps på din iPhone? Du ved, hvad det betyder ikke? Du skal bare plejer at kunne opdatere dem indtil Apple-id indtastes eller omgået. Det betyder, hvis dine apps har bug spørgsmål, youll nødt til at fortsætte med at bruge dem på den måde, indtil når du kan give Apple-id-adgangskode.

Hvorfor forkert Apple-id dukker op, når du opdaterer apps?

Et af de populære årsager mange iPhone-brugere oplever dette frustrerende spørgsmål er, fordi de har glemt at fjerne de gamle brugere Apple-id på iPhone. Mange mennesker i dag købe temmelig brugt iPhones og de fleste gange ikke bypass Apple-id. For så vidt angår de gamle brugere Apple-id er stadig anerkendt i Apples database, theres lidt kan du gøre, medmindre du ansætte den service af en professionel for sikkert omgå Apple-id.

En anden grund til, at mange brugere sidder fast, når du opdaterer apps skyldes, at Apple-id bruges til at købe apps er forskellige fra den nye Apple-id disse brugere har. iPhone apps er altid bundet til den Apple-id, der blev brugt til at købe dem. For at opdatere disse apps, du har brug for den gamle Apple-id i stedet for en ny. Ellers plejer du være i stand til at opdatere de programmer, der allerede er installeret af den gamle bruger.

Da Apple gør ikke joke med deres privatliv, de tager nogle hårde skridt for at sikre, at ingen piller ved din iPhones sikkerhed. Det betyder blot, at du nemt kan ikke udslette en anden brugere tegner detaljer uden at fjerne alt fra enheden.

Som youve allerede gættet, youll nødt til at tage en hård skridt til at slippe af med denne forkerte Apple-id, når opdateringen apps problemet så hurtigt som muligt, eller du bliver nødt til at slippe af hvert køb, der blev foretaget på iPhone med Apple ID én efter én, som er en hård ting at gøre, fordi du ikke sikker på, hvor købet blev foretaget.

slette alt indhold og indstillinger

Du kan prøve at nulstille alle indstillinger til at fjerne den gamle Apple-id fra App Store først. Men hvis det ikke lykkes, skal du prøve Slet alt indhold og indstillinger i Indstillinger> Generelt> Nulstil. Dette vil kræve, at du indtaster adgangskoden til den eksisterende Apple-id. Det plejer være svært for dig. Men hvis du ikke huske nogen ret adgangskode, kan du prøve den anden vej nedenfor for at ordne det.

Slet alt indhold og indstillinger vil slette alt fra iPhone herunder alle password og adgangskode. Når din iPhone held genstarter, vælge at opsætte din iPhone som ny i stedet for at genoprette fra iCloud eller aktivere iTunes backup. Så skal du sørge for at indtaste dit Apple-id i den nødvendige felt og sikre, at du bruger det for alle køb.

fjerne alle æble id'er fra iPhone og oprette igen

iMyFone LockWiper er en stor platform med succes fjerne alle Apple-id'er fra din iPhone uden kodeord. Hvis du ikke føler dig tryg sletning indhold og indstillinger fra din iPhone, så LockWiper er et godt alternativ. Det fjerner Apple-id uden password fra alle iPhone-enhed.

Steps - downloade lockwiper nu og fjerne alle æble id'er

Trin 2: Tilslut din iOS-enhed og har tillid til forbindelsen, hvis det kræves. Klik på Start for at låse op og oplåsning processen vil begynde med det samme. Efter et par minutter, vil processen være komplet, og du vil være i stand til at oprette en ny Apple-id.

Wrap up:

Fjernelse forkert Apple-id, når du opdaterer apps kan gøres ved enten at slette indhold og indstillinger på din iPhone eller bruge iMyFone LockWiper. Du kan se, at iMyFone LockWiper er den bedste metode til at fjerne Apple-id, når du opdaterer apps. Du bør gå efter det.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Dens anbefales, at du opdaterer dine apps, så snart de ankommer, men du kun ønsker at gøre det, når du er tilsluttet WiFi. Nogle apps, især spil, er store og opdateringer til dem kan virkelig spise i dit dataforbrug.

Underneath er det mulighed for at bruge mobildata, og hvis du slå den fra, ovenstående vil kun opdatere på WiFi. Hvis du holder det på, er downloads begrænset til en filstørrelse på 100 MB eller sænke, men der kan stadig spise i dine data godtgørelse.

På Android, skal du gå ind i Google Play selv. Swipe ud venstre menu og gå ind i indstillinger. Her vil du se Opdater apps automatisk i toppen af ​​skærmen. Tapping på det vil give dig mulighed for kun at opdatere via WiFi eller gøre det til enhver tid.

Rulning længere nede Viser dig andre muligheder som at tilføje nye apps til startskærmen automatisk eller underretninger til, når opdateringer er tilgængelige. Du kan slukke for disse, hvis du ønsker at holde din startskærm og meddelelser ryddelige.

Læs: Det er derfor, du kunne blive syg, når du er i virtuel reality>

Hvis du er som os, er apps hjertet af din iPhone®, så de opdateres, der opdateres, er kritisk. Når alt kommer til alt, hvis du bruger gamle versioner af Tiktok® eller WhatsApp®, kan du gå glip af nogle af deres mest spændende funktioner.

Her i ASurion, når Tech pauser, reparerer vi det - om det er at fremskynde en langsom telefon eller fejlfinding af en iPhone, der ikke vil holde et gebyr. Her er en guide fra Asurion Eksperter til, hvorfor du skal opdatere apps på en iPhone og hvordan man gør det.

Hvorfor skal jeg opdatere mine iPhone apps?

Med de rigtige indstillinger skal din iPhone automatisk downloade og installere app opdateringer. Dette vil normalt ske om natten med din telefonopladning og tilsluttet Wi-Fi. Men hvis du bare ikke kan vente til da, kan du gøre det manuelt i App Store®.

Sådan opdateres apps manuelt via App Store

I mere end 25 år har Asurion hjulpet 300 millioner kunder med at beskytte, forbinde og nyde tech de elsker mest. Og smartphones er ingen undtagelse. Dit liv er på din enhed, sørg for, at det beskyttes. Få mere at vide om Asurion Phone Insurance Plans i dag.

* Asurion® varemærker og logoer tilhører Asurion, LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. Areurion er ikke tilknyttet, sponsoreret ved eller godkendt af nogen af ​​de respektive ejere af de andre varemærker, der vises heri. *

Efter disse morgener Tim Cook Interview med Kara Swisher, der fokuserede på privatlivets fred, har Apple mindet udviklerne om at opdatere deres apps med rammerne for new apptrackingtransparency før frigivelsen af ​​iOS 14.. ApptrackingTransparency, eller ATT, er et nyt værktøj Apple introducerer for at beskytte brugerne data og forhindre uønskede apps i at spore dig på tværs af andre hjemmesider og apps.

Under Tim Cooks interview med Kara Swisher bemærkede han, at ATT er flere uger væk. Med andre ord har udviklere stadig lidt tid til at afslutte og indsende nye versioner af deres apps, der inkorporerer ATT. Æbler Seneste opdatering på Developer-webstedet og i Developer App Notes: Medmindre du modtager tilladelse fra brugeren for at aktivere tracking, vil enhederne annoncere Identifikator Værdi ALLE ZEROS, og du må ikke spore dem.

Apple vil kræve udviklere at erklære enhver anden form for sporing af, at en app indeholder, når appen er genindstillet. Andre typer af sporing skal også være knyttet til ATT og kun aktiveres, når en bruger muliggør sporing til din app. Udviklere skal medtage en målstreng, der vises i standard systemprompten, der forklarer brugerne, hvorfor du vil spore dem. Apple Reiterated At indsamle enheder og brugsdata, der skaber en identitet for brugeren, er en overtrædelse af Developer Programs licensaftalen.

Alle disse ting er nødvendige for alle apps, der begynder med frigivelsen af ​​iOS 14., iPados 14. og TVOS 14.. Dens uklare, når iOS 14. vil faktisk falde for alle. Det har været i beta i ganske lang tid nu, og mange af folk er spekulerer om, hvornår opdateringen vil blive frigivet. Det er meget muligt, at iOS 14. og iPados 14. er forbundet med ny hardware, der ikke har været åbenbaret endnu.

Om forfatteren

Parker Ortolani er en markedsføring strateg og produktdesigner baseret i New York. Ud over , der bidrager med til 9to5Mac, fører han også tilsyn med produktudvikling og markedsføring til Buzzfeed. En langvarig læser, Parker er begejstret for at dele sine produktkoncepter og tanker med 9to5mac-publikum.

Opdatering af apps er altid tilrådeligt , men hvad hvis du er blandt de iPhone-brugere, der har konfronteret det lignende problem, som iPhone-apps ikke vil opdatere? Nogle af dem opfylder dette problem efter opdatering af deres iPhone til iOS 15/14/13/12. Denne artikel vil hjælpe dig med at løse problemet. Det er snarere et mærkeligt problem, men kan overvindes med enkle tips og tricks. Læs videre for at finde ud af, hvordan.

Da apps og deres opdateringer kan downloades over Wi-Fi og cellulære data, skal du være meget sikker på, at din iPhone er tilsluttet internetnetværket, eller iPhone-apperne vil ikke opdatere, selv du bruger iOS 15 / 14/13/12. Et Wi-Fi-netværk foretrækkes over mobil dataplan, fordi opdateringerne kan downloades og installeres hurtigt over Wi-Fi. Alt du skal gøre er at gå til "Indstillinger", tryk på "Wi-Fi" og tænd kontakten ved siden af ​​den. Vælg nu et netværk for at oprette forbindelse til det. For at oprette forbindelse til cellulære datatjenester skal du sørge for at have en aktiv dataplan.

Hvis et Wi-Fi-netværk ikke er tilgængeligt, kan du tænde de "cellulære data" i "Indstillinger" på din iPhone. Tap nu på "iTunes & App Store" i "Settings" og tænd for knappen "Brug Cellular Data", og prøv derefter at downloade opdateringen igen.

Nulstilling af netværksindstillinger Tør alle netværksindstillinger gemt tidligere på iPhone, og du bliver nødt til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk igen. For at gøre det skal du besøge "Indstillinger"> "Generelt"> "RESET".

Nogle gange på grund af en ustabil forbindelse downloader apps ikke og opdaterer jævnt. Bare sluk din Wi-Fi-router i et par minutter, og sluk derefter den igen og prøv at downloade opdateringen igen.

Deaktiver flyvemodus, hvis apps ikke opdateres

En anden simpel måde at sikre, at din apps opdatering uden en fejl er at tænde flyvemodus, uanset at du bruger iOS 15/14/13/12 eller andre versioner. Hold det på for femten til tyve sekunder og drej det derefter tilbage. Vent til din telefon genvinde cellulære data eller Wi-Fi-forbindelse. Kontroller nu, om iPhone-appen kan downloade eller ej.

Fjern og geninstaller de apps, der ikke vil opdatere

Denne metode er et andet tip, du kan prøve, når dine iPhone apps ikke kan opdatere selv på iOS 15/14/13/12. Hvad er nødvendigt for at gøre er at slette apps, som ikke kan opdateres? Gå derefter til App Store og geninstaller den nyeste version af den samme app. Her er trinene:

Sørg for, at lagerpladsen er nok

Dette er et simpelt trick, som du kan prøve, når dine iPhone apps ikke vil opdatere. Her er hvad du skal gøre. Luk App Store og derefter ved at dobbeltklikke på HOME-knappen, skal du lukke alle apps. Start nu App Store igen og prøv at opdatere den ønskede app.

Systemproblem: Fix iPhone apps, der ikke opdateres uden tab af data

De ovennævnte metoder kan løse iPhone-apps, der ikke opdaterer problemet 99% af tiden. Men i tilfælde af et systemproblem, især efter at du har opdateret din enhed til iOS 15/14/13/12, er det tilrådeligt at bruge et tredjepartsværktøj til at fastsætte systemglitches.

Imyfone FixPPO er en iOS-systemgendannelsessoftware, der reparerer alle fælles IOS-systemproblemer uden data tab. Det løser ikke kun iPhone-apps, der ikke opdaterer problemet, men tilbyder også en række andre effektive funktioner.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sideløbende iOS 15 opdatering til iPhone-brugere, vil Apple også lancere softwareopdateringen iPadOS 15

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Enhver idé, hvis lg g5 rs988 oreo opdatering

Sådan Opdater software Kontroller til Android softwareopdateringer backup anbefales

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Hvad er den nyeste version af Android til Galaxy S4

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Sådan opgraderes firmware over Air Fota på Galaxy S5

Hej, jeg har for nylig købt ulåst S5 ATT, fast med software 5. På det kan jeg desværre ikke opdatere til 6. Selv det er tilgængeligt for det samme mærke og samme operatør, meddelelsen efter at have forsøgt at opdatere er den nuværende software er opdateret

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.