Tmobile bekræfter bruddet, men kan ikke afgøre, om kundedata var påvirket

Hacker bag kæmpe brud tmobile data siger virksomhedens sikkerhed er forfærdeligt

Vil du gerne vide, hvad der er nyt på T-Mobile og hvad de seneste nyheder i telekommunikation verden er? Er du interesseret i at få oplysninger nemt, hurtigt og helst du har brug for det? Hvis det er tilfældet, youve kommet til det rette sted.

Disse sider giver dig følgende ydelser: seneste pressemeddelelser, arkiv pressen nyheder, som er blevet dateret siden år 1996 pressekonference præsentationer, beskrivelse af repræsentative teknologier og så videre. Desuden kan du finde ud af mere om de aktuelle resultater af en telekommunikation forskning. Der er også en extensive billedlig arkiv så du kan søge og downloade enten fotografierne af selskabets repræsentanter eller Thea illustrative billeder gratis.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hackeren, der tager ansvar for at bryde ind i T-Mobile USA Inc. systemer sagde de trådløse Companys slap sikkerhed lettede hans vej ind i en cache af poster med personlige oplysninger om mere end 50 millioner mennesker og optælling.

John Binns, en 21-årig amerikaner, der flyttede til Tyrkiet for et par år siden, fortalte The Wall Street Journal var han bag brud på sikkerheden. Mr. Binns, der siden 2022 har brugt flere online aliaser, formidles med Journal i Telegram meddelelser fra en konto, der diskuterede detaljer i hack, før de var velkendte.

Genoptag abonnement

Den seneste post i kommuner budget Stylo linje fortsætter virksomhedens stribe af fordringsløs men serviceres entry-level smartphones. Som en af ​​de eneste håndsæt til at omfatte en stylus uden for Samsung Galaxy Note-serie, Stylo 6 bringer en bestemt niche til budgettet rige i et rimeligt attraktiv pakke.

Den OnePlus 8 Pro er den største, ondeste, og bedste smartphone OnePlus har lagt hidtil ud. Mindst thats hvad det har til formål at være. Den er udstyret med en fantastisk sæt af kameraer, en stor, smukke, 120 Hz AMOLED-skærm, den hurtigst mulige hardware på en Android-telefon, og en imponerende batteri.

Den V60 har en Snapdragon 865, en stærk kamera setup, førsterangs batterilevetid, 5G, og stor audioâ €”alle for $ 200 mindre end Galaxy S20. Det er ikke en spændende telefon, men det er en rigtig god telefon og en endnu bedre værdi.

Samsung Galaxy S20 Ultra er Samsungs mest avancerede telefon lige nu, med imponerende kamera kapaciteter, en smuk skærm, og 5G støtte. Google Pixel 4 XL er ringere på mange måder, men det er stadig værd at tjekke ud, når det koster halvt så meget som den S20 Ultra.

Sammenlign Samsung Galaxy S20 / S20 + vs Galaxy S10 / S10 + kamera kvalitet, batterilevetid og ekstra features for de respektive priser før du foretager en købsbeslutning. Skulle du opgraderer? Det er ikke kompliceret.

En af de telefoner, der synes som en direkte konkurrent til S20 Plus er Googles Pixel 4 XL flagskib som er meget mere overkommelig. Det blev lanceret på $ 899 for 64GB-versionen og ofte dips langt under den pris, hvilket gør det til et often- overset alternativ.

Den 21-årige hacker, der brød ind T-Mobiles servere og stjal personlige rekorder for mere end 50 millioner mennesker, siger selskabets forfærdeligt sikkerhed gjort det nemt â €”, og at han gjorde det for at få opmærksomhed.

Mens nogle kunder havde CPR-numre og fødselsdage udsatte, andre havde unikke telefon-linked data som IMEI og IMSI-numre stjålet â €”som andre hackere kunne bruge som udgangspunkt til at overtage ofre telefonlinjer, i henhold til den Tidsskrift.

Binns â €”som går under skærmnavne herunder IRDev og v0rtex â €” ikke ville fortælle papiret, om han er blevet betalt for at udføre hack eller havde solgt nogen af ​​de stjålne data. Han ville heller ikke sige, om han arbejdede alene.

Binns, en amerikaner, der voksede op i det nordlige Virginia, der flyttede til sit mødre hjem Tyrkiets i en alder af 18, sagde, at han tilgås T-Mobiles servere efter at have opdaget en ubeskyttet router eksponeret på internettet . Han så efter sigende brugt routeren som en indgang til at bryde T-Mobiles datacenter i staten Washington og sejlede væk med de stjålne data omkring Aug. 4.

Nyheden kommer blot én dag efter at præsident Joe Biden indkaldt til et topmøde af top tech og virksomhedsledere, herunder administrerende direktører for Amazon, Apple, Google og JPMorgan at diskutere cybersikkerhed problemer.

I dag, næsten 50% af de amerikanske forbrugere mener, at deres smartphone wont arbejde med en anden udbyder. På et tidspunkt, det var sandt, men de dage er for længst forbi. Nu er de mest populære smartphones arbejde på tværs af forskellige udbyderes Networks A € | selv om disse netværk Arent give kunderne lige resultater. Faktisk kunderne får en masse mere 5G hos T-Mobile på Amerika største, hurtigste og mest pålidelige 5G netværk thats næsten 2x større end AT & Ts og 4x større end Verizons.

fra fredag, 22. oktober blot medbringe din telefon til T-Mobile sammen med et billede af din sidste regning, og T-Mobile vil betale dine resterende støtteberettigede enhed betalinger op til $ 1.000 via den virtuelle forudbetalt MasterCard.

T-Mobile sagde, at det er overbevist indgangen bruges til at få adgang til sine data er blevet lukket. "Denne undersøgelse vil tage nogen tid, men vi arbejder med den højeste grad af uopsættelighed," T-Mobile sagde i sin erklæring.

Det er tredje gang i de seneste år, at et brud af data har ramt trådløse luftfartsselskab. I 2022, T-Mobile afslørede et brud, der potentielt udsættes oplysninger såsom kunders e-mail adresser og telefonnumre.

T Mobil

T-Mobile mærke er størstedelen ejes af Tysklands Deutsche Telekom. Mærket opererer i dele af Europa, men U.. er dens største område med 81. millioner mobilkunder i slutningen af ​​marts 2022. Mærket er "Uncarrier" kampagne har været en stor succes, siden den blev indført i 2022. Det giver kunderne mulighed for at tilmelde dig til T-Mobile uden den toårige servicekontrakt kræves af de fleste udbydere. T-Mobile er den tredjestørste luftfartsselskab i U.. En fusion med det fjerdestørste luftfartsselskab, Sprint, er i værkerne med

T-Mobile vil betale nogle $ 19. millioner som en del af et forlig med Federal Communications Commission efter en 12-timers nedbrud i juni sidste år resulterede i svigt i titusinder af nødsituation 911 opkald.

FCC annoncerede den aftale, der ville løse sin undersøgelse af sagen, siger T-Mobile har indvilget i at betale den multi-million dollar forlig og gennemfører et overvågningsprogram plan med nye forpligtelser til at forbedre de 911 nedbrud pålæg til den offentlige sikkerhed besvare punkter, samt give opfølgende meddelelser til dem inden for to timer de indledende nedbrud underretninger.

Den 15. juni 2022 en 12-timers og 13 minutters udfald fandt sted, der førte til overbelastning tværs T-Mobiles 4G, 3G og 2G-netværk, i henhold til FCC, og resulterede i "komplet fiasko" af mere end 23.000 911 opkald. Det udfald resulterede også i titusindvis af 911 opkald uden placering eller ringe tilbage oplysninger, der stilles til rådighed.

"Vi forstår, hvor kritisk pålidelig tilslutning er at sikre den offentlige sikkerhed, og vi tager dette ansvar meget alvorligt," T-Mobile fortalte ABC News i en erklæring onsdag. "Vi har bygget elasticitet i vores alarmsystemer for at sikre, at vores 911 elementer er tilgængelige, når de er nødvendige."

"Dette var en isoleret kortsigtet udfald og vi tog straks skridt til yderligere at forbedre vores netværk for at forhindre denne type hændelse sker i fremtiden," selskabet tilføjet. "Nu bevæger vi os videre fra FCC undersøgelse og fortsætter vores fokus på vores igangværende netværk bygge."

Meddelelsen forlig i denne uge kommer i hælene på en separat cyberangreb sagaen T-Mobile for nylig videregives til kunderne. I august, siger virksomheden, at de personlige oplysninger om millioner af nuværende og potentielle kunder var blevet kompromitteret i et databrud, der var resultatet af en "meget sofistikeret cyberangreb ."

Top historier

Angrebet der afslørede personlige oplysninger om millioner af T-Mobile kunder spotlights en almindelig type cyber trussel, som kan påføre betydelig skade for forbrugerne, ligesom den nylige udslæt af ransomware angreb rammer virksomheder .

Bruddet udsat data på mere end 40 millioner mennesker, T-Mobile bekræftede onsdag, herunder kundernes fulde navn og kørekort oplysninger. En hacker bogført om de stjålne oplysninger om et forum for cyberkriminalitet i slutningen af ​​sidste uge, der tilbyder at sælge oplysninger til købere for prisen på seks Bitcoin, eller omkring $ 270.000.

Denne type angreb, hvor hackere ormen vej ind selskaber systemer, stjæle data og forsøge at sælge det online, har været et fælles taktik i årevis, cybersikkerhed siger eksperter. I modsætning til den højprofile Ransomware angreb, der har forstyrret Brændstofforsyninger, Hospitalsystemer og fødevareproduktion I de seneste måneder låser disse data exfiltration hacks ikke down computersystemer.

Cyberattacks motiveret af finansielle vindfald har ramt virksomheder på tværs af alle brancher under pandemien, især som hackere, der udfører ransomware angreb banded sammen. T-Mobile-angrebet viser, at andre former for cyber-trusler stadig ødelægger kaos på virksomhedssikkerhed og truende folks digitalt privatliv.

Bundkort rapporterede først på hacken i weekenden, og T-Mobile bekræftede, at det havde lidt en overtrædelse en dag senere. Men cellebæreren frigjorde ikke flere detaljer om angrebet indtil onsdag, da det bekræftede personlige kundeoplysninger var blevet stjålet.

T-Mobile nægtede at kommentere uden for sin pressemeddelelse, der bekræfter hacken. I en offentlig erklæring onsdag sagde selskabet, at det ville tilbyde to års identitetsbeskyttelsestjenester til berørte kunder.

Det er vanskeligt for cybersecurityanalytikere at bestemme udefra, hvorfor T-Mobile fortsætter med at blive brudt. Cyberattacks er blevet almindelige på tværs af alle brancher, og stort set er ingen virksomhed immun fra deres rækkevidde.

Stadig sagde Mellen, T-Mobile synes at blive ramt med en hastighed hyppigere end normalt. En del af årsagen kan være dens aktivitet af fusioner og Acquisitions , herunder dens fusion med Sprint sidste år, sagde hun. Når to virksomheder systemer kombineres, kan det være udfordrende at sikre, at de begge har de samme sikkerhedsstandarder.

Sikkerhedsforskere noterer sig det muligt, at nogle hackere favoriserer disse typer data exfiltration hacks til ransomware angreb, fordi det kunne tiltrække mindre retshåndhævelse opmærksomhed. Ransomware-angreb på den anden side kan være den nemmere måde at bringe i en stor payday â € "i disse angreb, hackere bruger software, der låser ofre computersystemer, og kræver en løsepenge til at overdrage en nøgle, der vil låse deres filer op.

Vigtig

Tmobile ned tmobile. about ikke arbejder i dag for mig eller alle andre

Tmobile ned tmobile. about ikke arbejder i dag for mig eller alle andre

T-Mobile, oplevede Verizon og ATT kunder netværksproblemer mandag. Heres et kig på hvad der sker med udfald

Tmobile Store på Overland Pointe Marketplace Placeringer, Timer, Rangerings, Kontakter

Tmobile Store på Overland Pointe Marketplace Placeringer, Timer, Rangerings, Kontakter

Tmobile Outages and Problems i Overland Park, Kansas. Fejl med tv, mobiltelefonproblemer eller er internettet ned Find ud af, hvad der foregår.

Ms valorados da displayKeyword y Opiniones fliser de Clientes

Ms valorados da displayKeyword y Opiniones fliser de Clientes

Vi giver de bedste forudbetalte løsninger til nationale og internationale opkald, samt den hurtigste mobil internetforbindelse i Schweiz ... til de bedste priser

Nyt Apple Watch for at blive spredt af tmobile til 512kbps opdatering

Nyt Apple Watch for at blive spredt af tmobile til 512kbps opdatering

Du får en 75 rabat på månedlig service til dig og afhængige, 20 for ikke-afhængige. Tilbehørene er 20 off.

FCC Record.

FCC Record.

Jo mere alt plan er lukket for nye konti. Nuværende abonnenter kan finde supportoplysninger her.

FCC Record.

FCC Record.

Gold Rewards Program for 15 minutter til gratis opkald, når du vil have for kun syv cent pr. Minut, vil du have en ekstra backup-telefon. Brændertelefon. Her er det nu, du kan spare penge heres Hvorfor have denne arvkonto er den bedste cellulære aftale på planeten.

Vil betale min telefonregning Late Hurt My Credit Score

Vil betale min telefonregning Late Hurt My Credit Score

I denne udgave af Ask Maggie, forklarer CNETs Marguerite Reardon hvorfor luftfartsselskaber fortsat opkræve den samme månedlige servicegebyr selv efter telefonen tilskud er betalt. Hun forklarer også TMobiles forudbetalte tilbud.

Vores kollektioner politik.

Vores kollektioner politik.

Efter at have fået gaver til hele din besætning, hvorfor ikke forkæle dig selv med noget godt Scor en GRATIS Carls Jr. eller Hardees pølse Biscuit sandwich fra ...

De 5 bedste GPS PET Trackers Guide

De 5 bedste GPS PET Trackers Guide

TACK GPS Placering Tracker arbejder indendørs og udendørs, varer 30 dage på en enkelt afgift, og er ultra overkommelig. Udnytter GPS, WiFi og mobilnetværk for alsidig global positionering for at sikre, at du altid er i kontakt med dine kære og dyrebare ejendele.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.