Tmobile Galaxy Note 20 Ultra understøtter nu esim, takket være en ny opdatering

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

Men dens begynder at, som en ting kaldet en esim eller esim er begyndt at dukke op i en lille, men voksende antal smartphones, herunder nogle fra Apple, Samsung og Google, og det kunne blive den nye standard i den nærmeste fremtid.

Hvad er en esim?

En e-SIM er en integreret SIM-kort, hvilket betyder, at i modsætning til standard-SIM-kort, du ikke kan tage det i eller ud af apparatet. Det kan lyde som en dårlig ting, men dens designet, så du ikke behøver at, som i stedet for at blive låst til et bestemt netværk SIM-kortet kan ændre netværk, når du gør.

Hvad er fordelene ved EslMS?

Som et minimum kan det tage nogle af besværet ud af skiftende netværk, planer og enheder. Ikke længere vil du nødt til at vente på et nyt SIM-kort, anmode om en PAC kode, og vent på din enhed til at skifte over til det nye netværk. I stedet skal du blot anmode farten og dit SIM-kort vil automatisk blive oprettet på din nye netværk eller planen.

Mens hvis du køber en ny enhed, du bare registrere det på din konto, og det vil automatisk blive sat op med din tidligere nummer og detaljer, og du behøver ikke at bekymre sig om de forskellige andet SIM-kort størrelser har vi i dag .

Flere netværk og numre kan gemmes på en enkelt esim også, så du kan have mere end ét nummer. Dette kunne være praktisk, hvis du for eksempel vil have både en arbejds- og personlige nummer på én telefon, eller hvis du rejser i udlandet og ønsker et lokalt nummer for at undgå roaming gebyrer.

Alternativt kunne der spares plads bruges til at lave en enhed mindre. I begge tilfælde kan det være endnu mere fordelagtigt at mindre enheder som smartwatches, som også var begyndt at se ESIMS i

. En anden fordel ved dem er, at ved ikke at have et fysisk SIM-kort, vil telefoner sandsynligvis blive mindre populære mål for tyveri, da tyvene plejer at kunne fjerne SIM-kortet, og erstatte det med et nyt.

Er der nogen ulemper ved EslMS?

Enhver e-SIM afhænger af net, der støtter det. Dens usandsynligt, at de vil blive standarden før de fleste eller alle net er enige om at støtte dem, men hvis nogen netværk gør holde ud så du kan være i stand til at bruge disse netværk, hvis du har en enhed med en e-SIM.

Hvad telefoner understøtter EslMS?

Du kan allerede få enheder med esim kort, og der er et stigende antal af dem. De fleste højt profilerede eksempler inkluderer alle iPhone fra iPhone XS spænder fremefter, plus mange high-end Samsung telefoner såsom Samsung Galaxy S21 rækkevidde.

iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS , iPhone XS Max, iPhone XR

Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20 Plus 5G, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy Fold, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Selv om ingen kan benægte, at de er nødvendige for vores daglige liv, sandheden er også, at nogle gange SIM-kort kan være lidt problematisk. Nano SIM-kort er de mest almindeligt anvendte. De er meget små, let at miste, og skader. For at indsætte det, vi har brug for at tage ud på bagsiden af ​​vores telefon, udsætter hardwaren. I de nyeste telefoner, er vi nødt til at tegne en bakke, der er også meget lille.

Hvad er en esim?

Lad os huske på, at et SIM-kort, som står for Subscriber Identity Module, er en lille chip, der mobiltelefoner bruger til at oprette forbindelse til et mobilt netværk. De kommer i tre forskellige størrelser, Standard, Micro, og Nano, hvor sidstnævnte er den mest anvendte.

Tidligere SIM-kort var fysisk, men en esim er en integreret SIM-kort. Det betyder, at kortet er indbygget i telefonen, så du ikke kan indsætte det eller fjerne det. Udover denne forskel, begge har samme funktion for tilslutning til et mobilt netværk, og du kan stadig ændre din udbyder, hvis du vil, fordi oplysningerne på esim kan omskrives.

På den anden side, mobiltelefon mærker som Apple bruger nu ESIMS i deres nye enheder. Da det ikke tager meget plads i telefonen, så mobiltelefon fabrikanter har chancen for at tilføje flere funktioner.

Hvordan at oprette en esim kort

Med regelmæssige SIM-kort, er det let at forstå, hvordan man bruger dem, vi skal bare finde sprækken og indsætte kortet i den. Men en esim er ikke fysisk, hvordan kan du begynde at bruge det? Her nedenfor vil vi lære dig, hvordan:

Sådan aktiveres en esim med en QR-kode

For det første er det meget lettere at bruge. Nu brugere behøver ikke at indsætte et SIM-kort, når de køber en ny telefon eller ændre den, de har, fordi en esim er indbygget i telefonen, og du kan ikke tage det ud. Selvfølgelig kun begrænset til telefoner, der understøtter denne teknologi. Med ESIMS, er der ikke behov for papirclips eller særlige værktøjer til at åbne bakken, der normalt indeholder din fysiske kort.

For det andet den betydelige reduktion af størrelsen gør tingene bedre for producenterne, og dermed for brugerne. En esim er tre gange mindre end et Nano-SIM og behøver ikke en bakke eller en kortlæser. Det betyder, at der er meget mere plads inde i telefonen dine andre funktioner. Desuden behøver det ikke at være nær kanten af ​​telefonen, da du ikke længere har brug for at tage det ud.

Ulemper af EslMS

Primært, ville det ikke længere være så nemt at kontrollere, om der er et netværk problem med din esim eller din enhed. Ved hjælp af en fysisk SIM-kort, du kunne blot placere det på en anden enhed, og se om det forbinder til det mobile netværk.

jio er en af ​​landets største teleoperatører, kendt for sine aggressive planer og incitamenter . Dens første nogensinde JioPhone Dernæst en billig smartphone for alle. Men vi kommer ikke til at komme ind i det lige nu. Reliance jio har nu allowed en esim funktion, der vil hjælpe kunderne til at udnytte to SIM-kort på en smartphone, der ikke har dobbelt SIM kapacitet. Hør mere om det her.

Samsung Galaxy Z Flip Samsung Galaxy Folda Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5ga Samsung Galaxy Note 20A Samsung Galaxy Z Fold 2A Samsung Galaxy S21 5ga Samsung Galaxy S21 + 5ga Samsung Galaxy S21 Ultra 5ga Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 + en Samsung Galaxy S20 Ultra Â

* Til at begynde, kopiere IMEI og EID numre fra Om telefon sektion af indstillinger app. * Send en SMS til 199 med ordene GETESIM tal i det. * En 19-cifret esim nummer og esim profil opsætningsdata, samt en 32-cifret aktiveringskode, vil blive sendt til dig. * Send SIMCHG efterfulgt af en 19-cifret esim tal til 199 efter at få denne besked. * Når du har modtaget opdateringen meddelelse, sende en sms til 183 med din bekræftelse. * Du får et opkald fra et automatiseret system beder dig om at validere din 19-cifrede esim nummer. * Den esim profil skal nu konfigureres. * Vælg SIM-kort management fra menuen Connections i app indstillinger. * Vælg Scan luftfartsselskab QR-koden fra Tilføj Mobil plan menuen. * Vælg i stedet "Indtast kode" og indtast 32-cifret aktiveringskode. * Vent indtil processen er færdig, og din jio esim aktiveres før aflytning Connect.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G landede på min dør lige i tide til weekenden, tillader mig ordentlig tid med denne flagskib smartphone, der blev lanceret i sidste uge på Rs 1,04,900 i Indien. I løbet af de sidste ti år, har noten smartphones bygget en arv fra deres egen, hvilket skaber en ny phablet kategori. Dette er grunden til hver smartphone bruger ivrigt afventer ny note line up, uanset af, om de har råd til det eller ej! Â

I år den sydkoreanske elektronik gigant lanceret to smartphones som en del af serien - Galaxy Note 20 og note 20 Ultra â € ”det sidstnævnte ankommer med 5G støtte i landet. EN

Den note 20 har været trimmed men, dens sværvægter Galaxy Note 20 Ultra, som jeg virkelig ser frem til. Den smartphone berettiger Ultra-tag ved at tilbyde nogle umenneskelige specs. At påpege få, det har en 120 Hz skærm opdateringshastighed, en fantastisk design, 108-megapixel kamera og en forbedret Stylus S Pen.

Jeg har været ved hjælp af Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G for de sidste 48 timer, og mens nogle af dens funktioner virkelig har imponeret mig, er der andre aspekter, der forlader du frustreret. Her er et hurtigt kig på dem. EN

Samsung Galaxy Note ultra g første indtryk: alt, hvad jeg loved Â

Først og fremmest, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G er den mest smuk smartphone jeg nogensinde har holdt. Og, thats når jeg holder et nyt næsten hver uge. Det tager design-spillet til et nyt niveau med Samsungs bemærkelsesværdigt valg af farver og beslutning om at vælge matte finish på bagsiden. Det gigantiske stykke tech er blevet udformet af metal og glas med det blanke bagpanel i sidste år Galaxy Note 10+ erstattet af en frostet glasfinish.

Galaxy Note 20 Ultra har en gigantisk 6. -InCH SUPER AMOLED DISPLAY, der understøtter 120Hz skærm opdateringshastighed og 1440p videokvalitet. Dette er stort set det samme display, som vi havde set på S20 Ultra tidligere i år, men havde mig i ærefrygt igen. Går ud over tallene, det er oplevelsen af ​​at bruge den massive skærm med upåklagelig glathed til streaming, at skrive eller blot gennemse, det gør forskellen.

På bagsiden har note 20 ultra flaunts det største kameramodul jeg har set på en smartphone til dato, hvilket gør det standby fra noget på markedet. Jeg havde min tvivl om de skader-taget funktioner i dette modul, men Samsung fortæller os, at alle linserne er beskyttet af Corning Gorilla Glass, som er beroligende . EN

Opsætningen består af et 108 megapixel hovedkamera, et 12 megapixel ultra-bredt kamera og et 12 megapixel teleoto kamera. Det tilbyder 3x optisk zoom og 50x plads zoom samt understøtter 8k videooptagelse. Samsung har gjort et godt stykke arbejde med at fastsætte kameraets problemer Vidnesbyrd på sine seneste smartphones. Jeg har bemærket, at autofokus har forbedret meget, og kameraet låser nu på emnet ret hurtigere. EN

Billedbehandlingen er også stærk, hvilket hjalp mig med at klikke på nogle rigtig gode billeder, der ikke havde brug for nogen redigeringer. En anden ting, der imponerede mig, var lowlight-evner. Dette er noget, som noterne 10+ havde kæmpet med, men note 20 Ultra tager skridt i den rigtige retning. EN

S Pen har altid været en godbid på notatenhederne, og det har også modtaget nogle store opgraderinger. Du får fem nye gestus i år, og latensen er blevet bragt ned fra 42ms til 9ms. Du kan tydeligt se forskellen, mens du bruger S Pen. Det er blevet super glat og tager ikke tid til at registrere, hvad du skriver eller tegner. EN

Endelig får du et stort nok 4500 mAh batteri, der leveres med en 25W hurtig oplader inde i boksen. Mange mennesker kan klage over, at Samsung har nedgraderet fra 45W hurtig opladning på Galaxy S20 Ultra, men personligt tror jeg, at 25W er mere end nok. Det hjælper virksomheden med at reducere omkostningerne, og adapteren er også relativt kompakt. EN

Samsung Galaxy Bemærk Ultra G: Hvor har jeg trukket mit hår

Til at begynde med kunne det have været prissat lidt bedre. På Rs 1.04.990 forbliver Galaxy Note 20 Ultra uden for rækkevidde for de fleste købere. Interessant nok er det også blevet lanceret på et tidspunkt, hvor økonomier er blevet ramt, og lommer er blevet mindre. Mens jeg helt forstår, at de ikke sælger kunst i kolonibutikker på engrosrenter, er dette et stykke, der fortjente at nå flere beundrere. EN

Så godt som skærmen er, tvinger det dig til at vælge mellem 1440p og 120hz opdateringshastighed. Hvis du vælger det første, tager dig til 60hz opdateringshastighed, hvilket til sidst stopper dig fra at bruge smartphone på sit fulde potentiale. Dette er noget, jeg havde store problemer med både galaksen S20 Plus og S20 også, og en løsning er endnu ikke ankommet.

Lad mig endelig adressen om den mest talte om Galaxy Note 20 Ultra. Det ankommer i Indien med de samme Exynos 990 SOC vi på S20 Ultra. Samsung har forsvaret sit valg og hævder, at processoren kan tage arbejdsbyrden. Lags er sjældne, men telefonen har tendens til at varme under længere brug eller mens du klikker på billeder, mens du zoomer ind. Endnu vil jeg gerne bruge Galaxy Note 20 Ultra i nogle få dage, før du sender den endelige Dommer .

Vigtig

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udgivelsesdato 22 jul 2011 Band WCDMA UMTS GSM 85090018001900 Teknologi HSPA HSUPA Mål 2. i W 4. i H 0. i D HTC MyTouch 4G Slide fejlfinding, reparation og service manualer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.