TMOBILE REVVL 2 PLUS FULL SPECIFIKATIONS6062Z, REVVL 2, REVVL 2PLUS

HARD RESET TMOBILE REVVL 2 PLUS, Sådan

Selvom Gadgetfix sælger eftermarkedet Dele, der er kompatibelt med visse større mærker, er Gadgetfix uafhængig og er ikke tilknyttet eller godkendt af sådanne mærker. Enhver brug af varemærker, der afholdes af disse større mærker, er udelukkende at identificere de mærkevarer, som vores dele er kompatible.

Denne overkommelige Android-telefon har en stor 6-tommer, 2: 1, fuld HD-skærm, et stort 4000 mAh batteri og hurtig opladning via USB-C. Andre funktioner omfatter dobbelt bagkameraer med portrættilstand, 8-megapixel selfie kamera, fingeraftrykssensor, 3. mm lydstik, hukommelseskort slot og IR-emitter.

Specs.

Besluttet at prøve en billig telefon, og det virker pænt samlet. Sammenlignet med Galaxy S9 er der nogle konkrete forskelle, men også omkring $ 700 i pris også! Kameraet er ikke så godt, tager anstændige billeder i lyse lys / udendørs, men kun retfærdig kvalitet indendørs. Processoren er langsommere, men hvis du aldrig har haft den high end telefon, vil du ikke bemærke det. Opkaldskvaliteten fungerer fint, klart og rent lydende, højttaler er ikke stille så højt som jeg vil gerne gøre Håndfri Ring uden ørepropper. Det har øretelefonstik, et plus og flot udseende. Alt i alt er det en stor værdi for mig på mindre end $ 100. Batteriets levetid er godt for det, varer hele dagen for mig, der bruger det primært til arbejde, opkald og sms'er moderat og tjekker e-mails hele dagen lang. Normalt tæt på 20% ved slutningen af ​​dagen.

Det er en OK telefon. Det har et anstændigt kamera og nok hastighed til at surfe på internettet. Det er dog lille. Det måler kun 5. x 2. Hvis du vil eller har brug for noget større end dette ikke er telefonen til dig.

Commuter serie til T-Mobile Revvl Plus

UMTS står for Universal Mobile Telecommunications System. Baseret på GSM-standarden anses det som en 3G-mobilnetværksstandard. Det er blevet udviklet af 3GPP, og dets største fordel er tilvejebringelse af større båndbredde og spektral effektivitet på grund af W-CDMA-teknologien.

Der er flere netværksteknologier, der forbedrer udførelsen af ​​mobilnetværk hovedsageligt af øget databåndbredde. Oplysninger om kommunikationsteknologier understøttet af enheden og deres respektive uplink og downlink båndbredde.

CPU-bitsne bestemmes af processorregistrets bitstørrelse, adressebusser og databusser. 64-bit CPU'er giver bedre ydeevne end 32-bit dem, som fra deres side udfører bedre end 16-bit processorer.

En CPU-kerne er processorenheden, som udfører softwareinstruktioner. I øjeblikket er der udover single-core processorer dual-core, quad-core, hexa-core og så på multi-core processorer. De øger udførelsen af ​​enheden, der giver mulighed for udførelse af flere instruktioner parallelt.

GPU er en grafisk behandlingsenhed, som håndterer beregning for 2D / 3D-grafikprogrammer. I mobilenheder anvendes GPU normalt af spil, UI, videoafspilning osv. GPU kan også udføre beregning i applikationer, der traditionelt håndteres af CPU'en.

Kom godt i gang

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En Safir Crystal Display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas som Corning Gorilla Glass.

Ydeevne

Det interne lagring refererer til det indbyggede lagerplads, der er tilgængeligt i en enhed til systemdata, apps og brugergenererede data. Med en stor mængde internt lager kan du gemme flere filer og apps på din enhed.

Lille halvledere giver bedre ydelse og reduceret strømforbrug. Chipsæt med et højere antal transistorer , halvleder komponenter i elektroniske apparater, tilbyder mere beregningsmæssige magt. En lille formfaktor giver mere transistorer til at passe på en chip og derved øge dens ydeevne.

Køb med tillid

Jeg har et par tricks op min ærmet jeg ikke havde før, og jeg vil gerne have en Runde 2 imod denne Revvl opstilling. Jeg ejer ikke denne telefon, fordi jeg ikke har tmobile, men hvis nogens villig til at tage risikoen, der ejer en af ​​disse telefoner og ønsker at potentielt gøre nogle seje ting for det, så lad mig det vide, og vi kan arbejde sammen om at forsøge og få noget sker. Selvfølgelig kan jeg ikke garantere noget, men det er værd at prøve. hey, selv om alle vi kan få, er rod eller TWRP, det er stadig en hel del bedre end ingenting

Download fora for Androidâ ”¢ app download!

IKKE comparible Revvl - Ældre Forskellige Spec Revvl Plus - SAA Revvl 2 - meget forskellige. Jeg har touch screen fungerer ikke korrekt. Det hænger formentlig sammen med Samsung oplader, der fulgte med denne enhed. Naturligvis skal arbejde forbi denne klynge, før jeg kan fortsætte. Lad mig vide, hvis nogen har et fix? Skærmen vil mellemrum genkende touch. Virker meget bedre under opladning, derfor jeg søger i opladeren. Håber at være tilbage. Ha det godt!

Sidste år T-Mobile debuterede sine egne smartphones, den REVVL og REVVL Plus. Begge blev beregnet til at være overkommelige Android muligheder, der ikke prøve og sparer på funktioner. Selv om det er ukendt, hvor populære disse telefoner var, den trådløse luftfartsselskab er nu debuterende efterfølgere med REVVL 2 og REVVL 2 Plus.

Ligesom sidste års modeller, er telefonerne beregnet til at blive prissat fair, men tilbyder en masse værdi. Den REVVL 2, som kan ses i billedet ovenfor, er den mindste af de to, drevet af en MediaTek MT6739 processor og 2 GB RAM. Telefonen har også 32 GB intern hukommelse, der kan udvides ved hjælp af et microSD-kort. Den bageste kamera er et 13 MP shooter, mens fremadvendte kamera er 8MP. Det har en fingeraftrykslæser på bagsiden for sikkerhed, men kan også låses op ved hjælp ansigtsgenkendelse.

Når det kommer til skærmen, kigger du på en 5. -inch skærm med 720p opløsning. Telefonen skal have masser af saft at gøre det gennem en dag takket være sin 3,000mAh batteri. Den REVVL 2 vil ikke køre den nyeste version af Googles mobile OS og vil i stedet starte med Android Oreo. Men for dem, der har til hensigt at holde denne håndsæt i et stykke tid, vil du blive glad for at vide, at det kommer med en to-års fabriksgaranti garanti standard.

Det havde også en dobbelt opsætning kamera på bagsiden, med en 12MP og 2MP sensor. Den fremadvendte kamera vil komme ind på 8MP. Opbevaring vil falde i takt med dens mindre søskende, der tilbyder 32GB internt men tilbyder plads til udvidelse via microSD. Som du måske forestiller dig, da disse telefoner bliver produceret af T-Mobile, så de vil støtte den trådløse luftfartsselskabets 600MHz spektrum.

Beskrivelse.

Den Revvl 2 Plus sport en høj 18: 9 skærm med HD + opløsning, dual-kamera combo på ryggen, og octa-core MediaTek SOC. Et 4000 mAh batteri kraftoverførsel telefonen og Android 8. Oreo er tilgængelig lige ud af kassen.

Populær sammenligninger

På trods af vores bestræbelser på at give en fuldstændig og korrekt T-Mobile Revvl 2 Plus specifikationer, er der altid en mulighed for indrømme, en fejl. Hvis du ser nogen forkerte eller ufuldstændige data, så lad os vide.

Bærertilgængelighed

Hvorfor har du brug for en skærm beskytter - Fantastisk måde at bevare videresalg eller bytte værdien af ​​din enhed - Laser-cut til perfekt montering og kompatibilitet med de fleste tilfælde - Et godt alternativ til ikke-fleksibel hærdet glas skærm? beskyttere - bedømt som en af ​​de mest væsentlige tilbehør til din helt nye enhed

Specter Shield Skærm beskyttere er militær-grade klar film netop lavet til din bærbare eller telefon udstyr, der er designet til at yde maksimal beskyttelse til din skærm, der går på stort set usynlig.

Vigtig

Tmobile REVVL V 5G Pris i Bangladesh. Smartphone Specifikationer i BD

Tmobile REVVL V 5G Pris i Bangladesh. Smartphone Specifikationer i BD

Tmobile har lanceret en startsystem telefon kaldet REVVL V 5G. Den REVVL familien er et lineup af selfbranded budgetconscious Android-telefoner fra USA

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile REVVL V Plus 5G 64GB 4GB RAM GSM ulåst telefon MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G DISPLAY 6. 2 inches, 112. cm2 PROCESSOR MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G 7 nm FRONTKAMERA Single 16 MP BAKKAMERASYSTEM Triple 16 MP 5 MP 2 MP RAM 4GB STORAGE 64GB BATTERIKAPACITET LiPo 5000 mAh, nonremovable OS Android 11

Samsung Galaxy A32 5G vs tmobile REVVL 5G

Samsung Galaxy A32 5G vs tmobile REVVL 5G

Budget 5G smartphones er de nye slagmarker for producenter af originalt udstyr som Samsung, OnePlus og Motorola i USA, i henhold til counte

Tmobile REVVL V Plus 5G

Tmobile REVVL V Plus 5G

Den REVVL V Plus 5G som navnet antyder, er den anden 5G aktiveret smartphone fra tmobile. Modellen tager det at behandle dygtighed fra MediaTeks Dimensity

Riffel Paper Co. Iphone 13 Pro Max Case Marguerite

Riffel Paper Co. Iphone 13 Pro Max Case Marguerite

Denne halvgennemsigtige, levende blomster mønster vil gøre dig føle sig som sin forår hele året rundt Det minimalistiske design af denne Rifle Paper Co tilfældet for iPhone 13 Pro Max giver dig alt hvad du behøver, fra en slank profil til sin utrolige 1

Riffel Paper Co. Marguerite iPhone 13 Pro Max

Riffel Paper Co. Marguerite iPhone 13 Pro Max

APPLE IPHONE 13 PRO MAX CASE Denne notering er for1 x Original Ægte Rifle Paper Co Apple iPhone 13 Pro Max 6. Case Garden Party Blå Dens en fest Garden Party, der er. Det minimalistiske design af denne Rifle Paper Co tilfældet for iPhone 13 Pro Max giver dig alt hvad du behøver, fra en slank profil til sin incred

Riverside Mall, Nelspruit lokale virksomheder NA

Riverside Mall, Nelspruit lokale virksomheder NA

Det er en stor attraktion for detail turister fra hele Mpumalanga, Mozambique og Swaziland, der opfylder behovene hos dens blandede shopper base. Vi er også ho

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Clifton, NJ har mange store attraktioner, herunder muligheder for spisning, underholdning, shopping og meget mere. Udforsk Cliftons mange spændende kvarter pletter tæt på AVE Living

Godaddy sikkerhedsadgang nægtet

Godaddy sikkerhedsadgang nægtet

Riverside Mall, Rondebosch

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.